- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #50.541
allah korusun kızçem...midem bulanıyor kızçem çok kötü su bile içemiyorum:26:bugün biraz daha iyiyim sankievet bende hataydayım canım reyhanlıdan uzağız 1 saatlik yol mesafe var biz serinyol tarafındayız....hayrola canım miden mi bulanıyor bu aralar benimde başladı...umarım daha fazlası olmaz...dağ taş geziyoruz inş. bebişe bir şey olmazz
Aseton canim gozunaydin rabbim hayirli evlat etsin insallah.
Hayalotum cepten pek yazamiyorum kusuruma bakma yavrum
Tebrik ederim rabbim sagsalim kucagina almayida nasip etsin insallahh
Size bisey sormak istiyorum gecen ay 26 ondandan once 30 ondan once 28. Gunde adet gormusum suan 27 oldu sizce gecen aya goremi hesap yapayim ortalamami alayim bat icin?
geçmiş olsun canımgunaydin canlar ben geldim nasilsiniz ben cok kotuydm ama suan iyiym haftasonu giremedm mensim cok kotu gecti karin bel kalca agrisndan duramadm ilk defa bu kadar kotu gecti.bacagm filan uyustu.agri kesici ignelerle durdmzaten iki gun surdu snra kanamam kesildi anlmadm bu isten.ee szde ne var ne yok bi gelsme varmi bakaym gecmise
slm kısçeleeeeerrrnapıyorsunuz bakalım gorusmeyelı...bayadır yokum aranızda......
hayalotumm seni cok ozledm naslsin bebis iyimi.bulantilarin belinin agrisi devam ediyormu.beni hic sorma ya cok agrm vardi kalca bel. bacaklarim uyusuyordu kaslmalar kramplar.cok kotuydm bde haftasonu dr ada gtmedm gecti cok sukur. bzim dr potasyumun dusmustr dyor bakalm iste braz bol meyve yiyeym gecergeçmiş olsun canımnoldu birden neden olmuşki:26::26:iğne falan vurulmuşun kanaman ondan azalmıstır kızçem bidaha olmaz inşallah
hoşgeldn canımnasılsın
daha iyiym cok sukur megersem potasyumum dusukmus smdi konustm bulantilarm kasilmalarm ondanmis tahlil vercm iste.iki gun gecnce bnde hamisim sanmstm.kiscem sen naslsn bu arada isler yolundami
slm kızlarr bayadır yoktumm
haylotummm meleğimm fındıgımm sana kendini belli etmeye başlamış mşllhdedigin gibi bizlere gülüyodunn inş çabuk geçer kuzummmm çok zorrr seni iyi anlıyorumm
keserim canımmm çok sevindimm mucize olmuş inş bu ay bebişin gelir annecine
asetonummm çokk şükür saglıklı bi şekilde gelmiş bebişinn güle güle büyüt görkemimizi
hayalotumm seni cok ozledm naslsin bebis iyimi.bulantilarin belinin agrisi devam ediyormu.beni hic sorma ya cok agrm vardi kalca bel. bacaklarim uyusuyordu kaslmalar kramplar.cok kotuydm bde haftasonu dr ada gtmedm gecti cok sukur. bzim dr potasyumun dusmustr dyor bakalm iste braz bol meyve yiyeym gecer
hayolotum nasılsın canımooyyy hemşirem demin çıkmak zorunda kaldım kusuruma bakmayın .evde usta varda uyduyu tamir ediyo hala bitiremedigözümdende nasıl uyku akıyo anlatamam bende seni çok özledimm kızçem...çok geçmiş olsun bu potasyum bukadar kötü mü yapıyormuş ya ye kuzum ye nekadar meyve sebze varsa hepiciğini ye yarasın hemşireme benim belim geçmez kuzum hergün ağrır arada bi ogünkü gibi tutuluyo bazen ozaman sorun oluyo suan ıcın çok şükür kızçem bide şu bulantılar olmasa
ooyyy hemşirem demin çıkmak zorunda kaldım kusuruma bakmayın .evde usta varda uyduyu tamir ediyo hala bitiremedigözümdende nasıl uyku akıyo anlatamam bende seni çok özledimm kızçem...çok geçmiş olsun bu potasyum bukadar kötü mü yapıyormuş ya ye kuzum ye nekadar meyve sebze varsa hepiciğini ye yarasın hemşireme benim belim geçmez kuzum hergün ağrır arada bi ogünkü gibi tutuluyo bazen ozaman sorun oluyo suan ıcın çok şükür kızçem bide şu bulantılar olmasa
kuzuuummm hayırlısı olsun bebeğimmm... inşallahh daha iyi olucak herşeyyy
arkadaşlar izinli kızzçemm bugünlerde... çoook iş varrrr
anammmm kankimm hoşgeldinnn nassın kuzumslm kızlarr bayadır yoktumm
haylotummm meleğimm fındıgımm sana kendini belli etmeye başlamış mşllhdedigin gibi bizlere gülüyodunn inş çabuk geçer kuzummmm çok zorrr seni iyi anlıyorumm
keserim canımmm çok sevindimm mucize olmuş inş bu ay bebişin gelir annecine
asetonummm çokk şükür saglıklı bi şekilde gelmiş bebişinn güle güle büyüt görkemimizi
başladı melekim başladıhayolotum nasılsın canımbebiş nasıl başladımı seni rahatsız etmeye
evt kiscem potasyum onmli bisi hastaneye gdiyoz kan vermeye.ne kusuru hayalotum sen yat bi guzel dinlen yorma kendini.bulantilarida idare et artk canm benm braz buyusun teyzos gecer belki
iyiym kıscem amin inş bidahaki aya bende yaşarım o duyguyu bakalım bi aksilik olmazsa bi dahaki adetimle bebişim benim olacak inşanammmm kankimm hoşgeldinnn nassın kuzumhoşgeldiniz küçük prensesle ya kuzum kıpırdanmaya başlıyo yavaş yavaşş darısı kızçelerime inşallah
başladı melekim başladırabbim sanada yaşatsın inşallah sen nasılsın melekim bayadır gelmiyosun hiç
çok geçmiş olsun kızçem
Selam kizlar nasilsiniz ben karmskaridigim bebegim iyi hersy cok guzeldi ama gebelik sekeri cikti 210 cikti aglamakran gozlerim sisti kizkar dualariniza ihtiyacim vat ins bu seker duser cok korkuyirum:144
gülbişim selençeliğim çok teşekkürler hepinizin duaları sayesinde tertemz çıktı tüpcüklerim:)))))
iyiym kıscem amin inş bidahaki aya bende yaşarım o duyguyu bakalım bi aksilik olmazsa bi dahaki adetimle bebişim benim olacak inş
daha gitmedik haziran ayında gidicez bakalım ne dicek doktorlar inş bende alırım bebişimi artıkinşallah kuzumbaşlıyomusun kızçem tedaviye anlat bakım naptın ilaç falan kullanıyonmu şimdikkk rabbım kolaylık nasıp etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?