- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #50.681
gunaydin canlar.nasilsin priorimm.devam edyrmu yogunluk.migrenin nasil oldu kuzum gecms olsn.
hayırlısı olsun canım bi sorun yokturAllahın ıznıyle sıkma canınısernesim pıtpıtlar için perşembeye randevu alıcaminşallah bi sorun yoktur:26:
ay cnm ALLAH razı olsun tez zamanda göbüşünü doldursun inşşşşşşşşşşşşşşşş
valla içima acayip su sserptin kuzummçok teşekkür ederim bitanem desteğin için iyi geceler öpüyorum
ben o pıtpıtları yerim yerimmmmmmmmmmmbi sorun yoktur tabi kuzum, her şey yolundadır sen merak etmeee
canım benım sendende Allah razı olsun bende optumbenimde 3. ayım kuzuö, dengem alt üst oldu yaa..yüzüm sivilce doldu adetim 10günü geçti.. sinirlerim alt üst oldu... inşş faydası olur :26:
iğneyi kullandıktan sonra mı aşılama yapıldıoyyy bitanem çok sevindim senin adınaaaaa, valla kıpır kıpır oldu içimmm:118:
canım oncelıkle hayırlı olsun ınsallah tutunmustur ılac fıyatlarını soyleyebılırmısınşöyle anlatayımmm klomen kullanırken doktor hep 5. gün başlatırdı ilaca ama bu iğne ile adetin 2.günü başladık.kalem iğnelerden.ilk dozu doktor tarif ederek yaptı göbekten.sonra 5 gün de ben evde yaptım.son dozu yine doktor uygulayıp muayene etti.iki gün sora çatlatma iğnesini yazdı saatini söylüyor zaten.benimkini akşam 22.30 da yaptım evde.36 saat sonra da aşılama yapılıyor.zor değil .doktorun iyiyse eğleniyorsun bile
canım yaa sen mus'tamısın hıc bılmıyodum valla esindemı ogretmen Valla Allah kolaylık versın canım benı senı nedense gebzede sanıyodum:44::44::44:ahh kuzuumm şekşe sartları iyi olan bi yerde olsaydık ama nerdeeee :26: muşta görev yapıyorum ve maalesef imkanlar çok kısıtlı..
makineler çok eski.. mesela son 1 aydır rahim filmi çektirmek istiyorum ama burda mümkün değil
memlekete tatilden tatile gidebiliyoruz.. yaz tatilini dört gözle bekliyorum şimdi, inşş herhangi bişeye gerek kalmadan meleğim süpriz yapar anneciğineee
kızzçelerimmm günaydınlar olsunn hepnizeeeeee
bende aşılamadan sonra birkaç gün kasık ağrısı devam etti.hemde epey şiddetliydi.bir hafta tamamlanınca bu defa göğüslerim şişmeye başladı hala da öyleler çamaşıra sığmıyorlar valla.ayrıca mide yanması ve gaz şikayetimde var.bilemedim ne olduğunu.hayırlısı artık...
olabilir canm keske ovu testi yapsaydn .ovulasyon doneminde olabiliyormus oyle seyler yani kahverengimsi seyler.ama ovulasyonda renksiz aknti oluyor zaten.bence bekle stres de yapma korkma yani degerlendir bu gunlerini.fikfik demiyelimde sunakızlar size bişi sorucam .ben bu ay 5inde adet oldum 19da tam biz fikfik yaptık lavaboya gittiğimde böle kahverengimsi gibi şeyler vardı spermlerle beraber sonraki 2 günde renksiz akıntıyla beraber çok az az geldi günlük pet bile fazla o derece az yani.30 günde adet oluyorum 4 haziran gibi olmam lazım ama hiçbir belirti yok göğüs sızlaması bel ağrısı filen.doktora gitsem daha erken hiçbişi hissetmiyorum.Bende bu aralar ovulasyon testimi alsam diye düşünüyordum bazı arkadaşlarda sağolsunlar tavsiyelerini eksik etmedi.Ama acaba o yumurtlama lekenlemesimiydi ilk defa başıma geldi?
kızçelerim nasılsınız canbonlarım
ayy cnm benm gecmisler olsun kolaylar gelsin on gun daha dayan kuzum.ilac icin uzulme bisi olmz ins.şekerimmm yoğunluk 10 gün daha sürecek.. personel yok.. 3 kişilik çalışıyorum.. haftaya burada olacaklar... bu arada migrenim 10 gündür süründürüyodu beni.. ilaç almak zorunda kaldımmmm ona üzülüyorum sadece izin alma şansım da yok bu aralarrr..
