- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #50.281
canbonlarım ben çıkıyorum kusuruma bakmayın emi daha fazla oturamıyorum artık
biraz uzanayım hafıfler belkim sızı cok sevıyorummm yarın gorusuruk yıne
Allah rahatlık versın canbonlarım ıyı gecelerrrr
Medbitanemmm canim benim doktora gerek kalmadan meleğin seninle olur Yeruhe en kısa zamanda olacakkkkkkk çalsın davullarrrrrr oynasın karılar
canbonlarım ben çıkıyorum kusuruma bakmayın emi daha fazla oturamıyorum artık
biraz uzanayım hafıfler belkim sızı cok sevıyorummm yarın gorusuruk yıne
Allah rahatlık versın canbonlarım ıyı gecelerrrr
Kızlar bende cikiyorummmm. Kolum ağırdı tetenoz aşısı vuruldundinlebeyim optummmmmmm sizleri iyi uykular habibtelerim
teşekkür ederim iiyim sen nasılsın cnm:))
hayırlısı olsun canım.kavusursun ınsallah bebısıne daha fazla beklemeden
kaç gün kaldı priorim batına ..yumurtlama dönemleri değişebilir
oy ben senı yerimm.rabbım sızlere de nasıp etsın kuzumsende kendıne cok ıyı bak bıtanem
kızçelerim benim hamileliğim belimden dolayı çok zor geçicek gibi
aynaya baktımda sanki biraz biraz başlıyo gibi
dayanılmaz ağrı oluyo nasıl başa çıkıcam ben
kızçelerim benim hamileliğim belimden dolayı çok zor geçicek gibi
Sagol canim yarin gidicem doktora bakalim ne olacak insallah butun degerlerim normal cikar...
gecmıs olsun canım ne zaman ıstıyosan oyle gıt doktora bılıyosun stres yuzundende olmuyor ben korunmayı bıraktıktan sonra 9.ayda gıttım doktora bana rahım fılmı cekıl dedı ve 8 aydır cekılıpte tedavımı tamamlayamadım anca kendımı toparladımda cekılcem nasıpse ınsallah gelmez
evet bu sureclerde Rabbim hepımıze yardım etsın ınsallah canım pozıtıf olmaya calıs
kızlar bende dun evde gebelik testi vardi duramadim ama sonuc yine tek cizgiiidaha erken dimi yarn regl gunum.ins yanlstr Allahim ne olur.artk yapmicam beklim bi kacgun.belimin alt tarafi cok agriyor normalde reglmde karnim agrir onun icn suphelendm bakalm ksmet dua edn bana
gecmıs olsun canım daha oncede varmıydı bel agrın fıtık falan degıldır ınsallahkızçelerim benim hamileliğim belimden dolayı çok zor geçicek gibi
insallah canım saolaynen aynen sende iyi yapmissin.ins canm cok saol sende iyi sonuclar alrsinda hamile kalrsn ins tez zamanda
Rabbim gonlune gore versın ınsallah kızcemkızlar bende dun evde gebelik testi vardi duramadim ama sonuc yine tek cizgiiidaha erken dimi yarn regl gunum.ins yanlstr Allahim ne olur.artk yapmicam beklim bi kacgun.belimin alt tarafi cok agriyor normalde reglmde karnim agrir onun icn suphelendm bakalm ksmet dua edn bana
asetonum canım Rabbim yardımcın olsun ınsallah bızede dua et kızcemslm kızceler annecim geldi onla hasret gidermeden giremedim...bu arada dün hastaneye kontrole gittik suyum az olduğu için doktor en gec perşembe 8:30 da yatıyosun suni sancı vericez dedi..tırstım valla..kızlar dualarınıza oğlumunda benimde ihtiyacımız var..yarın sabah 8 gibi hastanede olucaz.. sizede dua edicem..bira işim var akşama gelirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?