Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Selam kizlar nasilsiniz ben karmskaridigim bebegim iyi hersy cok guzeldi ama gebelik sekeri cikti 210 cikti aglamakran gozlerim sisti kizkar dualariniza ihtiyacim vat ins bu seker duser cok korkuyirum:144

habibtem dur heyecan yapma kuzum ağlama hemenkıyamam doktorunu iyi dinle kuzum şekerlilerden biraz uzak dur düşcek inşallahçoğu hamileler bunu yaşıyo habıbtem allahın izniyle bir şey olmıcak habıbtemhem bak naz iremimizde çok üzülür annesi oda heyecanla yanına gelmeyi bekliyo

slm kızlar nasılsınız bakalım:))) ben gayet iim 2-3 gündür dün çalışmalara başladık

slm kızlar bizim bır arkadasımz bebegını kaybettı oda bu sıtede sizde dua edın onun ıcın en kısa surede tekrar bı bebegı olsun dıye adı beyazincim ben onun adına cok uzuldum Allah hepımıze sabır versın tum ısteyenlerede sağlıklı bebekler ınsallah

Selam kizlar nasilsiniz ben karmskaridigim bebegim iyi hersy cok guzeldi ama gebelik sekeri cikti 210 cikti aglamakran gozlerim sisti kizkar dualariniza ihtiyacim vat ins bu seker duser cok korkuyirum:144

bitanem çok kişiden duydum şu şeker olayını.. hemen kendini yıpratma kuzum, naziremimizi de düşün annesi eminim düşecek şekerin, dualarımdasın bitanem

canım üzüldüm gerçekten acı bi olay( allah birdaha yaşatmasınnn dualarımız onun için.....

bi yemek yiyip geliyorum eşimin karnı acıkmış adamcağıza ii bakayım malum

rabbim yardımcısı olsun inşallah.sabır versin..tekrarını yaşatmasın rabbim..amin canım inşallah..dualarım sizlerle...

canbonlarım nerdesiniz gelin artık uyukluyorum yoksa yıne beni bulamıycanız
yettim gariiiiiii nasılsın ruh ikiziiimmmmmmmmmm

slm kızlar nasılsınız bakalım:))) ben gayet iim 2-3 gündür dün çalışmalara başladık

hadi bakalım hayırlısııııııııııı şekerimmmmm

Rabbim sabır versin, beterinden korusun inş.. umarım beyazincinin de bizim de göbüşümüz dolar en kısa zamanda

demedün akşamki soru neydikinemelekim sımdımı sülüyon aşk olsun bede kürk almak istiyorum

haberin var sanıyodum ben koş hadi at bişeylerdün akşamda bugüne kadar kk ya üye olupta üyeliği e postadan onaylanmamış kaç kişi vardır diyodu

saol canım ınsalalh en kısa surede tum ısteklerınız olur ALLAH hepınıze sağlıklı bebekler verır ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…