- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #50.581
saol canım ınsalalh en kısa surede tum ısteklerınız olur ALLAH hepınıze sağlıklı bebekler verır ınsallah
ben 2. bilendimçok yaklaştığım için banada verdiler kürk
Sagolun Kizlar yuruyusumu yaptim ins dusecek sekerim gebelikten kaynakli basim agriyor aglamaktan melegimin fotolarini yarin atarim cepten atamiyirum agzini aciyordu guluyordu bize kurban olurum kendisine934 gram 30 cm bebegim uzun haftasina gore
affiyet olsun benimde yıne dondurma krızım:131::131::131::131: tuttu simdide erik yiyorum:106:bi yemek yiyip geliyorum eşimin karnı acıkmış adamcağıza ii bakayım malum
Sagolun Kizlar yuruyusumu yaptim ins dusecek sekerim gebelikten kaynakli basim agriyor aglamaktan melegimin fotolarini yarin atarim cepten atamiyirum agzini aciyordu guluyordu bize kurban olurum kendisine934 gram 30 cm bebegim uzun haftasina gore
Sagolun canlarim benimmmm
İyiki varsiniz sizkeri cok seviyoruzzzzzzzzzzzzzhayatummm bizim findik nasil peki
Sernes canim daridi basina bitanem ablanin dEgeri kacti bebek nasil atlatabildjmi peki ins bendede duser:26:
heyecanla bekliyoruz kuzumuzun fotolarınıyerim ben onuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Tamam bitanem atacagim yarin fitolari darisi basina habibtemmmmmm:26::26::26:
gülbişim selençeliğim çok teşekkürler hepinizin duaları sayesinde tertemz çıktı tüpcüklerim:)))))
cokk heyecanlıyım bende yarın hsg cekılcem ınsallah sorunsuz gecerde hayırlı sonuclar alırım
hemşirem ngasgım hoşgeldiniz
aa cok pardon hayalotum sizi gormedim.napiyosun nasilsin.
göremessin tabi boşuna hayalot olmadık
iyiyim kuzum ço şükür sen nasılsın nasıl oldun
Gulbişim hoşgeldin nasılsın bitanemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?