Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hepımız aynısını yasıyoruz evet ama gercekten cok yoruldum benım hamılelıgını ogrendıgım kızda 18 yasında aramızda 10 yas var bıde tanıdık her zaman bana sorardı bebıs varmı dıye nıyeyse dun sormadı gorumcesı soledı bzım gelın hamıle apartmanımızda bebk kaynıcak ısste ordan bana gırıs yaptılar bazı ınsanlar cok anlayıslı oluyo hıc sormuyolar bazıları ıse sadece dusunuyormusunuz dıye soruyolar onlarada bıse demıyorum akrabayız veya arkadasız veya komsuyuz nıhayetınde tabıkı sorabılırler ve bazıları cıdden cahıl ya gıdıp baktırın bıde kaynanma dıyolar nıye baktırmıyosunuz neyse ben costum yıne Allah ıslah etsın artık sabredemıyorum bole ınsanlara alısırım dedıkce benım cıvım cıkıyo dun esımın halasına dedım ben napabılırım bıraz ıcerledım oda ıyı hayırlısı kızım hem ole dıyo hem ole
bitanemmmm üzme kendini... bak yalnız değilsin... onu bizlere de yapıyorlar (bana evlenmeden önce demeye başladılar evlenir evlenmez doğur diyee ).. hayırlısı olsun Allah ne zaman verirse de...susarlar
saol canım ıyıkı burası var ıyıkı sızler varsınız azcık buraya yazıyorumda rahatlıyorum szılerı sevıyorum
günaydınlar olsun kızçeleriiiiiimmmmmmmmmm

teek tekkk öpüyorumm hepiniziii

gunaydin kizlarr.ben bugun izinliyim ondan bu saatte gelebildim :) acik uyudm babiskom geldi dun ablamlarda kaldi brazdn bze geliyorlar.kzlar szde oylemisinz ya ben babama cok duskunum ailem antepde deil cok ozluyorum onlari ama allahtan ablam yakn bana minnoslarmi hergun gorebiliyorm.ya ben bu aralar cok gevese oldm ya herseyi yazasm geliyor buraya

aynen oyle priorim o zamanlar sizi tanimyordm iyiki tanistik valla sizler cok iyi geliyorsunuz boyle birbrimize destek oldkca daha iyi atlatiyoz cok saol kiscem seni sevyrm opucuk surat varmi ya onu yazmak istedm ama blmiym

aynen oyle priorim o zamanlar sizi tanimyordm iyiki tanistik valla sizler cok iyi geliyorsunuz boyle birbrimize destek oldkca daha iyi atlatiyoz cok saol kiscem seni sevyrm opucuk surat varmi ya onu yazmak istedm ama blmiym

kısçemmmm ben de seni seviyorummmmm

İNŞ. CANIM HAMİŞ OLRUM Bİ AN ÖNCE. DOKTORUM 1-2 AY DEDİ ÇÜNKÜ BEN DÜŞÜK YAPTIĞIMDA ÇOK DÜŞÜKTÜ O YÜZDEN ÇOK BEKLEMEK İSTEMİYORUM. Bİ AN ÖNCE OLSUN HEMEN DİYORUM. ZATEN ARTIK GÜCÜM KALMADI SANKİ KORKUYORUM TEKRAR AYNI TEDAVİLERE BAŞLICAM AĞLIYCAM ÜZÜLÜCEM DİYE. HAYIRLISI OLSUN ARTIK NE YAPAYIM....

hayalotum o kadar çok sevindim ki miniğinin kesesini görmene inş.. pıtınıda patınıda duyucan canım Rabbin nazarlardan korusun. kaç gündür giremiyorum bende yatılı misafirim vardı 3 gündür gittilr bende hemen kendimi buraya attım. kendine çok dikkat et canımmm yorma kendini

hemşirem hamişler yazardı bende gülerdimm ohhh ohh derdimbenim bulantılarımda şimdik sizlere geçsin inşallahbizde öpüyoz sizi teyzesi

hemde nasıl tatlı geliyor sernesim miden bayılıyor o tatlılıktan
ahh balım üzülme kuzum..elbetteki hamiş olduklarını duyunca üzülmüyoruz ama insanın biyerinde burukluk oluyor canbonum..banada çok yapıldı budurum..insanın içine ok gibi saplanıyor bilirimm.ama sabır diycen kızçem..sabır demessen kendi kendini yıpratırsınsadece inan güven gün geldiğinde emin ol sevinmiyorlar bile bu konuşanlar...oyüzden sonuç öyle veya böyle hiç canını sıkmay adeğmez başkaları için..bak ben çok yıprattım kendimi bu laflar yüzünden.dışarıda dolardım dolardım eve gelince tutamazdım kendimi..ama rabbim zamanını biliyor kuzum.okadar ağlamak yerine olumlu şeyler düşün.bebeşin göbişine konduğunda inan o konuşanlar nasılda sırt çeviriyor hemen..ne sahte yüzlere kan sevin ,nede dengesiz konuşanlar için otur ağla..Rabbim sizlerede nasip etcek inşallah hayırlı zamanda