iyiyiz canbonum sen naslsin findik nasil
Mrhb arkadaslar ben ilknur yeni üye oldum iki yıllık evliliğim var bir yıldır bebek istiyoruz eşimin sperm zayıflığı var Ankara'da oturuyoruz ama iyi bi uzman veya profesör Dr a giden varmı bana yardımcı olun lütfen
hosgeldin canmg gecms olsn Ankarayi bilmiyorum.Allah yardmcin olsn.bran once bebislerimizi kucagmza koysun ins..
siz esinle baraber gidin bi konusun o esini gereken yerlere gonderir zaten sperm tahlili falan icn.yani ben oyle yaptm esimi urologa gonderdi ama sonuclarini kendiside takip etti surekli.Âmin cnm inşallah bütün dualarım öyle profesör dk gitsek Eşimle ikimizede bakarmi yoksa ayrı ayrı bölümlerdeki Dr mı gitmemiz
Gerek cvbın için şimdiden teşekkürler
begeni megeni ben bilmim yaw hayalotumbende topıkte kimse yok sanıyorum beğeni gemeyince hemşirem
bizde iyiyiz canbonum çok şükür
bence yumurtlama lekesı bendede oluyor doktorum oyle dedı bekle acele etme yenı mı basladınız bebıse ılk zamanlar bende hemen heyecanlanıyodumkızlar size bişi sorucam .ben bu ay 5inde adet oldum 19da tam biz fikfik yaptık lavaboya gittiğimde böle kahverengimsi gibi şeyler vardı spermlerle beraber sonraki 2 günde renksiz akıntıyla beraber çok az az geldi günlük pet bile fazla o derece az yani.30 günde adet oluyorum 4 haziran gibi olmam lazım ama hiçbir belirti yok göğüs sızlaması bel ağrısı filen.doktora gitsem daha erken hiçbişi hissetmiyorum.Bende bu aralar ovulasyon testimi alsam diye düşünüyordum bazı arkadaşlarda sağolsunlar tavsiyelerini eksik etmedi.Ama acaba o yumurtlama lekenlemesimiydi ilk defa başıma geldi?
kızçelerim nasılsınız canbonlarım
iyiz cancanım napalım bı turlu dınlenemedım yolculuga cıkmadan evı toaprlayayım dedım yarınkı mısafırlerı ıptal ettım daha dogrusu anlayıslı mısafırlerım sen ders calıs tatılınden sonra gelırız dedıler tabıkı anlayıssız kayganam gel benm evı temızle sen gıdınce mısafır gelcek dedı tabı bnm kecıler geldıcanbonlarım yarına randevu aldım sabah 9 buçuğa
Âmin cnm inşallah bütün dualarım öyle profesör dk gitsek Eşimle ikimizede bakarmi yoksa ayrı ayrı bölümlerdeki Dr mı gitmemiz
begeni megeni ben bilmim yaw hayalotumtelden giriyorum o yuzden.Allah iyilik versn git bakalm yarn findigin naslmis saglikla gidin gelin ins bze de durumlari aktar ama kscem
bence yumurtlama lekesı bendede oluyor doktorum oyle dedı bekle acele etme yenı mı basladınız bebıse ılk zamanlar bende hemen heyecanlanıyodum
iyiz cancanım napalım bı turlu dınlenemedım yolculuga cıkmadan evı toaprlayayım dedım yarınkı mısafırlerı ıptal ettım daha dogrusu anlayıslı mısafırlerım sen ders calıs tatılınden sonra gelırız dedıler tabıkı anlayıssız kayganam gel benm evı temızle sen gıdınce mısafır gelcek dedı tabı bnm kecıler geldıesimin yanında bıde kendını acındırıyo ben yaslıyım gıbısınden offf yaa daha kendı ıslerımı bıtıremedım sınava bı kere bılem calısamamdım buarada hayırlı sonuclar alırsın ınsallah bebegım
canım esının spermogram sonuclarını kadın dogumcularda yorumluyor esının tahlıllerıyle bır kadın dogumcuya gıdebılrsın
Âmin cnm inşallah bütün dualarım öyle profesör dk gitsek Eşimle ikimizede bakarmi yoksa ayrı ayrı bölümlerdeki Dr mı gitmemiz
bence yumurtlama lekesı bendede oluyor doktorum oyle dedı bekle acele etme yenı mı basladınız bebıse ılk zamanlar bende hemen heyecanlanıyodum
Yok ya geçtiğimiz kasımdan beri deniyoruz olmuyo yada biz tutturamıyoruz.şu ovulasyon testlerini denesemmi ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?