- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #50.461
Hiç iyi değilim priorimm. moralim psikolojim herşyim bozuk. Unutamıyorum dayanamıyorummm, her an aklımda giden bebeğim. bu sabah yataktan ağlaya ağlaya uyandım. İyan etmekten çok korkuyorum etmiyorum da şükürler olsun ama çok zormuş ben taşıyamıyorum bu yükü. eşimlede tartıştık aramız bozuk. Kimseciklere bişey anlatamıyorum. ailem desen çok uzağımda. Biliyo musun bugün doğum günüm ama ben yas ilan ettim neredeyse bugün. Kimsecikler yok yanımda derdimi anlatabileceğim, kendimi tutmadan yanında ağlayabileceğim. keşke annem yanımda olsaydı diyorumm. Böyle ne yapacağım bilmiyorum. sadece buraya yazabiliyorum. Neyse seninde içini daraltmayayım canım sen nasılsınn ?
sağol canımmm inş tek dileğim rabbim bi an önce hepimize nasip etsin anne olmayıı.. bende sizleri çok seviyorum bu dönemimde hep sizler vardınız sizle paylaştım acımıda sevincimide sağolunnDogum gunün kutlu oldun karammmmmmmmmmm İyiki doğdun İyiki varsın canim benimmmmm hersey gönlünde olsun dilediğin hersey olur inşallah bitanemmmmmmm allah en kısa zanda meleğini gönderir bunu tim kalbime istiyorummmmmmmm seni cok seviyoruzzzzzzzzzzzzz :119::119::119::119::119:
canımıniçi çok sağoll aminn inşş. seney bu zamanlar hepimiz bebişlerimizle oluruz. bende seni çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorumm...Eki Görüntüle 719905
nice mutlu senelere..doğum günün kutlu olsun canbonum..seney inşallah kucağında bebeklerınle gırersın yeni yaşınaeşinle ve tüm sevdilerinle uzun mutlu ömürlere.....
seni çok seviyorummmm
amin canımmmm. sende biliyosun üzmemek elde değil bazenn içimm öyle bi doluyo ki ağlayarak taşıyorummm... geçicek biliyrm ama çok zor olacakk. bende sileri çok seviyorum arkadaşlarım sırdaşlarım oldunuz benim sağolunn. Allah rahmet eylesin annenede canımm. Rabbim kimseciklere yaşatmasın sabır versin...Canim benimmmm kıyamam sana bitanemmmmm Allah sabır versin bende düşük yasadım kolay değil anlayabiliyorum seni ama neolur kendini uzme Rabbim sana en kısa Zamanda mutluluğu tekrardan yaşatacak pozitif ol bitanem bende famize olmama rağmen iyi değilim ama kimseyi takmayacağım dedim kocamı bile herkes benim nazımı çeksin diyorsun her zaman yanındayız seni cok seviyoruz ağla icini dok ne güzel annen yanında konuşup dertleşecegin benim annem yok melek olup uçtu Allah sabır versin bitanemmm desem bilmiyorum
sağol bitanem diyorum ya iyi ki varsınız iyi ki bu forum var sizleri tanıdım arkadaş kızkardeş sırdaş. Hepinizden Allah razı olsun. Aminn bitanem rabbim hepimizin meleğini tez vakitte gönderir inş..kuşummmm hiç öyle deme ...ne iç daraltmasıymışş.. kızarım ben... kısçemmm valla kötü oldum sen böyle yazınca... geçecek ceylanım beniimm ..anneciiin gibi olmaz ama kız kardeşş gibi sarıliiim sana yavrum ne desem boşşş şimdi sana.... senin için yanarken.. ama sabır dile kuzummm beni... Rabbim yardım adar.. ona sığınacaksın... inşallah sana başka bir melek gönderecek kuzucummmm
kuzucummmm doğum günün de kutlu olsun.. eşinlee çoooookkkk mutlu olunnn.. boy boy bebişleriniz olsun..
birbirinize destek olmanız gereken dönem canım benim.. kırmayın üzmeyin birbirinizi....
yavrukuşumm....
hayalotumun dediği gibi bu senin sınavın.. atlatacaksın bugünleri ama eşinle birlikte birbirinize destek olarak... senin sadece zamana ihtiyacın var bebeimmm... ne kadar zaman dersen bu senin elinde.. biraz acın hafiflesin bak herşey daha güzel olacak balım benim...
hı anladım sanırım bu arada oluo ewet böle çok afersin hani sümkürürsün ya öle bi sıvı ....diğeride normal akıntı heral de ayyy ayyy yüce rabbim ne çok dert vermişin bize beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Unuttum atlattım diyorum hayalotum ama olmuyomuş. ben unuttum desem hatırlatanlar çıkıyo. Eşime yüklenmeyeyim diyorum ama bu aralar beni üzen çok şey varr. korkuyorum tekrar aynı şeyleri tedavileri yaşamaya hamile kalmadan önce herkese istemiyoruz diyodum. ama şimdi herkes kaç ay korun dedi doktor, hemen yap, doktora tedaviye başla diyo. sanki ben istemiyorum bi an önce olsun. tek dileğim tek isteğim sağlıklı sıhhatli hayırlı bi evlat. Rabbim içimdeki acıyı bi melekle söndür diyorum. şükürler olsn kendime dert ettiğim şey zerre kadar dert değil belkide ama insanoğluyuz bazen tutamıyorum kendimi. iyi ki varsınız canım Allah razı olsun sizlrden.
sağol bitanem şükrediyorum hep ama bazen dolup taştığım noktalar oluyo. birazdan apartmandakiler gelcek zaten ağlamam hıçkırıklarıma. toparlanıcam ama canım zorda olsa herşeyi normale döndürmeye çalışıcam...
Canlarım ben hala kötüyüm... klomen çarptı resmen yaaa
başka klomen kullanan varmıydı aramızda.. ya ben 5. günü başladım içmeye, içtikçe kanamam oluyo anlamadım gitti
sizi ve asetonumu merak ettim de bi bakayım dedim..
asetonumdan hala haber yok sanırım:26: inş her şey yolundadır..
siziiii çok seviyorum iyi geceler...
cnm bende kullandım 3 ay.benim aksine kullanmaya başlayınca erken bitiyodu reglim.
Medinmmm nasılsın doktora git sor bakalim beden öyle oldu diye bazen klomen yapar bende kullandım lütfen doktorun Çatlatma iğnesi falan tapsın sürekli klomen veriyor yaaaa
alpınım ve ayşemm hoşgeldinizz
nasılsınız canlarımm, kuzucuklarınız nasıl
İyiyizzzz bitanemmmmm sen nasılsın Pazartesi kontrolum var bakalim ne durumda prensesimiz
valla benimde aklıma takılmaya başladı bitanem, bide acayip açrpıntı ve halsizlik yapıyo elim ayağım tutmuyo resmen :26:
kuzuuumm sadece klomen değil geçen ay çatlatma iğnesi de olmuştum
oyy yerimben o prensesiiteyzoşunun kuzusuuuu
Tatlimmmmmmm Çatlatma iğnesinin ismi neydi
Yavaş yavaş odasını da hazırlıyorum kıyafetleri falan sıcaklar bastirinca çıkamam artık darısı sizlere inssss:26::26::26::26:
ovitrelle diye bi iğneydi kuzum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?