canımmmm sagol ıyıyız cok sukur
bu haftasonu yılsonu gosterısı olacak onun heyecanı ıcındeyız yarın haftasonluguna annemle babamdan gelecek ınsallh

sızlerden naber haberler nasıl???
oo neguzell cok güzel oluyo su gosterılerohhh allah kavuştursun suedam cok sevındım
hemşiremgözün aydın babişkonmu geldiben evlenmeden önce babama düşkündüm ama şimdi daha cok anneme sanırım

rabbım sanada nasıp etcek balım cok az kaldı karamım bıraz daha sabır..sonra güzel günler senı beklıyorbende dıyom bu kızçem nerde gezmede dedim kendı kendımehoşgeldın karammımm

rabbım sanada nasıp etcek balım cok az kaldı karamım bıraz daha sabır..sonra güzel günler senı beklıyorbende dıyom bu kızçem nerde gezmede dedim kendı kendımehoşgeldın karammımm

Aminn canımm hoşbuldumm gerçekten senin güzel minikinin haberini alınca. Sağolsun eşim ve arkadaşı hafta sonu beni bi güzel gezdirdi yedirdi içirdi. Ama pazartesi misafirlerim vardı çok yoğundum işten güçten başımı kaldıramadımmm takii bu güne kadar

keserimmmm canımmm günaydın nasılsın.... bana o kurabiyenin tarifini verir misin .. çok seviyommmm onuuu ama tarifini bilmiommm

vereym canm

Yarım paket margarin(oda sıcaklığında yumuşamış)
1 çay bardağı sıvı yağ
2 çay bardağı şeker
2 adet yumurta
1 adet kabartma tozu
1 adet vanilya
Alabildiği kadar un

Son düzenleme:
asetonum doğum yaptımı acaba :18::18::18:çok heyecanlıyım ya Allahım yardımcısı olsun..acaba noldu görkemimle sağlıklılarmı
topiğimizn ilk doğan bebeği ilk teyzoşumuz

asetonum doğum yaptımı acaba :18::18::18:çok heyecanlıyım ya Allahım yardımcısı olsun..acaba noldu görkemimle sağlıklılarmı
topiğimizn ilk doğan bebeği ilk teyzoşumuz

Bende meraK Ediyirummmm acaba görkemine kavustumu
Sen nasılsın bitanem hayalotummmm ikincisi gen olucagimmmmmm sanırımmmm

oo neguzell cok güzel oluyo su gosterılerohhh allah kavuştursun suedam cok sevındım

hemşiremgözün aydın babişkonmu geldiben evlenmeden önce babama düşkündüm ama şimdi daha cok anneme sanırım

tsk edrm hatalotm evt babacm geldi bnde anneme duskunlugum de artti evlndikten snra ama babama da bitiyorum ya hep sarilarak oturuyorum kmse ayiramiyor kucuk ygenmde duskun tatlm bnim nasl da agliyor kalk dede benm dye

Son düzenleme:
canım benım ne guzel bızımkılerde sehır dısında ben yapayalnızım koskoca ısatanbulda ılk zamanlar cokkkkk agladım hala daha aglıyorum ozluyorumbugun besımın akrabaları var benden yasca buyuk ablalr saolsun onlar bugun cagırmıstı onlara gıttım taaa aksam geldım yalnız olmak cok zor keske benımde kızkardeslerımden bırı yakınımda olsaydı

bılıyomusun hayalotcum cahıllık cokk kotu bugunku gırdıgım ortamdakı bayanlar hıc bırı o tarz konusmadı ve sormadılar bıle bebgın varmı yokmu sorsalar bıle adabıyla... oyle tatlı 2 bebıs vardıkı ope koklaya doyamadım oyyy cok tatlıydılar
Allahtan esım destek verıyo bana canımınıcı oda olmasa bu koskoca ıstanbulda ıyıce kendı ıcımde kaybolucam...

