- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #50.501
arkadaşlar merhaba, bana yardımcı olur musunuz?
ben pco luyum. ve 2 yıldır çocuk için deniyoruz ama düzensiz adetlerim olduğu için tedavi dedi doktor. ama 6 aydır adetlerim çok düzenli. ovulasyon testi ile ilişki yaşıyoruz.
ama geçen ayın 22 sinde adet olmuştum bu ayda 23 24 ünde olsa diye düşündüm ama olmadım sadece 24 ü gecesi ilişkiye girdik ve pembe akıntı başladı ve düne kadar kahverengiye döndü. sonra kesildi. bu sabahta ilişkiye girdik ve yine aynı pembe akıntı geldi. ( bu arada çok afedersiniz ilişki milişki diyorum ) ve dayanamadım test yaptım ama ne gatif çıktı. ayrıca o ilk pembe leke gelmeden öncede test yapmıştım ve ikinci çizgi belli belirsiz çıkmıştı.
sizce neler oluyor yardımcı olur musunuz nolurrr.. belimdede çekilme var şu an
slmm kızçelerim geldik çok şükür evimize bugün.....görkemimde bende gayet iyiyiz..inanın o sancı içinde hepinize dua ettim kabul olur inşallah...karnımızı doyurduk uyuyor şimdi teyzeleri..bi görseniz aynı annesiiiii...
kızlar nasılsınız?? ben çooook yorgunum ama güzel haberlerle geldim hala inanamıyorum :)) dün doktora gittim çoruma.. hsg sonuçlarımı göterdim tüplerim tıklaıymış ve genişleme varmış doktor bey dedim.doktor geçen ay çekilen hsg sonuçlarına baktı ve dediki bu filme bakarak nasıl böyle bi kanıya varmış salak mı bunlar dedi kızdı burda net bişy görünmüyor dedi.sonra alttan yumurtlıklarıma baktı çok güzel 3 tane yumurtan var dedi birisi baya büyümüş 2 güne çatlar dedibence filme gerek yok sende bişy yok bu film yanıltıcı dedi gayet sağlılı görünüyorsun yumurtaların tertemz dedi.. neyse bende hocam ben rahat edemem tekrar bir film çektirelim dedim ve dedim ki 1 aydır hiç ilişkiye girmedik doktor hanım enfeksiyon var demişti dedm adam iyiyce sinirlendi bunlar diplomayı nerden alıyorlar acaba dedi yani siz 1 ayı boşmu geçirdiniz dedi valla doktor gözümü öyle bi korkuttu ki dedim sonra beni hastaneye gönderdi gttim çektirdim ama diğerinde hiç hissetmediğim ağrı bunda beni mahfetti resmen adama yalvardım bitirn diye sonra bitti ama ben baylcaktım miğde bulantısı baş dönmesi biraz dinlendm sonuç nasıl diye sordum ve dediki benm gördüğüm kadarıyla tüpleriniz tertemz ve genişleme falan yok dedi o anı anlatamam ben başladım ağlamaya ama ben 1 aydır göz yaşı döküyorum üzülüyrum tüpler tıkalı dye dedim oda tüplrde zerre kadar bir tıkanıklık yok dedi neyse 15 dakka sonra sonucumu aldım doktoruma gtttim baktı ve bak sana demiştim sonuç temiz dedi..ve bugün yarın beklyip 3 gün ilişkiye girin dedi yumurtanın biri çatlamak üzere bunu değerlendirin dedi bugünde çorumdan geldik bakalım yarın çalışmalara başlıyoruz ama hala bi mucize gibi geliyo 1 aydır sürekli dua ettim ve çevremdeki herkeze bana dua etmelerini istedimm vee çok şükür sonuç mükemmel:)
fotosunuda babası bilgisayara atsın hemen paylaşıcam kızlar..
keserimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sen nedeyisunnnnnnnnnnnnnnnn
allahım çok şükür yarabbim yarabbimmmmmm haydik keserim bismillah deyin başlayınnnn
sen hangi ara çoruma geldin gittin benim niye habertim yokkineeee
ama çokkkkkkkkkk sevindimmmmmmmmmmmmmmmm valla hamileyim desen bukadar sevinirmiydim bilmem
ayyyy dur bi sarılam cok mutlu oldum yaaaaa
bende diyorum bu nasıl hamile kaldı diye tüpleri tıkalıysavalla kızçem gözün aydın yumurtacıkları kaçırmayın haaaa
canım sorma yaaa çook mutluyum valla dünyalar benm oldu:))) kız ben en son yazdığımda demiştim ya cuma gtcem dye dün gttm bugün geldm valla nasıl oldu anlamadım ama sonuç güzelcanım benimm bende sana sarılayım telfnn olsa hemenn msj atardm ama yok neysee sonucu öğrenmş oldun heheheheheheeh canım rabbim büyük gerçekten kandil gecesi sabaha kadar dua ettim gtmeden bir gün önce ezan okunurken ağlayarak dua ettim allahım bir mucize olsun diyee:)) veee gerçekten mucize oldu tabi o yaşadığım 1 ay bana zehir oldu
bitanem valla benım hıc aklımda kalmamış nıyeki ya çok kızdım kendıme sımdı
bende sanıyorumki hala okullar tatıl olunca gitcenbna ıyıce bıseyler oluyo galıba anlamadım valla:44::44::44:
neyse sonuç güzel ama çok şükürroyy balım kabul oldu bak dualrın cok sukur ağlama daha herşey gecmıste kaldı artık gunumuze bakcan
slmm kızçelerim geldik çok şükür evimize bugün.....görkemimde bende gayet iyiyiz..inanın o sancı içinde hepinize dua ettim kabul olur inşallah...karnımızı doyurduk uyuyor şimdi teyzeleri..bi görseniz aynı annesiiiii...
