- 15 Eylül 2012
- 8.430
- 6.896
- 398
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #50.341
hepımız aynısını yasıyoruz evet ama gercekten cok yoruldum benım hamılelıgını ogrendıgım kızda 18 yasında aramızda 10 yas var bıde tanıdık her zaman bana sorardı bebıs varmı dıye nıyeyse dun sormadı gorumcesı soledı bzım gelın hamıle apartmanımızda bebk kaynıcak ısste ordan bana gırıs yaptılar bazı ınsanlar cok anlayıslı oluyo hıc sormuyolar bazıları ıse sadece dusunuyormusunuz dıye soruyolar onlarada bıse demıyorum akrabayız veya arkadasız veya komsuyuz nıhayetınde tabıkı sorabılırler ve bazıları cıdden cahıl ya gıdıp baktırın bıde kaynanma dıyolar nıye baktırmıyosunuz neyse ben costum yıne Allah ıslah etsın artık sabredemıyorum bole ınsanlara alısırım dedıkce benım cıvım cıkıyocanm benm ya inanki aynini hepimiz yasiyoruz.ya kiskanclik deil gerckten dua edyosn Allhm onun bebisini ona bagisla dye.ama insanin elinde deil.seni cok iyi anlyorm.gecen esimn kuzeni evlndi sadc filn oldk kiz 18 yasnda.evine gttigmzde bazen hosgeldn ble demiyor aklna gelmyorms unutuyormus daha cahilmis oyle dyolar kzdgmda.iki aylk evli ve hamileyms.hmn kaynana bisiler oruyo yok sole ederik bole ederik sanki ilk torun gbi heycanlilar.bnde mal mal bakyorm.ya bari benm yanmda yapmayin.aglamadan oldm eve gelnce.bnlari niye anlattysam ark gece gece efkarlandm bak.Rabbm her isteyene versn.hamislernde kucagina sag salim koysun bebislerini.sen isyan ettrme Allahm
saol canım ıyıkı burası var ıyıkı sızler varsınız azcık buraya yazıyorumda rahatlıyorum szılerı sevıyorumbitanemmmm üzme kendini... bak yalnız değilsin... onu bizlere de yapıyorlar (bana evlenmeden önce demeye başladılar evlenir evlenmez doğur diyee).. hayırlısı olsun Allah ne zaman verirse de...susarlar
günaydınlar olsun kızçeleriiiiiimmmmmmmmmm
teek tekkk öpüyorumm hepiniziii
gulbisss şekerimmmmmm üzülmemeye çalışın bitanelerimm.. öyleee bi durum olunca ağlamadan gelip burada içinizi dökün.. paylaşın bizimlee.. yıpratmayın kendinizi... bebişşleriniz olunca güçlü kuvvetli annişler lazım onlaraaa...
aynen oyle priorim o zamanlar sizi tanimyordm iyiki tanistik valla sizler cok iyi geliyorsunuz boyle birbrimize destek oldkca daha iyi atlatiyoz cok saol kiscem seni sevyrmopucuk surat varmi ya onu yazmak istedm ama blmiym
İNŞ. CANIM HAMİŞ OLRUM Bİ AN ÖNCE. DOKTORUM 1-2 AY DEDİ ÇÜNKÜ BEN DÜŞÜK YAPTIĞIMDA ÇOK DÜŞÜKTÜ O YÜZDEN ÇOK BEKLEMEK İSTEMİYORUM. Bİ AN ÖNCE OLSUN HEMEN DİYORUM. ZATEN ARTIK GÜCÜM KALMADI SANKİ KORKUYORUM TEKRAR AYNI TEDAVİLERE BAŞLICAM AĞLIYCAM ÜZÜLÜCEM DİYE. HAYIRLISI OLSUN ARTIK NE YAPAYIM....MAŞŞALLAH NE KADAR BÜYÜMÜŞ ALLAHIM ÇOK GÜZEL BİŞİ BU
AMİN SAOL Bİ TANEM
BUNLARA TAKILMAYALIM ARTIK Bİ TANEM ÜZÜNTÜMÜZÜDE NEŞEMİZİDE HEP BİRLİKTE PAYLAŞICAZ...
