- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #50.661
hoşbulduk canım.saoğol iyiyim sanırım.kendimi şimdiden bir garip hissediyorum.inşallah göbişimdedir bebişimsen nasılsın?
kızçelerim eşim yatalım diyor ben çıkıyorum artık
öpüyorum hepinizi yarın konusuruk ınsallah tatlı ruyalarr
ayy çok heyeccanlandım senin adınaaaa
iyi haberlerini alırız inş kuzum, bizi habersiz bırakma e mii
bende klomenle 3. ayımdayım canım aynen devam bitanem, bakalım ne zaman kısmet olcak :26:
bitanem yaza bizde aşılama düşüyoruz da nasıl yapılıyo o işlem öncesinde tedavi falan var mıı :44:
inşallah canım.haber veririm tabi.senin ilk belirtilerin nelerdi.rica etsem paylaşır mısın canım:26:
canım benim bende aylarca klomenle tedavi gördüm ama bir somuç alamadım.tedaviyede bu yüzden ara verdim zaten.şimdi yeni doktorumla yeni bir başlangııç yaptık ben klomen istemediğimi söyledim.
bana GONAL-F adlı bir iğne yazdı.biraz pahalı ama güzel sonuç veriyor.çok kaliteli yumurtalar oluşuyormuş.
aslında benim sürpriz oldu kızçem pek belirtimde yoktu..
sadece adet olcakmışım gibi kasıklarım ağrıyodu belim ağrıyodu ama geçiyodu belli bi zaman sonra tekrar başlıyodu
adete 2 gün kala olcakmışım gibi dolanıyodum burda..ama olmadım tabidarısı sizlere inşallah
başkada belirtim yoktu öyle kızçem..göğüslerim bulantılar falan hepsi öğrendikten 4-5 gün sonra yavaş yavaş meydana çıkmaya başladı..oyuzden belirtilere takılma kuzum..rabbım yeterki ol desin.
canım benim bende aylarca klomenle tedavi gördüm ama bir somuç alamadım.tedaviyede bu yüzden ara verdim zaten.şimdi yeni doktorumla yeni bir başlangııç yaptık ben klomen istemediğimi söyledim.
bana GONAL-F adlı bir iğne yazdı.biraz pahalı ama güzel sonuç veriyor.çok kaliteli yumurtalar oluşuyormuş.
benimde 3. ayım kuzuö, dengem alt üst oldu yaa..yüzüm sivilce doldu adetim 10günü geçti.. sinirlerim alt üst oldu... inşş faydası olur :26:
iğneyi kullandıktan sonra mı aşılama yapıldıoyyy bitanem çok sevindim senin adınaaaaa, valla kıpır kıpır oldu içimmm:118:
şöyle anlatayımmm klomen kullanırken doktor hep 5. gün başlatırdı ilaca ama bu iğne ile adetin 2.günü başladık.kalem iğnelerden.ilk dozu doktor tarif ederek yaptı göbekten.sonra 5 gün de ben evde yaptım.son dozu yine doktor uygulayıp muayene etti.iki gün sora çatlatma iğnesini yazdı saatini söylüyor zaten.benimkini akşam 22.30 da yaptım evde.36 saat sonra da aşılama yapılıyor.zor değil .doktorun iyiyse eğleniyorsun bile
kızçelerim eşim yatalım diyor ben çıkıyorum artık
öpüyorum hepinizi yarın konusuruk ınsallah tatlı ruyalarr
ahh kuzuumm şekşe sartları iyi olan bi yerde olsaydık ama nerdeeee :26: muşta görev yapıyorum ve maalesef imkanlar çok kısıtlı..
makineler çok eski.. mesela son 1 aydır rahim filmi çektirmek istiyorum ama burda mümkün değil
memlekete tatilden tatile gidebiliyoruz.. yaz tatilini dört gözle bekliyorum şimdi, inşş herhangi bişeye gerek kalmadan meleğim süpriz yapar anneciğineee
ahh canım benim üzüldüm şimdi.dediğn gibi inşallah habersiz geliverir de sevindirir sizi.çevre illerde de yok mu imkan.gerçi araştırmışsındır tabii.ama rahim filmi çektirmek lazım.ilk işin bu olmalı.hatta ben çektiriken dokturum rahme verilen sıvı sayesinde tüplerin temizlendiğini söylemişti.hazırlığını yap ve onun ardından aşılamanı da yaptır canım.tutma şansını arttırmış olursun.ama maddi açıdan kendini hazırlamanı öneririm.bizim için epey sıkıntılı oldu çünkü.
çevre illerde burdan faklı sayılmaz kuzumm...öğretmen olmasam izin alırım rapor alrım giderim yaptırır dönderim ama sorumlu olduğum miniklerim elimi kolumu bağlıyobu sene çok zor geçti bizim için.. okul biter itmez tatile gitcez dönüşte de atık dr.lar ne derse onu yapcaz tabii öncesinde ilk işim rahim filmi olcak inşşş hiçbişeye gerek kalmadan meleim gelir yaaaa inşşşşşşşşşş
inşallah canım inşallah.dualarım hepimiz için.rabbim kucağımızı boş bırakmasın.yıllardır bekliyoruz bizde.cumartesi gideceğim ya doktora günler geçmek bilmiyor inan.öyle zorki.ama and içtim hamileysem alıcam eczaneden bir test yılların tek çizgisine inat o çift çizginin resmini çekicem poz poz
ayy hepimizde var sanırım çıkan onca negatif testin inadına o çift çizgiyi görme merakıben de diyorum ki bi hamile olayım 3-5 tane test yapcam eşimde sen bi hamiş ol ben sana koliyle alırım, canın sıkılırsa yaparsın diyoooo
ay çok güldüm.ama vallahi öyle.sabırla bekliyorum inşallah tez zamanda güler yüzümüz.ben müsaadenizistesem canım geç oldu.hem senin için yarın iş günü dinlenmen lazım.yarın konuşuruz.ok.öpüldün canım.tatlı rüyalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?