Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

beste kızçemmnezamandır görüşemiyok
oyy balım kıyamamm be sana olsun yarın sende izinlisin
bizde iyiyiz yormuyorum canım merak etmepazartesi günü 2 aylık olcak inşallahdarısı sizlere canbonum
takma kafanı kırmızılara.bırak oluruna.stres yaparsan hiç gelmez.geçen ay ne onuştuk senle kızçem.hayırlısı olsun hakkında inşallah

günaydın canbonlarım
bugün eltimin mevlütü var hepiniz için dua edicem inşallah.akşam annemler gelicek bizde kalıcaklaryarın ayıptır sülemesi pikniğe gidicez.gelemessem merak etmeyin emi
haftasonunuz çok güzel geçsin inşallah..eşim denizde gideriz dedi ama malum ben girememartık kum tepesinde harap olurum
şimdik çıkmam gerek kızçelerim hepinizi öpüyorummmm

ngasg dün yazmayı unuttum ben kartdeşin gitmişti Allah kavuştursun

saol tatlım amin inşallah...yerim onu ya maşallah syılı gün ne çabuk geçio dimi kocaman olmuş bnm prensesim beeeeeeeee tamam tamam heycan yok gelirse buyursun gelsin dielim maşalaahhhhh sanada ne tatlı olmuşundur bulantıların geçince hafiften tombişliğe başlarsın allaaahhhh

bak bak gezmeklere gidilio heeeeee dikkat et canım allaha emanet ol uzat ayaklarını keyif yap..... allah kabul etsin mevlüdünüzü dualarınız kabul olsun.....

Son düzenleme:

Günaydın canım hepinizeee. allah kabul tsin mevlüdünüzü. ohh ohh gez tabi bitanem git pikniklere ye mangalları ne güzel annenler gelecekmiş... bende bu gece öyle güzel kız bebek doğuruyodum ki canımm. saçları sarı kızıldı emziriyodum onu öyle güzel bi duyguydu kiii... bebek çok harekerliydi kocaman benim gibi gözleri vardııı. İnşallah Rabbim rüya mı gerçeğe çvirir

sagol canım olsun onemlı degıl ama hala msj yok
oooh anacıgın nerde oturuyo uzakmı sana hemde pıknıge gıdıyosunuz benım haftasonlarım sınavlarla gecıcek malesef ama nasıpse benımde az kaldı aıleme kavusmama
ruyan hayra cıksın ınsallah karammmm

amin sernesim amin. o kadar gerçekti ki anlatamam. emzirirken gögsümden süt aktı hep dışarı

amin sernesim amin. o kadar gerçekti ki anlatamam. emzirirken gögsümden süt aktı hep dışarı

sut gormek ıyıdır derler hadı bakalım bende goruyorum cok hele bı ara cok goruyodum boyle ruyalar ruyada degılde ınnnnsalllaaaah gercekte emzırdıgımız gunlerıde goruruz

sut gormek ıyıdır derler hadı bakalım bende goruyorum cok hele bı ara cok goruyodum boyle ruyalar ruyada degılde ınnnnsalllaaaah gercekte emzırdıgımız gunlerıde goruruz

inşallah canımm. aklımız fikrmiz hep bebekte o yüzden görüyoruz sanırım ama ben bu bebeği ikinci defa görüyorum. bi evlenmeden önce görmüştüm kucağıma veriyolardı senin bu bebek adı ecrin diye. bu defada böyle gördüm hayır olsun inş.. gece yatmadan Rabbim hamileysem rüyamda bebek göster diye yattım ama %99.9 hamile değilim kesin. çünkü d.kontrol hapı kullanıyorum...

Csagol iyilesti gecti cok sukur
Ben hala olmadim testte yine cikmadi galiba gecikme yasiyorum sadece bebis var gibi gelmiyor yarin dr gider bi kan verrm heralde yada beklerim biraz daha

Hayalotum arkadasimda kalp atisini gec duydu 8 haftada gitti dr sonra bidaha gitti ozaman duydular seninkide oyle olabilir aklina kotu seyler getirme insallh.

