Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

gecmisi okuyordum ondan gorememisim iyiym cok sukur misafirlikten geldim eltimgilden bi size goz atayim dedm.
olsun kızçemohh neka güzel gez tabı kızçemmm
canlarım ben kaçtımmmm
hepinizi çooooooook seviyorum
Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.. bebişlerimizi beklerken bol bol da sabır versin
herkese iyi geceler

tatlı rüyalar ruh ıkızımiyi gecelerrr amınnnnnnnnnnnnnnnnn

kolay gelsin kızçem işinde çok yoğunsundur sen şimdi kıyamam

yavrum yaa iki haftadır işler yoğun sıkıntıdan migrenim tuttu bu haftada ilaç da alamıomm... ölcem ben yaa.... bi de bi yerde okumuştumm danışayım size.. hamişlerde burun kanaması olabiliyomuşş.. 2 gündür burnum kanıyoo asscikk asscikkk ... bilemedim ben :44::44::44:

Selam kizlar nasilsiniz ben karmskaridigim bebegim iyi hersy cok guzeldi ama gebelik sekeri cikti 210 cikti aglamakran gozlerim sisti kizkar dualariniza ihtiyacim vat ins bu seker duser cok korkuyirum:144

kuzuumm geçmişler olsun bitanem.. doktor kontrolünde düşer canım o ... sıkıntı yapma sen ... bizim komşunun kızçesinde de çıkmışttı.. düştü sonraa.. güsell güsell dooordu bebişiinii alpinimmm

8aydır uğraşıyoruz hamile kalmam için ama olmuyor.Doktora gittim testlerim normal çıktı ve 6 yaşında kızım var yani daha önce gebelik yaşadım ama bu sefer yok.Herşeyim normal tüpler açık acaba ovulasyon günlerinimi tutturamıyorum.Eşim artık kızıyor kafaya çok takıyorsun doktora artık gitme serbest bırak diye.Sizce ovulasyon testi kullanıp soğan kürümü yapsam?gebe KALMAK İSTİYORUM LÜTFEN YARDIMMMMM((((((( HAYIT SUYU+SOĞAN KÜRÜ+OVULASYON TESTİ YAPSAMMI?FİKİR İSTİYORUM.

offf of ıste oyle ıstedıgımız an olmuyor bendede sorun gozukmuyor ama 20 aydır ugrasıyoruz yasınız kac yınede bı yumurta takıbıne gıdın derım ovulasyon testlerıyle ugrasmayın

e hadi bakalm sernesim snde keserim gbi aslnlar gbi cektir de gel hiic korkma bisicik olmaz ins.guzel sonuclari dusunerek cektr dualarmz seninle.hayirli hberlerle gelrsin ins.ilk frsatta yaz tmm mi merak ederm kiscem

gulbısım canım sagol o kadar hastayımkı suanda bı dus alıp oyle gıdeyım dıyorum kolumu kaldırmıyorum benım adetım 18 mayısta bırazcık geldı 19nda tam sokuldu 2 gundur tam temızdılendım derken suanda kırmızı kahve rengı karısımı akıntım var ınsallah onemlı bısey degıldıe gecen ayda boyleyken tesadufen kontrole gıttım yumurtalar olgunlasırkrn veya catlarken oyle akıntı olur dedı doktor bu ılaclar benı mahvettı sızdede boyle oluyomu yumurtlama donemınızde?

offf of ıste oyle ıstedıgımız an olmuyor bendede sorun gozukmuyor ama 20 aydır ugrasıyoruz yasınız kac yınede bı yumurta takıbıne gıdın derım ovulasyon testlerıyle ugrasmayın

yaşım 26.eleman alımı yapıcaz pazartesi inş.burada bi bayan daha vardı doğum iznine çıktı hem kendi yerime hem onun yerine işleri yürütüyom ama olmuyo.Yeni arkadaş aksilik olmazsa pazartesi burada.Bende 4ünde adet olmam gerek ondan sonra rahat rahat giderim yumurta takibine diye düşünüyom adetten kaç gün sonra gitmem gerekir acaba daha önce hiç yumurta takibi yaptırmadım her doktora gittiğimde de doktor yumurtlarımı gösterirdi ben sormadan.18 yaşında evlendim.evlendikten 1.5aysonra hamile olduğumu öğrendim hemen tutmuştu bu sefer yok anam yok((((((((

Doğum günün kutlu olsun şekerimm... bi dahaki doğum gününde meleğin de kucağında olur inşşşş
eşinle doğacak meleğinizle veee sevdiklerinle daha nice yıllara bitanemm
çok sağol bitanem inş.. bidahaki yaşıma anne olarak girerimmm

