- 15 Eylül 2012
- 8.430
- 6.896
- 398
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #50.361
ciğdemimmm hoşgeldinnnn
hayalotum sen gercekmısın:44:sen varya benım umut kaynagımsınsenın hamılelıgın bana cok umut verdı balım Rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın 5 yıldır beklıyosunya ve burdan neler yasadıgını falan okuyunca canlarım hepınızı cokkk sevıyorum ıyıkı varsınız
hoşbulduk cnm nasılsın iyi misin buraya girmeden aklımdan seni geçiriyodum baktım burda görünce sevındım:))))
çok şükür kuzum iyi diyelim iyi olalımneka güzel karşılaştık ozaman kızçem benimm dur bi sana sarılammm sen nasılsın canbonum
evet canım dogru soyluyosun ama ınsanın elınde olmuyo benım gorumcem bana saygıdanmı bılmem benım adetımı beklemıskı beraber hamılık mujdesı verelım baktıkı bende tık yok 9 haftalık olmus ve ıc ıceyız evı yakın olmasada masallah hergun annesıgılde yani annasıgılde hergun bızde olduguna gore onlarda bıze gelmıs oluyove hıc anlamdım hamıle oldugunu ama duyunca sok oldum ınsan bılmezmı kendını bıde herkese bız ıstemıyoruz dıyen tıpler varya oyle 10 seneden sonra 2 kızı oldu bu 3 bakalım Rabbi hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın belkı art nıyetlı degıl oda yıllarca ozlem duymus bebıs ıcın ınsallah su rahım fılmım temız cıkarda bebıs ıcın sorunlar ortadan kalkar
ben geldimmmm
sernesim meddim nassınız
Habibtelerimmmmmmmmmm ben geldimmmmmmm nasilsinizzzzzzzz herkes iyimi hepinizi opuyirummmmm kizimlaa darısı sizin meleklerin beni öpmesi dileğiyle allahım sizlerde nasip eder ins kimse umutsuz olmasın en zor anımda hiç ummadığım anda meleğim geldi Allah kınanın kucağını boş bırakmadın canlarimmmmmmmm
ben geldimmmm
sernesim meddim nassınız
gerçeğim gerçek yanlız tek sorun var kızçem biz ilk 3yıl çocuk düşünmedik başka sorunlarımız vardı
sende iyiki varsın sernesimmmm
oohhhh neka güzel ettin kızçemmmewt kuzusu cok ii oldu.. napam bende şimdi girdik ewe direk buraya geldim:))
kuzummmmm inş sonucun güzel çıkcak, rahim filmi de hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş kuzum.. ben klomen tedavisinden yanıt alamazsam yazın çektircem.. şimdilik klomene devam diyo dr.um
iyi olmaya çalışıyorum hayalotum.. bu klomen beni fena halsizleştiriyo ara ara başım dünüyo.. bugün klomene başladım kırmızılar bitiyo demiştim kiiii tekrar başladı.. klomen mi yaptı ki acaba:44: inş bu ay çabalarımız yanıtsız kalmaz
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnhoşgeldiniz habibtemmmmm
Cigdemmmmmmmmmmmmmm İyiyim bitanemmmmmmmm sn nasilsinnnnnnnnnnn canimsin:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?