- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #50.801
slm herkese kızlarr nasılsınız bu sabah kardeşim uçakla uçtu istanbula çok garip geliyor 2-3 saat önce yanımdaydı ama şimdi çok uzakta :2::2:neyse ya herkes nasıl hayalotum okudum doktora gitmişin hayırlısı inşallah canım sağlık sıhhat versin bebeğine rabbim ...bende gittm 7 haftalıkmış kalp atışlarını duydum şükür çok hızlı atıyordu inş. sende duyarsın çok garip bir şey küçücük prinç kadar bir şey ama allah kalp vermiş can vermiş büyük bir mucize ...çok heyecanlandımm allahım herkese nasip etsin inşallahh...alppnim de gördüm fotosunu maşallah hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin keserim meddi cezirim priorim nerde nasılsınız kızlar sernesm sen nasılsın adını hatırlayamadığım herkes nasılsınız bakalımm cumanız mübarek olsun inşallahhh...
hamişsin bence canım benim eltiminde öyle olmuş ara kanama olmuş meğer hamileymiş. ben bu ayın 11de düşük yaptım. bende hiç kanama falan olmamıştı. sadece uykusuzluk kasık ağrım ve gözbebeklerimde aşırı büyüme vardı ama kısmet değilmiş olmadı. bakalım bu ay korunup tekrar çalışmalara başlıcaz. ama benimde adetime 11 gün var doğum kontrol hapı kullanmama rağmen çamur gibi ara ara lekelenme oluyo.
dattlımmmm... bebeeemmm sen en güzelini yapıyorsun kuzucumm.. destek ol eşine.. böyle durumlarda bi tarafın ayakta kalması gerekiyor... ama bir doktorla kalmayın canım benim.. başka bi yere de gidin... Rabbim dermansız dert vermesin.. atlatırsınız kuzucum bunu... yükselir inşallah tekrardan.
vay beee baya yaslanmıssın
offf sorma yaslı ama baya yardım ettı napalım esımızn anası yınede vıcdan yapıyorum
canım benım sagalıcakla buyusun ınsallah
canım dırek urologa randevu alıp gıdıyosun sonra onlar senı yonlendırıyor
canım benım uzme kendını o hangı deger ben anlamadım morfolojımı bızımde normalde 4 olması lazımken 2 cıktı dahada vermedık verdıgı ortamda stres falan degerlerı oda mahvedıyo kafanıza takmayın ama ınsan ılk duyunca cok uzuluyo anlıyorum senı
normal sperm sayisi yuzde 4 mus en az yuzde 15 yeterli dyordu dr ama 4 olms.diger ayrintilari hatrlamiyorm smdi hepsnde dusukluk vardi.dusunmeden edemiyoruz iste.o kadar ugrasmamza ragmen dusuyor bde.
canımıiçi bende hep diyorum sizlerde iyi ki varsınız dertlerimizi sevincimizi hep beraber paylaşıyoruz. Seni anlıyorum kuzum hemen anne olmayı herşeyden çok istiyosun ama elimizden gelen bişey yok. Emin ol olacak vakti var bizlerde böyle sınanıyoruz.Eğer rahatlayacaksan ağla dök içini tutma gözyaşlarını ama belli etme eşine olur mu şu an o senden daha da çok üzülüyodur. ben bebeğimi kaybettiğimde kimsecikler yokken bağıra bağııra ağladım döktüm içimi insan ferahlıyo ama ümidini hiç bi zaman kesme. Dua et emin olun hepiniz her zaman dualarımdasınız canımm. kısa zamanda anne olcaz bizde merak etme kuzucum
