- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #50.761
Asetonum canım hoş geldinnn nasılsın görkemimiz nasıl umarım herşey yolundadır:)
çok şükür bitanem iyiyiz görkemde uyuyor keyfi yerinde şimdilik sen nasılsın?
hoşgeldin canım.. uykusuz kalmakta güzeldir sonuçta meleğin kucağında canımm... ikinizde iyiymişiniz maşallah kendine ve bebğine iyi bak canımmm. rabbim nazarlardan korusunnslm kızceler ne zamandır fırsat bulamadım girmeyegeçmişi okuyamadım ama hayalotum hemen telaş yapma rabbim layık gördüyse kucağınada almayı layık görecektir meleğini..bizde iyiyiz gayet..eh gece biraz uykusuz kalıyoruz ama olacak o kadarr
canım hoş geldin aramızaöncelikle senin bi kadın doğumcuya gitmen gerek .eşinde yanında olsun.daha sonra sizi bilgilendirir zaten doktorun ve eşini üroloğa gönderir.sonuçlarını kadın doğumcuya götürceksiniz yine.Rabbim bekletmeden kavuştursun meleğine
Hoşbulduk cnm gittim kadın doguma bana ilaç fln vermedi herşeyim normalmiş bi tek tüplerin acıkmı kapalımı ona baktır dedi bide özele gittim eşim içinsede urologa yönlendirdi olur sizin bebeğiniz diyerek hiç ilgilenmedi profesöre yönlendirdi.edetim bitince başka bi kadın doguma gidiçem sanırım
canim bisi sorcam ben yurtdisinda yasiyorum burdaki doktorlar pek ilgisiz bu yaz tatile turkiyeye gelmeyi dusunuyorum esimle cocuk dusunuyoruz ama olmuyor
esin icin hastanedeki randevuyu nasil ayarliyorsun bir doktorun gondermesiyle mi gidebiliyor urologa yoksa her erkek istedigi zaman randevuyu alip gidip testlerini yaptirabiliyormu yazin ona gore davransak
kıscelerim cok kotuyum ben cokk esim kontrol amacli test yaptrdi en son sonuclar cok guzeldi.suan barbatt.yuzde 15 den 4 e dusmus.15 yeterli dyordu dr ama esim genede ilaclara ari sutu bal polen keci boynuzu falan filan iste hpsine dvm ediyordu cok guzel beklerken kotu cikti.napcam bilemiyorum elim kolum baglandi.gereken herseyi yapmamiza ragmen dusuk cikti.hersey yolundaydi umutluyduk daha aksm dsari cktik parka cocuklari izledik cok mutluyduk ama suanda moreller sifr esimi hic boyle gormemistim kiyamam ben ona.inancli birisin sen bolbol dua etcz duzelir dyorum ama cok sinirli ve uzgun.bizdeki sansa bak dyor yaninda uzulemiyorum uzulur alinir dye.mutfakta lavaboda gizli agliyorum.napcm ben.nefesim daraliyor dayanamiyorum [/QUO
canım benim ya çok üzüldüm ama Rabbim büyük. Ne diyeceğimi bilemiyorum yaşayan sizsiniz çok zor ama eşinin ne olursa olsun yanında ol üzgün olduğunu belli etme erkekler bizden daha hassas oluyo böyle durumlarda. Dedğin gibi dua edin bol bol canım Rabbim ol desin yeter ki olmayacak bişey yok... moralinizi yüksek tutun tevekkül edin herşeyin bi vakti zamanı var. biliyorum o zamanı beklemek çok zor ama yapacak duadan başka bişeyimiz yok. siz bir olun destek olun birbirinize. dualarım sizinle canımmm...
