Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

benım cıkmam lazım gorumcemın kızının musameresıne gıtcez bıdıklar bakalım ne hazırlamıslar bıze

kızlar,
bugün aşılama sonrası 12. günüm..
dün kahverengi akıntılar vardı bugünse siyah olmuş iyice.. Bu regl oluyorum demek mi yaa
böyle bi yerleşme kanaması olabilir mi sizce ?

oyyy yerim ben o cicileriiialırsınız habıbtem endışe etme sakın daha var kızçemat kuzum at bakalım teyzoşumuzun cicilerine
ya hayolatım sana bişey sorcam.. hani derler ya hamileyken kirpikler birbirine yapışır dıe hiç dikkat ettın mi kirpiklerini nasıl seınınkıler:))
çiğdemim kirpiklerim normal gibi kızçem önceden çok bakardım hatta bu ayda baktım ama aynı geldi bana.ama gözbebeklerimde bi buğuluk var cam gibi duruyo parlıyor içi sanki ama buda yeni yeni oluyo daha
13-14 gün var bat a canım :44::44:
kızçem ovu tarfın değişmiş olabılır senin..zaten normalde bu tarıhlerde olması gerek 28 gün sürüyosa kırmızılar
canım belinde sorun mu var...
evet priorim var ama bugün iyiyim çok şükür

bitanem geç döllenmede olabılır kızçem dur stres yapma hemen.testte çıkmayanlarda var hem...hayırlısı bekleyelim bırazdaha

Allahım ben nerelere gidemnapam ne edem
kızçem gözün aydınnnn geliyor artık deseneeeallahım sorunsuz geçer inşallah doktora gitmeden ılık bi duşal kızçem rahat doğum olurmuşşşşofffffffff etmezmıyız balım ederız tabıııııyaw ateş fışkırıyo kulaklarımdan he heyecan yaptımmmmbende gelemmı senle dogumaaa

kızlar,
dün kahverengi akıntılar vardı bugünse siyah olmuş iyice.. Bu regl oluyorum demek mi yaa

canım bu konuda fazla bı bılgım yok.ama kırmızı olursa regl sayarlar senınkısı kahverengı akıntı sıyağımsı demişin yerleşme kanaması olabılır canım...test günün 2 gün sonramı ?hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah meleğin tutunur sana

yok canım bel fıtığı değil..ankilozan spondilit var bende onunla uğraşıyorum gerçi ben değilde o benle uğraşıyor

kuzummmm şükür kavuşturana... biz de seni doğum yaptın sandık Rabbim yardımcın olsun taze anne.. çookk güzel geçer inşallah doğumun..

sancı geldiğinde ve doğum anında kime dua edersen bebiş i olurmuşşşş

kızlar,

canm gecmis olsn benimde asilama sonrasi aynen 12.gun kahverengi ve arada simsiyah kanama geldi hemen aksm acile gittim cok da agrm vardi.bhcg 5 lerde cikti dr umu aramstim yat hmen sabah gel dedi gittim testi tekrarladik 0 cikti degeri.dollenme olmus ama tutunamamis dedi bnde anlamadm.sonrada zaten normal kanama oldu acik renk.bence sende dr a git yerlesme kanamasida olabilir tabi ons oyledir hamissindir.doktora gtmende fayda var derm bekleme oyle evde surekli de yatman lazm

bitanem geç döllenmede olabılır kızçem dur stres yapma hemen.testte çıkmayanlarda var hem...hayırlısı bekleyelim bırazdaha[/QUOTE]

ay ins hayalotum dua et ltfen.sen nasil oldun biraz daa rahatmisin gecmis olsn kuzum belnden rahatsizmissn.ins hamilelign rahat gecer kendini cok yorma

persembe ha hadi bakalm dualarmz siznle.geliyor bebiss

ONCELIKLE GOZUN AYDIN OLSUN AMA BENCE ONCE BI DR DAHA GORUN SUYUNA BAKSIN GERCEKTEN OYLEMI DIYE
BOSUNA GELMEYEN COCUGU DOGURMAYA KALKMA! sonra dogum ılerlemıyor ve sezeryana alıyorlar canım sen onlem al sımdıden

bitanem geç döllenmede olabılır kızçem dur stres yapma hemen.testte çıkmayanlarda var hem...hayırlısı bekleyelim bırazdaha

ay ins hayalotum dua et ltfen.sen nasil oldun biraz daa rahatmisin gecmis olsn kuzum belnden rahatsizmissn.ins hamilelign rahat gecer kendini cok yorma[/QUOTE]

etmezmiyimmm canbonum hiçççbende iyiyim kızçem sabah biraz ardı ama çok şükür şimdi yok

kızçem hesapladınmı netten peki tarihini ayın kaçında başlıyor

kuzucumm.. geçen ay 3ünde ve 4ünde leke geldi 5inde başladııı... martta da 4ünde geldi... şubat 3 üydü.... ortalama 31 gün sürüyo galiba... sat 3 nisan mı 5 nisan mı bilemedim... :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…