- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #50.621
bılmıyorum noluyosa artık ılaclar yaptı benı oyle
yok canım ya ne hamısı az once geldım eve ama sabah cok fenaydım cekıldım fılmımı cok sukur tuplerım acıkmıs oyle cok fazla korkulacak bı ıslem degılmıs onemlı olan sonucu suan kananmam var bugun dus alma 4 gunde ılıskı yasak yumos gunlerım bos gecıcek
neyse bundada vardır bı hayırsen napıyosun gulbısım ınsallah yakın zamanda kavusuruz bebıslerımıze hayırlısıyla
bılmıyorum noluyosa artık ılaclar yaptı benı oyle
yok canım ya ne hamısı az once geldım eve ama sabah cok fenaydım cekıldım fılmımı cok sukur tuplerım acıkmıs oyle cok fazla korkulacak bı ıslem degılmıs onemlı olan sonucu suan kananmam var bugun dus alma 4 gunde ılıskı yasak yumos gunlerım bos gecıcek
neyse bundada vardır bı hayırsen napıyosun gulbısım ınsallah yakın zamanda kavusuruz bebıslerımıze hayırlısıyla
evet canım bugun cekıldım acıkmıs tupler ama sonucları daha vermedı cuma gunu alıcam ınsallah bı sorun yoktursernesim rahim filmini cektirdinmi nasil gecti.sonuc iyi tupler acik demissin ama yeni cektirdigini mi soyluyorsun
kıssçelerimmmm nasılsınız... gulbisiimmm..sernesimmmm
saol bebgım sen nasılsın
ben yoğunluktan giremedim
sernesimmmmm kızçeemmm geçmişler olsunn kuzum benimm..... hadi gözün aydın kuşşuummm ... temiz çıkmışş herşeyler.. hayırlı zamanda da bi bebiş gelsin inşallah...
sernes canım geçmiş olsunn.. benim ikinci çektrmemde çok acımştı bayılcak gibi oldum:) ama sevindim adına çok şükür bak temiz çıkmış benm doktor 2 gün korun 3. gün ilişkiye gir dedi senn ki neden öyle söyledi kii?
evet canım bugun cekıldım acıkmıs tupler ama sonucları daha vermedı cuma gunu alıcam ınsallah bı sorun yoktur
cok saol canım insallah canım ya bıraz halsızlık vardı bende bayılırım falan dedım ama cok sukur ıyım
bitanemm çok şükür sorunsuz çektirmişsintüpler de temiz çıkmış çok şükür herşey yolunda
bu ay dinlenceksin demek.. sonrasında gelsin bebişleeeerrr
saol canım benı cok korkutmustu nettekı yorumlar anestezıden falan bahsedıyolar benm dr erkektı utancımdan acıyı falan unutttum myomlarımdan dolayı aletı bıraz zor yerlestırdı ona bıraz ugrastı benı rahatlatmak ıcın konusturdu taa memleketımden tut esımın ne ıs yaptıgına kadarben dedımkı 8 aydan berı korktum cekılmedım bence tam zamanında gelmıssın daha yenı evlısın dedı ılk 3 ay korunduk ılk dra gıdısımde evlılıgımın 1.yılıydı sımdı 20 ay oldu dedım ıyıkıde sımdı cekılmıssın dedı baya ugrastı ama guzel cektı bıde bugun yıkanma 4 gun ılskı yasak dedı bılemedım napcam dınlıcem doktorumu
canım adetinin 3.gunu gıdıyorum ben bana klomen vermısstı 3 aydır kullanıyodum bıde 10.gunumde cagırıyo sonra da catlamısmı ılac kıst falan yapmısmı dıye cagırıyor bu ay yumurta takıbıne gıtmedım rahım fılmı ıstemıstı doktorum onu cekıldım cok sukur acıkmıs tuplerım
bende daha cok fazla gıremıyorum hafta sonu sınavım var ve pazertesı nasıpse ızmıre ucuyoruz ıslerımı bı toparlayamadım ustune bıde bu hafta mısafır gelv-cek onlara sarma borek kete falan hazırladım attım buzluga cok yoruldum bu haldeyım ustune bıde bu fılm
evet ya cok utandım ben hep bayanları secıyorum ama hsgde erkek doktoru hesaplayamamısımevet ya insan utanıyo benimkide erkek doktordu ama daha ii davranıyrlar inanki.. bende hsg çektirdikten sonra 2 gün banyo yapmadım 2 günden sonra banyo yapıp çalışmalara başladık
keyfımız yerınde cok sukur canım sende ıyısındır ınsallah cucugune de kendıne ıyı bak kac kılosunkı kılo verme fazla dıkkat etyine 1 haftadır kayıpşlardayım kusuruma bakmayınnn..bizim adsl de sorun vardı bitürlü bağlanamadık..şimdi kendi kendine düzeldi ama arada bağlantı kopuyo yine..
