Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızlar size bişey sorcam. daha önce hiç karşılaşmadım böyle bi durumla çünkü. düşükten sonra drum bu ay korunayım diye doğum kontrol hapı verdi adı (Qlairista). kullanıyorum bu ay onu, daha adet tarihime 11-12 gün var ama benden 2 gündür ara ara çamur gibi kahverengi akıntı geliyo bazende pembemsi oluyo bu ne ki anlayamadım ya sizlrde de oluyo mu ya da oldu mu eskiden adetime 1 gün varken olurdu ama daha çok var adetime. doktora falan mı gitsem napsam bilemedim

Karam canim benim kullandigin İlac yapabilir istersen doktirunu ara danis dogum kontrol hapi neden verdiki doktorun ins hsmilesindir bitanemm cunku dogum kontrol hapi kullanipta hamile kaliniyor korunma icin iyi bir yontem degil kismet hayirlisi olsun bitanem

doktorumu arıycam canım ama biliyorum gel hemn muayene ediyim diyecek. bilmiyorum valla ilaç mı yapıyo. düşük yaptığım için 2 ay korun dedi. bu ilacı verdi canım. zaten hep unutuyorum ilacı zamanında almayı. hamile kalmış olabilir miyim ilaca rağmen anlamadım canım. dediğin gibi hayırlısı olsun bakalım böyle devam ederse gidicem olmadı doktora. çok sağol bitanem...

kuzucummmmm hadii gözün ayınn ... görmüşsün fasülyeni .... beybimm.. doktorun maşallah demiş yaaa iyiymişş meleğinnn o sadece meleğini korumak için önlemler alıyoooo.... bebeklerim gelişimi herkesde aynı olmazz kuzucumm.. bu arada sen bıraktın mı bakiimmm o kötü alışkanlığııı :44::44:

kuzucummmmm hadii gözün aydınn ... görmüşsün fasülyeni .... beybimm.. doktorun maşallah demiş yaaa iyiymişş meleğinnn o sadece meleğini korumak için önlemler alıyoooo.... bebeklerim gelişimi herkesde aynı olmazz kuzucumm.. bu arada sen bıraktın mı bakiimmm o kötü alışkanlığııı :44::44:

yaa kızlar ben üşüttüm galibaa hapşuruyrm süreklii napsamki ilaçta içemyrm.. :26::26::26::26::26::26::26::26:

Selam arkadaslar aranıza yeni geldim size birsey sorcam belki hsmile olan arkadaslardan bilen vardır. Benim adetime 1 hafts kala lekelenme oldu. Cok skintim var o zamandan beri ars ara lekelenmem var . 2 gün sonra adet olacam sizce bu neden olabilur. Simdiye kadar adetimin gec geldigini yasadim ama erkenmi geldi diye siphedeyim. Siz ne dersiniz

Arkadaslar selam. Size bisey sorcam. Benim adetimden 1 hafta önce lekrlrnmem ve kasiklarimds cekilmeler oldu. O zamandan beri ara ara lekrlenmem oluyor. Su anda iki gun kaldi adeyime sizce neden olabilir

yaa kızlar ben üşüttüm galibaa hapşuruyrm süreklii napsamki ilaçta içemyrm.. :26::26::26::26::26::26::26::26:
geçmişler olsun canım benimmm. valla doğal yöntemlere başvur ben hep nane limon yapar yatarım sende bi bardak yap iç canımmm baalda kat içineee ohhh :) hemen iyi olursun inş..

Hoşgeldin canım kimi hamileler ara lekelenmelerle öğreniyo hamileliğini. kim bilir hamilesindir belkimm. 2 gün daha bekle kanda bi baktır canım kesin belli olur hamiş olup olmadığınn

masallah bitanem sesinide duyarsin ins.bnce progestani iyi etmis braktirmamakla sorun olcagindan deil dusugu onluyor ya zaten zor buldun canm ondandir icin rahat olsn Rabbim annişine babişine birde teyzoşlarina bagislasin findigimizi

Canım hosbulduk. Bende onu aklimdan gecirdim yerlesme kanamasi olabilirmi diye. Iki gun sonra gebelik testi yaparim diye düşünüyorum. Ve pazartesi kan testi yapsrim.cok saol cevabin icin. Sen nasilsin

Canım hosbulduk. Bende onu aklimdan gecirdim yerlesme kanamasi olabilirmi diye. Iki gun sonra gebelik testi yaparim diye düşünüyorum. Ve pazartesi kan testi yapsrim.cok saol cevabin icin. Sen nasilsin

hamişsin bence canım benim eltiminde öyle olmuş ara kanama olmuş meğer hamileymiş. ben bu ayın 11de düşük yaptım. bende hiç kanama falan olmamıştı. sadece uykusuzluk kasık ağrım ve gözbebeklerimde aşırı büyüme vardı ama kısmet değilmiş olmadı. bakalım bu ay korunup tekrar çalışmalara başlıcaz. ama benimde adetime 11 gün var doğum kontrol hapı kullanmama rağmen çamur gibi ara ara lekelenme oluyo.

karam canım çok sağol yaptım içtim bakalım inşallah ii gelir yaa biranda oluverdi anlamadım

karam canım çok sağol yaptım içtim bakalım inşallah ii gelir yaa biranda oluverdi anlamadım

afiyetler olsun yarasın canımm. havalardan mıdır nedir insan anlamıyo bi anda hastalanıyo... geçen ay bende grip oldum acaba hamile miyim diye ilaçta almadım 1 hafta yattım nane limonla geçiştirdim meğersem hamiş olmuşum o ay canımm. inşş.. seninde bebiş göbüşündedir...

ayy canım inşallah öyledir bakalm 2 hafta beklemedeyim:))

Asetonum canım hoş geldinnn nasılsın görkemimiz nasıl umarım herşey yolundadır:)

slm kızceler ne zamandır fırsat bulamadım girmeye geçmişi okuyamadım ama hayalotum hemen telaş yapma rabbim layık gördüyse kucağınada almayı layık görecektir meleğini..bizde iyiyiz gayet..eh gece biraz uykusuz kalıyoruz ama olacak o kadarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…