- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #50.401
Canlarım ben çıkıyorum, hiç iyi hissetmiyorum:26:
bu ilaç bünyemi alt üst etti yaaa
nolur dua edin de hayırlısı ile gelsin meleğim..
görkemimi de çok merak ediyorum topiğimizin ilk bebişiasetonum da o da sağlıklıdır inşşş
Darısı başımızaaaa
RABBİM İŞSTEYEN HERKESİN GÖBÜŞÜNÜ DOLDURSUN İNŞŞŞ
herkese iyi geceler
Canlarım ben çıkıyorum, hiç iyi hissetmiyorum:26:
bu ilaç bünyemi alt üst etti yaaa
nolur dua edin de hayırlısı ile gelsin meleğim..
görkemimi de çok merak ediyorum topiğimizin ilk bebişiasetonum da o da sağlıklıdır inşşş
Darısı başımızaaaa
RABBİM İŞSTEYEN HERKESİN GÖBÜŞÜNÜ DOLDURSUN İNŞŞŞ
herkese iyi geceler
oyyy aynı evmı Allah korusunanlatam kuzum 2,5 yıl kayganayla aynı evde oturdumevlendik 7.ayımızda eşim askere gitti 16 ay onu bekledim o geldi işte derdimiz evi ayırmaktı kayganalarla bi süre daha oturduk sonra kiraya çıktık şimdi ise kaynalarla aynı binadayız ama evler ayrı çok şükür
Sernesssssssss nasılsın tatlım seninle tanımamadık canim benim gel yamacima38:
verdi canbonum içiyom folik asitceviz ile badem de yiyorumm gerçi bugün pek yıyemedım ama ağzıma attım 1 2 tane
habıbtem sen kalp atışını nezaman duydun kaç haftalıktı naz iremim hatırlıyonmu:26:
İnşallah bitanemmmm Allah gönlüne göre versin ne zamandır evlisin doktora gittin mı hiç ins gerek kalmaz
oyyy aynı evmı Allah korusunıyı canım ıyı kurtulmussun
geldım balım
o nasıl bişeydir yaaaaAllahım sen koru yarabbimmm
bn 2 yıllık ewlıyım 5 aydır düşünüoruz bu 6.ayım... hamilelik düşünmeye karar verdiğimizde doktora genel muayene için gitmiştim ALLAHa şükür bi problemim yoktu ama bu 5 ay içindede kısmet olmadı işte((
Tatlimmmmmm ben 6.hftamda bebeğimi gordummmm 8. Haftamda kalp atışlarını duyduk 14.haftamda cinsiyeti öğrendik daha sonra 18.haftamda tekmeler artık doğurmaya kaldı ins sende bunları tadacaksin bitanem icini ferah tut bebek hangi tarafta peki canim sag mı sol mu
ya kafayı bosverınde siz o ruj rengini gördünüz mü:))) ben güzellik uzmanıyım ama ilk defa öle bi renk ruj gördüm:))))))
Canim benimmmm ins en kısa zamanda bebeğin gelir cok şükür sorun yokmuş hemen gelmiyor Nazlı bebisler
Bülent hanıma bakıyomdaNe oldu habibtemmmmmmmmmmm:44:
ya kafayı bosverınde siz o ruj rengini gördünüz mü:))) ben güzellik uzmanıyım ama ilk defa öle bi renk ruj gördüm:))))))
Ben telefondan girdiğim için. Göremiyorum birşey cok merak ettim
anladım kuzum ben salı günü gittiğimde bebek 6 hafta 1 günlükmüşbugün 6 hafta 3günlük ama netten sata göre hesapladığımda bugün 6 hafta 1 günlük çıkıyo demekki ben 2 gün erken çatlamış yumurtam:44:nette 6 çhaftada duyabılırsınız dıyoduda bıze haftaya gelın dedı oyuzden sordum habıbtem.ozaaman daha var bilmiyomki habibtem sağdamı soldamı:26:ama sağ tarafım daha sık kasılıyo:26:rabbım tum ısteyenlere yasatsın habıbtem
hııı hıııı aynı evdi bi zamanlar
O pit pitlari duyunca ağlayacaksın eminim cok güzel bir duygu buradaki tum herkese nasip etsin kızlar inanın dualarım sizinle sizi cok seviyirummmmmmm
Hayalotummmmm sagda ise kız olabilir bende de sagdaydi
bu ne guzel bı ıfadedır cukkk oturdu valla soze gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?