kıscelerim cok kotuyum ben cokk esim kontrol amacli test yaptrdi en son sonuclar cok guzeldi.suan barbatt.yuzde 15 den 4 e dusmus.15 yeterli dyordu dr ama esim genede ilaclara ari sutu bal polen keci boynuzu falan filan iste hpsine dvm ediyordu cok guzel beklerken kotu cikti.napcam bilemiyorum elim kolum baglandi.gereken herseyi yapmamiza ragmen dusuk cikti.hersey yolundaydi umutluyduk daha aksm dsari cktik parka cocuklari izledik cok mutluyduk ama suanda moreller sifr esimi hic boyle gormemistim kiyamam ben ona.inancli birisin sen bolbol dua etcz duzelir dyorum ama cok sinirli ve uzgun.bizdeki sansa bak dyor yaninda uzulemiyorum uzulur alinir dye.mutfakta lavaboda gizli agliyorum.napcm ben.nefesim daraliyor dayanamiyorum
slm kızceler ne zamandır fırsat bulamadım girmeyegeçmişi okuyamadım ama hayalotum hemen telaş yapma rabbim layık gördüyse kucağınada almayı layık görecektir meleğini..bizde iyiyiz gayet..eh gece biraz uykusuz kalıyoruz ama olacak o kadarr
kıscelerim cok kotuyum ben cokk esim kontrol amacli test yaptrdi en son sonuclar cok guzeldi.suan barbatt.yuzde 15 den 4 e dusmus.15 yeterli dyordu dr ama esim genede ilaclara ari sutu bal polen keci boynuzu falan filan iste hpsine dvm ediyordu cok guzel beklerken kotu cikti.napcam bilemiyorum elim kolum baglandi.gereken herseyi yapmamiza ragmen dusuk cikti.hersey yolundaydi umutluyduk daha aksm dsari cktik parka cocuklari izledik cok mutluyduk ama suanda moreller sifr esimi hic boyle gormemistim kiyamam ben ona.inancli birisin sen bolbol dua etcz duzelir dyorum ama cok sinirli ve uzgun.bizdeki sansa bak dyor yaninda uzulemiyorum uzulur alinir dye.mutfakta lavaboda gizli agliyorum.napcm ben.nefesim daraliyor dayanamiyorum [/QUO
canım benim ya çok üzüldüm ama Rabbim büyük. Ne diyeceğimi bilemiyorum yaşayan sizsiniz çok zor ama eşinin ne olursa olsun yanında ol üzgün olduğunu belli etme erkekler bizden daha hassas oluyo böyle durumlarda. Dedğin gibi dua edin bol bol canım Rabbim ol desin yeter ki olmayacak bişey yok... moralinizi yüksek tutun tevekkül edin herşeyin bi vakti zamanı var. biliyorum o zamanı beklemek çok zor ama yapacak duadan başka bişeyimiz yok. siz bir olun destek olun birbirinize. dualarım sizinle canımmm...
saol karam iyiki siz varsiniz.hepimizin derdi farkli ama sonuc ayni( Allah hepimizin yardmcisi olsn.hep boyle birbirimize dua edelim..gercekten cok kotu bi duygu.bogazm dugumleniyor icim yaniyor.artik anne olmk istiyorumm
vay beee baya yaslanmıssıngulbısım sen kac yasındasın genclıgın aklına geldı
24 yasindayim canm yani 16 17 yaslarmdan bahsetmistm
offf sorma yaslı ama baya yardım ettı napalım esımızn anası yınede vıcdan yapıyorumya ne kaynanasi yaa onun evini neden sen temizliyorsun kisenidemi rahat brakmiyolar kscem yorma kendini
canım benım sagalıcakla buyusun ınsallahslm kızceler ne zamandır fırsat bulamadım girmeyegeçmişi okuyamadım ama hayalotum hemen telaş yapma rabbim layık gördüyse kucağınada almayı layık görecektir meleğini..bizde iyiyiz gayet..eh gece biraz uykusuz kalıyoruz ama olacak o kadarr
canım dırek urologa randevu alıp gıdıyosun sonra onlar senı yonlendırıyorcanim bisi sorcam ben yurtdisinda yasiyorum burdaki doktorlar pek ilgisiz bu yaz tatile turkiyeye gelmeyi dusunuyorum esimle cocuk dusunuyoruz ama olmuyor
