Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kuzucummm ben iyiym sen nasılsın... teyzoşun pıtpıtlar duyulmuş maşallahhh.. Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin ngasgcimmmmm..... Allah kavuştursun kardeşin gitmişş.. ama en kısa sürede yine hayırlar vesilesiyle kavuşunnn bebbeeeemmm

canım ben bugün adet oldum..lekelenmelerın neden oldugunu bılmıyorum bu ay progestan ıcmeye baslamıstım sence devam edımmı bu ay progestan ıcmeye yoksa hemen doktoramı gıdım adetım bıttıkten sonra..ne dersın...

saol kiscem benm destek olmaya calisiyorum iste napaym.doktorundan memnun bizimkisi arkadasi ya ondan guveniyor ona.bunu da atlatcaz ins

cok saol hayalotum ins.destk oluyorum kscem cok sukur inancli insanlariz olcagina inaniyoruz.hele sizn gbi dostlarn sayesnde daha bi umutlaniyoz

şükür canım iyiym ya.amin inşallah canım ... minik beni fazla yormuyo çabuk halsiz kalıyorum ve surekli acıkıyorum allahtan mide bulantısı kusma yok şükür...artık kardeşim gelemezde annem eylül gibi gelecek galiba uçak biletlerinde kampanya varmışş

Allah kavustursun canim bende bi kac gun sonra nasipse izmire ucucam ordanda bursa.bugun gittim rahim filmi sonuclarimi aldim cok sukur bi sorun yokmus ilac yazmadi tatilden gel o zaman bakariz dedi.bu ay filmden sinra belki kalabilirsin dedi cok umut oldu.canim ins.saglikla kucaginada almayi nasip etsin darisi basimiza

elhamdullilah temiz çıkmış ne güzel sen git güzelce tatilini yap bebk olayınıda bir süre beyninden kaldır o zaman olur inşallah bir spriz gibi doğar hayatına canımm

Hayırlısı olsun canım. bence kafana göre kullanma progesteronu doktora git canım. benimde hala devam ediyo lekelenmeler özellikle ağır kaldırınca anlamadım gitti sanırım doğum kontrol hapının etkisi olabilirmiş ama çevremdeki kimsede böyle bi etki yapmamış d. kontrol hapı.

Allah senden ve hepinizdende razı olsun bitanem kader ortağıyız demek ki. Bigün bizimde olacak meleklerimiz ben inanıyorum. hele ki düşükten sonra daha bi inancım arttı. çünkü olmaz dediğim anda gelmişti emin ol seninde meleğin gelecek ummadığınız anda. biz ne yaparsak yapalım Rabbim ol demedikten sonra herşey nafile. sen eşinin hep yanında ol, tut elini sıkı sıkı birbirinize destek olun gerisi boş canım. sıkma kendinide üzme herşey yoluna girecek. Dua et her zaman unutma her daim benimde dualarımdasınız. Allaha emanet ol...

Maşallaahh kuzumaaaaa sağlıcakla kucağına alırsın inş bitanem, darısı başımızaaaaa

Eki Görüntüle 723751 habıbtelerrrrrrrr ıste kızımınnnnn ılk renklı vesıkalık fotografıııııııııııııııııııııııııııııı

Eki Görüntüle 723753 Eki Görüntüle 723755 Eki Görüntüle 723756 bunlardaaaaa kızımın kıyafetlerı teyzelerııııı almısssssssss
ben o fındığı daaa cicilerini de yerim yaaa, maşşallaah prensesimizeeee

kuzum bi problem olsaydı dr.un mutlaka seni bilgilendirirdi.. herşey yolundadır bitanem, kalbini temiz tut...minikimizin pıtpıtları da göründü oleeeyyyy :118:
netteki diğer miniklere göre yorumlama teyzoşumuzu annesi...
yaa bu net de iyi mi kötü bi bilemedim.. bende bazen okuyup okuyup içimi karartıyorum off bi yandan iyi bi yandan kötü aslında

Son düzenleme:
kızlaar napıyosunuz yarın sınavım var bana dua edın olurmu.

bugun hsg sonucumu sureklı gıttıgım doktorumada gosterdım cok sukur hersey normalmıs bu ay belkı kalırsın dedı cok umutlandım fılmden dolayı acılabılıyomus ufak yapısıklıklar

neyse canlar ben cıkayım bıraz soru cozeyım opuldunuz dua edın

Hayalotummmmmmm bitanemmmmmmmmmmmm minigin nasil pitpitlari duymadin mi meleginin en kisa zamanda duyar kizim gibi fotolarini yayinlarsin

Habibtelerimmmmm her zaman dualarimdadiniz allah hepinize meleklerinizi gondersi :26::26::26:
oyy balım yarışmadan sonra çıktım hemen herif bırakmadı dahapıtpıtarı duyamadık ama sadece gördük çok şükürinşallah habibtem

canbonum test yapmışın ama kızçem olsun birazadaha bekle bazen çıkmayabılıyo..hayırlısı olsun inşallahsuedama çok üzüldüm ama küçük yaşta geçirmesi iyi kuzum bılıyosun bunları atlatması gerek..çok geçmiş olsun minik fareme

hoşgeldın kızçem teyzoşum nasılmaşallah ona çok sevindim kızçem biz daha duyamadık ama gösterdi böyle yanıp sönüyodu ufacık yer

kızçelerim kusuruma bakmayın bir türlü mesajla dönemedim sizlere

meddiiim senin mesaj kutun dolu gösteriyo yine yazdım ama cevap gitmedi..topiğede yazmayı unuttum hep ruh ikizim kusuruma bakma

sernesim canbonum sınavda başarılı olursun inşallahsanada yazıp gönderiyorum kuzumsende kusuruma bakma emi,

Son düzenleme:
selam kızlar güzel bir cumartesi havası:119::119::119::119::119: kociş ewde uyuo ben çalışıorum işteyim baya bi geriye gönüp okudum çoğunuzun sağlığı moreli yerinde allah heppp böle ii şeyler okumayı nasip etsin......moreli bozuk olan kızçelerim allahtan şifalar sizlere olsun.......hayalotum tezesinin kuzusu nasıl ne kadarlık oldun bakim şimdi yormuosun dimi kendini çok...........alpp ne ka güzel cicişler onlar bayıldımmmm bayıldımmmmmmmm çok ta fotojenik hanım maşalllah alah nazarlardan saklasın ....ben bildiğiniz gibi aynıyım hala adetim düzene girmedi bu ay hastalanmayı 4gözle bekliorum inş. zamanında gelir......:18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…