Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kıssçelerimmmm nasılsınız... gulbisiimmm..sernesimmmm

ben yoğunluktan giremedim

sernesimmmmm kızçeemmm geçmişler olsunn kuzum benimm..... hadi gözün aydın kuşşuummm ... temiz çıkmışş herşeyler.. hayırlı zamanda da bi bebiş gelsin inşallah...

sernes canım geçmiş olsunn.. benim ikinci çektrmemde çok acımştı bayılcak gibi oldum:) ama sevindim adına çok şükür bak temiz çıkmış benm doktor 2 gün korun 3. gün ilişkiye gir dedi senn ki neden öyle söyledi kii?

Son düzenleme:
sernesim rahim filmini cektirdinmi nasil gecti.sonuc iyi tupler acik demissin ama yeni cektirdigini mi soyluyorsun
evet canım bugun cekıldım acıkmıs tupler ama sonucları daha vermedı cuma gunu alıcam ınsallah bı sorun yoktur
kıssçelerimmmm nasılsınız... gulbisiimmm..sernesimmmm
saol bebgım sen nasılsın
ben yoğunluktan giremedim

sernesimmmmm kızçeemmm geçmişler olsunn kuzum benimm..... hadi gözün aydın kuşşuummm ... temiz çıkmışş herşeyler.. hayırlı zamanda da bi bebiş gelsin inşallah...

cok saol canım insallah canım ya bıraz halsızlık vardı bende bayılırım falan dedım ama cok sukur ıyım

saol canım benı cok korkutmustu nettekı yorumlar anestezıden falan bahsedıyolar benm dr erkektı utancımdan acıyı falan unutttum myomlarımdan dolayı aletı bıraz zor yerlestırdı ona bıraz ugrastı benı rahatlatmak ıcın konusturdu taa memleketımden tut esımın ne ıs yaptıgına kadar ben dedımkı 8 aydan berı korktum cekılmedım bence tam zamanında gelmıssın daha yenı evlısın dedı ılk 3 ay korunduk ılk dra gıdısımde evlılıgımın 1.yılıydı sımdı 20 ay oldu dedım ıyıkıde sımdı cekılmıssın dedı baya ugrastı ama guzel cektı bıde bugun yıkanma 4 gun ılskı yasak dedı bılemedım napcam dınlıcem doktorumu

bitanemm çok şükür sorunsuz çektirmişsin tüpler de temiz çıkmış çok şükür herşey yolunda
bu ay dinlenceksin demek.. sonrasında gelsin bebişleeeerrr

bitanemm çok şükür sorunsuz çektirmişsin tüpler de temiz çıkmış çok şükür herşey yolunda
bu ay dinlenceksin demek.. sonrasında gelsin bebişleeeerrr

saol canım cok sukur tupler acıkmıs.bu ay zaten hep sehır dısında olucaz once izmire ucuca 3 hazıranda ordanda aılemın yanına bursaya gecıcem yanı hep mısafırlıkte olcaz esım benı bırakıp tekrar eve doncek daha ıyı aslında cunku bakıyorum yorumlara hsgden sonrakı gebelıkler hep dusukle sonuclanıyo insallah kalırım bu ayda dusmez ınsallah

evet ya insan utanıyo benimkide erkek doktordu ama daha ii davranıyrlar inanki.. bende hsg çektirdikten sonra 2 gün banyo yapmadım 2 günden sonra banyo yapıp çalışmalara başladık

yine 1 haftadır kayıpşlardayım kusuruma bakmayınnn..bizim adsl de sorun vardı bitürlü bağlanamadık..şimdi kendi kendine düzeldi ama arada bağlantı kopuyo yine..
ben ve cücücğüm iyiyiz canlarım..10 hazıranda randevumuz var..şimdi günleri sayıyorum şafaksayar gibi
hala hamileliğim pek anlaşılmıyor sanırım kilo vermeye devam ediyorum
sizlerde de herşey yolundadır inşallah herkesin keyfi yerindedir..çok öpüyorum sizleriii

inş. sınavın iyi geçer canımm. gezmelerde olcan desene haftaya :) benimde günüm var evim ağlıyo canım temizlik hazırlık yapmam lazım ama nerde saldım iyice kendini. hsgyi çektirmen iyi olmuş canım geçmişler olsun çok şükür temiz çıkmışa. bende geçen ay çektirmiştim kanamam falan olmamıştı bana doktorum ilişkiye girme falanda demedi. o ay hamile kaldım zaten ama düşükle sonuçlandı ne yazık ki artık önümüze bakıcaz inşallah bizlerde ramazana hamiş olarak gireriz....

