Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canım hala adetin gelmemiş sanırım kanda gebeliğe baktırmanı tavsiye ederim..yada 3-4 gün sonra testi tekrarla bu sırada ilişkiden uzak durun

Son düzenleme:

canım benim gözün aydın allah analı babalı büyütsün uzun ömürler versinn... maşallah kuzumuza fotosunu bekliyoruzz :))bu halay onun için

kızlar nasılsınız?? ben çooook yorgunum ama güzel haberlerle geldim hala inanamıyorum :)) dün doktora gittim çoruma.. hsg sonuçlarımı göterdim tüplerim tıklaıymış ve genişleme varmış doktor bey dedim.doktor geçen ay çekilen hsg sonuçlarına baktı ve dediki bu filme bakarak nasıl böyle bi kanıya varmış salak mı bunlar dedi kızdı burda net bişy görünmüyor dedi.sonra alttan yumurtlıklarıma baktı çok güzel 3 tane yumurtan var dedi birisi baya büyümüş 2 güne çatlar dedi bence filme gerek yok sende bişy yok bu film yanıltıcı dedi gayet sağlılı görünüyorsun yumurtaların tertemz dedi.. neyse bende hocam ben rahat edemem tekrar bir film çektirelim dedim ve dedim ki 1 aydır hiç ilişkiye girmedik doktor hanım enfeksiyon var demişti dedm adam iyiyce sinirlendi bunlar diplomayı nerden alıyorlar acaba dedi yani siz 1 ayı boşmu geçirdiniz dedi valla doktor gözümü öyle bi korkuttu ki dedimsonra beni hastaneye gönderdi gttim çektirdim ama diğerinde hiç hissetmediğim ağrı bunda beni mahfetti resmen adama yalvardım bitirn diye sonra bitti ama ben baylcaktım miğde bulantısı baş dönmesi biraz dinlendm sonuç nasıl diye sordum ve dediki benm gördüğüm kadarıyla tüpleriniz tertemz ve genişleme falan yok dedi o anı anlatamam ben başladım ağlamaya ama ben 1 aydır göz yaşı döküyorum üzülüyrum tüpler tıkalı dye dedim oda tüplrde zerre kadar bir tıkanıklık yok dedi neyse 15 dakka sonra sonucumu aldım doktoruma gtttim baktı ve bak sana demiştim sonuç temiz dedi..ve bugün yarın beklyip 3 gün ilişkiye girin dedi yumurtanın biri çatlamak üzere bunu değerlendirin dedi bugünde çorumdan geldik bakalım yarın çalışmalara başlıyoruz ama hala bi mucize gibi geliyo 1 aydır sürekli dua ettim ve çevremdeki herkeze bana dua etmelerini istedimm vee çok şükür sonuç mükemmel:)

Son düzenleme:

keserimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sen nedeyisunnnnnnnnnnnnnnnn
allahım çok şükür yarabbim yarabbimmmmmm haydik keserim bismillah deyin başlayınnnn
sen hangi ara çoruma geldin gittin benim niye habertim yokkineeee
ama çokkkkkkkkkk sevindimmmmmmmmmmmmmmmm valla hamileyim desen bukadar sevinirmiydim bilmem
ayyyy dur bi sarılam cok mutlu oldum yaaaaa
bende diyorum bu nasıl hamile kaldı diye tüpleri tıkalıysavalla kızçem gözün aydın yumurtacıkları kaçırmayın haaaa

canım sorma yaaa çook mutluyum valla dünyalar benm oldu:))) kız ben en son yazdığımda demiştim ya cuma gtcem dye dün gttm bugün geldm valla nasıl oldu anlamadım ama sonuç güzel canım benimm bende sana sarılayım telfnn olsa hemenn msj atardm ama yok neysee sonucu öğrenmş oldun heheheheheheehcanım rabbim büyük gerçekten kandil gecesi sabaha kadar dua ettim gtmeden bir gün önce ezan okunurken ağlayarak dua ettim allahım bir mucize olsun diyee:)) veee gerçekten mucize oldu tabi o yaşadığım 1 ay bana zehir oldu

Son düzenleme:

bitanem valla benım hıc aklımda kalmamış nıyeki ya çok kızdım kendıme sımdı
bende sanıyorumki hala okullar tatıl olunca gitcenbna ıyıce bıseyler oluyo galıba anlamadım valla:44::44::44:
neyse sonuç güzel ama çok şükürroyy balım kabul oldu bak dualrın cok sukurağlama daha herşey gecmıste kaldı artık gunumuze bakcan

Son düzenleme:

evet canım şükürler olsun artık çalışmalara başlıycaz yine

asetonummmmmmmmmmmmmmmmm.... kuzucuuuuuuuummmm hoşgeldinnnnnnnn... Rabbim size bagışlasın minnoşuuuuuuuu

sağolun kızcelerim inşallah bu anneliği sizde yasarsınız..Allah herkese nasip etsin...

fotosunuda babası bilgisayara atsın hemen paylaşıcam kızlar..

Aetonum kuzummm maşallaaahhh yaa
hemen görkemim için toipiğimizin ilk göz ağrısı için bi halay çekeyim önceee

:118: :118: :118: :118::118: :118::118: :118::118: :118::118: :118:
62:

yaa gözlerim dolu dolu oldu yazdıklarını okuyunca, bu ne güzel bi mutluluktur böyleee
Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin hayırlı bi evlat olsun inşşşşşş

darısı başımızzzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaaa

fotoları heyecanla bekliyoruz kuzummm

kesrim bitanemmm asetonumun iyi haberinin ardından senin iyi haberini de aldım yaaa çoook şükürr
valla içim içime sığmıo bitanem, en kısa zamanda hamiş haberini de alırız inşş
yaaa zaten bana da bi garip gelmişti önceki test sonucun.. tüpler tıkalıysa bu kızçe nasıl hamiş kaldı diye düşünüp durdum valla
şükürler olsun gözümüz aydıınn

kimsecikler yook
ben de çıkıyorum canlarımmm
herkese güzel bi haftasonu diliyorummmmmm, öptümmmm

evet canm aslında bende hep düşünüyordum madem tıkalı neden kimyasal yaşadım diyrdm ama doktor öyle diyince demekki biz bu işi anlamıyorz dyrdum fakat anlamayan kendisiymiş benim 1 ayımı mahfetti..ama şükür herşey yoluna girdi...

Son düzenleme:
Keserimmmmmmmmm cok sevindimmm senin adinaaaa canim benim ins iyi haber vereceksin bu ay meleğin gobisine konacak ins

gunaydın kızceler napıyosunuz valla benı uyku tutmadı ıyı uyumusum gece uyku problemı var bende

sağolun kızcelerim inşallah bu anneliği sizde yasarsınız..Allah herkese nasip etsin...
insallah canım benım insallah Rabbim analı babalı buyutsun hayırlı saglıklı uzun omurlu olsunlar ınsallahhh

yaaa canım bız sana dıyoduk vardır bı caresı dıye bak dualarımız sonuc verdı gercekten cok dua etmıstım canım Allah gonlune gore versın ınsallah bakalım bende salı gunu cekılcem sızde bana dua edınde hayırlı sonuc alayım agrısız sancısız cekıleyım cok sevındım adına dua herseyın ılacı acamayacagı kapıda yoktur Allahın ıznıyle.....
kimsecikler yook
ben de çıkıyorum canlarımmm
herkese güzel bi haftasonu diliyorummmmmm, öptümmmm

bizde seni optuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…