- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #50.421
habıbtem sernesım çiğdemimm
ben çıkıyorum artık
allah rahatlık versın hepınıze
öpüyoruum hepinizzziitabi en başta naz iremimi
yarın gorusuruk ınsallah tatlı ruyalarrr
habıbtem sernesım çiğdemimm
ben çıkıyorum artık
vereym canm
Yarım paket margarin(oda sıcaklığında yumuşamış)
1 çay bardağı sıvı yağ
2 çay bardağı şeker
2 adet yumurta
1 adet kabartma tozu
1 adet vanilya
Alabildiği kadar un
gunaydin canm sanada hayrli cumalar.amiin amin.benm dun aksm karnm agrdi anldm hmen bugunde geldiler gene kirmizilar.hic de brakmiyolar saolsn.naslda umitliydim.farkli biseyler hissedyrdm. Allahm sen buyuksunkızçelerimmmmm günaydınlar olsunnnn
cumanız mübarek olsun...
göbüşlerrr bebişlerleee dolsun....
tüüüm dualarınız kabul olsunnn.... Aminnnnnn
gunaydin canm sanada hayrli cumalar.amiin amin.benm dun aksm karnm agrdi anldm hmen bugunde geldiler gene kirmizilar.hic de brakmiyolar saolsn.naslda umitliydim.farkli biseyler hissedyrdm. Allahm sen buyuksun
Günaydınlar herkese bende aranıza yeni katıldımmm denemelerimiz 3 aydır devam ediyor ama nasip kısmet bakalım Allah hepimize hayırlı bebişler nasip etsin merhabalar herkese
Hayalot gercektenmi hamis misin yavrum??? Niye soylemiyosun
cıgdemcım saolasın canı sen nasılsın?sernes2011,alppin,medd_cezir,seremcem kızlar siz nasılsınızzzzz canlarım:))))
amiiiiinn canım insallahhhhhHabibtelerimmmmmmmmmm ben geldimmmmmmm nasilsinizzzzzzzz herkes iyimi hepinizi opuyirummmmm kizimlaa darısı sizin meleklerin beni öpmesi dileğiyle allahım sizlerde nasip eder ins kimse umutsuz olmasın en zor anımda hiç ummadığım anda meleğim geldi Allah kınanın kucağını boş bırakmadın canlarimmmmmmmm
ben marıfetnamede okudum sagdaysa oglan kız solda ve hayalotum neden se hep erkek gecıyo ıcımdenO pit pitlari duyunca ağlayacaksın eminim cok güzel bir duygu buradaki tum herkese nasip etsin kızlar inanın dualarım sizinle sizi cok seviyirummmmmmm
Hayalotummmmm sagda ise kız olabilir bende de sagdaydi
gorusuruk bebgım kendıne ıyı bakkk:124:habıbtem sernesım çiğdemimm
ben çıkıyorum artık
insallah bırakırlar bır gun merak etme benım gıbı helak etme kendınıgunaydin canm sanada hayrli cumalar.amiin amin.benm dun aksm karnm agrdi anldm hmen bugunde geldiler gene kirmizilar.hic de brakmiyolar saolsn.naslda umitliydim.farkli biseyler hissedyrdm. Allahm sen buyuksun
Günaydınlar herkese bende aranıza yeni katıldımmm denemelerimiz 3 aydır devam ediyor ama nasip kısmet bakalım Allah hepimize hayırlı bebişler nasip etsin merhabalar herkese
gunaydın priorim butun ıslerım duruyo ben hala burdayımsen napıyosun
ne bileym kiscem ya sanki varms gbi hissettm hayirlisi artk.kirmizilari gordugum an bi kac st suruyo bole hayata kusuyorm.Allah isyan ettrmesn o kadar dua ettm ki etmeyede devam tabiki.snra braz saknlestim iste napam Su cuma gununun hurmetine Rabbim tum isteyenlere versndatlımmmm Allah büyük tabi ki de.. ama sen karamsar olma olur mu ... en hayırlı zamanda gelecektir meleğin kuzum benim kahretme kendini sakın bitanemmm.... zamanı bu ay değilmiş demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?