- 29 Ekim 2012
- 22.791
- 58.112
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #50.701
canım valla o testı ben yapmadım yumurta takıbbıne gıdıyodum doktorum soyluyodu ama dene ıstersen bakalım bızıde bılgılendırbence yumurtlama lekesı bendede oluyor doktorum oyle dedı bekle acele etme yenı mı basladınız bebıse ılk zamanlar bende hemen heyecanlanıyodum
Yok ya geçtiğimiz kasımdan beri deniyoruz olmuyo yada biz tutturamıyoruz.şu ovulasyon testlerini denesemmi ne dersin?
tamam tel kuşum benimmm aktarmammı hiç canbonum fındıkımın teyzelri
sernesim vallahi ben bu karıları döverimbenim kayganam kokona ,benden genç durcak utanmassa ama iş temizliğe gelince ben yaşlıyım ben zaten zamanı gelince kocamın anasıdır bakarım tabi ama yapabiliyosa niye bizlere yaptırıyolar..bizim annelerimiz napsınlar..kendileri yapıyolar herşeylerini valla kızçem gidiceksen eğer üstten bi süpürge aç sil evi .git evine çok bile onlara..ben olsam hiç gitmemde neyse işte
aynen balım benım bı turlu ıcım ısınmıyo kayganama ne yapsa kadıncagız yaranamıyo banapazrtesı gıdıcem yola cıkıcam ama o kendı derdınde hastanelere beraber gıdıyoruz abartmıyorum ben arkasından kosuyorum resmen ama ıse sıra gelınce ben yorgunum benım annem bız gıderız evınede 5 kız kardesız bu arada hepımız evlıyız bızı mutfaga sokmaz ooof of analarımız cok anlayıslı evlendıgım ılk gunden berı zor sabredıyorum daha 1 aksam bıle esımle yalnız kalıp basbasa yemek yıyemedık bu kadar rahatlar taa yatana kadar basımızda oturuyolar esımde pasıf ama esım alıstırdı sımdıde napıyım gelmeyınmı dıyeyım dıyo
hayalotummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm habıbtem nasılsınnnnnnnnnnnnnnn dıger kızceler sızler nasılsınızzzzzzz
saol canım ıyız sen nasılsın nasıl gıdıyo
siz esinle baraber gidin bi konusun o esini gereken yerlere gonderir zaten sperm tahlili falan icn.yani ben oyle yaptm esimi urologa gonderdi ama sonuclarini kendiside takip etti surekli.
Eki Görüntüle 723751 habıbtelerrrrrrrr ıste kızımınnnnn ılk renklı vesıkalık fotografıııııııııııııııııııııııııııııı
canım valla o testı ben yapmadım yumurta takıbbıne gıdıyodum doktorum soyluyodu ama dene ıstersen bakalım bızıde bılgılendır
Mayıs 5te regl oldum 30günde bir oluyorum 4 ünde olmam lazım 4günüm var yani.Regl bir olayım alayım ama aklım bir karıştı ki sorma herkes çeşit çeşit kullanmış kimi ondan memnun kimi değil hangi marka alsam diyede düşünüyorum tecrübem yokki bileyim.eczaneye sordum 5li varmış oda benim neyime yeter.biri deseki şu marka bana yaradı diye.çevremde de yok.6 yaşında kızım var evlendim 1.5 ay sonra hamile olduğumu öğrendim hemen tutmuştu şimdi doktorada gittim hormon testlerim normal herşey temiz kanallar açık ama gene yok yok.yaşımda daha 26 ama bilmiyorum ya.burada 1 arkadaşımız vardı doğum iznine çıktı ikimizin yerinede ben bakıyorum yeni arkadaş pazartesi başlıcak o zaman yumurta takibine başlasammı doktorda?
canım valla o testı ben yapmadım yumurta takıbbıne gıdıyodum doktorum soyluyodu ama dene ıstersen bakalım bızıde bılgılendır
Mayıs 5te regl oldum 30günde bir oluyorum 4 ünde olmam lazım 4günüm var yani.Regl bir olayım alayım ama aklım bir karıştı ki sorma herkes çeşit çeşit kullanmış kimi ondan memnun kimi değil hangi marka alsam diyede düşünüyorum tecrübem yokki bileyim.eczaneye sordum 5li varmış oda benim neyime yeter.biri deseki şu marka bana yaradı diye.çevremde de yok.6 yaşında kızım var evlendim 1.5 ay sonra hamile olduğumu öğrendim hemen tutmuştu şimdi doktorada gittim hormon testlerim normal herşey temiz kanallar açık ama gene yok yok.yaşımda daha 26 ama bilmiyorum ya.burada 1 arkadaşımız vardı doğum iznine çıktı ikimizin yerinede ben bakıyorum yeni arkadaş pazartesi başlıcak o zaman yumurta takibine başlasammı doktorda?
canım sen ne ıs yapıyosun sımdıde bu moda oldu 1 cocugu var 2.nazlanıyo dun rahım fılmı cekılmeye gıttım benden oncekı bayanında bı cocugu varmıs 2.olmuyomus ılgınc ama sen sabret stres yapma olur senıncanım ovu testlerıyle ılgılı hıc bı fıkrım yok canım
Eki Görüntüle 723751 habıbtelerrrrrrrr ıste kızımınnnnn ılk renklı vesıkalık fotografıııııııııııııııııııııııııııııı
maşallah canımm sağlıcakla doğsun inş... Rabbim sana ve eşine bağışlasın meleğinizi
awakeim bendede gaz şikayeti vardı..hatta hala var
göğüslerim yeni yeni şişiyo kuzum..mesela gözbebekleri büyür falan derler ya her ay bakıyodum ,yapışıyodum aynaya..o bile meğersem yeni yeni oluyo
benim öyle pek bi belirtimde yoktu adet olcam diye bekliyordum..zaten aklıma bile gelmedi hani hiç tüp bebek yaptırcaz diye saldık kendimizi.ama demekki zamanı buymuş...darısı sana inşallah göbişindedir teyzoşum
Yine adet oldum adetim bittiğinde mutlaka gidiçem bilgilendirdin içn teşekkürler gulbiscim:))
sagolun kızlarrrrrrrr allahım en kısa zamanda sızlerede nasıp etsınnnnnnn canlarım benımmmmmmmmmmm:26::26:
Aaaa bu cokk guzellllben bile bu kadar heycanlanmisken senin sevncini tahmin ble edemiyorum kiscemm.Allah sagsalim kucagina koysun.anali bsbali buyusun masallah da masallah 41 kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?