Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Hayalotummmmmmm bitanemmmmmmmmmmmm minigin nasil pitpitlari duymadin mi meleginin en kisa zamanda duyar kizim gibi fotolarini yayinlarsin

Habibtelerimmmmm her zaman dualarimdadiniz allah hepinize meleklerinizi gondersi :26::26::26:

cok tesekkur ediyorum yazdiginiz cevaplar icin gercekten cok yardimci oldunuz bana bende kara kara dusunuyordum kime sorsam nasil halletsek malum akrabalarima millete birsey soramiyorum cok merakli olduklarindan
Allah sizden razi olsun hanimlar, umarim en kisa zamanda kavusursunuz bebislerinize fazla bekletmezler sizleri

hangi memlekete gelicegimi sormustu bir arkadasimiz (ismin aklima gelmedi canim kusura bakma) vallah biletler malatya ama turkiyenin her ilini gezmek istiyorum bu sene

gunaydın canbonlar
nasılsınız
ben okuldayım son zamanlarımızı dolduruyoruz okulda tatıl gelıyor ınsallah
bu ara kızım sucıcegı gecırdı mahvolduk am artık ıyılesıyor cok sukur

benım durumum soyle sız ne dersınız?
sat 1 mayıs ve bır oncekı adetten 26 gun sonra olmustum
ondan oncekı 30 gunde
ondan oncekı 28 gunde gelmıstı

sımdı bu ay 31. gundeyım karnım hafften agrıyor ama olmadım henuz
sızce ıhtımal varmıdır yoksa yarın ayın 1i olacak 32. gun ama bekleyeyımmı?

bence bı ıdrar tahlılı yap canım

slm canım hamile olabilirsin bekle biraz daha bence benimde öyle olmuştu sanki adet olacakmışım gibi karın ağrılarım olurdu ama adet gelmedi biraz daha bekle tetst yap istersen yada kan tahlili hadi hayırlısı bakalımm

slm herkese kızlarr nasılsınız bu sabah kardeşim uçakla uçtu istanbula çok garip geliyor 2-3 saat önce yanımdaydı ama şimdi çok uzakta :2::2:neyse ya herkes nasıl hayalotum okudum doktora gitmişin hayırlısı inşallah canım sağlık sıhhat versin bebeğine rabbim ...bende gittm 7 haftalıkmış kalp atışlarını duydum şükür çok hızlı atıyordu inş. sende duyarsın çok garip bir şey küçücük prinç kadar bir şey ama allah kalp vermiş can vermiş büyük bir mucize ...çok heyecanlandımm allahım herkese nasip etsin inşallahh...alppnim de gördüm fotosunu maşallah hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin keserim meddi cezirim priorim nerde nasılsınız kızlar sernesm sen nasılsın adını hatırlayamadığım herkes nasılsınız bakalımm cumanız mübarek olsun inşallahhh...

asetonummmmm kuzummmm hoşgeldinnnnnnn.... teyzoşşş nasıl sen nasılsın... ev şenlenmiştirrrrrrr.....

dattlımmmm... bebeeemmm sen en güzelini yapıyorsun kuzucumm.. destek ol eşine.. böyle durumlarda bi tarafın ayakta kalması gerekiyor... ama bir doktorla kalmayın canım benim.. başka bi yere de gidin... Rabbim dermansız dert vermesin.. atlatırsınız kuzucum bunu... yükselir inşallah tekrardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…