Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Eki Görüntüle 723751 habıbtelerrrrrrrr ıste kızımınnnnn ılk renklı vesıkalık fotografıııııııııııııııııııııııııııııı

oyy ben seni yerimmmm maşallahhhh naz iremimizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
habibtemm yaa ne de çabuk büyüdü teyzoşummuzz
cicileri de pek bi güzelmiş.güle güle kullansın prensesss

senin minnigine de masallah dyelim canm Allah sana bagislasin kucagina koysun sagsalim.bizede dua edin tmm mi hamis kiscelerim

Sagol tatlimmmm sende hamilesin hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin rabbim ben akademiye gidiyorum cigdem ucucuya sen kime gidiyorsun kardesim erdem beyin yaninda ama bizim herif ixin vermiyor erkek doktora

Hepinize ayri ayri tsk ederim telefonundan yazmak cok zor habibtelerim o yuzden alinti yapamiyorum hepinizi cok seviyorummmmmmmmmm

Sagol tatlimmmm sende hamilesin hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin rabbim ben akademiye gidiyorum cigdem ucucuya sen kime gidiyorsun kardesim erdem beyin yaninda ama bizim herif ixin vermiyor erkek doktora

aaa cigdem ucucu antakyada miymis.yaninda staj yapmistim bi zamanlar.gencligm aklma geldi birden iyi bi biriydi gercktn

Âmin cnm inşallah bütün dualarım öyle profesör dk gitsek Eşimle ikimizede bakarmi yoksa ayrı ayrı bölümlerdeki Dr mı gitmemiz
Gerek cvbın için şimdiden teşekkürler

canım aramıza hoşgeldin... sosyal güvencenizi bilmiyorum ama eğer senin için uygunsa Acıbadem de Hasan Sarp ÖZCAN var.. Prof değil ama çok çok iyi bir doktor..

aynen canım bende çiğdem uçucuya başladım dün gittim ilk defa bende iyi bir izlenim bıraktı tatlı bir bayan peki doğumuda orda mı yapacaksın sen doğumunu yap hayırlısıyla beğenirsem bende orda yaparımm

günaydın canbonlarım
teyzoşunuzun pıt pıt atan kalbini gördük çok şükür..ama sesini duyamadı daha ufak biraz daha büyüsün dedi..6mm olmuşama netten baktım benim haftamdakilerin bebekleri 9mmbi sorunmu var anlamadım.doktor maşallah dedi ama vitaminlerini falan alıyomusun dedi..üstüne progestanı bırakmıyoruz alttan almaya başlıyosun dedi.acaba bi sorunmu var anlamadım..
işte böyle canlarım..kalbinin atışını duyamasakta gördük amarabbim sizlerede yaşatsın inşallah..normalde 10 gün sonra kontrole gitmem gerek ama doktor yurtdışına çıkıyormuş ,oyüzden başka bi doktora daha gidicem .

aaa cigdem ucucu antakyada miymis.yaninda staj yapmistim bi zamanlar.gencligm aklma geldi birden iyi bi biriydi gercktn
gulbısım sen kac yasındasın genclıgın aklına geldı

masallah canım Rabbim kucagındada pıtpıtlarını duymayı nasıp etsın bı sorun yoktur da onlem ıcındır endıselenme

gulbısım sen kac yasındasın genclıgın aklına geldı

masallah canım Rabbim kucagındada pıtpıtlarını duymayı nasıp etsın bı sorun yoktur da onlem ıcındır endıselenme

allahım sizlerede nasip etsin canbonumm çok sağol
şimdi biraz çıkmam gerek evi toplım gelcem yıne..

Eki Görüntüle 723751 habıbtelerrrrrrrr ıste kızımınnnnn ılk renklı vesıkalık fotografıııııııııııııııııııııııııııııı

Eki Görüntüle 723753 Eki Görüntüle 723755 Eki Görüntüle 723756 bunlardaaaaa kızımın kıyafetlerı teyzelerııııı almısssssssss

Alpinim maşallah miniğimz tam fıstık olmuş yemelik ayyy canm inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın beişimizi:))
kıyafetlerinede bayıldım hayal ettm de ne kadar yakışır miniğimize

hayalotum canım hadi gözün aydın pıt pıtları duydysan gerisi gelir artık hayırlısıyla kucağına al canım benim güzel anne :124::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118::118::118::118: ayy valla çok mutlu oldumm yavvv

insallah canm Allah yazdrdi bak dmekki sana da yazcm.seni uzmek istemedm kscem yanlslikla oldu biliyosun deilmi duzeltmeyi beceremedim geri
canım bnim üzülmedim var demek kii bi hayır dediğin gibi Allah yazdırdı bitanem :)

hayalotum çok sevindimm miniğinin kalbini gördüğüne annesi. bi problem yoktur canım içini ferah tut kalbini bozma. Minyon olcak demek ki senin miniğn o yüzden 6 mmdir annesi.sen ilaçlarını almayı ihmal etme canım dikkat et kendine çok. Bizlerede dua edin miniğinle bol boll. sor bakalım bonibonuma o haber alırr bizimkiler ne zaman teşrif etceklermiş bizim göbüşümüze.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…