- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #50.441
ne bileym kiscem ya sanki varms gbi hissettm hayirlisi artk.kirmizilari gordugum an bi kac st suruyo bole hayata kusuyorm.Allah isyan ettrmesn o kadar dua ettm ki etmeyede devam tabiki.snra braz saknlestim iste napam Su cuma gununun hurmetine Rabbim tum isteyenlere versn
kızçeeemmm hoşgeldin... Rabbim gönlüne göre versinnn... inşallah minnakına kavuşursun topiiiiimizdeee
canım hayırlısı olsun.sıkma canını hep beraber önümüzdeki maçlara bakcazgunaydin canm sanada hayrli cumalar.amiin amin.benm dun aksm karnm agrdi anldm hmen bugunde geldiler gene kirmizilar.hic de brakmiyolar saolsn.naslda umitliydim.farkli biseyler hissedyrdm. Allahm sen buyuksun
hoş geldin canımmmGünaydınlar herkese bende aranıza yeni katıldımmm denemelerimiz 3 aydır devam ediyor ama nasip kısmet bakalım Allah hepimize hayırlı bebişler nasip etsin merhabalar herkese
Selam kıslar napıosunuz hayoltum bi yaramazlık yok gördüğüm kadarıyla herşey yolunda gidio dimi göbişte hiç çıktımı karnın böle hafiften....priorim sen napıosun ya ıslaklık dedin ya bnm de şöle bi sorum olucak bazen çok yoğun bazen de daha az sarımsı gelen akıntı war ya beni deli edicek hiç kesilmio mu bu neden kaynaklanıo......kötü bişi mi
karammmmm yafrukuşşş nasılsın
Selam kıslar napıosunuz hayoltum bi yaramazlık yok gördüğüm kadarıyla herşey yolunda gidio dimi göbişte hiç çıktımı karnın böle hafiften....priorim sen napıosun ya ıslaklık dedin ya bnm de şöle bi sorum olucak bazen çok yoğun bazen de daha az sarımsı gelen akıntı war ya beni deli edicek hiç kesilmio mu bu neden kaynaklanıo......kötü bişi mi
Hiç iyi değilim priorimm. moralim psikolojim herşyim bozuk. Unutamıyorum dayanamıyorummm, her an aklımda giden bebeğim. bu sabah yataktan ağlaya ağlaya uyandım. İyan etmekten çok korkuyorum etmiyorum da şükürler olsun ama çok zormuş ben taşıyamıyorum bu yükü. eşimlede tartıştık aramız bozuk. Kimseciklere bişey anlatamıyorum. ailem desen çok uzağımda. Biliyo musun bugün doğum günüm ama ben yas ilan ettim neredeyse bugün. Kimsecikler yok yanımda derdimi anlatabileceğim, kendimi tutmadan yanında ağlayabileceğim. keşke annem yanımda olsaydı diyorumm. Böyle ne yapacağım bilmiyorum. sadece buraya yazabiliyorum. Neyse seninde içini daraltmayayım canım sen nasılsınn ?
walla dr yeni gittim zaten bi şi demedi ama kokmuo koyu da değil....bu yumurtlama zamanı akıntı o nasıl oluodu öle bişi mi dedim kendimcecanım hayırlısı olsun.sıkma canını hep beraber önümüzdeki maçlara bakcazrabbım yeterki ol desın elbet bı zamnı vardır kuzum
Hoş geldin canımmmrabbım cok bekletmeden meleğine kavuştursun inşalalh
Hoşgeldın beste kızçem.çok şükür iyiyim kızçem..karnım daha çıkmadı sanki göbişim var benim birazcıkama sertleşiyor yavaş yavaş eskisi gibi yağ torbası değil kuzum akıntını doktora sor.normalde her bayanda olur ama koku varsa ve rengı koyuı ise tehlıkelı sayarlar ..aklında bulunsun.senin anlattığın şekilde bi aralar bende vardı iltihaplanma dedi doktor antibiyotik kulandım geçti sonra.bi doktora görünmende fayda var kızçem
yapma böle bi tanem doğum günün kutlu olsun nice yıllara ne oldu senin şükreden güçlü yapına yapma böle eşinle aranda sorun haline getircek kadar anlamamız zor tabi birebir yaşadıklarını ama üzme bu kadar kendini gel bi sarılaım sanada ağla rahatça atma içinehiç iyi değilim priorimm. Moralim psikolojim herşyim bozuk. Unutamıyorum dayanamıyorummm, her an aklımda giden bebeğim. Bu sabah yataktan ağlaya ağlaya uyandım. Iyan etmekten çok korkuyorum etmiyorum da şükürler olsun ama çok zormuş ben taşıyamıyorum bu yükü. Eşimlede tartıştık aramız bozuk. Kimseciklere bişey anlatamıyorum. Ailem desen çok uzağımda. Biliyo musun bugün doğum günüm ama ben yas ilan ettim neredeyse bugün. Kimsecikler yok yanımda derdimi anlatabileceğim, kendimi tutmadan yanında ağlayabileceğim. Keşke annem yanımda olsaydı diyorumm. Böyle ne yapacağım bilmiyorum. Sadece buraya yazabiliyorum. Neyse seninde içini daraltmayayım canım sen nasılsınn ?