kızceler nerdesın herkesler gıtmıs bende nette sorun var acamadım bı turlu:44:

evet cnm aklımız fıkrımız zıkrımız bebıs oldu ben bu ay artık takmamya ozen gosterıyorum cok sukur fılmden sonra ıcım rahatladı mıyomlarımdan dolayı kendımı hep hasta zannedıyodum ama Rabbime sonsuz hamdolsun kı hersey normal cıktı bu arada sen neden dogum kontrol hapı kullandın dusukten dolayımı yumurtlama sorunu yoktu dımı sende ama o haplarda 100de 100 korumuyo bılıyosun

sitede problem vardı sanırım canım 1saattir siteye girmeye çalışıyorum. çok şükür canım herşeyin temiz çıkmış. düşükten sonra korunayım diye doktor verdi d. kontrol hapını. aslında bende pko olduğu için yumurtlama sorunuda var onun içinde glukofen kullanıyorum. bilmiyorum valla canım hala devam ediyo lekelenmeler arada kanama gibi oluyo. eşim pztesi doktora gidelim diyo bende yok adet tarihimi bekleyeyim ilaç bitsin diyorum napacam bilemiyrm. bugünde kimsecikler yokk. herkes gezmelere mi gitti yoksammm

evet kımsecıkler yok nedense herkes gezmelerde butun sıteler acılıyo face twitter falan cok zor acılıyo anlamadım benım kız kardesımde bos gebelık gecırdı 7 haftalıkken kurtajla aldılar ama doktor onada korunun demıs onlar korunmamıslar 6 ay oldu oda kalamadı bı turlubencede bekle adetını sureklı doktora gıdıp gıdıp helak edıyoruz kendımızı bos ver akısına bırak

''Rahman ve Rahim olan ALLAH'IN[c.c]Adıyla;

Elbette zorluğun yanında bir kolaylık vardır.
Gerçekten zorluğun yanında bir kolaylık vardır.

|Kuran'ı Kerim İnşirah Suresi 5.ve 6.Ayet Meali >

çok şükür kürtaj olmadım ben canım kendisi düştü ne yazık ki. doktorum bana 2 ay korun dedi ama ben bu ay adet tarihim belli olsun diye korundum. bu ay inş. adetten sonra tekrar denemeler başlıcaz. 1,5 senedir uğraşıyorum çok zor valla yaşadıklarımız ama demek ki bizimde sınavımız böyle. inş. gelecek meleğim annesini çok bekletmez ramazandan önce annesinin göbüşüne konarr..

insallah canım ramazanda gobısımızde olsun daha dogrusu hayırlı zamn ne zamnsa ama umarım o hayırlı zamn en kısa zamanda gerceklesır sımdı namaza gıdıyorum duamdasınız ınan sınavda bıle bugun aklıma geldınız heran aklımdasınız bagımlılık yaptınız bana

inşallah canım Rabbim hepmize hayırlı zamanda nasip etsin. Allah razı olsun canım sen ve sizlerde her an dualarımdasınız. eşime anlatıyorum bu hamile bda benim gibiymiş falan diye Rabbim namazını dualarını kabul etsin. valla bağımlılık yapıyo burası sizler canımm siteye giremedim çıldırrdım 1 saat acaba kimler var neler oldu diye. bu arada nasıl geçti sınavın canım inş.. iyi geçmiştirr

ben geldiimmm nasılsınız canlarım.. ya bu ara yoğunum gelemedim kusura bakmayın

Hayalotummmmm mesaj kutum neden böyle yapıyo anlamadım:44: içinde çok msj da yok ama neyse iyice temizl4dim şimdi canbonumm...

sernesim ve karamkaramım nasılsınız canlarımmmm ben de durumlar aynı, bu ara çalışmalara başladık yumoş günlerimdeyim
dualarınız eksik etmeyelim birbirimizi olur muu

hoşgeldin meddimm. iyiyiz valla ne olsun aynı bizde ben lekelenmelerle boğuşuyorum bakalım adet tarihimi beklemedeyim. inş.. yumoşların yeteri boyuta gelip Allahın izniyle melek olarak konsunlar rahmine bitanem dualarım senle. Dua et sende hep eşinle beraber olmadan önce ya varis de. ben hamile kalmadan önce her ilişkiden önce ya varis dedim o ay hamiş oldum. inş. sende hayırlısıyla anneliğe ilk adımını atarsın bu ay canım

inşş canım benim, hayırlısı ile hepimiz adım atalım anneliğe... bugün çook dua ettim Rabbim inş kabul eder de hayırlısı ile gelir meleklerimiz... demek lekelenmelerin devam ediyo kuzum, sonrasında güzel günler bekliyo seni.. hep içimden öyle geçiyo kuzum, bebeğin çok bekletmeden gelcek anneciğinee

ben çıkayım kuzum,sizi merak ettim de bi bakayım dedim.. biraz işlerim var onları halledeyim...sonrası malum
ya varis demeyi unutmuycam kuzum çok sağol öpüyorum iyi gecelerrr

inşallah canım inşallah bir an önce gelsinlerde dinsin hasretimiz özlemimiz. hayırlı bereketli geceler canım. çok dua etcem sana. hakkında hayırlı olan neyse Rabbim onu versinn. inş. Melekler tüm dular senle olsun... öptümm çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…