esin icin hastanedeki randevuyu nasil ayarliyorsun bir doktorun gondermesiyle mi gidebiliyor urologa yoksa her erkek istedigi zaman randevuyu alip gidip testlerini yaptirabiliyormu yazin ona gore davransak
canım benım uzme kendını o hangı deger ben anlamadım morfolojımı bızımde normalde 4 olması lazımken 2 cıktı dahada vermedık verdıgı ortamda stres falan degerlerı oda mahvedıyo kafanıza takmayın ama ınsan ılk duyunca cok uzuluyo anlıyorum senıkıscelerim cok kotuyum ben cokk esim kontrol amacli test yaptrdi en son sonuclar cok guzeldi.suan barbatt.yuzde 15 den 4 e dusmus.15 yeterli dyordu dr ama esim genede ilaclara ari sutu bal polen keci boynuzu falan filan iste hpsine dvm ediyordu cok guzel beklerken kotu cikti.napcam bilemiyorum elim kolum baglandi.gereken herseyi yapmamiza ragmen dusuk cikti.hersey yolundaydi umutluyduk daha aksm dsari cktik parka cocuklari izledik cok mutluyduk ama suanda moreller sifr esimi hic boyle gormemistim kiyamam ben ona.inancli birisin sen bolbol dua etcz duzelir dyorum ama cok sinirli ve uzgun.bizdeki sansa bak dyor yaninda uzulemiyorum uzulur alinir dye.mutfakta lavaboda gizli agliyorum.napcm ben.nefesim daraliyor dayanamiyorum
gülbişim canını sıkma kuzum yaa o sonuçlar değişkenlik gösteriyor testi veririken stersliyse o bile etki yapıyor... üzülme yakın bir zamanda düzelir inşallah...
saol karam iyiki siz varsiniz.hepimizin derdi farkli ama sonuc ayni( Allah hepimizin yardmcisi olsn.hep boyle birbirimize dua edelim..gercekten cok kotu bi duygu.bogazm dugumleniyor icim yaniyor.artik anne olmk istiyorumm
canımıiçi bende hep diyorum sizlerde iyi ki varsınız dertlerimizi sevincimizi hep beraber paylaşıyoruz. Seni anlıyorum kuzum hemen anne olmayı herşeyden çok istiyosun ama elimizden gelen bişey yok. Emin ol olacak vakti var bizlerde böyle sınanıyoruz.Eğer rahatlayacaksan ağla dök içini tutma gözyaşlarını ama belli etme eşine olur mu şu an o senden daha da çok üzülüyodur. ben bebeğimi kaybettiğimde kimsecikler yokken bağıra bağııra ağladım döktüm içimi insan ferahlıyo ama ümidini hiç bi zaman kesme. Dua et emin olun hepiniz her zaman dualarımdasınız canımm. kısa zamanda anne olcaz bizde merak etme kuzucum
amiiiin canım benım ınsalllahbende cıkcam canım ama kaynanmın evını temızlemeye artık gec gelırım
sağol keserim darısı sizlere olsun inşalalh
Alpinim maşallah miniğimz tam fıstık olmuş yemelik ayyy canm inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın beişimizi:))
kıyafetlerinede bayıldım hayal ettm de ne kadar yakışır miniğimize
hayalotum canım hadi gözün aydın pıt pıtları duydysan gerisi gelir artıkhayırlısıyla kucağına al canım benim güzel anne :124::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118::118::118::118: ayy valla çok mutlu oldumm yavvv
doru belkim benim sıpa minyon tipli olucakcanım bnim üzülmedim var demek kii bi hayır dediğin gibi Allah yazdırdı bitanem :)
hayalotum çok sevindimm miniğinin kalbini gördüğüne annesi. bi problem yoktur canım içini ferah tut kalbini bozma. Minyon olcak demek ki senin miniğn o yüzden 6 mmdir annesi.sen ilaçlarını almayı ihmal etme canım dikkat et kendine çok. Bizlerede dua edin miniğinle bol boll. sor bakalım bonibonuma o haber alırr bizimkiler ne zaman teşrif etceklermiş bizim göbüşümüze.