amin karam amin.ocak ayinda bnde bir dusuk yapmistim bir hafta surmustu sevincm.o guzel duyguyu tadinca daha bi istiyoz.daha oncesinde bu kadar takmiyordum.sen buraya yazdginda bebegm gdiyor dedignde o kadar dua ettmki senin icn esime soylemistm bnim yasadklarimi yasiyor flan demstm.ama ksmet.bnde senin gbi cok aglamstim.ama suan aglayamiyorum esim uzulmesin dye.gizliden ne aglarsam iste.dunden beridir migrenim tuttu icime atmaktan.Rabbim bze bnlari layik goruyorsa vardir bi hayir.iyiki birbirimizi bulmusuz valla Allah razi olsn kscem
cok saol hayalotum ins.destk oluyorum kscem cok sukur inancli insanlariz olcagina inaniyoruz.hele sizn gbi dostlarn sayesnde daha bi umutlaniyozhemşirem üzülmeyin rabbım buyuktur ..sakın isyanlara gitmeyin bilmeden..olur eşinde haklı moreli bozuktur ..anlayış göster canım.biraz yalnız kalın daha sonra uzatmadan destek olmalısınız birbirinize..hem bak 0morfoloji ile gebe kalanlar var.herşey rabbimden canım..bu tetslerde her ay değişir.bida tekrarlarsınız sonrada tedavi neyse uygulanmaya başlanır inşallah..sıkma o tatlı canını emi..olcak inanıyorum ben
kuzucummm ben iyiym sen nasılsın... teyzoşun pıtpıtlar duyulmuş maşallahhh.. Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin ngasgcimmmmm..... Allah kavuştursun kardeşin gitmişş.. ama en kısa sürede yine hayırlar vesilesiyle kavuşunnn bebbeeeemmm
slm herkese kızlarr nasılsınız bu sabah kardeşim uçakla uçtu istanbula çok garip geliyor 2-3 saat önce yanımdaydı ama şimdi çok uzakta :2::2:neyse ya herkes nasıl hayalotum okudum doktora gitmişin hayırlısı inşallah canım sağlık sıhhat versin bebeğine rabbim ...bende gittm 7 haftalıkmış kalp atışlarını duydum şükür çok hızlı atıyordu inş. sende duyarsın çok garip bir şey küçücük prinç kadar bir şey ama allah kalp vermiş can vermiş büyük bir mucize ...çok heyecanlandımm allahım herkese nasip etsin inşallahh...alppnim de gördüm fotosunu maşallah hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin keserim meddi cezirim priorim nerde nasılsınız kızlar sernesm sen nasılsın adını hatırlayamadığım herkes nasılsınız bakalımm cumanız mübarek olsun inşallahhh...
normal sperm sayisi yuzde 4 mus en az yuzde 15 yeterli dyordu dr ama 4 olms.diger ayrintilari hatrlamiyorm smdi hepsnde dusukluk vardi.dusunmeden edemiyoruz iste.o kadar ugrasmamza ragmen dusuyor bde.
anladim cnm bizimde tekrar ettirmemiz lazimmis esimin tahlillerini Rabbim hayirli kapilar acsin insallah...vardir herseyde bir hayir
Allah kavustursun canim bende bi kac gun sonra nasipse izmire ucucam ordanda bursa.bugun gittim rahim filmi sonuclarimi aldim cok sukur bi sorun yokmus ilac yazmadi tatilden gel o zaman bakariz dedi.bu ay filmden sinra belki kalabilirsin dedi cok umut oldu.canim ins.saglikla kucaginada almayi nasip etsin darisi basimiza
Hayırlısı olsun canım. bence kafana göre kullanma progesteronu doktora git canım. benimde hala devam ediyo lekelenmeler özellikle ağır kaldırınca anlamadım gitti sanırım doğum kontrol hapının etkisi olabilirmiş ama çevremdeki kimsede böyle bi etki yapmamış d. kontrol hapı.canım ben bugün adet oldum..lekelenmelerın neden oldugunu bılmıyorum bu ay progestan ıcmeye baslamıstım sence devam edımmı bu ay progestan ıcmeye yoksa hemen doktoramı gıdım adetım bıttıkten sonra..ne dersın...
