Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hoşgeldin canım.. uykusuz kalmakta güzeldir sonuçta meleğin kucağında canımm... ikinizde iyiymişiniz maşallah kendine ve bebğine iyi bak canımmm. rabbim nazarlardan korusunn

Hoşbulduk cnm gittim kadın doguma bana ilaç fln vermedi herşeyim normalmiş bi tek tüplerin acıkmı kapalımı ona baktır dedi bide özele gittim eşim içinsede urologa yönlendirdi olur sizin bebeğiniz diyerek hiç ilgilenmedi profesöre yönlendirdi.edetim bitince başka bi kadın doguma gidiçem sanırım

canim bisi sorcam ben yurtdisinda yasiyorum burdaki doktorlar pek ilgisiz bu yaz tatile turkiyeye gelmeyi dusunuyorum esimle cocuk dusunuyoruz ama olmuyor
esin icin hastanedeki randevuyu nasil ayarliyorsun bir doktorun gondermesiyle mi gidebiliyor urologa yoksa her erkek istedigi zaman randevuyu alip gidip testlerini yaptirabiliyormu yazin ona gore davransak

meraba canm.ins yaknda sende anne olursun hayirlisiyla.her erkek istedigi zaman istedigi yerden urologa randevu alabiliyor.icin rahat olsn.siz hele bi gelin onlar kolay is. hangi memlekete gelceksin

kıscelerim cok kotuyum ben cokk esim kontrol amacli test yaptrdi en son sonuclar cok guzeldi.suan barbatt.yuzde 15 den 4 e dusmus.15 yeterli dyordu dr ama esim genede ilaclara ari sutu bal polen keci boynuzu falan filan iste hpsine dvm ediyordu cok guzel beklerken kotu cikti.napcam bilemiyorum elim kolum baglandi.gereken herseyi yapmamiza ragmen dusuk cikti.hersey yolundaydi umutluyduk daha aksm dsari cktik parka cocuklari izledik cok mutluyduk ama suanda moreller sifr esimi hic boyle gormemistim kiyamam ben ona.inancli birisin sen bolbol dua etcz duzelir dyorum ama cok sinirli ve uzgun.bizdeki sansa bak dyor yaninda uzulemiyorum uzulur alinir dye.mutfakta lavaboda gizli agliyorum.napcm ben.nefesim daraliyor dayanamiyorum

Son düzenleme:

gülbişim canını sıkma kuzum yaa o sonuçlar değişkenlik gösteriyor testi veririken stersliyse o bile etki yapıyor... üzülme yakın bir zamanda düzelir inşallah...

tatlımmmm hayırlıolsunnn..Görkem bebişi almışsın kucağınaaa
topiğimizin ilk göz ağrısı..yesin onu teyzeleriiiiii
ah kuzum ilk zamanlar zor diyorlar..sen şimdi görkemcikle ilgilen..vakit oldukça alırız haberlerinizi..öpüyorum ikinizidee

gülbişim canını sıkma kuzum yaa o sonuçlar değişkenlik gösteriyor testi veririken stersliyse o bile etki yapıyor... üzülme yakın bir zamanda düzelir inşallah...

saol keserim ins oyledir.esimin uzulmesine dayanamiyorum cunku o hep pozitifti hep beni mutlu etmeye acimizi unutturmaya calisiyordu.onu boyle gormek cok dokundu bana strestende boyle cikabilir doru soyluyorsn ins deisir

amiiiin canım benım ınsalllah bende cıkcam canım ama kaynanmın evını temızlemeye artık gec gelırım
nediyim sernesim Rabbim kolaylık nasip etsin
sağol keserim darısı sizlere olsun inşalalhinşallah rabbım kucaklarımıza aldığımız günleride göstersin

doru belkim benim sıpa minyon tipli olucakbende bu hafta beslenemedim karamım..süt yoğurt bişey yiyemedim bulantılardan :26:belkim geçerse rahatlarım braz:26:hep dua ediyorum karamım..gece gündüz dualarımdasınızanneleri sizinkilerde yoldaymış süprizyapcaklarmış sizlere
karamım ilaçtandır kuzum doktorunu ara bi sor kızçem

sağol priorimdoru herkeste bi olmaz işte insan beynini kötüye alıştırınca üzülmemek için.iyi bişeydede altında bişey arıyo işteAllahım sizlerede nasip etsin bu heyecanıbıraktım canım bıraktım şimdi o ortamda bile duramıyorum
masallah bitanem sesinide duyarsin ins.bnce progestani iyi etmis braktirmamakla sorun olcagindan deil dusugu onluyor ya zaten zor buldun canm ondandir icin rahat olsn Rabbim annişine babişine birde teyzoşlarina bagislasin findigimizi
amin hemşirem darısı başına inşallah
Canım hosbulduk. Bende onu aklimdan gecirdim yerlesme kanamasi olabilirmi diye. Iki gun sonra gebelik testi yaparim diye düşünüyorum. Ve pazartesi kan testi yapsrim.cok saol cevabin icin. Sen nasilsin
hoş geldin canım aramıza bencede yerleşme kanaması olabilir ama test için adetini bekle kesin sonuç içinhayırlısı olsun hakkında
canbonummmm hoşgeldinnn anlat bidakine görkemimiağzı burnu nasıl sütmü içiyo mamamı yiyo merak edıyom ben ilk teyzoş yahuama bundan sonra herşey teyzoş kkya fazla girmek ypokbiraz büyüt sonra gelirsin inşallah
canım ultrasonda bir sorun görünmüyorsa eğğer o şekil davranması normal ..ayrıca bak ilk gidişinde rahim filmini istemiş.ben o film için 2 sene bekledim vallasen filmini çektir eşinde ürolağa gitsin sonrasında çıkan sonuçlara göre kesin karar verilrir canıomtabi bu sırada çalışmalara devam

hemşirem üzülmeyin rabbım buyuktur ..sakın isyanlara gitmeyin bilmeden..olur eşinde haklı moreli bozuktur ..anlayış göster canım.biraz yalnız kalın daha sonra uzatmadan destek olmalısınız birbirinize..hem bak 0morfoloji ile gebe kalanlar var.herşey rabbimden canım..bu tetslerde her ay değişir.bida tekrarlarsınız sonrada tedavi neyse uygulanmaya başlanır inşallah..sıkma o tatlı canını emi..olcak inanıyorum ben

Eki Görüntüle 723751 habıbtelerrrrrrrr ıste kızımınnnnn ılk renklı vesıkalık fotografıııııııııııııııııııııııııııııı

allahımmm sen nazarlardan koru yarabbimmm
habıbtem rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşallah
burnuda ninicik olcak bu teyzoşumun heprenses valla anası gibi güzel olcak
cicileride pek bi güzell..inan her bi resme bakarkene maşallah didimrabbim sağlık huzurla gıydırmeyı nasıp etsın habıbtemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…