Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

allah korusun kızçem...midem bulanıyor kızçem çok kötü su bile içemiyorum:26:bugün biraz daha iyiyim sanki ayy inşallah bulanmaz..valla ben kızçelere az gulmedım burdaşimdi başıma geldi

kuzum allah razı olsun kızçemDarısı senin ve tüm kızçelerimin başına inşallahbu arada özel mesaj atmıştım aldınmı acaba

geçmiş olsun canımnoldu birden neden olmuşki:26::26:iğne falan vurulmuşun kanaman ondan azalmıstır kızçem bidaha olmaz inşallah
slm kısçeleeeeerrrnapıyorsunuz bakalım gorusmeyelı...bayadır yokum aranızda......

hoşgeldn canımnasılsın

asetonum Allah anali babali kucagnda buyutsun acisini gostermesin Rabbim bizlerede nasip etsn
keserimm canmm cok sevindim cokk canm benim bak su Allahin buyuklugune.demekki neymis Allahn rahmtinden umut kesilmezmis.hade bakim dolsun gobuslerr
bu halaylar size

geçmiş olsun canımnoldu birden neden olmuşki:26::26:iğne falan vurulmuşun kanaman ondan azalmıstır kızçem bidaha olmaz inşallah

hoşgeldn canımnasılsın
hayalotumm seni cok ozledm naslsin bebis iyimi.bulantilarin belinin agrisi devam ediyormu.beni hic sorma ya cok agrm vardi kalca bel. bacaklarim uyusuyordu kaslmalar kramplar.cok kotuydm bde haftasonu dr ada gtmedm gecti cok sukur. bzim dr potasyumun dusmustr dyor bakalm iste braz bol meyve yiyeym gecer

slm kızlarr bayadır yoktumm
haylotummm meleğimm fındıgımm sana kendini belli etmeye başlamış mşllhdedigin gibi bizlere gülüyodunn inş çabuk geçer kuzummmm çok zorrr seni iyi anlıyorumm

keserim canımmm çok sevindimm mucize olmuş inş bu ay bebişin gelir annecine

asetonummm çokk şükür saglıklı bi şekilde gelmiş bebişinn güle güle büyüt görkemimizi

daha iyiym cok sukur megersem potasyumum dusukmus smdi konustm bulantilarm kasilmalarm ondanmis tahlil vercm iste.iki gun gecnce bnde hamisim sanmstm.kiscem sen naslsn bu arada isler yolundami

kuzuuummm hayırlısı olsun bebeğimmm... inşallahh daha iyi olucak herşeyyy

arkadaşlar izinli kızzçemm bugünlerde... çoook iş varrrr

selencelkiimmmmmm canımmmmmm nasılsınnn... herşey yolunda mıııı

ooyyy hemşirem demin çıkmak zorunda kaldım kusuruma bakmayın .evde usta varda uyduyu tamir ediyo hala bitiremedigözümdende nasıl uyku akıyo anlatamambende seni çok özledimm kızçem...çok geçmiş olsun bu potasyum bukadar kötü mü yapıyormuş yaye kuzum ye nekadar meyve sebze varsa hepiciğini ye yarasın hemşiremebenim belim geçmez kuzum hergün ağrırarada bi ogünkü gibi tutuluyo bazen ozaman sorun oluyo suan ıcın çok şükür kızçem bide şu bulantılar olmasa

hayolotum nasılsın canım bebiş nasıl başladımı seni rahatsız etmeye

evt kiscem potasyum onmli bisi hastaneye gdiyoz kan vermeye.ne kusuru hayalotum sen yat bi guzel dinlen yorma kendini.bulantilarida idare et artk canm benm braz buyusun teyzos gecer belki

anammmm kankimm hoşgeldinnn nassın kuzumhoşgeldiniz küçük prensesleya kuzum kıpırdanmaya başlıyo yavaş yavaşşdarısı kızçelerime inşallah
hayolotum nasılsın canım bebiş nasıl başladımı seni rahatsız etmeye
başladı melekim başladırabbim sanada yaşatsın inşallahsen nasılsın melekim bayadır gelmiyosun hiç

evt kiscem potasyum onmli bisi hastaneye gdiyoz kan vermeye.ne kusuru hayalotum sen yat bi guzel dinlen yorma kendini.bulantilarida idare et artk canm benm braz buyusun teyzos gecer belki

çok geçmiş olsun kızçem

iyiym kıscem amin inş bidahaki aya bende yaşarım o duyguyu bakalım bi aksilik olmazsa bi dahaki adetimle bebişim benim olacak inş

Selam kizlar nasilsiniz ben karmskaridigim bebegim iyi hersy cok guzeldi ama gebelik sekeri cikti 210 cikti aglamakran gozlerim sisti kizkar dualariniza ihtiyacim vat ins bu seker duser cok korkuyirum:144

gülbişim selençeliğim çok teşekkürler hepinizin duaları sayesinde tertemz çıktı tüpcüklerim:)))))

Selam kizlar nasilsiniz ben karmskaridigim bebegim iyi hersy cok guzeldi ama gebelik sekeri cikti 210 cikti aglamakran gozlerim sisti kizkar dualariniza ihtiyacim vat ins bu seker duser cok korkuyirum:144

off canım yaa ama boyle herseye canımızı sıkarsak napcaz cok yuksek degıl yıne ona sukret yedıklerıne dıkkat et dualrımız senınle Rabbim sifa versin insallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…