Hiç iyi değilim priorimm. moralim psikolojim herşyim bozuk. Unutamıyorum dayanamıyorummm, her an aklımda giden bebeğim. bu sabah yataktan ağlaya ağlaya uyandım. İyan etmekten çok korkuyorum etmiyorum da şükürler olsun ama çok zormuş ben taşıyamıyorum bu yükü. eşimlede tartıştık aramız bozuk. Kimseciklere bişey anlatamıyorum. ailem desen çok uzağımda. Biliyo musun bugün doğum günüm ama ben yas ilan ettim neredeyse bugün. Kimsecikler yok yanımda derdimi anlatabileceğim, kendimi tutmadan yanında ağlayabileceğim. keşke annem yanımda olsaydı diyorumm. Böyle ne yapacağım bilmiyorum. sadece buraya yazabiliyorum. Neyse seninde içini daraltmayayım canım sen nasılsınn ?
walla dr yeni gittim zaten bi şi demedi ama kokmuo koyu da değil....bu yumurtlama zamanı akıntı o nasıl oluodu öle bişi mi dedim kendimce
yapma böle bi tanem doğum günün kutlu olsun nice yıllara ne oldu senin şükreden güçlü yapına yapma böle eşinle aranda sorun haline getircek kadar anlamamız zor tabi birebir yaşadıklarını ama üzme bu kadar kendini gel bi sarılaım sanada ağla rahatça atma içineHıhhhh şimdi elini yüzünü yıka sakinleş biraz
ben yaşamadım ama beyaz yapışkan oluyomuşş beste kızçem yumurtlamam zamanı..
Unuttum atlattım diyorum hayalotum ama olmuyomuş. ben unuttum desem hatırlatanlar çıkıyo. Eşime yüklenmeyeyim diyorum ama bu aralar beni üzen çok şey varr. korkuyorum tekrar aynı şeyleri tedavileri yaşamaya hamile kalmadan önce herkese istemiyoruz diyodum. ama şimdi herkes kaç ay korun dedi doktor, hemen yap, doktora tedaviye başla diyo. sanki ben istemiyorum bi an önce olsun. tek dileğim tek isteğim sağlıklı sıhhatli hayırlı bi evlat. Rabbim içimdeki acıyı bi melekle söndür diyorum. şükürler olsn kendime dert ettiğim şey zerre kadar dert değil belkide ama insanoğluyuz bazen tutamıyorum kendimi. iyi ki varsınız canım Allah razı olsun sizlrden.karamım biliyorum çok zordur ama dayanmalısın kuzum.Rabbim sevdiği kullarını sınava sokarmış..senınde bu sınavı başarıyla geçecegıne inanıyorum ben canbunum...kimse istemez böyle olsun ama demekki rabbım boylesını uygun görmüş hakkında karamım..eşinle aranı bozma nolur.emin ol erkeklerde belli etmese bıle onlarında bır okadar canı yanıyor karamım..artık tertemiz yeni bir sayfa açmalısın hayatında..inan bana tekrar gelicek meleğin hemde bu sefer sağlıklı turp giibi olcak ınsalalh...unutmaki dert sadece sende var sendeki derdi nimet sayanlarda var..bu sözü zamanında bi kızçe demişti bana ..mevlanaydı sanırım bunu söyleyen çok anlamlı ..ben gerek bebek gerek başka zorda kaldığım durumlarda hep bu sözü söyledim söylüyorum ve güç alıyorum bu sözden..rabbım yardımcın olsun kuzum.acılarını hafıfletsın ınsallah...dualrım seninleeee
sağol bitanem şükrediyorum hep ama bazen dolup taştığım noktalar oluyo. birazdan apartmandakiler gelcek zaten ağlamam hıçkırıklarıma. toparlanıcam ama canım zorda olsa herşeyi normale döndürmeye çalışıcam...walla dr yeni gittim zaten bi şi demedi ama kokmuo koyu da değil....bu yumurtlama zamanı akıntı o nasıl oluodu öle bişi mi dedim kendimce
yapma böle bi tanem doğum günün kutlu olsun nice yıllara ne oldu senin şükreden güçlü yapına yapma böle eşinle aranda sorun haline getircek kadar anlamamız zor tabi birebir yaşadıklarını ama üzme bu kadar kendini gel bi sarılaım sanada ağla rahatça atma içineHıhhhh şimdi elini yüzünü yıka sakinleş biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?