- 29 Ekim 2012
- 22.791
- 58.112
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #50.321
kızlar bende dun evde gebelik testi vardi duramadim ama sonuc yine tek cizgiiidaha erken dimi yarn regl gunum.ins yanlstr Allahim ne olur.artk yapmicam beklim bi kacgun.belimin alt tarafi cok agriyor normalde reglmde karnim agrir onun icn suphelendm bakalm ksmet dua edn bana
slm kızceler annecim geldi onla hasret gidermeden giremedim...bu arada dün hastaneye kontrole gittik suyum az olduğu için doktor en gec perşembe 8:30 da yatıyosun suni sancı vericez dedi..tırstım valla..kızlar dualarınıza oğlumunda benimde ihtiyacımız var..yarın sabah 8 gibi hastanede olucaz.. sizede dua edicem..bira işim var akşama gelirim.
kuzum inşş meleğin seninledirrrrrkızlar,
bugün aşılama sonrası 12. günüm..
dün kahverengi akıntılar vardı bugünse siyah olmuş iyice.. Bu regl oluyorum demek mi yaa
böyle bi yerleşme kanaması olabilir mi sizce ?
bitanemmmm hemen geliyorummmmmslm kızlar nasılsınız??tırtıl kurabiye yaptım gelin yiyelim:))
bitanem niye ağlıyosun kuzum nolur yapma meleğini de üzme bitanemmSelammmmm habibtelerim nasilsinizzzzzzzzzz ben sürekli ağlıyorum iyi değilim bebeğimi de etkiliyor ama elimde değil kizimlaa dertlesiyorum ne yapiyimsizler nasılsiniz nasıl gidiyor
ayy benim arkadaşım da hamiş olduğunda belinin alt tarafı ağrmış, inşşşş seninde öyledir bitanemmmmmm
hayırlı haberlerini alırız inşş
canımsin yaa ins meddim.bnde dusuk yaptgmda boyle olmstm farkli bir agri yani.ama iste kiscem artk vucut karmakarisik oldu oda napcagni blemedi.seninde kirmizilar gelmis ins bidahaki aya dolar gobusun.
slm kızlar nasılsınız??tırtıl kurabiye yaptım gelin yiyelim:))
ayy benim arkadaşım da hamiş olduğunda belinin alt tarafı ağrmış, inşşşş seninde öyledir bitanemmmmmm
hayırlı haberlerini alırız inşş
canımsin yaa ins meddim.bnde dusuk yaptgmda boyle olmstm farkli bir agri yani.ama iste kiscem artk vucut karmakarisik oldu oda napcagni blemedi.seninde kirmizilar gelmis ins bidahaki aya dolar gobusun.
amin bitanem
Umarım Rabbim ol demiştir de konmuştur meleğin göbüşüne
olmadıysa da yılmak yooookkkkkkk gulbişim bu topikteki herkes doğuracak Allahın izniyleee
hayirlisi olsn kiscem dedigin gibi hayete umutla devamm.mevlam neylerse guzel eylercanlarımmmmmm ben şimdilik çıkıyorum, bugün nöbetçiydim... bıcırların peşinde koşmaktan tükendim vallaa :111:
biraz dinleneyim sonra gelebilirsem gelirim yine..
bu arada dr. a gittim bugün.. klomene devam dediii..
Miyomumu da gördüm :83: boyutu 1cm.e yakın dedi, hamişlik için herhangi bir engel teşkil etmiyo dedi inş bu ay Rabbim nasip eder
şu kırmızılar bi bitse de çalışmalara başlasak
her ay sil baştan, umutla devam...
bakalım bu ay neyler mevlam...
