Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

herkes uyuyor galıba ben neden erkenden kalktıysam sabahtan berı hapsırıp duruyorum ınsallah hasta falan olmam:2::2::2: herkese ıyı pazarlar

slm kızlar ben geldimm uzun zamandır giremiyordum herkesi çok çok öptümmmkarındaki o minikleride tabi ...asetonum allah analı babalı büyütsün inşallahhh ....keserim senin adına çok sevindim inşallah olacak sen tevekkül et yeter ...hayalotummm nasılsın bebeğin nasıll....ben daha doktora gitmedimm 7. haftada gitmeyi düşünüyorum ...istanbuldan kardeşim geldi hatayı gezdiriyorum onun için pek fazla giremem bu aralar gelince görüşürüz inşallahh...meddi cezirim priorim sernes2011 sizler nasılsınız

sagol canım ıyım cok sukur sende ıyısındır ınsallah ıyı hadı bakalım gozun aydın keske benımde kızkardesım gelsede bende ona ıstanbulu gezdırsemsalı gunu fılme gıdıcem cnm simdilik haberler boyle

Sen hataylimisin cnim benee hatayliyim antakyada oturuyorum

HOsbuldukkkkk habibtmmmm biz İyiyiz siz nasilsinizzzzz
kötüyüz habibtem hiçbişey yapamıyorum ben ev leş gibi oldutembelleştim sürekli mide bulantım var napcam ben
Ben de hayalotumdan niye ses çıkmadı diyordum mesaj kutum emrine amade ruh ikiziiimmmmm

herkes uyuyor galıba ben neden erkenden kalktıysam sabahtan berı hapsırıp duruyorum ınsallah hasta falan olmam:2::2::2: herkese ıyı pazarlar
oy kuzum geçmiş olsun

teyzoşumun annesi hoşgeldınnnnoohhh gözün aydın ıyı gezmeler canımyorma ama fazla kendınısendemi hataydaydın bişey olmadı dime size canbonum :26:bebiş iyide ben bi tuhafım kızçem bu hamişlik yaramadı bana

Keserimmmmmmmmm cok sevindimmm senin adinaaaa canim benim ins iyi haber vereceksin bu ay meleğin gobisine konacak ins

saolasınn canımm inşallahhh güzel haberler verrm

yaaa canım bız sana dıyoduk vardır bı caresı dıye bak dualarımız sonuc verdı gercekten cok dua etmıstım canım Allah gonlune gore versın ınsallah bakalım bende salı gunu cekılcem sızde bana dua edınde hayırlı sonuc alayım agrısız sancısız cekıleyım cok sevındım adına dua herseyın ılacı acamayacagı kapıda yoktur Allahın ıznıyle.....

teşekkürlerr canımmm gerçekten çokk şaşırdımm biii mucizeee oldu... darısı sanaaa dualarımız seninlee....

Son düzenleme:

evet bende hataydayım canım reyhanlıdan uzağız 1 saatlik yol mesafe var biz serinyol tarafındayız....hayrola canım miden mi bulanıyor bu aralar benimde başladı...umarım daha fazlası olmaz...dağ taş geziyoruz inş. bebişe bir şey olmazz

gözün aydın şekerimmmm, ne güzel kardeşinle kavumuşsunuz.. bol bol özlem giderin e mi
bende bildiğin gibi kuzum, klomene devam... bakalım bu ay ne çıkacak bahtımızaaaa

kimsecikler yoook ben de kaçayım barii
sizi çoooooooooooook seviyorum canlarımmmmm iyi geceler

Aseton canim gozunaydin rabbim hayirli evlat etsin insallah.

Hayalotum cepten pek yazamiyorum kusuruma bakma yavrum
Tebrik ederim rabbim sagsalim kucagina almayida nasip etsin insallahh

Size bisey sormak istiyorum gecen ay 26 ondandan once 30 ondan once 28. Gunde adet gormusum suan 27 oldu sizce gecen aya goremi hesap yapayim ortalamami alayim bat icin?

çok şükür bebeğimmm.. iyiymmm sen nasılsınnnnnn... minnoşşş nasıl kuzucummm... üzmüyoo di mi anneciiiini..

şekerimmmmm... ikinizin de sağlığı sıhhati yerinde olsun.... olur ev temizlenirr kuzucummmm

gunaydin canlar ben geldim nasilsiniz ben cok kotuydm ama suan iyiym haftasonu giremedm mensim cok kotu gecti karin bel kalca agrisndan duramadm ilk defa bu kadar kotu gecti.bacagm filan uyustu.agri kesici ignelerle durdm zaten iki gun surdu snra kanamam kesildi anlmadm bu isten.ee szde ne var ne yok bi gelsme varmi bakaym gecmise

günaydın kıssçemmm çook geçmişler olsun bebeimmmm şmdi daha iyisin inşallah

günaydın kıssçemmm çook geçmişler olsun bebeimmmm şmdi daha iyisin inşallah

daha iyiym cok sukur megersem potasyumum dusukmus smdi konustm bulantilarm kasilmalarm ondanmis tahlil vercm iste.iki gun gecnce bnde hamisim sanmstm.kiscem sen naslsn bu arada isler yolundami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…