- 14 Aralık 2012
- 686
- 5
- 118
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #50.741
Karam canim benim kullandigin İlac yapabilir istersen doktirunu ara danis dogum kontrol hapi neden verdiki doktorun ins hsmilesindir bitanemmcunku dogum kontrol hapi kullanipta hamile kaliniyor korunma icin iyi bir yontem degil kismet hayirlisi olsun bitanem
günaydın canbonlarım
teyzoşunuzun pıt pıt atan kalbini gördük çok şükür..ama sesini duyamadı daha ufak biraz daha büyüsün dedi..6mm olmuşama netten baktım benim haftamdakilerin bebekleri 9mm bi sorunmu var anlamadım.doktor maşallah dedi ama vitaminlerini falan alıyomusun dedi..üstüne progestanı bırakmıyoruz alttan almaya başlıyosun dedi.acaba bi sorunmu var anlamadım..
işte böyle canlarım..kalbinin atışını duyamasakta gördük amarabbim sizlerede yaşatsın inşallah..normalde 10 gün sonra kontrole gitmem gerek ama doktor yurtdışına çıkıyormuş ,oyüzden başka bi doktora daha gidicem .
günaydın canbonlarım
teyzoşunuzun pıt pıt atan kalbini gördük çok şükür..ama sesini duyamadı daha ufak biraz daha büyüsün dedi..6mm olmuşama netten baktım benim haftamdakilerin bebekleri 9mm bi sorunmu var anlamadım.doktor maşallah dedi ama vitaminlerini falan alıyomusun dedi..üstüne progestanı bırakmıyoruz alttan almaya başlıyosun dedi.acaba bi sorunmu var anlamadım..
işte böyle canlarım..kalbinin atışını duyamasakta gördük amarabbim sizlerede yaşatsın inşallah..normalde 10 gün sonra kontrole gitmem gerek ama doktor yurtdışına çıkıyormuş ,oyüzden başka bi doktora daha gidicem .
geçmişler olsun canım benimmm. valla doğal yöntemlere başvur ben hep nane limon yapar yatarım sende bi bardak yap iç canımmm baalda kat içineee ohhh :) hemen iyi olursun inş..yaa kızlar ben üşüttüm galibaa hapşuruyrm süreklii napsamki ilaçta içemyrm.. :26::26::26::26::26::26::26::26:
Selam arkadaslar aranıza yeni geldim size birsey sorcam belki hsmile olan arkadaslardan bilen vardır. Benim adetime 1 hafts kala lekelenme oldu. Cok skintim var o zamandan beri ars ara lekelenmem var . 2 gün sonra adet olacam sizce bu neden olabilur. Simdiye kadar adetimin gec geldigini yasadim ama erkenmi geldi diye siphedeyim. Siz ne dersiniz
masallah bitanemgünaydın canbonlarım
geçmişler olsun canım benimmm. valla doğal yöntemlere başvur ben hep nane limon yapar yatarım sende bi bardak yap iç canımmm baalda kat içineee ohhh :) hemen iyi olursun inş..
Hoşgeldin canım kimi hamileler ara lekelenmelerle öğreniyo hamileliğini. kim bilir hamilesindir belkimm. 2 gün daha bekle kanda bi baktır canım kesin belli olur hamiş olup olmadığınn
Canım hosbulduk. Bende onu aklimdan gecirdim yerlesme kanamasi olabilirmi diye. Iki gun sonra gebelik testi yaparim diye düşünüyorum. Ve pazartesi kan testi yapsrim.cok saol cevabin icin. Sen nasilsin
karam canım çok sağol yaptım içtim bakalım inşallah ii gelir yaa biranda oluverdi anlamadım
afiyetler olsun yarasın canımm. havalardan mıdır nedir insan anlamıyo bi anda hastalanıyo... geçen ay bende grip oldum acaba hamile miyim diye ilaçta almadım 1 hafta yattım nane limonla geçiştirdim meğersem hamiş olmuşum o ay canımm. inşş.. seninde bebiş göbüşündedir...
ayy canım inşallah öyledir bakalm 2 hafta beklemedeyim:))
İnşallah canım Allahım gönlüne göre tez vakitte versinn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?