- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #50.781
ah yavru kuşum demek mideni gıdıklıyo minnakgeçer inş tez zamanda canım. Allah razı olsun bitanem duaların için... süprizi sabırsızlıkla bekliyorum bi gelse ben ona ne süprizler yapcam öğleden sonra kan geldi resmen canım aradım doktoru olur dedi ama kasıklarımda çok ağrıyo napcam bilemedim kuşumm
sakın ilacı bırakma canım devam et..bırakırsan adet olursun arada.ilacı saatlerini kaçırma düzensiz içtiysen bu şekilde oynama yapar bu ilaçlar aklında olsun canım..sen ilaca devam et yorma kendini..yine aklına takılan bişey varsa bi kontrole gidebilirsin kuzum..Allah sizlerdende razı olsun kuzum
sakın ilacı bırakma canım devam et..bırakırsan adet olursun arada.ilacı saatlerini kaçırma düzensiz içtiysen bu şekilde oynama yapar bu ilaçlar aklında olsun canım..sen ilaca devam et yorma kendini..yine aklına takılan bişey varsa bi kontrole gidebilirsin kuzum..Allah sizlerdende razı olsun kuzum
bırakmıyorum canım içiyorum adet tarihim belli olsunda çalımalara başlayalım hemen diye. en fazla yarım saat 1 saat oynuyodu bide glukofenle beraber kulllandım acaba diyorum yumoşlar haddinden fazla mı büyüdü de kanama oluyo. bakayım bi kaç gün daha bekleyeyim gitcem doktora olmadı canım
bırakmıyorum canım içiyorum adet tarihim belli olsunda çalımalara başlayalım hemen diye. en fazla yarım saat 1 saat oynuyodu bide glukofenle beraber kulllandım acaba diyorum yumoşlar haddinden fazla mı büyüdü de kanama oluyo. bakayım bi kaç gün daha bekleyeyim gitcem doktora olmadı canım
oda olabılır kuzum bilemedim şimdi,:26:sen en iyisi bi kontrole git kızçem haydi hayırlısı hakkında
oda olabılır kuzum bilemedim şimdi,:26:sen en iyisi bi kontrole git kızçem haydi hayırlısı hakkında
amin canım.. bugün zaten internete bakayım dedim kafam karıştı d. kontrol hapı kullnırken hamile kalanlar varmış acep öylemi ki diyorum eşimde sıyırdın sen iyice kafayı düşünme şu konuyu diyoama napayım aklımdaki hep o konu
amin canım.. bugün zaten internete bakayım dedim kafam karıştı d. kontrol hapı kullnırken hamile kalanlar varmış acep öylemi ki diyorum eşimde sıyırdın sen iyice kafayı düşünme şu konuyu diyoama napayım aklımdaki hep o konu
doğru kızçem olabılır.çok varr öyle kalanlardarısı sana olsun inşallah hem sen yine kalıcan canbonum hiç merak etme ..
doğru kızçem olabılır.çok varr öyle kalanlardarısı sana olsun inşallah hem sen yine kalıcan canbonum hiç merak etme ..
inşallah bitanem inşallah. Rabbim bu mübarek gecede tüm isteyenlere tez zamanda nasip etsin inşalah. AMİİİİİNNNNNNNNNN....
inşallah bitanem inşallah. Rabbim bu mübarek gecede tüm isteyenlere tez zamanda nasip etsin inşalah. AMİİİİİNNNNNNNNNN....
karamım yarışmaya daldım kusuruma bakma aminnnnnnnnnnnnnnn kızçem
atla süpürgeye gel hemen bi sayı salla kk kürkünden veriyolar
son 10 dakka kızçem bak burası
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...unun-sansli-uyesi-olacak-81.html#post30620209
gunaydın canbonlar
nasılsınız
ben okuldayım son zamanlarımızı dolduruyoruz okulda tatıl gelıyor ınsallah
bu ara kızım sucıcegı gecırdı mahvolduk am artık ıyılesıyor cok sukur
benım durumum soyle sız ne dersınız?
sat 1 mayıs ve bır oncekı adetten 26 gun sonra olmustum
ondan oncekı 30 gunde
ondan oncekı 28 gunde gelmıstı
sımdı bu ay 31. gundeyım karnım hafften agrıyor ama olmadım henuz
sızce ıhtımal varmıdır yoksa yarın ayın 1i olacak 32. gun ama bekleyeyımmı?
Yaptim canim olumsuz
bazen hemen cıkmıyo evde yapılan testler bence 1 2gun daha bekle ınsallh hamıssındır canım
gunaydın canbonlar
nasılsınız
ben okuldayım son zamanlarımızı dolduruyoruz okulda tatıl gelıyor ınsallah
bu ara kızım sucıcegı gecırdı mahvolduk am artık ıyılesıyor cok sukur
benım durumum soyle sız ne dersınız?
sat 1 mayıs ve bır oncekı adetten 26 gun sonra olmustum
ondan oncekı 30 gunde
ondan oncekı 28 gunde gelmıstı
sımdı bu ay 31. gundeyım karnım hafften agrıyor ama olmadım henuz
sızce ıhtımal varmıdır yoksa yarın ayın 1i olacak 32. gun ama bekleyeyımmı?
yaa kızlar ben üşüttüm galibaa hapşuruyrm süreklii napsamki ilaçta içemyrm.. :26::26::26::26::26::26::26::26:
slm kızceler ne zamandır fırsat bulamadım girmeyegeçmişi okuyamadım ama hayalotum hemen telaş yapma rabbim layık gördüyse kucağınada almayı layık görecektir meleğini..bizde iyiyiz gayet..eh gece biraz uykusuz kalıyoruz ama olacak o kadarr
çok şükür bitanem iyiyiz görkemde uyuyor keyfi yerinde şimdilik sen nasılsın?
kıscelerim cok kotuyum ben cokk esim kontrol amacli test yaptrdi en son sonuclar cok guzeldi.suan barbatt.yuzde 15 den 4 e dusmus.15 yeterli dyordu dr ama esim genede ilaclara ari sutu bal polen keci boynuzu falan filan iste hpsine dvm ediyordu cok guzel beklerken kotu cikti.napcam bilemiyorum elim kolum baglandi.gereken herseyi yapmamiza ragmen dusuk cikti.hersey yolundaydi umutluyduk daha aksm dsari cktik parka cocuklari izledik cok mutluyduk ama suanda moreller sifr esimi hic boyle gormemistim kiyamam ben ona.inancli birisin sen bolbol dua etcz duzelir dyorum ama cok sinirli ve uzgun.bizdeki sansa bak dyor yaninda uzulemiyorum uzulur alinir dye.mutfakta lavaboda gizli agliyorum.napcm ben.nefesim daraliyor dayanamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?