- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #50.821
selam kızlar güzel bir cumartesi havası:119::119::119::119::119: kociş ewde uyuo ben çalışıorumişteyim baya bi geriye gönüp okudum çoğunuzun sağlığı moreli yerinde allah heppp böle ii şeyler okumayı nasip etsin......moreli bozuk olan kızçelerim allahtan şifalar sizlere olsun.......hayalotum tezesinin kuzusu nasıl ne kadarlık oldun bakim şimdi yormuosun dimi kendini çok...........alpp ne ka güzel cicişler onlar bayıldımmmm bayıldımmmmmmmm çok ta fotojenik hanım maşalllah alah nazarlardan saklasın ....ben bildiğiniz gibi aynıyım hala adetim düzene girmedi bu ay hastalanmayı 4gözle bekliorum inş. zamanında gelir......:18::18::18::18::18:
beste kızçemmnezamandır görüşemiyok
oyy balım kıyamamm be sanaolsun yarın sende izinlisin
bizde iyiyiz yormuyorum canım merak etmepazartesi günü 2 aylık olcak inşallah darısı sizlere canbonum
takma kafanı kırmızılara.bırak oluruna.stres yaparsan hiç gelmez.geçen ay ne onuştuk senle kızçem.hayırlısı olsun hakkında inşallah
günaydın canbonlarım
bugün eltimin mevlütü varhepiniz için dua edicem inşallah.akşam annemler gelicek bizde kalıcaklar yarın ayıptır sülemesi pikniğe gidicez.gelemessem merak etmeyin emi
haftasonunuz çok güzel geçsin inşallah..eşim denizde gideriz dedi ama malum ben girememartık kum tepesinde harap olurum
şimdik çıkmam gerek kızçelerim hepinizi öpüyorummmm
bak bak gezmeklere gidilio heeeeee dikkat et canım allaha emanet ol uzat ayaklarını keyif yap..... allah kabul etsin mevlüdünüzü dualarınız kabul olsun.....
ngasg dün yazmayı unuttum ben kartdeşin gitmişti Allah kavuştursun
günaydın canbonlarım
bugün eltimin mevlütü varhepiniz için dua edicem inşallah.akşam annemler gelicek bizde kalıcaklar yarın ayıptır sülemesi pikniğe gidicez.gelemessem merak etmeyin emi
haftasonunuz çok güzel geçsin inşallah..eşim denizde gideriz dedi ama malum ben girememartık kum tepesinde harap olurum
sagol canım olsun onemlı degıl ama hala msj yokkızçelerim kusuruma bakmayın bir türlü mesajla dönemedim sizlere
meddiiim senin mesaj kutun dolu gösteriyo yine yazdım ama cevap gitmedi..topiğede yazmayı unuttum hep ruh ikizim kusuruma bakma
sernesim canbonum sınavda başarılı olursun inşallahsanada yazıp gönderiyorum kuzum sende kusuruma bakma emi,
oooh anacıgın nerde oturuyo uzakmı sana hemde pıknıge gıdıyosunuz benım haftasonlarım sınavlarla gecıcek malesefgünaydın canbonlarım
ruyan hayra cıksın ınsallah karammmmGünaydın canım hepinizeee. allah kabul tsin mevlüdünüzü. ohh ohh gez tabi bitanem git pikniklere ye mangallarıne güzel annenler gelecekmiş... bende bu gece öyle güzel kız bebek doğuruyodum ki canımm. saçları sarı kızıldı emziriyodum onu öyle güzel bi duyguydu kiii... bebek çok harekerliydi kocaman benim gibi gözleri vardııı. İnşallah Rabbim rüya mı gerçeğe çvirir
amin sernesim amin. o kadar gerçekti ki anlatamam. emzirirken gögsümden süt aktı hep dışarısagol canım olsun onemlı degıl ama hala msj yok
oooh anacıgın nerde oturuyo uzakmı sana hemde pıknıge gıdıyosunuz benım haftasonlarım sınavlarla gecıcek malesefama nasıpse benımde az kaldı aıleme kavusmama
ruyan hayra cıksın ınsallah karammmm
amin sernesim amin. o kadar gerçekti ki anlatamam. emzirirken gögsümden süt aktı hep dışarı
sut gormek ıyıdır derler hadı bakalım bende goruyorum cok hele bı ara cok goruyodum boyle ruyalarruyada degılde ınnnnsalllaaaah gercekte emzırdıgımız gunlerıde goruruz
canbonum test yapmışın ama kızçem olsun birazadaha bekle bazen çıkmayabılıyo..hayırlısı olsun inşallahsuedama çok üzüldüm ama küçük yaşta geçirmesi iyi kuzum bılıyosun bunları atlatması gerek..çok geçmiş olsun minik fareme
inşallah canımm. aklımız fikrmiz hep bebekte o yüzden görüyoruz sanırım ama ben bu bebeği ikinci defa görüyorum. bi evlenmeden önce görmüştüm kucağıma veriyolardı senin bu bebek adı ecrin diye. bu defada böyle gördüm hayır olsun inş.. gece yatmadan Rabbim hamileysem rüyamda bebek göster diye yattım ama %99.9 hamile değilim kesin. çünkü d.kontrol hapı kullanıyorum...
