Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

meddimmm ruh ikizim kutun doluuu
hallettim kutuyu şekerimmmmm ruh ikiiziiiiiimmmmmmmmmmm

meddcezirim artı kadın dogumcuma gecen ay sordum yumurtlamadan once ve sonra olabılırmıs boyle lekelenmeler

ayy kuzumm içime su serptin vallaaa kafayı sıyırmama az kalmıştı, dün gece uyuyamadım ya sıkıntıdan... en son bu akşam yine hüngür hüngür ağladım.. eşimde kızdı,ben stres yapmaman için elimden geleni yapıyorum sen okuyup okuyup senaryo yazıyosun.. moralini yüksek tutman gereken bi dönemde kendi kendine stres yaratıyosun dedi veeeeee çook haklıydıı
stres yapmamalıyıııımmmmmmm bunu beynime kazımak istiyorum

benced stres yapma cunku bnde cok stres yaptım acaba yınemı ıltıhap oldu dıye hatta fıtıl ve antıbıyotık falan yazdırmıstım bı kac ay once ama kullanmadım cunku gecıyo

iltihapta mı lekelenme yaparak kanamayı uzaatıyomuş kuzumm

benım ılk aylarda cok ıltıhap olmustu bı kac ay fıtıl ve antıbıyotık kullandım oda engelmıs gebelıge akıntım cok fazlaydı gunluk ped bıle yetersız kalıyodu cok sukur gectı eger akıntında koku falan yoksa adetının kalıntısıdır kafana takma sımdı koku vardı cunku bende

sagol canım cok sukur ınsallah sonuda guzel olur
olcak inşallah sernesimmmrabbım yeterki ol desin..ya varis çekiyomusun ben çok çektim kendime..bide enbiya suresinin 89.ayetini çok okudum sizlerde okuyun kızçelerimkabul olur inşallah
hayalotum hala gebelık takvımını koymamıssın

koycam canım vakti zamanı geldiğindebiraz büyüsün kalp atışlarını duyalım bi oda olur inşallah

kuzum adet olduğum zamanki kokudan farklı değil... zaten daha tam anlamıyla akıntımda başlamadı.. wcde bi kaç damla çamur gibi bişe gelio.. pedde de yine 3-5 damla falan oluyo o kadar... normal mi sence bunlar:44:

evet ya buara cok ıhmal ettım bnımde baslamam lazım sagol hatırlattıgın ıcın...insallah canım haftayamı gıtceksın pıt pıtlar ıcın
kuzum adet olduğum zamanki kokudan farklı değil... zaten daha tam anlamıyla akıntımda başlamadı.. wcde bi kaç damla çamur gibi bişe gelio.. pedde de yine 3-5 damla falan oluyo o kadar... normal mi sence bunlar:44:

benımde oyle oluyo canım ıste klomen yapıyo yumurtalar fazla buyuyo ya o yuzdenmıs 10çgunden sonra dınımızce onlar ozur kanı zaten oluyomus yanı yıkanıp baslayabılırsın calısmalara

benım cıkmam lazım kızceler esımın uykusu gelmıs bende namaz kılıp yatıcam cok optum hepınızı

ay cnm ALLAH razı olsun tez zamanda göbüşünü doldursun inşşşşşşşşşşşşşşşş
valla içima acayip su sserptin kuzumm çok teşekkür ederim bitanem desteğin için iyi geceler öpüyorum

sernesim pıtpıtlar için perşembeye randevu alıcam inşallah bi sorun yoktur:26:

ben o pıtpıtları yerim yerimmmmmmmmmmm bi sorun yoktur tabi kuzum, her şey yolundadır sen merak etmeee

inşallah meddimmm

hoşbulduk canım.uzun zamandır bakmıyordum siteye özlemişim walla.
hayırlı olsun hayalotum hamileymişsin anladığıma göre

hoşbulduk canım.uzun zamandır bakmıyordum siteye özlemişim walla.
hayırlı olsun hayalotum hamileymişsin anladığıma göre

hoş geldin canbonumçok şükür bitanem darısı başına inşallahhh
sen naptın canım sende pkoluydun nasıl gidiyooo ? neden gelmedin bi sorun yoktur inşallah

hoş geldin canbonumçok şükür bitanem darısı başına inşallahhh
sen naptın canım sende pkoluydun nasıl gidiyooo ? neden gelmedin bi sorun yoktur inşallah

tedaviye ara vermiştim canım.şimdi yine başladım.doktorumu değiştirdim.17 mayısta aşılama yaptırdım.1 haziranda kontrolüm var.bakalım belki vardır bişiler

tedaviye ara vermiştim canım.şimdi yine başladım.doktorumu değiştirdim.17 mayısta aşılama yaptırdım.1 haziranda kontrolüm var.bakalım belki vardır bişiler

hoşgeldin canımcımm naber nasılsın, demek aşılama yaptırdın inşşş meleğin göbüşündedir bitanemmm

hadi bakalım hayıorlısı kızçem çok sevindim..inşallah seninledir dualrım seninlehaber ver bak tamamı merak ettirmeçok sevindim senin adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…