Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızlarr inanın sizleri cok özledimm... Muhabbetinizii çok özledimm.. Ama giremiyorumm 3 gün hastanede yattım ... 9 gün annemde yemek ve wc hariç hiç ayağı kalkmadımm yattım sureklı ... Bu aralar acayip midem bulanıyo , hiçbişey yiyemiyorum sabah kalkıyorum başlıyo öğlen 2 3 e kadar suruyo 2 kilo vermişimm... Hep aklımda ve dualarımdasınızz sizleri çok seviyorumm... Ama şuan çok iyim ALLAH'a binlerce kez şükürler olsunn ki bebeğimin elleri,ayakları herşeyi belli oluyo artıkk teyzeleriiii yerimmm ben onu kuzumm bnmm ya 1 ay sonra cinsiyetini öğrenicezz şuan tam 10 haftalıgım cinsiyetini çok merak ediyorumm ALLAHTAN hayırlısı sağ salim,sağlıklı bi şekilde dünyaya gelsin bebeğim başka bişey istemiyorummm... Bizz iyizz haber vereyimm dedimnetim yok çok fazla giremiyorummama hep aklımdasınızz dilerimm sizlerdee gönlünüzde ki herşeye bi an önce kavuşursunuzz

ayşemmm geçmiş olsun canımmm.aman sen yat dinlen..ilk 3 ay çok önemli..bebişin sağlıklı olsun da gerisi önemli değil..ikili testte öğrenirsin inşallah cinsiyetini cnm.benim sıpa göstermemişti..Rabbim gönlündekini versin inşallahhh

topiğe arada uğruyorum ama kimsecikler olmuyor..hamişler çoğaldıkça yorgunluklar arttıkça zaman yetmiyor sanırım..inşallah herkes iyidir ..
biz iyiyiz..haftaya kontrolümüz var bebişkoyla.bu haftasonunu iş yaparak geçirdim..cam sildim perde yıkadım vs..artık çok bunalmıştım..tabi yoruldum ama olsun mecburrrrr.
öpüyorum sizi canlarımmmmm

ayy yermm onu benn cınsıyetı ne pekı kuzumm

inş hayırlısıyla dinsin artık özlemimiz
Duların için çoook teşekkür ederim Allah razı olsun karamımmmm, ben de bugün çok dua etttim hepiimizeeee senin adını da çok zikrettim Rabbim kabul etsin inş karamımm
bitanem bak bi dua daha var HZ. İbrahimin hayırlı evlat isteme duası diye geçiyor : Rabbi heb li mines salihin" (Rabbim, bana salihlerden evlatlar bağışla) ... ezberleyip okuyalım.. Allah kabul etsin inşşş

kuzummm teyzoşum yaramazlık yapıyo demek, oyy yerim ben onuuu ayşecim maşallaaah kuzucuk büyümüş de cinsiyeti mi belli olcakmışşşş zaman nasıl da geçiyooo :26:
Herşeyden önce hayırlı sağlıklı sıhhatlii bir evladın olur inşş Ayşecim, cinsiyeti konusunda da gönlünden geçeni hayırlı kılsın rabbim...
dularında unutma bizleri e mii, hamişlerin duaları kabul olurmuş.. inşş en kısa zamanda darısı başımıza ayşemmm

Canımın içi çok yorma kendini olur mu kuzummm, çok özledim seniiii öpüyorum seni ve fındığınııııııııı

Canlarım bu ara yumoş günlerimm.. nolur duanızda adımı zikretmeyi unutmayın olur muuu
inşş hayırlısı ile bu ay hepimiz anneliğe adım atarız..
Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.. hepimize salihlerden,hayırlı, sağlıklı evlatlar bağışlasın inş
hamişlerimize de sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin inşş
herkese iyi geeceler

edıyorumm cnmm hepınınız aklımdasınızzz ben cıkıyorumm grş. cnmm iyi gecelerr

Selam kizlar nasilsiniz ben iyi olmaya calusiyirum seker yuklemem yuksek cikti ama diyetimi harfiyen uyguluyorum ins seker dusmustur carsamba gunu tekrar yaptiracagim canim sıkkin 1 haftada 1.5 kilo verdim sadece 4 kilo aldin aferin bana

Habibtem nasilsin findigimnasil hamilelik nasil godiyor cinsiyet belli oldumu heyecanla bekliyorummmmmmmmmmmmm canim benim opuyoruz sen:

Meddddd bitanemmmmmm hsyirlisiyla ins sende hamile kalirsin allah sanada bu duyguyu yasamani nasip etsinhabibtem dualarim seninle sebi cok seviyirumcanimbenim

Aysecikkiymmmm sana yaaa gecmis olsun teyzosuma iyi bak bizde seni cok ozledik iyi olup aramiza geri don habibtem :16;

Senden de Allah razı olsun canım Rabbim inş. dualarımızı kabul eder. bu duayıda okuyacağım canım hem kendim hem sen hemde diğer bebiş isteyen arkadaşlarım içinn. Aminnn inş.. kabul olur ve sağlıklı hayırlı evlatlarımız olurrr...

ayşecimmmm çookk geçmişler olsun kuzumm.. hayırdır ne oldu da yattın hastanedeee :44::44::44:

günaydın kısçelerimmmmm...

herkesler iyi miiii

benim kırmızılar geldi galibaa dünn... bi umutt lekelenmemi diyee bekliyorumm... ama yine olmadı sanırım... hayırlısı artık

iyiz canım sen nasılsın yaz geldı artık cok yogunuz hele haftasonu sınavları benı ıyıce mAHVETTI
SAOLASIN AYSECIM SENDE INSALLAH SAGLICAKLA KUCAGINA ALIRSIN CANIM BULAANTILARINDA INSALLAH GECER CANIM GECMIS OLSUN
İNSALLAH BIZDE O KERVANA KATILIRIZ
EDIYORUZ CANIM EDIYORUZ BEN ARTIK SASIRDIM YUMOS GUNLERIMI KLOMEN COK GECIKTIRDI BNM GUNLERIMI:44:
Selam kizlar nasilsiniz ben iyi olmaya calusiyirum seker yuklemem yuksek cikti ama diyetimi harfiyen uyguluyorum ins seker dusmustur carsamba gunu tekrar yaptiracagim canim sıkkin 1 haftada 1.5 kilo verdim sadece 4 kilo aldin aferin bana

CANIM BNM BUNLARDA GECER HAYIRLISIYLA COK FAZLA STRES YAPMA ODA SEKERI YUKSELTIR GECMIS OLSUN

günaydın kısçelerimmmmm...

herkesler iyi miiii

benim kırmızılar geldi galibaa dünn... bi umutt lekelenmemi diyee bekliyorumm... ama yine olmadı sanırım... hayırlısı artık

Hayirlisi olsin bitanem allah en kisa zamanda bebisini yollar ins uzulme habibtem:26:

Hayirlisi olsin bitanem allah en kisa zamanda bebisini yollar ins uzulme habibtem:26:

sağol habibtemmmmm.. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizee... minnakk nasılll... üzmüyo di mi seni annesi... keyifler yerinde inşallahh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…