- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #50.561
Selam kizlar nasilsiniz ben karmskaridigim bebegim iyi hersy cok guzeldi ama gebelik sekeri cikti 210 cikti aglamakran gozlerim sisti kizkar dualariniza ihtiyacim vat ins bu seker duser cok korkuyirum:144
sende gel yarışmaya hadi koşhttp://www.kadinlarkulubu.com/kadin...pazartesi-gununun-sansli-uyesi-olacak-11.html
Selam kizlar nasilsiniz ben karmskaridigim bebegim iyi hersy cok guzeldi ama gebelik sekeri cikti 210 cikti aglamakran gozlerim sisti kizkar dualariniza ihtiyacim vat ins bu seker duser cok korkuyirum:144
slm kızlar bizim bır arkadasımz bebegını kaybettı oda bu sıtede sizde dua edın onun ıcın en kısa surede tekrar bı bebegı olsun dıye adı beyazincim ben onun adına cok uzuldum Allah hepımıze sabır versın tum ısteyenlerede sağlıklı bebekler ınsallah
slm kızlar nasılsınız bakalım:))) ben gayet iim 2-3 gündür dün çalışmalara başladık
canım üzüldüm gerçekten acı bi olay( allah birdaha yaşatmasınnn dualarımız onun için.....
ne diyecegımı bulamadım ya heyecan yaptım ıyımı
slm kızlar bizim bır arkadasımz bebegını kaybettı oda bu sıtede sizde dua edın onun ıcın en kısa surede tekrar bı bebegı olsun dıye adı beyazincim ben onun adına cok uzuldum Allah hepımıze sabır versın tum ısteyenlerede sağlıklı bebekler ınsallah
yettim gariiiiiiicanbonlarım nerdesiniz gelin artıkuyukluyorum yoksa yıne beni bulamıycanız
slm kızlar nasılsınız bakalım:))) ben gayet iim 2-3 gündür dün çalışmalara başladık
ben dün akşam kini kazandımbak artıkın kürküm var
demedün akşamki soru neydikine melekim sımdımı sülüyon aşk olsun bede kürk almak istiyorum
rabbim yardımcısı olsun inşallah.sabır versin..tekrarını yaşatmasın rabbim..amin canım inşallah..dualarım sizlerle...
yettim gariiiiiiinasılsın ruh ikiziiimmmmmmmmmm
hadi bakalım hayırlısııııııııııı şekerimmmmm
Rabbim sabır versin, beterinden korusun inş.. umarım beyazincinin de bizim de göbüşümüz dolar en kısa zamanda
haberin var sanıyodum benkoş hadi at bişeyler dün akşamda bugüne kadar kk ya üye olupta üyeliği e postadan onaylanmamış kaç kişi vardır diyodu
sen bildinmi bukadar zor soruyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?