Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Sagolun Kizlar yuruyusumu yaptim ins dusecek sekerim gebelikten kaynakli basim agriyor aglamaktan melegimin fotolarini yarin atarim cepten atamiyirum agzini aciyordu guluyordu bize kurban olurum kendisine 934 gram 30 cm bebegim uzun haftasina gore

Sagolun Kizlar yuruyusumu yaptim ins dusecek sekerim gebelikten kaynakli basim agriyor aglamaktan melegimin fotolarini yarin atarim cepten atamiyirum agzini aciyordu guluyordu bize kurban olurum kendisine 934 gram 30 cm bebegim uzun haftasina gore

düşecek tabi habitemat kuzum bakalım tatlı kuzumuzayerim ben maşallah rabbım nazarlardan saklasın

bi yemek yiyip geliyorum eşimin karnı acıkmış adamcağıza ii bakayım malum
affiyet olsun benimde yıne dondurma krızım:131::131::131::131: tuttu simdide erik yiyorum:106:

masallah canım kafana takma duser ablamında oyleydı bırazcık sekerı azaltman lazım

heyecanla bekliyoruz kuzumuzun fotolarını yerim ben onuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Sagolun canlarim benimmmm

İyiki varsiniz sizkeri cok seviyoruzzzzzzzzzzzzz hayatummm bizim findik nasil peki

Sernes canim daridi basina bitanem ablanin dEgeri kacti bebek nasil atlatabildjmi peki ins bendede duser:26:

Sagolun canlarim benimmmm

İyiki varsiniz sizkeri cok seviyoruzzzzzzzzzzzzz hayatummm bizim findik nasil peki

Sernes canim daridi basina bitanem ablanin dEgeri kacti bebek nasil atlatabildjmi peki ins bendede duser:26:

iyi habibtem çok şükür..randevu alcam perşembbe gününe bakalım son durum ne küçük fındıkta

cokk heyecanlıyım bende yarın hsg cekılcem ınsallah sorunsuz gecerde hayırlı sonuclar alırım

e hadi bakalm sernesim snde keserim gbi aslnlar gbi cektir de gel hiic korkma bisicik olmaz ins.guzel sonuclari dusunerek cektr dualarmz seninle.hayirli hberlerle gelrsin ins.ilk frsatta yaz tmm mi merak ederm kiscem

canlarım ben kaçtımmmm
hepinizi çooooooook seviyorum
Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.. bebişlerimizi beklerken bol bol da sabır versin
herkese iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…