ALLAH YARDIMCIN OLSUN TEZ ZAMANDA HAYIRLISIYLA WERSİN MÜJDELİ HABERİNİ SANA YENİDE HAMİŞ KAICAKSIN İÇİME ÖLE DOĞUO...AMA DR DİNLE BENCE BÜNYENİN HORMONLARIN NORMALE DÖNÜP İİ OLMASI LAZIMDIR TEKRAR ÜZÜCÜ BİŞİ YAŞAMA DİE BEN BEKLE DERİM KAÇ YILLIK EWLİSİN YAŞIN KAÇ YANİ NE WAR BİRAZ HORMONLARIN DİNLENSİN....BNA DR UM ADETİM DÜZENE GİRMEDİ DİE BİLE BEKLE DEDİ WE BEN SUSUP BEKLİORUMWARDIR Bİ BİLDİKLERİ.
canbonlarım anca gelebildim
sabah doktora gittik kuzular herşey yolunda dedi.çok şükür kesemizi gördükkesenin içinde nokta gibi teyzoşunuz bulunuyor ama pıtpıtları duyamadık haftaya tekrar gitcez pıtpıtlar için belkim dedim ikinci noktayıda görürüm ama yok tek bitaneymiş yavrum rabbim sizlerede nasıp etsın kızçelerim..doktordan geldim elektrıkler yoktu giremedim oyuzden uyumuşum anca kalktım siz nabıyonuz bıraz geçmişi kolaçan edem asetonum yok dıme hala
hemşirem hamişler yazardı bende gülerdimm ohhh ohh derdimkuzum senin dinlenmen gerekiyir zaten dikkat et kendine bulantilarin da olabilir icini ferah tut.bulantisi bilem guzeldir yaatmm tmm abartmim gecen arabada midem bulandi hic olmzdi nasl seviniyorum hmen acabami dye halbuki sicaktan filan bunalmstm nyse kuzum iyi geceler sana optum seni ve findigi..
ankilozan spondilit sagol hayalotcum sayende bi hastalık daha ogrendım tabı google amca sayesınde Rabbim sifa versin ınsallah
noldu canım neden aglıyosun hıc bıseye canını sıkma bak bıde kızın varmıs senın kızın kac yasında
oyyyyy mıde bulantısı demeyın bana ben cok cektım mıde sorunlarım var benım ama bebıs ıcın olursa tatlı gelır o bulantılar
ahh balım üzülme kuzum..elbetteki hamiş olduklarını duyunca üzülmüyoruz ama insanın biyerinde burukluk oluyor canbonum..banada çok yapıldı budurum..insanın içine ok gibi saplanıyor bilirimm.ama sabır diycen kızçem..sabır demessen kendi kendini yıpratırsıno kadar moralım bozukkibugun benden sonra evlenen bırının daha hamıs oldugunu ogrendım moralımı bozan o degıl tabıkı bugunkı gıttıgım o kalabalık ortamda benı onlarla kıyaslayıp bak senden sonra evlendı sen hala yapamadın demelrı cokk uzgunum bogazım hala dugum dugum aglamak ıstemıyorum artık
oo neguzell cok güzel oluyo su gosterılercanımmmm sagol ıyıyız cok sukur
bu haftasonu yılsonu gosterısı olacak onun heyecanı ıcındeyız yarın haftasonluguna annemle babamdan gelecek ınsallh
sızlerden naber haberler nasıl???
gunaydin kizlarr.ben bugun izinliyim ondan bu saatte gelebildim :) acik uyudm babiskom geldi dun ablamlarda kaldi brazdn bze geliyorlar.kzlar szde oylemisinz ya ben babama cok duskunum ailem antepde deil cok ozluyorum onlari ama allahtan ablam yakn bana minnoslarmi hergun gorebiliyorm.ya ben bu aralar cok gevese oldm ya herseyi yazasm geliyor buraya
İNŞ. CANIM HAMİŞ OLRUM Bİ AN ÖNCE. DOKTORUM 1-2 AY DEDİ ÇÜNKÜ BEN DÜŞÜK YAPTIĞIMDA ÇOK DÜŞÜKTÜ O YÜZDEN ÇOK BEKLEMEK İSTEMİYORUM. Bİ AN ÖNCE OLSUN HEMEN DİYORUM. ZATEN ARTIK GÜCÜM KALMADI SANKİ KORKUYORUM TEKRAR AYNI TEDAVİLERE BAŞLICAM AĞLIYCAM ÜZÜLÜCEM DİYE. HAYIRLISI OLSUN ARTIK NE YAPAYIM....