ben ve cücücğüm iyiyiz canlarım..10 hazıranda randevumuz var..şimdi günleri sayıyorum şafaksayar gibi
hala hamileliğim pek anlaşılmıyor sanırım kilo vermeye devam ediyorum
sizlerde de herşey yolundadır inşallah herkesin keyfi yerindedir..çok öpüyorum sizleriii
inş. sınavın iyi geçer canımm. gezmelerde olcan desene haftaya :) benimde günüm var evim ağlıyo canım temizlik hazırlık yapmam lazım ama nerde saldım iyice kendini. hsgyi çektirmen iyi olmuş canım geçmişler olsun çok şükür temiz çıkmışa. bende geçen ay çektirmiştim kanamam falan olmamıştı bana doktorum ilişkiye girme falanda demedi. o ay hamile kaldım zaten ama düşükle sonuçlandı ne yazık ki artık önümüze bakıcaz inşallah bizlerde ramazana hamiş olarak gireriz....
saol canım benı cok korkutmustu nettekı yorumlar anestezıden falan bahsedıyolar benm dr erkektı utancımdan acıyı falan unutttum myomlarımdan dolayı aletı bıraz zor yerlestırdı ona bıraz ugrastı benı rahatlatmak ıcın konusturdu taa memleketımden tut esımın ne ıs yaptıgına kadarben dedımkı 8 aydan berı korktum cekılmedım bence tam zamanında gelmıssın daha yenı evlısın dedı ılk 3 ay korunduk ılk dra gıdısımde evlılıgımın 1.yılıydı sımdı 20 ay oldu dedım ıyıkıde sımdı cekılmıssın dedı baya ugrastı ama guzel cektı bıde bugun yıkanma 4 gun ılskı yasak dedı bılemedım napcam dınlıcem doktorumu
saol canım cok sukur tupler acıkmıs.bu ay zaten hep sehır dısında olucaz once izmire ucuca 3 hazıranda ordanda aılemın yanına bursaya gecıcem yanı hep mısafırlıkte olcaz esım benı bırakıp tekrar eve doncek daha ıyı aslında cunku bakıyorum yorumlara hsgden sonrakı gebelıkler hep dusukle sonuclanıyo insallah kalırım bu ayda dusmez ınsallah
yine 1 haftadır kayıpşlardayım kusuruma bakmayınnn..bizim adsl de sorun vardı bitürlü bağlanamadık..şimdi kendi kendine düzeldi ama arada bağlantı kopuyo yine..
ben ve cücücğüm iyiyiz canlarım..10 hazıranda randevumuz var..şimdi günleri sayıyorum şafaksayar gibi
sizlerde de herşey yolundadır inşallah herkesin keyfi yerindedir..çok öpüyorum sizleriii
ya bu net bi yandan iyi bi yandan da kötü kuzum.. kaç gündür bende netten bakıp bakıp kendimce senaryolar yazıp duruyorum yaa..aslında takılmayıp rahat olmakta yarar var ama nerdeeeeeeeeeebenimde düzenim alt üst oldu bu klomenden, bugün adetimin 10. günü hala çamur gibi lekelenmelerim oluyo :26: normal şartlarda bugün çalışmalara başlamamız gerekiyodu ama nerdeee ayy bu kez niye kanamam uzun sürdü diye dert etmeye başladım.. acaba miyomdan mı oluyokii
bitanem dr. miyomlarınla ilgili bişey dedi mi peki
inşallah olcak priorim merak etmesizler bölee pıtır pıtır hamişş kaldıkçaaben daha çok heveslenmeye ve heyecanlanmaya başladımmm
yine 1 haftadır kayıpşlardayım kusuruma bakmayınnn..bizim adsl de sorun vardı bitürlü bağlanamadık..şimdi kendi kendine düzeldi ama arada bağlantı kopuyo yine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?