oyyyyyyyy teyzoşum kendini göstermeye başlamış mııııııııııııııı
bol bol dinlen bitanem, dikkat et kendinee de meleğine de.. miden bulanıyo diye sakın yememezlik etme bitanem, gerekirse kus ama yine de ye... minnakımız besinsiz kalmasın sizi seviyorum kuzummmm

ahh bitanem o insanlar var yaa,hepsini Allaha havale ettim... bi bilseler hissettiklerimizi, yaşadıklarımızı
RABBİM KİMSENİN DİLİNE DÜŞÜRMEDEN, TEDAVİYE İLACA GEREK KALMADAN KENDİLİĞİNDEN GÖNDERSİN MELEKLERİMİZİ
Hayırlı olcaksa olsun kuzum, hayırlı sağlıklı sıhhatli nur yüzlü evlatlar nasip etsin Rabbim... sorunsuz bi hamileleğin ardından hayırlısı ile kucağımıza da almayı nasip etsin inşş... olsun lakin en önemlisi hayırlı zamanda hayırlı evlatlarımız olsun..
bu süre zarfında hayırlı evladı beklerken Rabbim çevremizdekileri de anlayışlı kılsın... hayırlısı olsun da biz beklemeye razıyız

ah kuzummm, en kısa zamanda meleklerimiz gelsin de kurtulalaım elalemin lafından ya.. aslında çevre olmasa bu kadar yıpranmayacağız belki de.. ama ama amaaaa Rabbim ıslah etsin öylelerini

canımmmm sagol ıyıyız cok sukur
bu haftasonu yılsonu gosterısı olacak onun heyecanı ıcındeyız yarın haftasonluguna annemle babamdan gelecek ınsallh

sızlerden naber haberler nasıl???

hoşgeldin kuzumm, özledim yaa nerelerdesin. bizde haberler bombaaa HAYALOTUMUZ HAMİLEEE

Benimde bütün arkadaşlarımın çocuğu oldu, benden sonra evlenenler de dahil olmak üzere.. hele okulda bi görseniz sanki herkes hamilee... valla ya bu sene 15 bebek oldu biliyo musunuz öğretmenler odasında dönen bütün muhabbet bu konu üzerine ve ne hikmetse uzu da hep bana dokunur... sırf dillerindne kurtulmak için herkese düşünmüyoruz diyorum ama bu kezde niye düşünmüyosunuz diye soru yağmuruna tutuluyorum.. artık zamnaı geldi, arayı çok açma, büyütürsün burda falan fistan.... veliler bi taraftan meraklı, azcık kilo alayım azcık solgun olayım hemen hamilemisiniz diye soruyolar.. ya kafa beyin kalmıyo artık ya
düşünmeyelim stres yapmayalım diyoruz ama çevredekiler yüzünden ne mümkün ?????

hemşirem hamişler yazardı bende gülerdimm ohhh ohh derdimbenim bulantılarımda şimdik sizlere geçsin inşallahbizde öpüyoz sizi teyzesi

kuzumm hoşgeldin bitanem...yaşadıkları kolay değil ama hayat devam ediyo tatlım :26:
meleğin tekrar gelecek anneciğine hiiç merak etme sen

evet canım dogru soyluyosun ama ınsanın elınde olmuyo benım gorumcem bana saygıdanmı bılmem benım adetımı beklemıskı beraber hamılık mujdesı verelım baktıkı bende tık yok 9 haftalık olmus ve ıc ıceyız evı yakın olmasada masallah hergun annesıgılde yani annasıgılde hergun bızde olduguna gore onlarda bıze gelmıs oluyo ve hıc anlamdım hamıle oldugunu ama duyunca sok oldum ınsan bılmezmı kendını bıde herkese bız ıstemıyoruz dıyen tıpler varya oyle 10 seneden sonra 2 kızı oldu bu 3 bakalım Rabbi hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın belkı art nıyetlı degıl oda yıllarca ozlem duymus bebıs ıcın ınsallah su rahım fılmım temız cıkarda bebıs ıcın sorunlar ortadan kalkar

Bende meraK Ediyirummmm acaba görkemine kavustumu
Sen nasılsın bitanem hayalotummmm ikincisi gen olucagimmmmmm sanırımmmm
başka kızçelerimizde vardı ama onlar gelmiyor maalesef artık :26:bu durumda ikinci teyzoşumuz naziremimiz olacak .Allahın izniyle
tsk edrm hatalotm evt babacm geldi bnde anneme duskunlugum de artti evlndikten snra ama babama da bitiyorum ya hep sarilarak oturuyorum kmse ayiramiyor kucuk ygenmde duskun tatlm bnim nasl da agliyor kalk dede benm dye
oy o minik yeğnini ısırırım ben

sernesim bak şimdi yine benle uğraşıyolarmesela akşam üstü geldiler yine bugün başım falanda döndü uyumuşum baya bi.onlar baskın yapınca hala yastıkda salondaydı..kapıyı açtığım gıbı ne okız bu şekil uyursan cok kılo alırsın dedi biri..aradan 5 dakka geçti ben 85 takıyom memikleresen bu gidişle 100 takarsın demezmidedim size neben senin gibi 65 bedenle hamile kalmadım olcak okadar dedimnasıl sinir oldum.yaw hamıle olmadan once bebekle ugrasıyolardı şimdi o geldi uğraştıkları konulara bakınoyuzden bu dengesızler her turlu senle ugrasmayı sınır etmeyı becerebılıyo kızçem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…