amin karam amin.ocak ayinda bnde bir dusuk yapmistim bir hafta surmustu sevincm.o guzel duyguyu tadinca daha bi istiyoz.daha oncesinde bu kadar takmiyordum.sen buraya yazdginda bebegm gdiyor dedignde o kadar dua ettmki senin icn esime soylemistm bnim yasadklarimi yasiyor flan demstm.ama ksmet.bnde senin gbi cok aglamstim.ama suan aglayamiyorum esim uzulmesin dye.gizliden ne aglarsam iste.dunden beridir migrenim tuttu icime atmaktan.Rabbim bze bnlari layik goruyorsa vardir bi hayir.iyiki birbirimizi bulmusuz valla Allah razi olsn kscem
Maşallaahh kuzumaaaaaslm cnlarrr bugun bebeğimizi görmeye gittik 6 hafta 6 günlükmüş küçük siyah bir şey gözüktü sonra birden doktor kalp atışlarını dinletti çok hızlı atıyordu muhteşem bir şey allah herkese nasip etsin inşallahh...doktor çok güçlü bir bebek dedi kalp atışlarına bakarak ...10. hafta gel dedi aç karnına tahlil yapalım dedi o güne kadar nasıl bekleyecegim bilemiyorumm
Eki Görüntüle 723751 habıbtelerrrrrrrr ıste kızımınnnnn ılk renklı vesıkalık fotografıııııııııııııııııııııııııııııı
ben o fındığı daaa cicilerini de yerim yaaa, maşşallaah prensesimizeeeeEki Görüntüle 723753 Eki Görüntüle 723755 Eki Görüntüle 723756 bunlardaaaaa kızımın kıyafetlerı teyzelerııııı almısssssssss
günaydın canbonlarım
teyzoşunuzun pıt pıt atan kalbini gördük çok şükür..ama sesini duyamadı daha ufak biraz daha büyüsün dedi..6mm olmuşama netten baktım benim haftamdakilerin bebekleri 9mm bi sorunmu var anlamadım.doktor maşallah dedi ama vitaminlerini falan alıyomusun dedi..üstüne progestanı bırakmıyoruz alttan almaya başlıyosun dedi.acaba bi sorunmu var anlamadım..
işte böyle canlarım..kalbinin atışını duyamasakta gördük amarabbim sizlerede yaşatsın inşallah..normalde 10 gün sonra kontrole gitmem gerek ama doktor yurtdışına çıkıyormuş ,oyüzden başka bi doktora daha gidicem .
oyy balım yarışmadan sonra çıktım hemen herif bırakmadı dahaHayalotummmmmmm bitanemmmmmmmmmmmm minigin nasil pitpitlari duymadin mi meleginin en kisa zamanda duyar kizim gibi fotolarini yayinlarsin
Habibtelerimmmmm her zaman dualarimdadiniz allah hepinize meleklerinizi gondersi :26::26::26:
canbonum test yapmışın ama kızçem olsun birazadaha bekle bazen çıkmayabılıyo..hayırlısı olsun inşallahgunaydın canbonlar
nasılsınız
ben okuldayım son zamanlarımızı dolduruyoruz okulda tatıl gelıyor ınsallah
bu ara kızım sucıcegı gecırdı mahvolduk am artık ıyılesıyor cok sukur
benım durumum soyle sız ne dersınız?
sat 1 mayıs ve bır oncekı adetten 26 gun sonra olmustum
ondan oncekı 30 gunde
ondan oncekı 28 gunde gelmıstı
sımdı bu ay 31. gundeyım karnım hafften agrıyor ama olmadım henuz
sızce ıhtımal varmıdır yoksa yarın ayın 1i olacak 32. gun ama bekleyeyımmı?
hoşgeldın kızçem teyzoşum nasılslm herkese kızlarr nasılsınız bu sabah kardeşim uçakla uçtu istanbula çok garip geliyor 2-3 saat önce yanımdaydı ama şimdi çok uzakta :2::2:neyse ya herkes nasıl hayalotum okudum doktora gitmişin hayırlısı inşallah canım sağlık sıhhat versin bebeğine rabbim ...bende gittm 7 haftalıkmış kalp atışlarını duydum şükür çok hızlı atıyordu inş. sende duyarsın çok garip bir şey küçücük prinç kadar bir şey ama allah kalp vermiş can vermiş büyük bir mucize ...çok heyecanlandımm allahım herkese nasip etsin inşallahh...alppnim de gördüm fotosunu maşallah hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin keserim meddi cezirim priorim nerde nasılsınız kızlar sernesm sen nasılsın adını hatırlayamadığım herkes nasılsınız bakalımm cumanız mübarek olsun inşallahhh...
cok saol hayalotum ins.destk oluyorum kscem cok sukur inancli insanlariz olcagina inaniyoruz.hele sizn gbi dostlarn sayesnde daha bi umutlaniyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?