hayalotum o kadar çok sevindim ki miniğinin kesesini görmeneinş.. pıtınıda patınıda duyucan canım Rabbin nazarlardan korusun. kaç gündür giremiyorum bende yatılı misafirim vardı 3 gündür gittilr bende hemen kendimi buraya attım. kendine çok dikkat et canımmm yorma kendini
rabbım sanada nasıp etcek balım cok az kaldı karamım bıraz daha sabır..sonra güzel günler senı beklıyorbende dıyom bu kızçem nerde gezmede dedim kendı kendıme hoşgeldın karammımm
keserimmmm canımmm günaydın nasılsın.... bana o kurabiyenin tarifini verir misin.. çok seviyommmm onuuu ama tarifini bilmiommm
asetonum doğum yaptımı acaba :18::18::18:çok heyecanlıyım ya Allahım yardımcısı olsun..acaba noldu görkemimle sağlıklılarmı
topiğimizn ilk doğan bebeği ilk teyzoşumuz
oo neguzell cok güzel oluyo su gosterılerohhh allah kavuştursun suedam cok sevındım
hemşirem gözün aydın babişkonmu geldi ben evlenmeden önce babama düşkündüm ama şimdi daha cok anneme sanırım
asetonum doğum yaptımı acaba :18::18::18:çok heyecanlıyım ya Allahım yardımcısı olsun..acaba noldu görkemimle sağlıklılarmı
topiğimizn ilk doğan bebeği ilk teyzoşumuz
canım benım ne guzel bızımkılerde sehır dısında ben yapayalnızım koskoca ısatanbulda ılk zamanlar cokkkkk agladım hala daha aglıyorum ozluyorumgunaydin kizlarr.ben bugun izinliyim ondan bu saatte gelebildim :) acik uyudm babiskom geldi dun ablamlarda kaldi brazdn bze geliyorlar.kzlar szde oylemisinz ya ben babama cok duskunum ailem antepde deil cok ozluyorum onlari ama allahtan ablam yakn bana minnoslarmi hergun gorebiliyorm.ya ben bu aralar cok gevese oldm ya herseyi yazasm geliyor buraya
hemde nasıl tatlı geliyor sernesim miden bayılıyor o tatlılıktan
oyyy kuzum kıyamam benım ablamda annemde tam 9 ay kusmuslar annem doguma gıderken bıle hala kusuyomusınsallah onlara cekmemde dıger ablamlar oyle degıldı onlara cekerım
ahh balım üzülme kuzum..elbetteki hamiş olduklarını duyunca üzülmüyoruz ama insanın biyerinde burukluk oluyor canbonum..banada çok yapıldı budurum..insanın içine ok gibi saplanıyor bilirimm.ama sabır diycen kızçem..sabır demessen kendi kendini yıpratırsınsadece inan güven gün geldiğinde emin ol sevinmiyorlar bile bu konuşanlar...oyüzden sonuç öyle veya böyle hiç canını sıkmay adeğmez başkaları için..bak ben çok yıprattım kendimi bu laflar yüzünden.dışarıda dolardım dolardım eve gelince tutamazdım kendimi..ama rabbim zamanını biliyor kuzum.okadar ağlamak yerine olumlu şeyler düşün.bebeşin göbişine konduğunda inan o konuşanlar nasılda sırt çeviriyor hemen..ne sahte yüzlere kan sevin ,nede dengesiz konuşanlar için otur ağla..Rabbim sizlerede nasip etcek inşallah hayırlı zamanda
