- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #50.381
vayyy starda bulent ersoyun sapka mı desem perukmu desem bı baksanızya
ben açana kadarv reklam çıktı iyimi
balım benım ıyız cok sukur sen nasılsın neymıs cok ozel degılse ılk 3 yıllık sorunlarınız merak ettım sımdık:44::44::44:
iyiiyz şkerimmmm sen naıslsınnnnnsernes2011,alppin,medd_cezir,seremcem kızlar siz nasılsınızzzzz canlarım:))))
Habibtelerimmmmmmmmmm ben geldimmmmmmm nasilsinizzzzzzzz herkes iyimi hepinizi opuyirummmmm kizimlaa darısı sizin meleklerin beni öpmesi dileğiyle allahım sizlerde nasip eder ins kimse umutsuz olmasın en zor anımda hiç ummadığım anda meleğim geldi Allah kınanın kucağını boş bırakmadın canlarimmmmmmmm
oohhhh neka güzel ettin kızçemmmhoşgeldinn sefalar getirdinnn
niyeki kuzum öyle oldun...:26:geçmiş oluşun çabuk geçer inşalalhruh ikizim hap yapmıştır kesin korkma olacağı varsa eger hiçbirşey engel değil rahat ol kuzum
Medcezirimmmmm nereye gitti:44:
Hosbuldukkkkkkkkkkk yeruhemmmmmmmmmmmmmm nasılsın minik teyzosum nasıl başkasımı belirtiler bulantidimi olmuş benim habibteminnnnnnnnnnnnn aferin teyzosuma buradayım anne diyor
yok boyle bısı nasıl tasıyo onu kafasında sastım yaaa
hamiş olan arkadaslarıma bişey sorcam??? ya kızlar gebelğinizi ne zaman öğrendiniz adet öncesi mi adet sonrasımı??
iyi sanırım habibtemde ben pek iyi sayılmamburadayım diyor artık ama bugün ne yemek yiyebildim ne su ne süt :26:nasıl beslencek bu çocuk ya yiyim diyorum ama öğürmeler başlıyo en ufak bi koku alım ne pis bişeymiş bu bulantı
Cigdemmmmmm ven Çatlatma iğnesi oldum adet günümde test yaptım hamile oldugumu öğrendim ilk iğnende kaldım evliliğimin 1.senrsinde geldi meleğim Allah sizlerde nasip etsin ama sen adetin geçtikten sonra kan testi ile öğren idrar yaniltabikiyor bitanemmmmmmm
kızçem benimki sata göre 1 gün geçmişti ..darısı başına inşallah
cumartesi günü adet günüm.. gecen ay 3 gün gecıkmiştim ilk defa sonrasında hüsrana uğramıstım bunuda 3 gün bekliycem eger cumartesi olmazsam
kuzummmmm inş sonucun güzel çıkcak, rahim filmi de hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş kuzum.. ben klomen tedavisinden yanıt alamazsam yazın çektircem.. şimdilik klomene devam diyo dr.um
iyi olmaya çalışıyorum hayalotum.. bu klomen beni fena halsizleştiriyo ara ara başım dünüyo.. bugün klomene başladım kırmızılar bitiyo demiştim kiiii tekrar başladı.. klomen mi yaptı ki acaba:44: inş bu ay çabalarımız yanıtsız kalmaz
verdi canbonum içiyom folik asitBitanemmmmmmmm canim benim suan sende olan vitaminleri alıyor teyzosum sen rahat ol 3 aydan sonra senden beslenecek meleğin icini ferah tut ve ceviz yemeyi unutma doktorun folikasit vermedimi bitanem
Canlarım ben çıkıyorum, hiç iyi hissetmiyorum:26:
bu ilaç bünyemi alt üst etti yaaa
nolur dua edin de hayırlısı ile gelsin meleğim..
görkemimi de çok merak ediyorum topiğimizin ilk bebişiasetonum da o da sağlıklıdır inşşş
Darısı başımızaaaa
RABBİM İŞSTEYEN HERKESİN GÖBÜŞÜNÜ DOLDURSUN İNŞŞŞ
herkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?