evet ya insan utanıyo benimkide erkek doktordu ama daha ii davranıyrlar inanki.. bende hsg çektirdikten sonra 2 gün banyo yapmadım 2 günden sonra banyo yapıp çalışmalara başladık
evet ya cok utandım ben hep bayanları secıyorum ama hsgde erkek doktoru hesaplayamamısımvalla bgn yıkanma 4 gun ılıskı yasak dedı kananm cok hafıf zaten baklaım antıbıyotık kullandınmı sen
keyfımız yerınde cok sukur canım sende ıyısındır ınsallah cucugune de kendıne ıyı bak kac kılosunkı kılo verme fazla dıkkat et

insallah canım sagol sınavlarım cok zor...
valla bahar temızlıgımı yapalı2 ay oldu dıp kose sılmem lazım mısafırler gelmeden bıde tatıle cıkmadan kaynanm gel benı evıde temızle dedı valla su 3 gune mısafırmı cagırayım temızlıkmı yapayım bavulmu hazırlayayım yoksa doktoramı gıdeyım yoksa sınavımamı hazırlanayım bılemedım:44::44::44::44::44::44::44::44::44:

ya bu net bi yandan iyi bi yandan da kötü kuzum.. kaç gündür bende netten bakıp bakıp kendimce senaryolar yazıp duruyorum yaa..aslında takılmayıp rahat olmakta yarar var ama nerdeeeeeeeeee benimde düzenim alt üst oldu bu klomenden, bugün adetimin 10. günü hala çamur gibi lekelenmelerim oluyo :26: normal şartlarda bugün çalışmalara başlamamız gerekiyodu ama nerdeee ayy bu kez niye kanamam uzun sürdü diye dert etmeye başladım.. acaba miyomdan mı oluyokii
bitanem dr. miyomlarınla ilgili bişey dedi mi peki

biz çok özlüyoruz siziii ama siz iyi olunda gerisi mühim değil bitanemmmmmm , bizde herşey aynı.... öpüyorum bitanemm

hayalotumm hoşgeldin tatlımmm nasılsınız bakalımm
karam karamımm kuzum naber

Son düzenleme:

yevet canım yaa ben sabah bı hastalandım psıkolojık olarak mıdem falan bulandı sonra gıttım orda bıraz sıra bekledım erkek oldugunu gorunce daha bı kotu oldum ama mecburıyetten benımde bugun 10çgunum sabah resmen kahve ve kırmızı renkte akıntım oldu benım 3 aydır boyle bu ay gercı klomen kullanmadım ama mıyomlarımla ılgılı bısey demedı sadece tuplerın acık dedı bende zaten soramadım nedense benım mıyomlarım buyuk oldugu ıcın ıla verecegı cubuk sureklı yamuldu kırıldı bı turlu yapamadı benım mıyomum var dedım bende neden kırılıyo cubuk acaba dedı demekkı myomlar yuzundenmıs aptal myomlar

sizler bölee pıtır pıtır hamişş kaldıkçaa ben daha çok heveslenmeye ve heyecanlanmaya başladımmm
inşallah olcak priorim merak etmeseni çok iyi anlıyorum ama inan sende yaşıyacaksın bu duyguları

kızçelerimmmmmmmm öncelikle sizlerden özür dilerim..scorcipim sizlere selam göndermişti ama ben topiğe gelince yazmayı unutmuşumkusuruma bakmayın emi
scorcipim hoş geldin bitanem..ben kilo almaya başladım napcamı bilmiyorum keşke biraz bende verebilsem iyi olurduama artık beslenmeye bak artık teyzoşum senden besleniyor unutma bunuallahıma emanetsınız balımmm

meddcezirim artı kadın dogumcuma gecen ay sordum yumurtlamadan once ve sonra olabılırmıs boyle lekelenmeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…