canbonlarım geldim ama çıkıyorum hemen..kusuruma bakmayın.midem çok kötü bulanıyo sanıyorum korktuklarım gerçekleşiyoşuan çıkartmadım gerçi daha bişey ama midemin içinde oynamalar oluyo daha erken değilmiydi ya bulantılar için.halsizim başım felaket dönüyo hiçbiyerim tutmuyomuş gibi sanki:26:asetonum gelmemiş daha rabbim korusun seni görkemimle kuzum.dualrım seninle.sağsalim geri dönceksiniz inşallah doğumdan sonra belli bi süre konuşamıcaz nolur kendıne cok ıyı bak seni cok sevıyorum canımın ıçi
ben çıkıyorum kızçelerim geçmişe bakmadım cevapları yarın yazarım olurmu tatlı rüyalar bol sohbetler sızlere
ahh bitanem o insanlar var yaa,hepsini Allaha havale ettim... bi bilseler hissettiklerimizi, yaşadıklarımızıo kadar moralım bozukkibugun benden sonra evlenen bırının daha hamıs oldugunu ogrendım moralımı bozan o degıl tabıkı bugunkı gıttıgım o kalabalık ortamda benı onlarla kıyaslayıp bak senden sonra evlendı sen hala yapamadın demelrı cokk uzgunum bogazım hala dugum dugum aglamak ıstemıyorum artık
canm benm ya inanki aynini hepimiz yasiyoruz.ya kiskanclik deil gerckten dua edyosn Allhm onun bebisini ona bagisla dye.ama insanin elinde deil.seni cok iyi anlyorm.gecen esimn kuzeni evlndi sadc filn oldk kiz 18 yasnda.evine gttigmzde bazen hosgeldn ble demiyor aklna gelmyorms unutuyormus daha cahilmis oyle dyolar kzdgmda.iki aylk evli ve hamileyms.hmn kaynana bisiler oruyo yok sole ederik bole ederik sanki ilk torun gbi heycanlilar.bnde mal mal bakyorm.ya bari benm yanmda yapmayin.aglamadan oldm eve gelnce.bnlari niye anlattysam ark gece gece efkarlandm bak.Rabbm her isteyene versn.hamislernde kucagina sag salim koysun bebislerini.sen isyan ettrme Allahm
canımmmm sagol ıyıyız cok sukur
bu haftasonu yılsonu gosterısı olacak onun heyecanı ıcındeyız yarın haftasonluguna annemle babamdan gelecek ınsallh
sızlerden naber haberler nasıl???
hepımız aynısını yasıyoruz evet ama gercekten cok yoruldum benım hamılelıgını ogrendıgım kızda 18 yasında aramızda 10 yas var bıde tanıdık her zaman bana sorardı bebıs varmı dıye nıyeyse dun sormadı gorumcesı soledı bzım gelın hamıle apartmanımızda bebk kaynıcak ısste ordan bana gırıs yaptılar bazı ınsanlar cok anlayıslı oluyo hıc sormuyolar bazıları ıse sadece dusunuyormusunuz dıye soruyolar onlarada bıse demıyorum akrabayız veya arkadasız veya komsuyuz nıhayetınde tabıkı sorabılırler ve bazıları cıdden cahıl ya gıdıp baktırın bıde kaynanma dıyolar nıye baktırmıyosunuz neyse ben costum yıne Allah ıslah etsın artık sabredemıyorum bole ınsanlara alısırım dedıkce benım cıvım cıkıyodun esımın halasına dedım ben napabılırım bıraz ıcerledım oda ıyı hayırlısı kızım hem ole dıyo hem ole
saol canım ıyıkı burası var ıyıkı sızler varsınız azcık buraya yazıyorumda rahatlıyorum szılerı sevıyorum
İNŞ. CANIM HAMİŞ OLRUM Bİ AN ÖNCE. DOKTORUM 1-2 AY DEDİ ÇÜNKÜ BEN DÜŞÜK YAPTIĞIMDA ÇOK DÜŞÜKTÜ O YÜZDEN ÇOK BEKLEMEK İSTEMİYORUM. Bİ AN ÖNCE OLSUN HEMEN DİYORUM. ZATEN ARTIK GÜCÜM KALMADI SANKİ KORKUYORUM TEKRAR AYNI TEDAVİLERE BAŞLICAM AĞLIYCAM ÜZÜLÜCEM DİYE. HAYIRLISI OLSUN ARTIK NE YAPAYIM....
