- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #50.721
Eki Görüntüle 723751 habıbtelerrrrrrrr ıste kızımınnnnn ılk renklı vesıkalık fotografıııııııııııııııııııııııııııııı
inş. bigün bana da nasip olur benim içinde yazarsın canım
senin minnigine de masallah dyelim canmslm cnlarrr bugun bebeğimizi görmeye gittik 6 hafta 6 günlükmüş küçük siyah bir şey gözüktü sonra birden doktor kalp atışlarını dinletti çok hızlı atıyordu muhteşem bir şey allah herkese nasip etsin inşallahh...doktor çok güçlü bir bebek dedi kalp atışlarına bakarak ...10. hafta gel dedi aç karnına tahlil yapalım dedi o güne kadar nasıl bekleyecegim bilemiyorumm
maşallah canım ya ...sen canım hang hastahaneye gidiyorsun antakyada...ben bebek için önceleri defneye gidiyordum şimdi bügün akademi hastahanesine gittim çok iyi güler yüzle karşıladılar bundan sonra akademi hastahanesine gitmeyi düşünüyorum sen gittin mi hiç akademiye????
sen ne dersin hastahane olarak?
Sagol tatlimmmm sende hamilesin hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin rabbim ben akademiye gidiyorum cigdem ucucuya sen kime gidiyorsun kardesim erdem beyin yaninda ama bizim herif ixin vermiyor erkek doktora
Âmin cnm inşallah bütün dualarım öyle profesör dk gitsek Eşimle ikimizede bakarmi yoksa ayrı ayrı bölümlerdeki Dr mı gitmemiz
Gerek cvbın için şimdiden teşekkürler
Eki Görüntüle 723751 habıbtelerrrrrrrr ıste kızımınnnnn ılk renklı vesıkalık fotografıııııııııııııııııııııııııııııı
Eki Görüntüle 723753 Eki Görüntüle 723755 Eki Görüntüle 723756 bunlardaaaaa kızımın kıyafetlerı teyzelerııııı almısssssssss
Sagol tatlimmmm sende hamilesin hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin rabbim ben akademiye gidiyorum cigdem ucucuya sen kime gidiyorsun kardesim erdem beyin yaninda ama bizim herif ixin vermiyor erkek doktora
senin minnigine de masallah dyelim canmAllah sana bagislasin kucagina koysun sagsalim.bizede dua edin tmm mi hamis kiscelerim
gulbısım sen kac yasındasın genclıgın aklına geldıaaa cigdem ucucu antakyada miymis.yaninda staj yapmistim bi zamanlar.gencligm aklma geldi birdeniyi bi biriydi gercktn
günaydın canbonlarım
teyzoşunuzun pıt pıt atan kalbini gördük çok şükür..ama sesini duyamadı daha ufak biraz daha büyüsün dedi..6mm olmuşama netten baktım benim haftamdakilerin bebekleri 9mm bi sorunmu var anlamadım.doktor maşallah dedi ama vitaminlerini falan alıyomusun dedi..üstüne progestanı bırakmıyoruz alttan almaya başlıyosun dedi.acaba bi sorunmu var anlamadım..
işte böyle canlarım..kalbinin atışını duyamasakta gördük amarabbim sizlerede yaşatsın inşallah..normalde 10 gün sonra kontrole gitmem gerek ama doktor yurtdışına çıkıyormuş ,oyüzden başka bi doktora daha gidicem .
gulbısım sen kac yasındasın genclıgın aklına geldı
masallah canım Rabbim kucagındada pıtpıtlarını duymayı nasıp etsın bı sorun yoktur da onlem ıcındır endıselenme
allahım sizlerede nasip etsin canbonumm çok sağol
şimdi biraz çıkmam gerek evi toplım gelcem yıne..
gulbısım sen kac yasındasın genclıgın aklına geldı
24 yasindayim canm yani 16 17 yaslarmdan bahsetmistm
amiiiin canım benım ınsalllahbende cıkcam canım ama kaynanmın evını temızlemeye artık gec gelırım
Eki Görüntüle 723753 Eki Görüntüle 723755 Eki Görüntüle 723756 bunlardaaaaa kızımın kıyafetlerı teyzelerııııı almısssssssss
günaydın canbonlarım
teyzoşunuzun pıt pıt atan kalbini gördük çok şükür..ama sesini duyamadı daha ufak biraz daha büyüsün dedi..6mm olmuşama netten baktım benim haftamdakilerin bebekleri 9mm bi sorunmu var anlamadım.doktor maşallah dedi ama vitaminlerini falan alıyomusun dedi..üstüne progestanı bırakmıyoruz alttan almaya başlıyosun dedi.acaba bi sorunmu var anlamadım..
işte böyle canlarım..kalbinin atışını duyamasakta gördük amarabbim sizlerede yaşatsın inşallah..normalde 10 gün sonra kontrole gitmem gerek ama doktor yurtdışına çıkıyormuş ,oyüzden başka bi doktora daha gidicem .
canım bnim üzülmedim var demek kii bi hayır dediğin gibi Allah yazdırdı bitanem :)insallah canm Allah yazdrdi bak dmekki sana da yazcm.seni uzmek istemedm kscem yanlslikla oldu biliyosun deilmi duzeltmeyi beceremedim geri
günaydın canbonlarımteyzoşunuzun pıt pıt atan kalbini gördük çok şükür..ama sesini duyamadı daha ufak biraz daha büyüsün dedi..6mm olmuş ama netten baktım benim haftamdakilerin bebekleri 9mm bi sorunmu var anlamadım.doktor maşallah dedi ama vitaminlerini falan alıyomusun dedi..üstüne progestanı bırakmıyoruz alttan almaya başlıyosun dedi.acaba bi sorunmu var anlamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?