Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Selammmmm habibtelerim nasilsinizzzzzzzzzz ben sürekli ağlıyorum iyi değilim bebeğimi de etkiliyor ama elimde değil kizimlaa dertlesiyorum ne yapiyim sizler nasılsiniz nasıl gidiyor

ayy benim arkadaşım da hamiş olduğunda belinin alt tarafı ağrmış, inşşşş seninde öyledir bitanemmmmmm
hayırlı haberlerini alırız inşş

kuzuummm rabbim yar ve yardımcınız olsunnn, ayy heyecandan kalbim fırlayacak gibi çarpıyo yaaaa
yaşasınn görkemimiz geliyoooooooooooooooooooooo :118: Rabbim sorunsuz bi doğum nasip etsin, bir nefeste hemencecik doğsun görkemimiz dualarımız seninle kuzumm
bitanemdoğum esnasında aklına gelirsek isimlerimizi geçir içinden olur mu Rabbim o esnada edilen duları kabul edermiş, hayırlı ile hepimize nasip etsin Rabbimmmmmm

kızlar,
bugün aşılama sonrası 12. günüm..
dün kahverengi akıntılar vardı bugünse siyah olmuş iyice.. Bu regl oluyorum demek mi yaa
böyle bi yerleşme kanaması olabilir mi sizce ?
kuzum inşş meleğin seninledirrrrr
slm kızlar nasılsınız??tırtıl kurabiye yaptım gelin yiyelim:))
bitanemmmm hemen geliyorummmmm ahh keşke yakın olsaydık
Selammmmm habibtelerim nasilsinizzzzzzzzzz ben sürekli ağlıyorum iyi değilim bebeğimi de etkiliyor ama elimde değil kizimlaa dertlesiyorum ne yapiyim sizler nasılsiniz nasıl gidiyor
bitanem niye ağlıyosun kuzum nolur yapma meleğini de üzme bitanemm
hamilelik dönemindeki anne psikoljisi bebeğin karakterini çok etkliyomuş bitanem lütfen ii olmaya çalış..
en kısa zamanda gel de dertleşelim bitanem olur muu

Son düzenleme:

canlarımmmmmm ben şimdilik çıkıyorum, bugün nöbetçiydim... bıcırların peşinde koşmaktan tükendim vallaa :111:
biraz dinleneyim sonra gelebilirsem gelirim yine..
bu arada dr. a gittim bugün.. klomene devam dediii..
Miyomumu da gördüm :83: boyutu 1cm.e yakın dedi, hamişlik için herhangi bir engel teşkil etmiyo dedi inş bu ay Rabbim nasip eder
şu kırmızılar bi bitse de çalışmalara başlasak
her ay sil baştan, umutla devam...
bakalım bu ay neyler mevlam...
SİZİ ÇOOOK SEVİYORUMMMMMM

Son düzenleme:
Canlarım kaçtım ben dinleneyim bi güzelll.
kendime gelebilirsem sonra yine gelirim...
herkese iyi akşamlaaaaarrrrr

hayirlisi olsn kiscem dedigin gibi hayete umutla devamm.mevlam neylerse guzel eyler hade git dinlen canm sen

canbonlarım geldim ama çıkıyorum hemen..kusuruma bakmayın.midem çok kötü bulanıyo sanıyorum korktuklarım gerçekleşiyoşuan çıkartmadım gerçi daha bişey ama midemin içinde oynamalar oluyodaha erken değilmiydi ya bulantılar için.halsizim başım felaket dönüyo hiçbiyerim tutmuyomuş gibi sanki:26:asetonum gelmemiş daha rabbim korusun seni görkemimle kuzum.dualrım seninle.sağsalim geri dönceksiniz inşallahdoğumdan sonra belli bi süre konuşamıcaz nolur kendıne cok ıyı bak seni cok sevıyorum canımın ıçi
ben çıkıyorum kızçelerim geçmişe bakmadım cevapları yarın yazarım olurmu tatlı rüyalar bol sohbetler sızlere

kuzum senin dinlenmen gerekiyir zaten dikkat et kendine bulantilarin da olabilir icini ferah tut.bulantisi bilem guzeldir yaa tmm tmm abartmim gecen arabada midem bulandi hic olmzdi nasl seviniyorum hmen acabami dye halbuki sicaktan filan bunalmstm nyse kuzum iyi geceler sana optum seni ve findigi..

Son düzenleme:
yok canım bel fıtığı değil..ankilozan spondilit var bende onunla uğraşıyorum gerçi ben değilde o benle uğraşıyor
ankilozan spondilit sagol hayalotcum sayende bi hastalık daha ogrendım tabı google amca sayesınde Rabbim sifa versin ınsallah
noldu canım neden aglıyosun hıc bıseye canını sıkma bak bıde kızın varmıs senın kızın kac yasında

oyyyyy mıde bulantısı demeyın bana ben cok cektım mıde sorunlarım var benım ama bebıs ıcın olursa tatlı gelır o bulantılar

o kadar moralım bozukki bugun benden sonra evlenen bırının daha hamıs oldugunu ogrendım moralımı bozan o degıl tabıkı bugunkı gıttıgım o kalabalık ortamda benı onlarla kıyaslayıp bak senden sonra evlendı sen hala yapamadın demelrı cokk uzgunum bogazım hala dugum dugum aglamak ıstemıyorum artık

canm benm ya inanki aynini hepimiz yasiyoruz.ya kiskanclik deil gerckten dua edyosn Allhm onun bebisini ona bagisla dye.ama insanin elinde deil.seni cok iyi anlyorm.gecen esimn kuzeni evlndi sadc filn oldk kiz 18 yasnda.evine gttigmzde bazen hosgeldn ble demiyor aklna gelmyorms unutuyormus daha cahilmis oyle dyolar kzdgmda.iki aylk evli ve hamileyms.hmn kaynana bisiler oruyo yok sole ederik bole ederik sanki ilk torun gbi heycanlilar.bnde mal mal bakyorm.ya bari benm yanmda yapmayin.aglamadan oldm eve gelnce.bnlari niye anlattysam ark gece gece efkarlandm bak.Rabbm her isteyene versn.hamislernde kucagina sag salim koysun bebislerini.sen isyan ettrme Allahm

canım benimmmm ağlama n'oldu birisi bişi mi dedi.. bak kendin de söylüyorsun minnak etkilenir annesi

şekerimmm senin fasülyee anne ben burdayım demeye başlamışşşşş ...

güsell güsell dinlenn kuşummm

bitanemmmm üzme kendini... bak yalnız değilsin... onu bizlere de yapıyorlar (bana evlenmeden önce demeye başladılar evlenir evlenmez doğur diyee ).. hayırlısı olsun Allah ne zaman verirse de...susarlar

gulbisss şekerimmmmmm üzülmemeye çalışın bitanelerimm.. öyleee bi durum olunca ağlamadan gelip burada içinizi dökün.. paylaşın bizimlee.. yıpratmayın kendinizi... bebişşleriniz olunca güçlü kuvvetli annişler lazım onlaraaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…