- 15 Eylül 2012
- 8.430
- 6.896
- 398
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #50.301
oyyy yerim ben o cicileriiiHabibim ile durumlar iyi ailesi doldurmadigi sureceeee
Kardeşlerimden başka kimse düşünmüyor onlar almış cicileri ben almadım daha babası da Bursa değil yavaş yavaş alacağım yarın atarım size cicileri
çiğdemim kirpiklerim normal gibi kızçem önceden çok bakardım hatta bu ayda baktım ama aynı geldi bana.ama gözbebeklerimde bi buğuluk var cam gibi duruyo parlıyor içi sanki ama buda yeni yeni oluyo dahaya hayolatım sana bişey sorcam.. hani derler ya hamileyken kirpikler birbirine yapışır dıe hiç dikkat ettın mi kirpiklerini nasıl seınınkıler:))
kızçem ovu tarfın değişmiş olabılır senin..zaten normalde bu tarıhlerde olması gerek 28 gün sürüyosa kırmızılar13-14 gün var bat a canım :44::44:
evet priorimcanım belinde sorun mu var...
kızlar bende dun evde gebelik testi vardi duramadim ama sonuc yine tek cizgiiidaha erken dimi yarn regl gunum.ins yanlstr Allahim ne olur.artk yapmicam beklim bi kacgun.belimin alt tarafi cok agriyor normalde reglmde karnim agrir onun icn suphelendm bakalm ksmet dua edn bana
slm kızceler annecim geldi onla hasret gidermeden giremedim...bu arada dün hastaneye kontrole gittik suyum az olduğu için doktor en gec perşembe 8:30 da yatıyosun suni sancı vericez dedi..tırstım valla..kızlar dualarınıza oğlumunda benimde ihtiyacımız var..yarın sabah 8 gibi hastanede olucaz.. sizede dua edicem..bira işim var akşama gelirim.
kızlar,
bugün aşılama sonrası 12. günüm..
dün kahverengi akıntılar vardı bugünse siyah olmuş iyice.. Bu regl oluyorum demek mi yaa
böyle bi yerleşme kanaması olabilir mi sizce ?
gecmıs olsun canım daha oncede varmıydı bel agrın fıtık falan degıldır ınsallah
insallah canım saol
Rabbim gonlune gore versın ınsallah kızcem
asetonum canım Rabbim yardımcın olsun ınsallah bızede dua et kızcem
slm kızceler annecim geldi onla hasret gidermeden giremedim...bu arada dün hastaneye kontrole gittik suyum az olduğu için doktor en gec perşembe 8:30 da yatıyosun suni sancı vericez dedi..tırstım valla..kızlar dualarınıza oğlumunda benimde ihtiyacımız var..yarın sabah 8 gibi hastanede olucaz.. sizede dua edicem..bira işim var akşama gelirim.
kızçem ovu tarfın değişmiş olabılır senin..zaten normalde bu tarıhlerde olması gerek 28 gün sürüyosa kırmızılar:
31 sürüyo ama neyse bunu da öğrenirim bi şekilde :44:.. zormuşş yaa
kızlar,
bugün aşılama sonrası 12. günüm..
dün kahverengi akıntılar vardı bugünse siyah olmuş iyice.. Bu regl oluyorum demek mi yaa
böyle bi yerleşme kanaması olabilir mi sizce ?
kuzucumm günaydın... geç döllenme oluyomuşş.. bekle bakalımm.... ama üzme kendini tmm mı
bitanem geç döllenmede olabılır kızçem dur stres yapma hemen.testte çıkmayanlarda var hem...hayırlısı bekleyelim bırazdaha
ONCELIKLE GOZUN AYDIN OLSUN AMA BENCE ONCE BI DR DAHA GORUN SUYUNA BAKSIN GERCEKTEN OYLEMI DIYE
BOSUNA GELMEYEN COCUGU DOGURMAYA KALKMA! sonra dogum ılerlemıyor ve sezeryana alıyorlar canım sen onlem al sımdıden
kızçem hesapladınmı netten peki tarihini ayın kaçında başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?