sağolun kızcelerim inşallah bu anneliği sizde yasarsınız..Allah herkese nasip etsin...
fotosunuda babası bilgisayara atsın hemen paylaşıcam kızlar..
kızlar nasılsınız?? ben çooook yorgunum ama güzel haberlerle geldim hala inanamıyorum :)) dün doktora gittim çoruma.. hsg sonuçlarımı göterdim tüplerim tıklaıymış ve genişleme varmış doktor bey dedim.doktor geçen ay çekilen hsg sonuçlarına baktı ve dediki bu filme bakarak nasıl böyle bi kanıya varmış salak mı bunlar dedi kızdı burda net bişy görünmüyor dedi.sonra alttan yumurtlıklarıma baktı çok güzel 3 tane yumurtan var dedi birisi baya büyümüş 2 güne çatlar dedibence filme gerek yok sende bişy yok bu film yanıltıcı dedi gayet sağlılı görünüyorsun yumurtaların tertemz dedi.. neyse bende hocam ben rahat edemem tekrar bir film çektirelim dedim ve dedim ki 1 aydır hiç ilişkiye girmedik doktor hanım enfeksiyon var demişti dedm adam iyiyce sinirlendi bunlar diplomayı nerden alıyorlar acaba dedi yani siz 1 ayı boşmu geçirdiniz dedi valla doktor gözümü öyle bi korkuttu ki dedim sonra beni hastaneye gönderdi gttim çektirdim ama diğerinde hiç hissetmediğim ağrı bunda beni mahfetti resmen adama yalvardım bitirn diye sonra bitti ama ben baylcaktım miğde bulantısı baş dönmesi biraz dinlendm sonuç nasıl diye sordum ve dediki benm gördüğüm kadarıyla tüpleriniz tertemz ve genişleme falan yok dedi o anı anlatamam ben başladım ağlamaya ama ben 1 aydır göz yaşı döküyorum üzülüyrum tüpler tıkalı dye dedim oda tüplrde zerre kadar bir tıkanıklık yok dedi neyse 15 dakka sonra sonucumu aldım doktoruma gtttim baktı ve bak sana demiştim sonuç temiz dedi..ve bugün yarın beklyip 3 gün ilişkiye girin dedi yumurtanın biri çatlamak üzere bunu değerlendirin dedi bugünde çorumdan geldik bakalım yarın çalışmalara başlıyoruz ama hala bi mucize gibi geliyo 1 aydır sürekli dua ettim ve çevremdeki herkeze bana dua etmelerini istedimm vee çok şükür sonuç mükemmel:)
mesaj kutun dolu
habibtem hoşgeldinnnnnnaziremim nasıl
mesaj kutun dolu
habibtem hoşgeldinnnnnnaziremim nasıl
insallah canım benım insallah Rabbim analı babalı buyutsun hayırlı saglıklı uzun omurlu olsunlar ınsallahhhsağolun kızcelerim inşallah bu anneliği sizde yasarsınız..Allah herkese nasip etsin...
yaaa canım bız sana dıyoduk vardır bı caresı dıye bak dualarımız sonuc verdı gercekten cok dua etmıstım canım Allah gonlune gore versın ınsallah bakalım bende salı gunu cekılcem sızde bana dua edınde hayırlı sonuc alayım agrısız sancısız cekıleyım cok sevındım adına dua herseyın ılacı acamayacagı kapıda yoktur Allahın ıznıyle.....canım sorma yaaa çook mutluyum valla dünyalar benm oldu:))) kız ben en son yazdığımda demiştim ya cuma gtcem dye dün gttm bugün geldm valla nasıl oldu anlamadım ama sonuç güzelcanım benimm bende sana sarılayım telfnn olsa hemenn msj atardm ama yok neysee sonucu öğrenmş oldun heheheheheheeh canım rabbim büyük gerçekten kandil gecesi sabaha kadar dua ettim gtmeden bir gün önce ezan okunurken ağlayarak dua ettim allahım bir mucize olsun diyee:)) veee gerçekten mucize oldu tabi o yaşadığım 1 ay bana zehir oldu
kimsecikler yook
ben de çıkıyorum canlarımmm
herkese güzel bi haftasonu diliyorummmmmm, öptümmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?