kızceler nerdesın herkesler gıtmıs bende nette sorun var acamadım bı turlu:44:
evet cnm aklımız fıkrımız zıkrımız bebıs oldu ben bu ay artık takmamya ozen gosterıyorum cok sukur fılmden sonra ıcım rahatladı mıyomlarımdan dolayı kendımı hep hasta zannedıyodum ama Rabbime sonsuz hamdolsun kı hersey normal cıktı bu arada sen neden dogum kontrol hapı kullandın dusukten dolayımı yumurtlama sorunu yoktu dımı sende ama o haplarda 100de 100 korumuyo bılıyosun
sitede problem vardı sanırım canım 1saattir siteye girmeye çalışıyorum. çok şükür canım herşeyin temiz çıkmış. düşükten sonra korunayım diye doktor verdi d. kontrol hapını. aslında bende pko olduğu için yumurtlama sorunuda var onun içinde glukofen kullanıyorum. bilmiyorum valla canım hala devam ediyo lekelenmeler arada kanama gibi oluyo. eşim pztesi doktora gidelim diyo bende yok adet tarihimi bekleyeyim ilaç bitsin diyorum napacam bilemiyrm. bugünde kimsecikler yokk. herkes gezmelere mi gitti yoksammm
evet kımsecıkler yok nedense herkes gezmelerde butun sıteler acılıyo face twitter falan cok zor acılıyo anlamadım benım kız kardesımde bos gebelık gecırdı 7 haftalıkken kurtajla aldılar ama doktor onada korunun demıs onlar korunmamıslar 6 ay oldu oda kalamadı bı turlubencede bekle adetını sureklı doktora gıdıp gıdıp helak edıyoruz kendımızı bos ver akısına bırak
çok şükür kürtaj olmadım ben canım kendisi düştü ne yazık ki. doktorum bana 2 ay korun dedi ama ben bu ay adet tarihim belli olsun diye korundum. bu ay inş. adetten sonra tekrar denemeler başlıcaz. 1,5 senedir uğraşıyorum çok zor valla yaşadıklarımız ama demek ki bizimde sınavımız böyle. inş. gelecek meleğim annesini çok bekletmez ramazandan önce annesinin göbüşüne konarr..
insallah canım ramazanda gobısımızde olsun daha dogrusu hayırlı zamn ne zamnsa ama umarım o hayırlı zamn en kısa zamanda gerceklesırsımdı namaza gıdıyorum duamdasınız ınan sınavda bıle bugun aklıma geldınız heran aklımdasınız bagımlılık yaptınız bana
ben geldiimmmnasılsınız canlarım.. ya bu ara yoğunum gelemedim kusura bakmayın
Hayalotummmmm mesaj kutum neden böyle yapıyo anlamadım:44: içinde çok msj da yok amaneyse iyice temizl4dim şimdi canbonumm...
sernesim ve karamkaramım nasılsınız canlarımmmmben de durumlar aynı, bu ara çalışmalara başladık yumoş günlerimdeyim
dualarınız eksik etmeyelim birbirimizi olur muu
hoşgeldin meddimm. iyiyiz valla ne olsun aynı bizde ben lekelenmelerle boğuşuyorum bakalım adet tarihimi beklemedeyim. inş.. yumoşların yeteri boyuta gelip Allahın izniyle melek olarak konsunlar rahmine bitanem dualarım senle. Dua et sende hep eşinle beraber olmadan önce ya varis de. ben hamile kalmadan önce her ilişkiden önce ya varis dedim o ay hamiş oldum. inş. sende hayırlısıyla anneliğe ilk adımını atarsın bu ay canım
inşş canım benim, hayırlısı ile hepimiz adım atalım anneliğe... bugün çook dua ettim Rabbim inş kabul eder de hayırlısı ile gelir meleklerimiz... demek lekelenmelerin devam ediyo kuzum, sonrasında güzel günler bekliyo seni.. hep içimden öyle geçiyo kuzum, bebeğin çok bekletmeden gelcek anneciğinee
ben çıkayım kuzum,sizi merak ettim de bi bakayım dedim.. biraz işlerim var onları halledeyim...sonrası malum
ya varis demeyi unutmuycam kuzum çok sağolöpüyorum iyi gecelerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?