Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yat kuzum dinlen ruh ikizim inşallah dualrım senınle bıtanemçatlatma iğnesi vurulcan dime yine:44:inşallah gelcek balımbende cok merak edıyorum ınsllah asetonum cok acı cekmemıstır ya kolay gecmıstır ınsallah
tatlı rüyalar ruh ikizimmm

amin cnm ALLAH seninde gönlüne göre versin inşALLAH bu ay müjdeli haber alırsınn cnm bnm öpüyorum senii

oyyy aynı evmı Allah korusunıyı canım ıyı kurtulmussun
Sernesssssssss nasılsın tatlım seninle tanımamadık canim benim gel yamacima38:

geldım balım

verdi canbonum içiyom folik asitceviz ile badem de yiyorummgerçi bugün pek yıyemedım ama ağzıma attım 1 2 tane
habıbtem sen kalp atışını nezaman duydun kaç haftalıktı naz iremim hatırlıyonmu:26:

Tatlimmmmmm ben 6.hftamda bebeğimi gordummmm 8. Haftamda kalp atışlarını duyduk 14.haftamda cinsiyeti öğrendik daha sonra 18.haftamda tekmeler artık doğurmaya kaldı ins sende bunları tadacaksin bitanem icini ferah tut bebek hangi tarafta peki canim sag mı sol mu

İnşallah bitanemmmm Allah gönlüne göre versin ne zamandır evlisin doktora gittin mı hiç ins gerek kalmaz

bn 2 yıllık ewlıyım 5 aydır düşünüoruz bu 6.ayım... hamilelik düşünmeye karar verdiğimizde doktora genel muayene için gitmiştim ALLAHa şükür bi problemim yoktu ama bu 5 ay içindede kısmet olmadı işte((

Canim benimmmm ins en kısa zamanda bebeğin gelir cok şükür sorun yokmuş hemen gelmiyor Nazlı bebisler

anladım kuzum ben salı günü gittiğimde bebek 6 hafta 1 günlükmüşbugün 6 hafta 3günlükama netten sata göre hesapladığımda bugün 6 hafta 1 günlük çıkıyo demekki ben 2 gün erken çatlamış yumurtam:44:nette 6 çhaftada duyabılırsınız dıyoduda bıze haftaya gelın dedı oyuzden sordum habıbtem.ozaaman daha varbilmiyomki habibtem sağdamı soldamı:26:ama sağ tarafım daha sık kasılıyo:26:rabbım tum ısteyenlere yasatsın habıbtem

O pit pitlari duyunca ağlayacaksın eminim cok güzel bir duygu buradaki tum herkese nasip etsin kızlar inanın dualarım sizinle sizi cok seviyirummmmmmm

Hayalotummmmm sagda ise kız olabilir bende de sagdaydi

O pit pitlari duyunca ağlayacaksın eminim cok güzel bir duygu buradaki tum herkese nasip etsin kızlar inanın dualarım sizinle sizi cok seviyirummmmmmm

Hayalotummmmm sagda ise kız olabilir bende de sagdaydi

inşallh rabbım duymayı nasıp eder kızçemrabbım butun kızçelerime nasıp etsın inşllah AMİN
kızçem herkes kız diyo genelde erkek diyenlerde var ama sağlıklı olsunda gerısı boş eşimde diyor kızım olcak diyebakalım ne cıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…