Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hayalotum sen gercekmısın:44:sen varya benım umut kaynagımsınsenın hamılelıgın bana cok umut verdı balım Rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın 5 yıldır beklıyosunya ve burdan neler yasadıgını falan okuyunca canlarım hepınızı cokkk sevıyorum ıyıkı varsınız

gerçeğim gerçek yanlız tek sorun var kızçem biz ilk 3yıl çocuk düşünmedik başka sorunlarımız vardı

kuzummmmm inş sonucun güzel çıkcak, rahim filmi de hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş kuzum.. ben klomen tedavisinden yanıt alamazsam yazın çektircem.. şimdilik klomene devam diyo dr.um

ben geldimmmm
sernesim meddim nassınız

iyi olmaya çalışıyorum hayalotum.. bu klomen beni fena halsizleştiriyo ara ara başım dünüyo.. bugün klomene başladım kırmızılar bitiyo demiştim kiiii tekrar başladı.. klomen mi yaptı ki acaba:44: inş bu ay çabalarımız yanıtsız kalmaz

Habibtelerimmmmmmmmmm ben geldimmmmmmm nasilsinizzzzzzzz herkes iyimi hepinizi opuyirummmmm kizimlaa darısı sizin meleklerin beni öpmesi dileğiyle allahım sizlerde nasip eder ins kimse umutsuz olmasın en zor anımda hiç ummadığım anda meleğim geldi Allah kınanın kucağını boş bırakmadın canlarimmmmmmmm

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnhoşgeldiniz habibtemmmmm

ewt kuzusu cok ii oldu.. napam bende şimdi girdik ewe direk buraya geldim:))
oohhhh neka güzel ettin kızçemmmhoşgeldinn sefalar getirdinnn

niyeki kuzum öyle oldun...:26:geçmiş oluşun çabuk geçer inşalalhruh ikizim hap yapmıştır kesin korkma olacağı varsa eger hiçbirşey engel değil rahat ol kuzum

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnhoşgeldiniz habibtemmmmm

Hosbuldukkkkkkkkkkk yeruhemmmmmmmmmmmmmm nasılsın minik teyzosum nasıl başkasımı belirtiler bulantidimi olmuş benim habibteminnnnnnnnnnnnn aferin teyzosuma buradayım anne diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…