karamım ilaçtandır kuzum doktorunu ara bi sor kızçemkızlar size bişey sorcam. daha önce hiç karşılaşmadım böyle bi durumla çünkü. düşükten sonra drum bu ay korunayım diye doğum kontrol hapı verdi adı (Qlairista). kullanıyorum bu ay onu, daha adet tarihime 11-12 gün var ama benden 2 gündür ara ara çamur gibi kahverengi akıntı geliyo bazende pembemsi oluyo bu ne ki anlayamadım ya sizlrde de oluyo mu ya da oldu mu eskiden adetime 1 gün varken olurdu ama daha çok var adetime. doktora falan mı gitsem napsam bilemedim
sağol priorimkuzucummmmm hadii gözün ayınn... görmüşsün fasülyeni .... beybimm.. doktorun maşallah demiş yaaa iyiymişş meleğinnn o sadece meleğini korumak için önlemler alıyoooo.... bebeklerim gelişimi herkesde aynı olmazz kuzucumm.. bu arada sen bıraktın mı bakiimmm o kötü alışkanlığııı :44::44:
amin hemşirem darısı başına inşallahmasallah bitanemsesinide duyarsin ins.bnce progestani iyi etmis braktirmamakla sorun olcagindan deil dusugu onluyor ya zaten zor buldun canm ondandir icin rahat olsn Rabbim annişine babişine birde teyzoşlarina bagislasin findigimizi
hoş geldin canım aramızaCanım hosbulduk. Bende onu aklimdan gecirdim yerlesme kanamasi olabilirmi diye. Iki gun sonra gebelik testi yaparim diye düşünüyorum. Ve pazartesi kan testi yapsrim.cok saol cevabin icin. Sen nasilsin
canbonummmm hoşgeldinnn anlat bidakine görkemimislm kızceler ne zamandır fırsat bulamadım girmeyegeçmişi okuyamadım ama hayalotum hemen telaş yapma rabbim layık gördüyse kucağınada almayı layık görecektir meleğini..bizde iyiyiz gayet..eh gece biraz uykusuz kalıyoruz ama olacak o kadarr
canım ultrasonda bir sorun görünmüyorsa eğğer o şekil davranması normal ..ayrıca bak ilk gidişinde rahim filmini istemiş.ben o film için 2 sene bekledim vallaHoşbulduk cnm gittim kadın doguma bana ilaç fln vermedi herşeyim normalmiş bi tek tüplerin acıkmı kapalımı ona baktır dedi bide özele gittim eşim içinsede urologa yönlendirdi olur sizin bebeğiniz diyerek hiç ilgilenmedi profesöre yönlendirdi.edetim bitince başka bi kadın doguma gidiçem sanırım
kıscelerim cok kotuyum ben cokk esim kontrol amacli test yaptrdi en son sonuclar cok guzeldi.suan barbatt.yuzde 15 den 4 e dusmus.15 yeterli dyordu dr ama esim genede ilaclara ari sutu bal polen keci boynuzu falan filan iste hpsine dvm ediyordu cok guzel beklerken kotu cikti.napcam bilemiyorum elim kolum baglandi.gereken herseyi yapmamiza ragmen dusuk cikti.hersey yolundaydi umutluyduk daha aksm dsari cktik parka cocuklari izledik cok mutluyduk ama suanda moreller sifr esimi hic boyle gormemistim kiyamam ben ona.inancli birisin sen bolbol dua etcz duzelir dyorum ama cok sinirli ve uzgun.bizdeki sansa bak dyor yaninda uzulemiyorum uzulur alinir dye.mutfakta lavaboda gizli agliyorum.napcm ben.nefesim daraliyor dayanamiyorum
doru belkim benim sıpa minyon tipli olucakbende bu hafta beslenemedim karamım..süt yoğurt bişey yiyemedim bulantılardan :26:belkim geçerse rahatlarım braz:26:hep dua ediyorum karamım..gece gündüz dualarımdasınız anneleri sizinkilerde yoldaymış süprizyapcaklarmış sizlere
karamım ilaçtandır kuzum doktorunu ara bi sor kızçem
ah yavru kuşum demek mideni gıdıklıyo minnakgeçer inş tez zamanda canım. Allah razı olsun bitanem duaların için... süprizi sabırsızlıkla bekliyorum bi gelse ben ona ne süprizler yapcam öğleden sonra kan geldi resmen canım aradım doktoru olur dedi ama kasıklarımda çok ağrıyo napcam bilemedim kuşumm
Eki Görüntüle 723751 habıbtelerrrrrrrr ıste kızımınnnnn ılk renklı vesıkalık fotografıııııııııııııııııııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?