hayalotum o kadar çok sevindim ki miniğinin kesesini görmeneinş.. pıtınıda patınıda duyucan canım Rabbin nazarlardan korusun. kaç gündür giremiyorum bende yatılı misafirim vardı 3 gündür gittilr bende hemen kendimi buraya attım. kendine çok dikkat et canımmm yorma kendini
hemşirem hamişler yazardı bende gülerdimm ohhh ohh derdimbenim bulantılarımda şimdik sizlere geçsin inşallah bizde öpüyoz sizi teyzesi
oyyyyyyyy teyzoşum kendini göstermeye başlamış mııııııııııııııı
bol bol dinlen bitanem, dikkat et kendinee de meleğine de.. miden bulanıyo diye sakın yememezlik etme bitanem, gerekirse kus ama yine de ye... minnakımız besinsiz kalmasınsizi seviyorum kuzummmm
ahh bitanem o insanlar var yaa,hepsini Allaha havale ettim... bi bilseler hissettiklerimizi, yaşadıklarımızı
RABBİM KİMSENİN DİLİNE DÜŞÜRMEDEN, TEDAVİYE İLACA GEREK KALMADAN KENDİLİĞİNDEN GÖNDERSİN MELEKLERİMİZİ
Hayırlı olcaksa olsun kuzum, hayırlı sağlıklı sıhhatli nur yüzlü evlatlar nasip etsin Rabbim... sorunsuz bi hamileleğin ardından hayırlısı ile kucağımıza da almayı nasip etsin inşş... olsun lakin en önemlisi hayırlı zamanda hayırlı evlatlarımız olsun..
bu süre zarfında hayırlı evladı beklerken Rabbim çevremizdekileri de anlayışlı kılsın... hayırlısı olsun da biz beklemeye razıyız
ah kuzummm, en kısa zamanda meleklerimiz gelsin de kurtulalaım elalemin lafından ya.. aslında çevre olmasa bu kadar yıpranmayacağız belki de.. ama ama amaaaaRabbim ıslah etsin öylelerini
hoşgeldin kuzumm, özledim yaa nerelerdesin. bizde haberler bombaaa HAYALOTUMUZ HAMİLEEE
Benimde bütün arkadaşlarımın çocuğu oldu, benden sonra evlenenler de dahil olmak üzere.. hele okulda bi görseniz sanki herkes hamilee... valla ya bu sene 15 bebek oldu biliyo musunuzöğretmenler odasında dönen bütün muhabbet bu konu üzerine ve ne hikmetse uzu da hep bana dokunur... sırf dillerindne kurtulmak için herkese düşünmüyoruz diyorum ama bu kezde niye düşünmüyosunuz diye soru yağmuruna tutuluyorum.. artık zamnaı geldi, arayı çok açma, büyütürsün burda falan fistan.... veliler bi taraftan meraklı, azcık kilo alayım azcık solgun olayım hemen hamilemisiniz diye soruyolar.. ya kafa beyin kalmıyo artık ya
düşünmeyelim stres yapmayalım diyoruz ama çevredekiler yüzünden ne mümkün?????
kuzumm hoşgeldin bitanem...yaşadıkları kolay değil ama hayat devam ediyo tatlım :26:
meleğin tekrar gelecek anneciğine hiiç merak etme sen
başka kızçelerimizde vardı ama onlar gelmiyor maalesef artık :26:bu durumda ikinci teyzoşumuz naziremimiz olacak .Allahın izniyleBende meraK Ediyirummmm acaba görkemine kavustumu
Sen nasılsın bitanem hayalotummmm ikincisi gen olucagimmmmmm sanırımmmm
oy o minik yeğnini ısırırım bentsk edrm hatalotm evt babacm geldibnde anneme duskunlugum de artti evlndikten snra ama babama da bitiyorum ya hep sarilarak oturuyorum kmse ayiramiyor kucuk ygenmde duskun tatlm bnim nasl da agliyor kalk dede benm dye
canım benım ne guzel bızımkılerde sehır dısında ben yapayalnızım koskoca ısatanbulda ılk zamanlar cokkkkk agladım hala daha aglıyorum ozluyorumbugun besımın akrabaları var benden yasca buyuk ablalr saolsun onlar bugun cagırmıstı onlara gıttım taaa aksam geldım yalnız olmak cok zor keske benımde kızkardeslerımden bırı yakınımda olsaydı
bılıyomusun hayalotcum cahıllık cokk kotu bugunku gırdıgım ortamdakı bayanlar hıc bırı o tarz konusmadı ve sormadılar bıle bebgın varmı yokmu sorsalar bıle adabıyla... oyle tatlı 2 bebıs vardıkı ope koklaya doyamadım oyyy cok tatlıydılar
Allahtan esım destek verıyo bana canımınıcı oda olmasa bu koskoca ıstanbulda ıyıce kendı ıcımde kaybolucam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?