Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kuzucummmm doğum günün de kutlu olsun.. eşinlee çoooookkkk mutlu olunnn.. boy boy bebişleriniz olsun..

birbirinize destek olmanız gereken dönem canım benim.. kırmayın üzmeyin birbirinizi....

sağol canımmm inş tek dileğim rabbim bi an önce hepimize nasip etsin anne olmayıı.. bende sizleri çok seviyorum bu dönemimde hep sizler vardınız sizle paylaştım acımıda sevincimide sağolunn
canımıniçi çok sağoll aminn inşş. seney bu zamanlar hepimiz bebişlerimizle oluruz. bende seni çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorumm...

amin canımmmm. sende biliyosun üzmemek elde değil bazenn içimm öyle bi doluyo ki ağlayarak taşıyorummm... geçicek biliyrm ama çok zor olacakk. bende sileri çok seviyorum arkadaşlarım sırdaşlarım oldunuz benim sağolunn. Allah rahmet eylesin annenede canımm. Rabbim kimseciklere yaşatmasın sabır versin...

sağol bitanem diyorum ya iyi ki varsınız iyi ki bu forum var sizleri tanıdım arkadaş kızkardeş sırdaş. Hepinizden Allah razı olsun. Aminn bitanem rabbim hepimizin meleğini tez vakitte gönderir inş..

kuzucummmm doğum günün de kutlu olsun.. eşinlee çoooookkkk mutlu olunnn.. boy boy bebişleriniz olsun..

birbirinize destek olmanız gereken dönem canım benim.. kırmayın üzmeyin birbirinizi....

sağol canımm inş.. Rabbim herkese nasip etsinnn.. bakalım atlatıcaz inş. bu dönemide canımmm Allahın izniyle

yavrukuşumm....

hayalotumun dediği gibi bu senin sınavın.. atlatacaksın bugünleri ama eşinle birlikte birbirinize destek olarak... senin sadece zamana ihtiyacın var bebeimmm... ne kadar zaman dersen bu senin elinde.. biraz acın hafiflesin bak herşey daha güzel olacak balım benim...

Son düzenleme:

amin canım inşallahhhh :29 :

hı anladım sanırım bu arada oluo ewet böle çok afersin hani sümkürürsün ya öle bi sıvı ....diğeride normal akıntı heral de ayyy ayyy yüce rabbim ne çok dert vermişin bize beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

olcak kuzum inşallah daha cok yeni güzel arkadaşımkimsye hiçbi hesap vermek zorunda değilsin kuzum.bu senin hayatın.biraz ara verdik tedavi olucam önce dersin ..seneye kısmetse dersin ..onlarda uzak dururlar bi nebze tabiama eşinle hep destek olun. tabiki anlaşamayacağız bazen ,tartıscaz ama uzun kalp kırmaca olmasın aranızda heleki bu dönemde cok dıkkatli olun kuzumherkesin derdi kederi sıkıntısı elbetteki kendisine göre canımın içi..ama bizden daha zor durumda olanlarda var biyandanda bunu düşünüp duada etmeliyiz..tabiki ağlıcan üzülcen ama kendini yıpratmadan canbonum..priorim çok güzel yazmış zamanı var elbet ama o zamanıda biyerde sen kendin yaratıcan balım..

Canlarım ben hala kötüyüm... klomen çarptı resmen yaaa
başka klomen kullanan varmıydı aramızda.. ya ben 5. günü başladım içmeye, içtikçe kanamam oluyo anlamadım gitti
sizi ve asetonumu merak ettim de bi bakayım dedim..
asetonumdan hala haber yok sanırım:26: inş her şey yolundadır..
siziiii çok seviyorum iyi geceler...

cnm bende kullandım 3 ay.benim aksine kullanmaya başlayınca erken bitiyodu reglim.

Medinmmm nasılsın doktora git sor bakalim beden öyle oldu diye bazen klomen yapar bende kullandım lütfen doktorun Çatlatma iğnesi falan tapsın sürekli klomen veriyor yaaaa

Medinmmm nasılsın doktora git sor bakalim beden öyle oldu diye bazen klomen yapar bende kullandım lütfen doktorun Çatlatma iğnesi falan tapsın sürekli klomen veriyor yaaaa

valla benimde aklıma takılmaya başladı bitanem, bide acayip açrpıntı ve halsizlik yapıyo elim ayağım tutmuyo resmen :26:
kuzuuumm sadece klomen değil geçen ay çatlatma iğnesi de olmuştum

Doğum günün kutlu olsun şekerimm... bi dahaki doğum gününde meleğin de kucağında olur inşşşş
eşinle doğacak meleğinizle veee sevdiklerinle daha nice yıllara bitanemm

Yavaş yavaş odasını da hazırlıyorum kıyafetleri falan sıcaklar bastirinca çıkamam artık darısı sizlere inssss:26::26::26::26:

amin amin aminnn
tatlı telaşlar başladı desene
en güzelini yapıyosun kuzum, havalar serinken hallet işlerini.. yazın sıcakta hamiş hamiş çok zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…