Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hayalotummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm habıbtem nasılsınnnnnnnnnnnnnnn dıger kızceler sızler nasılsınızzzzzzz

Son düzenleme:
siz esinle baraber gidin bi konusun o esini gereken yerlere gonderir zaten sperm tahlili falan icn.yani ben oyle yaptm esimi urologa gonderdi ama sonuclarini kendiside takip etti surekli.

Yine adet oldum adetim bittiğinde mutlaka gidiçem bilgilendirdin içn teşekkürler gulbiscim:))

sagolun kızlarrrrrrrr allahım en kısa zamanda sızlerede nasıp etsınnnnnnn canlarım benımmmmmmmmmmm:26::26:

merhaba tatlım...benim gaz şikayetim hep akşamları oluyor.geceleri ise daha bir garip.sol tarafıma yatınca bişi yok ama sağ tarafıma dönünce karın boşluğumda gerilme hissediyorum.bacağımı nereye uzatacağımı bilemiyorum her harekette kasıklarım ağrıyor.bende çözümü bacağımı eşimin üstüne atmakta buldum.yüksekte olunca daha rahat oluyor

ayy kizlar su haberi gordunuzmu cinde bi kadn dogum yapmis cocugunu klozete atip sifonu cekmis.komsu da bebegin aglama sesini duyup itfaiyeye hber vermis boruyu kesip bebegi sagsalim cikarmislar.sabah okumustm hberide smdi tvde gosterdi megersem haber vereren de annesiymis.tuylerim urperdii.

sagolun kızlarrrrrrrr allahım en kısa zamanda sızlerede nasıp etsınnnnnnn canlarım benımmmmmmmmmmm:26::26:

maşallah canım ya ...sen canım hang hastahaneye gidiyorsun antakyada...ben bebek için önceleri defneye gidiyordum şimdi bügün akademi hastahanesine gittim çok iyi güler yüzle karşıladılar bundan sonra akademi hastahanesine gitmeyi düşünüyorum sen gittin mi hiç akademiye????

sen ne dersin hastahane olarak?

slm cnlarrr bugun bebeğimizi görmeye gittik 6 hafta 6 günlükmüş küçük siyah bir şey gözüktü sonra birden doktor kalp atışlarını dinletti çok hızlı atıyordu muhteşem bir şey allah herkese nasip etsin inşallahh...doktor çok güçlü bir bebek dedi kalp atışlarına bakarak ...10. hafta gel dedi aç karnına tahlil yapalım dedi o güne kadar nasıl bekleyecegim bilemiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…