SİZİ ÇOOOK SEVİYORUMMMMMM
canbonlarım geldim ama çıkıyorum hemen..kusuruma bakmayın.midem çok kötü bulanıyo sanıyorum korktuklarım gerçekleşiyoşuan çıkartmadım gerçi daha bişey ama midemin içinde oynamalar oluyo daha erken değilmiydi ya bulantılar için.halsizim başım felaket dönüyo hiçbiyerim tutmuyomuş gibi sanki:26:asetonum gelmemiş daha rabbim korusun seni görkemimle kuzum.dualrım seninle.sağsalim geri dönceksiniz inşallah doğumdan sonra belli bi süre konuşamıcaz nolur kendıne cok ıyı bak seni cok sevıyorum canımın ıçi
ben çıkıyorum kızçelerim geçmişe bakmadım cevapları yarın yazarım olurmu tatlı rüyalar bol sohbetler sızlere
ankilozan spondilit sagol hayalotcum sayende bi hastalık daha ogrendım tabı google amca sayesınde Rabbim sifa versin ınsallahyok canım bel fıtığı değil..ankilozan spondilit var bende onunla uğraşıyorum gerçi ben değilde o benle uğraşıyor
noldu canım neden aglıyosun hıc bıseye canını sıkma bak bıde kızın varmıs senın kızın kac yasındaSelammmmm habibtelerim nasilsinizzzzzzzzzz ben sürekli ağlıyorum iyi değilim bebeğimi de etkiliyor ama elimde değil kizimlaa dertlesiyorum ne yapiyimsizler nasılsiniz nasıl gidiyor
canbonlarım geldim ama çıkıyorum hemen..kusuruma bakmayın.midem çok kötü bulanıyo sanıyorum korktuklarım gerçekleşiyoşuan çıkartmadım gerçi daha bişey ama midemin içinde oynamalar oluyo daha erken değilmiydi ya bulantılar için.halsizim başım felaket dönüyo hiçbiyerim tutmuyomuş gibi sanki:26:asetonum gelmemiş daha rabbim korusun seni görkemimle kuzum.dualrım seninle.sağsalim geri dönceksiniz inşallah doğumdan sonra belli bi süre konuşamıcaz nolur kendıne cok ıyı bak seni cok sevıyorum canımın ıçi
ben çıkıyorum kızçelerim geçmişe bakmadım cevapları yarın yazarım olurmu tatlı rüyalar bol sohbetler sızlere
o kadar moralım bozukkibugun benden sonra evlenen bırının daha hamıs oldugunu ogrendım moralımı bozan o degıl tabıkı bugunkı gıttıgım o kalabalık ortamda benı onlarla kıyaslayıp bak senden sonra evlendı sen hala yapamadın demelrı cokk uzgunum bogazım hala dugum dugum aglamak ıstemıyorum artık
slm kızlar nasılsınız??tırtıl kurabiye yaptım gelin yiyelim:))
Selammmmm habibtelerim nasilsinizzzzzzzzzz ben sürekli ağlıyorum iyi değilim bebeğimi de etkiliyor ama elimde değil kizimlaa dertlesiyorum ne yapiyimsizler nasılsiniz nasıl gidiyor
o kadar moralım bozukkibugun benden sonra evlenen bırının daha hamıs oldugunu ogrendım moralımı bozan o degıl tabıkı bugunkı gıttıgım o kalabalık ortamda benı onlarla kıyaslayıp bak senden sonra evlendı sen hala yapamadın demelrı cokk uzgunum bogazım hala dugum dugum aglamak ıstemıyorum artık
canm benm ya inanki aynini hepimiz yasiyoruz.ya kiskanclik deil gerckten dua edyosn Allhm onun bebisini ona bagisla dye.ama insanin elinde deil.seni cok iyi anlyorm.gecen esimn kuzeni evlndi sadc filn oldk kiz 18 yasnda.evine gttigmzde bazen hosgeldn ble demiyor aklna gelmyorms unutuyormus daha cahilmis oyle dyolar kzdgmda.iki aylk evli ve hamileyms.hmn kaynana bisiler oruyo yok sole ederik bole ederik sanki ilk torun gbi heycanlilar.bnde mal mal bakyorm.ya bari benm yanmda yapmayin.aglamadan oldm eve gelnce.bnlari niye anlattysam ark gece gece efkarlandm bak.Rabbm her isteyene versn.hamislernde kucagina sag salim koysun bebislerini.sen isyan ettrme Allahm
hoşgeldinnnnnn canbonummmsuedam nasılll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?