Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canbonlarım ben çıkıyorum kusuruma bakmayın emi daha fazla oturamıyorum artık
biraz uzanayım hafıfler belkim sızı cok sevıyorummm yarın gorusuruk yıne
Allah rahatlık versın canbonlarım ıyı gecelerrrr

Habibim ile durumlar iyi ailesi doldurmadigi sureceeee

Kardeşlerimden başka kimse düşünmüyor onlar almış cicileri ben almadım daha babası da Bursa değil yavaş yavaş alacağım yarın atarım size cicileri

ya hayolatım sana bişey sorcam.. hani derler ya hamileyken kirpikler birbirine yapışır dıe hiç dikkat ettın mi kirpiklerini nasıl seınınkıler:))

Medbitanemmm canim benim doktora gerek kalmadan meleğin seninle olur Yeruhe en kısa zamanda olacakkkkkkk çalsın davullarrrrrr oynasın karılar

ayyy inşş kuzummm, Rabbim sizin dualrınızı kabul eder bitanem... dualarıızda unutmayın beni de e mii
ahhhh bi gelsin meleğim, hiç oturmuycam oynuycam ayyolll

Kızlar bende cikiyorummmm. Kolum ağırdı tetenoz aşısı vuruldundinlebeyim optummmmmmm sizleri iyi uykular habibtelerim

belin mi ağrıyo bitanem :26: daha önceden bi rahtsızlığın vardı di mi önce de ağrıyodu
kıyamma kuzum bol bol dinlen.. inşş meleğinin varlığı şifa olur annesine de geçer bütün ağrıların
benim kocişte film hazırlmaış çağırıyooo.. bende çıkcam birazdan iyi geceler meleğimmm seni çok seviyorum

kocişiiii bekletmeyeyim ben de, film keyfi yapalım biraz
hepinizi çoooooook seviorum iyi gecelerrrrrrrrrr

13-14 gün var bat a canım :44::44:

aynen aynen sende iyi yapmissin.ins canm cok saol sende iyi sonuclar alrsinda hamile kalrsn ins tez zamanda

kızlar bende dun evde gebelik testi vardi duramadim ama sonuc yine tek cizgiii daha erken dimi yarn regl gunum.ins yanlstr Allahim ne olur.artk yapmicam beklim bi kacgun.belimin alt tarafi cok agriyor normalde reglmde karnim agrir onun icn suphelendm bakalm ksmet dua edn bana

kuzucumm günaydın... geç döllenme oluyomuşş.. bekle bakalımm.... ama üzme kendini tmm mı

slm kızceler annecim geldi onla hasret gidermeden giremedim...bu arada dün hastaneye kontrole gittik suyum az olduğu için doktor en gec perşembe 8:30 da yatıyosun suni sancı vericez dedi..tırstım valla..kızlar dualarınıza oğlumunda benimde ihtiyacımız var..yarın sabah 8 gibi hastanede olucaz.. sizede dua edicem..bira işim var akşama gelirim.

kızçelerim benim hamileliğim belimden dolayı çok zor geçicek gibi
aynaya baktımda sanki biraz biraz başlıyo gibi
dayanılmaz ağrı oluyo nasıl başa çıkıcam ben
gecmıs olsun canım daha oncede varmıydı bel agrın fıtık falan degıldır ınsallah
aynen aynen sende iyi yapmissin.ins canm cok saol sende iyi sonuclar alrsinda hamile kalrsn ins tez zamanda
insallah canım saol
Rabbim gonlune gore versın ınsallah kızcem
asetonum canım Rabbim yardımcın olsun ınsallah bızede dua et kızcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…