Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

balım benım ıyız cok sukur sen nasılsın neymıs cok ozel degılse ılk 3 yıllık sorunlarınız merak ettım sımdık:44::44::44:

anlatam kuzum 2,5 yıl kayganayla aynı evde oturdum evlendik 7.ayımızda eşim askere gitti 16 ay onu bekledimo geldi işte derdimiz evi ayırmaktı kayganalarla bi süre daha oturduk sonra kiraya çıktık şimdi ise kaynalarla aynı binadayız ama evler ayrı çok şükür

Sernesssssssss nasılsın tatlım seninle tanımamadık canim benim gel yamacima38:

sernes2011,alppin,medd_cezir,seremcem kızlar siz nasılsınızzzzz canlarım:))))
iyiiyz şkerimmmm sen naıslsınnnnn

aminn habibtem amiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn, burdaki hekes doğuracak inşşşş

rahatım bitanemmm, biliyorum ki ne olursa olsun hayırlısı olcak

Medcezirimmmmm nereye gitti:44:

burdayım habibtem, nasılsın tatlı kuşummmmmmmmmm

Hosbuldukkkkkkkkkkk yeruhemmmmmmmmmmmmmm nasılsın minik teyzosum nasıl başkasımı belirtiler bulantidimi olmuş benim habibteminnnnnnnnnnnnn aferin teyzosuma buradayım anne diyor

iyi sanırım habibtemde ben pek iyi sayılmamburadayım diyor artık ama bugün ne yemek yiyebildim ne su ne süt :26:nasıl beslencek bu çocuk ya yiyim diyorum ama öğürmeler başlıyo en ufak bi koku alım ne pis bişeymiş bu bulantı

Cigdemmmmmm ven Çatlatma iğnesi oldum adet günümde test yaptım hamile oldugumu öğrendim ilk iğnende kaldım evliliğimin 1.senrsinde geldi meleğim Allah sizlerde nasip etsin ama sen adetin geçtikten sonra kan testi ile öğren idrar yaniltabikiyor bitanemmmmmmm

Bitanemmmmmmmm canim benim suan sende olan vitaminleri alıyor teyzosum sen rahat ol 3 aydan sonra senden beslenecek meleğin icini ferah tut ve ceviz yemeyi unutma doktorun folikasit vermedimi bitanem

cumartesi günü adet günüm.. gecen ay 3 gün gecıkmiştim ilk defa sonrasında hüsrana uğramıstım bunuda 3 gün bekliycem eger cumartesi olmazsam

cumartesi günü adet günüm.. gecen ay 3 gün gecıkmiştim ilk defa sonrasında hüsrana uğramıstım bunuda 3 gün bekliycem eger cumartesi olmazsam

İnşallah bitanemmmm Allah gönlüne göre versin ne zamandır evlisin doktora gittin mı hiç ins gerek kalmaz

Canlarım ben çıkıyorum, hiç iyi hissetmiyorum:26:
bu ilaç bünyemi alt üst etti yaaa
nolur dua edin de hayırlısı ile gelsin meleğim..

görkemimi de çok merak ediyorum topiğimizin ilk bebişi asetonum da o da sağlıklıdır inşşş

Darısı başımızaaaa
RABBİM İŞSTEYEN HERKESİN GÖBÜŞÜNÜ DOLDURSUN İNŞŞŞ
herkese iyi geceler

ınsallah canım ben 3 aydır klomen kullanıyodum devlettekı dr hemen ıstedı fılm ozeldekı klomene baslattı ama ben ıcım rahat etssın dıye cekılcem ınsallah tıklaıysada acılır fılmle

Bitanemmmmmmmm canim benim suan sende olan vitaminleri alıyor teyzosum sen rahat ol 3 aydan sonra senden beslenecek meleğin icini ferah tut ve ceviz yemeyi unutma doktorun folikasit vermedimi bitanem
verdi canbonum içiyom folik asitceviz ile badem de yiyorummgerçi bugün pek yıyemedım ama ağzıma attım 1 2 tane
habıbtem sen kalp atışını nezaman duydun kaç haftalıktı naz iremim hatırlıyonmu:26:

Habibtemmmmm gecmis olsun canim benim uyu dinlen rahatını al canımın seni cok seviyorum öpüyorum habibtem medim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…