Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Bende vurulduncanim o igneden tekrar yaptırmayı dusunuyormusun bitanem ins bu sefer tutar

tekrar verirse tabiki de isterim bitanem, bebişim bi gelseydi hayılıısı ile :26:
bitanem sen çatlatma iğnesi kullandığın ay mı hamiş kaldın
yaa bi de çatlata iğnesinden sonra ilişki sıklığı nasıl olmalı

amin amin aminnn
tatlı telaşlar başladı desene
en güzelini yapıyosun kuzum, havalar serinken hallet işlerini.. yazın sıcakta hamiş hamiş çok zor olur

Tek basına zevki yok be guzelim kardeşlerimle alıyoruz babam odasını yaptıracak kızımın bizim burda kız tarafı odasını alır çeyizde çıkarmadın cocuk olunca babam alırım demişti modelini beğenecem sadece

Cok güzel heyecan ama eksik yadıyorum bitanem ya annem yok esim yok yanımda en önemlisi annem

ah kuuzmm kıyamam ben sanaaa
annen yanında değil belki ama bak ne güzel kardeşlerin ve baban yanındalar...tmm annenin yerini hiç bişey tutamaz ama Allah onların da eksikliğini göstermesin bitanem.. sen bol bol dularınla anneciğinin yanında ol.. annen böyle bi mutlu zamnada üzülmeni kesinlikle istemezdi bitanem. nolur meleğin için iyi olmaya çalış,şuan bebişini düşünmek zorundasın onu da üzme annesi nolur

Habibtemmmm biliyorsun Çatlatmaya iğnesi vurulduğumda eşimle cok büyük tartışma yasamıştım Hiç ummadığım bir anda geldi melegim
Bana iğneden 24 saat sonra iliski önerdi ama pek iliski olmadı dargindik 24 saatten sonra oldu daha sonra 14 gun bekledik hatta evde test yaptım çıkmadı adet günümde test yaptım öyle öğrendim ilk çatlatmaya ignemle hamile kaldım çatlatmaya sorunum vardı benim ins ikincide tutar bitanem sizde dualarım seninle canımın ici

evet bitanem hatırladım şimdi inş bu kez bana da kısmet olur bitanem.. duların çin sağol Allah razı olsun kuzumm.. sizlerin dularına çok ihtiyacım var

Sagol bitanem Allah tazı olsun senden Allah gönlüne gire versin kimsenin acısını yaşatmasın habibtmmmm

İnanki cok zir anneniz olmak kızıma annemin ismini vereceğim annem diye seveceğim anne demeyi cok özledim

Kardeslerim çıldırmış durumdalar benden daha heyecanlilar cok seviyorum onları sizleri de İyiki varsınız canlarım

habibtemmmm sana asla doyum olmaz ama ben yatsam iyi olcak, çok halsizim :26:
inş sabaha geçer :44:
yarın dr.umu arayıp şu kanama işini danışcam.. gel derse hastaneye de giderim bakalım ne diycek
sen de iiyi olmaya çalış e mi bitanem.. meleğin için güçlü ol kuzumm
seni çoooooooooooooooooooook seviyorum canım habibtem
fındığını ve seni çook öpüyorum, iyi geceler

sende iyiki varsın canım benim, iyi ki tanımışım seni ve diğer kızçeleri
burası çook iyi geliyo bana ya, herhangi bi sorunum olduğunda sizinle paylaşınca öyle rahatlıyorum kiiii

Habİbtem iliskiye girmeden 5 kere ihlas süresini oku olur mü scorpiye de demiştim o da Hamis kaldı hadi sende oku tamamı canim kocan arı sutu keciboynuxu yedir sende çörek otu bal karıştırdı ye dene bakalim bitanem ins olacak46:

tmm bitanem okurummm kocişime de arı sütüyle keçiboynuzunu yediririm de, ben bişey yemeye korkuyorum.. klomen geçen ay 5 yumoş yaptı bende.. bişeyler de yersem iyice artar bu kez olma şansını düşürürüz.. çok fazla yumoş olması da iyi değil demişti dr..... ayyy inşş bu ay kısmet olur bitanem, hayrılısı ile tabii

İyi uykular bitanem Allah rahatlık versin en kısa zamanda meleğini göndersin Rabbim öptüm seni canim benim medimmmmmmmmmm benimmmmm
Mm:

slmm kızçelerim geldik çok şükür evimize bugün.....görkemimde bende gayet iyiyiz..inanın o sancı içinde hepinize dua ettim kabul olur inşallah...karnımızı doyurduk uyuyor şimdi teyzeleri..bi görseniz aynı annesiiiii...

Son düzenleme:

asetonummm hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ayyy kalbım atıyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
geçmiş olsun bitanem..cok sukur kurtuldun nasılsınız ıyımısınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

arkadaşlar merhaba, bana yardımcı olur musunuz?
ben pco luyum. ve 2 yıldır çocuk için deniyoruz ama düzensiz adetlerim olduğu için tedavi dedi doktor. ama 6 aydır adetlerim çok düzenli. ovulasyon testi ile ilişki yaşıyoruz.
ama geçen ayın 22 sinde adet olmuştum bu ayda 23 24 ünde olsa diye düşündüm ama olmadım sadece 24 ü gecesi ilişkiye girdik ve pembe akıntı başladı ve düne kadar kahverengiye döndü. sonra kesildi. bu sabahta ilişkiye girdik ve yine aynı pembe akıntı geldi. ( bu arada çok afedersiniz ilişki milişki diyorum ) ve dayanamadım test yaptım ama ne gatif çıktı. ayrıca o ilk pembe leke gelmeden öncede test yapmıştım ve ikinci çizgi belli belirsiz çıkmıştı.

sizce neler oluyor yardımcı olur musunuz nolurrr.. belimdede çekilme var şu an

Asetpnummmmmmmmmmmm gorkemimmmmmmmm topigimizun ilk göz ağrısı hosgeldinnnnnnnnnn annesinin ve teyzelerinin kuzusu ayy ne sırındir meleğin Allah bağışlasin anali babali büyüsün girkemimmmmmmmmmm

oyyy masallahhh canım Allah analı bablı buyutsun ınsallah darısı basımıza artık
kızlar yaşayan yok mu ? cevap verecek olan

canım bence bekle daha yenı gecmıs adetın yada kan testı yap hersey olabılır belkıde gebesındır tetkıkler yapılmadan yorum yapmak cok zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…