Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

gunaydin canlar.nasilsin priorimm.devam edyrmu yogunluk.migrenin nasil oldu kuzum gecms olsn.

şekerimmm yoğunluk 10 gün daha sürecek.. personel yok .. 3 kişilik çalışıyorum.. haftaya burada olacaklar... bu arada migrenim 10 gündür süründürüyodu beni.. ilaç almak zorunda kaldımmmm ona üzülüyorum sadece izin alma şansım da yok bu aralarrr..

sernesim pıtpıtlar için perşembeye randevu alıcam inşallah bi sorun yoktur:26:
hayırlısı olsun canım bi sorun yokturAllahın ıznıyle sıkma canını

canım benım sendende Allah razı olsun bende optum meddcezirim benımde yuzum hep sıvılceydı buay kullanmadım cok sukur gectı sıvılcelerım ama progestan daha cok sıvılce yapıyo bence
canım oncelıkle hayırlı olsun ınsallah tutunmustur ılac fıyatlarını soyleyebılırmısın
canım yaa sen mus'tamısın hıc bılmıyodum valla esindemı ogretmen Valla Allah kolaylık versın canım benı senı nedense gebzede sanıyodum:44::44::44:
kızzçelerimmm günaydınlar olsunn hepnizeeeeee

gunaydın kızcem

kızlar size bişi sorucam .ben bu ay 5inde adet oldum 19da tam biz fikfik yaptık lavaboya gittiğimde böle kahverengimsi gibi şeyler vardı spermlerle beraber sonraki 2 günde renksiz akıntıyla beraber çok az az geldi günlük pet bile fazla o derece az yani.30 günde adet oluyorum 4 haziran gibi olmam lazım ama hiçbir belirti yok göğüs sızlaması bel ağrısı filen.doktora gitsem daha erken hiçbişi hissetmiyorum.Bende bu aralar ovulasyon testimi alsam diye düşünüyordum bazı arkadaşlarda sağolsunlar tavsiyelerini eksik etmedi.Ama acaba o yumurtlama lekenlemesimiydi ilk defa başıma geldi?

awakeim bendede gaz şikayeti vardı..hatta hala var
göğüslerim yeni yeni şişiyo kuzum..mesela gözbebekleri büyür falan derler ya her ay bakıyodum ,yapışıyodum aynaya..o bile meğersem yeni yeni oluyo
benim öyle pek bi belirtimde yoktu adet olcam diye bekliyordum..zaten aklıma bile gelmedi hani hiç tüp bebek yaptırcaz diye saldık kendimizi.ama demekki zamanı buymuş...darısı sana inşallah göbişindedir teyzoşum

olabilir canm keske ovu testi yapsaydn .ovulasyon doneminde olabiliyormus oyle seyler yani kahverengimsi seyler.ama ovulasyonda renksiz aknti oluyor zaten.bence bekle stres de yapma korkma yani degerlendir bu gunlerini.fikfik demiyelimde suna cok guldm ya

ayy cnm benm gecmisler olsun kolaylar gelsin on gun daha dayan kuzum.ilac icin uzulme bisi olmz ins.

Mrhb arkadaslar ben ilknur yeni üye oldum iki yıllık evliliğim var bir yıldır bebek istiyoruz eşimin sperm zayıflığı var Ankara'da oturuyoruz ama iyi bi uzman veya profesör Dr a giden varmı bana yardımcı olun lütfen

hosgeldin canmg gecms olsn Ankarayi bilmiyorum.Allah yardmcin olsn.bran once bebislerimizi kucagmza koysun ins..

hosgeldin canmg gecms olsn Ankarayi bilmiyorum.Allah yardmcin olsn.bran once bebislerimizi kucagmza koysun ins..

Âmin cnm inşallah bütün dualarım öyle profesör dk gitsek Eşimle ikimizede bakarmi yoksa ayrı ayrı bölümlerdeki Dr mı gitmemiz
Gerek cvbın için şimdiden teşekkürler

Âmin cnm inşallah bütün dualarım öyle profesör dk gitsek Eşimle ikimizede bakarmi yoksa ayrı ayrı bölümlerdeki Dr mı gitmemiz
siz esinle baraber gidin bi konusun o esini gereken yerlere gonderir zaten sperm tahlili falan icn.yani ben oyle yaptm esimi urologa gonderdi ama sonuclarini kendiside takip etti surekli.

bence yumurtlama lekesı bendede oluyor doktorum oyle dedı bekle acele etme yenı mı basladınız bebıse ılk zamanlar bende hemen heyecanlanıyodum
kızçelerim nasılsınız canbonlarım

canbonlarım yarına randevu aldım sabah 9 buçuğa
iyiz cancanım napalım bı turlu dınlenemedım yolculuga cıkmadan evı toaprlayayım dedım yarınkı mısafırlerı ıptal ettım daha dogrusu anlayıslı mısafırlerım sen ders calıs tatılınden sonra gelırız dedıler tabıkı anlayıssız kayganam gel benm evı temızle sen gıdınce mısafır gelcek dedı tabı bnm kecıler geldı esimin yanında bıde kendını acındırıyo ben yaslıyım gıbısınden offf yaa daha kendı ıslerımı bıtıremedım sınava bı kere bılem calısamamdım buarada hayırlı sonuclar alırsın ınsallah bebegım

canım esının spermogram sonuclarını kadın dogumcularda yorumluyor esının tahlıllerıyle bır kadın dogumcuya gıdebılrsın

Son düzenleme:
begeni megeni ben bilmim yaw hayalotum telden giriyorum o yuzden.Allah iyilik versn git bakalm yarn findigin naslmis saglikla gidin gelin ins bze de durumlari aktar ama kscem
tamam tel kuşum benimmmaktarmammı hiç canbonumfındıkımın teyzelri

sernesim vallahi ben bu karıları döverimbenim kayganam kokona ,benden genç durcak utanmassaama iş temizliğe gelince ben yaşlıyımben zaten zamanı gelince kocamın anasıdır bakarım tabi ama yapabiliyosa niye bizlere yaptırıyolar..bizim annelerimiz napsınlar..kendileri yapıyolar herşeylerinivalla kızçem gidiceksen eğer üstten bi süpürge aç sil evi .git evine çok bile onlara..ben olsam hiç gitmemde neyse işte

canım hoş geldin aramızaöncelikle senin bi kadın doğumcuya gitmen gerek .eşinde yanında olsun.daha sonra sizi bilgilendirir zaten doktorun ve eşini üroloğa gönderir.sonuçlarını kadın doğumcuya götürceksiniz yine.Rabbim bekletmeden kavuştursun meleğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…