Gözünaydın canım Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin meleğini... Ne güzel duygudur dimi anne olmak rabbim tez vakitte bizlerede nasip eder inş... Kendinize iyi bakınn
karam canım hosgeldın nasılsın?
hoşbuldum canımm kusura bakma geçmişe bakarken görmemişim. nasılsınız bakalım kaç gündür yoktumm giremedimm foruma

oyy kuzum geçmiş olsun kızçemmmvalla bilemedim kuzum sen yinede bi doktora git istersen burun kanaması için.benim hayatımda başıma hiç gelmediği için hep korkmuşumdur burun kanamasından.ama eğer burun damarlarında incelik falan varsa havalar malum sıcak ondan olmuşta olabilir.fazla güneşte kalma sakın emişu batlarınız gelsede test yapsak heyecanlannıyorum ya

canım bence bukadar telaş etmene gerek yok..sonuçta bir gebelik yaşamışın eğer adetlerin ve hormonların düzenli ise büyük ihtimal kafana takmandan dolayı olmuyor yada şuan zamanı değil..sen bu ay aklından çıkar bu bebek fikrini zor ama en azından bu konuyu düşündürmeyecek bir evladın daha var onunla ilgilen..eğer bu ayda olmassa bi doktora gidip kontrol olabilirsin..istersen tabii ovulasyon testi alıp evde takipte yapabilirsin bu ay.hem günlerde kaçmamış olurrabbim kızınada sağlıkla uzun ömür nasıp etsın

ceylanımmm doktorluk diill asscikk geldi... gerçi ben 2 yıl önce ameliyat oldum ara ara kanama oluyodu ama onlardan da olabilirr geçen bi yerde okudum da dedim acaba mı... umut işte şekerimm

ceylanımmm doktorluk diill asscikk geldi... gerçi ben 2 yıl önce ameliyat oldum ara ara kanama oluyodu ama onlardan da olabilirr geçen bi yerde okudum da dedim acaba mı... umut işte şekerimm

kızçem öylede olabilir ama ben hani çok geldi sandım korktum valla
allahım bu ay olcak ınsallah ınsallah zamanı gelmıstır benım teyzoşumun

canım adetinin 3.gunu gıdıyorum ben bana klomen vermısstı 3 aydır kullanıyodum bıde 10.gunumde cagırıyo sonra da catlamısmı ılac kıst falan yapmısmı dıye cagırıyor bu ay yumurta takıbıne gıtmedım rahım fılmı ıstemıstı doktorum onu cekıldım cok sukur acıkmıs tuplerım

bende daha cok fazla gıremıyorum hafta sonu sınavım var ve pazertesı nasıpse ızmıre ucuyoruz ıslerımı bı toparlayamadım ustune bıde bu hafta mısafır gelv-cek onlara sarma borek kete falan hazırladım attım buzluga cok yoruldum bu haldeyım ustune bıde bu fılm

gecmis olsn kuzum neyin varki .yani bnde de temizlendikten snra tekrar boyle geldigi oluyorduda demekki bitmemis hala dyordm.zaten adetim uzun surmez 3.gun kesilir arada bir dedigin gbi tekrar gelir.bisey deildir ya dr da oyle dmis ya belkide ondandir.

kızçem öylede olabilir ama ben hani çok geldi sandım korktum valla
allahım bu ay olcak ınsallah ınsallah zamanı gelmıstır benım teyzoşumun

sizler bölee pıtır pıtır hamişş kaldıkçaa ben daha çok heveslenmeye ve heyecanlanmaya başladımmm

bılmıyorum noluyosa artık ılaclar yaptı benı oyle
yok canım ya ne hamısı az once geldım eve ama sabah cok fenaydım cekıldım fılmımı cok sukur tuplerım acıkmıs oyle cok fazla korkulacak bı ıslem degılmıs onemlı olan sonucu suan kananmam var bugun dus alma 4 gunde ılıskı yasak yumos gunlerım bos gecıcek
neyse bundada vardır bı hayır sen napıyosun gulbısım ınsallah yakın zamanda kavusuruz bebıslerımıze hayırlısıyla

hayirdir kiscem ya neler oluyor sana boyle.kiz umutlandrmak gbi olmasnda hamismisin yoksa oyle kaverengi aknti bulanti filan ne dersin inss Yarabbim ins.hepmz oluruz biran once
sernesim rahim filmini cektirdinmi nasil gecti.sonuc iyi tupler acik demissin ama yeni cektirdigini mi soyluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…