- 15 Eylül 2012
- 8.434
- 6.897
- 398
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #50.861
naber hayatolum nasılsın nasıl gidio hamilelik...kız benimki soğan cücüğü seninkide kist cücüğü haaaaaaaaa
anammm klnm tam geçmişe dönüyodum bak göremicektım seni valla
çok şükür kızçemmm sen nasılsın soğan cücüğümüz nasıll
kist cücüğümüilahi klnimmm iyi gidiyo hamilelik sorun yok sımdılık bulantılar dısında bide sinir krızleri arada
kızçelerim ben geldim
geçmişe daha bakamadım iyisinizdir umarım
ben çok yorgunumeşim cumartesi anemleri almaya gitti ama gece 2de gelebildiler malım protesto var buralarda
bitek benim oturduğum yerde yok sanırım çünkü tayyipin mahallesi burda evi varaslında burda kimsede bu olanları savunmuyor ama genel olarak sessız suan.neyse işte saat 3bucukta yattık o gece sabah 7de bi kalkarız yagmur bide sağolsun babanlar iile kaynananlar da gelsın laf olmasın deyıncev tam 18 kişi o yağmurda yolllara düştük tabi yarı yola gelmeden eve geri döndükk 18 kişi benim evimde kavaltı yapmak zorunda kaldık ve akşam için mangalda tabi
bütün günüm berbat gectı desem yerıdır hanıı annemlerın harıcınde
sabah 11de uyandım ama sersem gıbıyımbenden büle canbonlarım şimdik geçmişe bakem biraz
ayşem canım çok geçmiş olsun.inşallah çabuk toparlanırsınkızlarr inanın sizleri cok özledimm... Muhabbetinizii çok özledimm.. Ama giremiyorumm 3 gün hastanede yattım ... 9 gün annemde yemek ve wc hariç hiç ayağı kalkmadımm yattım sureklı ... Bu aralar acayip midem bulanıyo , hiçbişey yiyemiyorum sabah kalkıyorum başlıyo öğlen 2 3 e kadar suruyo 2 kilo vermişimm... Hep aklımda ve dualarımdasınızz sizleri çok seviyorumm... Ama şuan çok iyim ALLAH'a binlerce kez şükürler olsunn ki bebeğimin elleri,ayakları herşeyi belli oluyo artıkk teyzeleriiii yerimmm ben onu kuzumm bnmm ya 1 ay sonra cinsiyetini öğrenicezz şuan tam 10 haftalıgım cinsiyetini çok merak ediyorumm ALLAHTAN hayırlısı sağ salim,sağlıklı bi şekilde dünyaya gelsin bebeğim başka bişey istemiyorummm... Bizz iyizz haber vereyimm dedimnetim yok çok fazla giremiyorummama hep aklımdasınızz dilerimm sizlerdee gönlünüzde ki herşeye bi an önce kavuşursunuzz
scorcipim nasıslın canbonummm.kontrollde ıyı geçer bu sefer teyzoşum kendını gosterır ınsallahhtopiğe arada uğruyorum ama kimsecikler olmuyor..hamişler çoğaldıkça yorgunluklar arttıkça zaman yetmiyor sanırım..inşallah herkes iyidir ..
biz iyiyiz..haftaya kontrolümüz var bebişkoyla.bu haftasonunu iş yaparak geçirdim..cam sildim perde yıkadım vs..artık çok bunalmıştım..tabi yoruldum ama olsun mecburrrrr.
öpüyorum sizi canlarımmmmm
ooyyy etmezmıyım hiç ruh ikizimCanlarım bu ara yumoş günlerimm.. nolur duanızda adımı zikretmeyi unutmayın olur muuu
inşş hayırlısı ile bu ay hepimiz anneliğe adım atarız..
Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.. hepimize salihlerden,hayırlı, sağlıklı evlatlar bağışlasın inş
hamişlerimize de sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin inşş
herkese iyi geeceler
habıbtem üzülme sen diyeti yap bak nasıl düşecek o şekerSelam kizlar nasilsiniz ben iyi olmaya calusiyirum seker yuklemem yuksek cikti ama diyetimi harfiyen uyguluyorum ins seker dusmustur carsamba gunu tekrar yaptiracagim canim sıkkin 1 haftada 1.5 kilo verdim sadece 4 kilo aldin aferin bana
oyyy kızçem hayırlısı olsun üzülme inşallah bu ay olcak kısmetse biraz daha sabır az kaldı canbonumgünaydın kısçelerimmmmm...
herkesler iyi miiii
benim kırmızılar geldi galibaa dünn... bi umutt lekelenmemi diyee bekliyorumm... ama yine olmadı sanırım... hayırlısı artık
suedam nasılsın senın kırmızılarda gelmiş hayırlı olsun canımgeldı benbımkıler bu ayda gectı bakalım hangı ayda nasıbımız?
bıdahakı ay bır hafta gecmeden tek test yapmıcam
canlarım merhabalar nasılsınız :79::79::79::79:
valla ben cok yogunum esım ızıne ayrılda tatıle gıdıyoruz ve hala toparlanamdım gece ucagımız var ızmıre ucuyoruz ınsallah once ablacıma gıtcez sonra akraba zıyaretlerı falan fılan...sonra anacımın yanına gıtcem bır muddet gıremıcem foruma yınede dualarınıza benıde katın hepınız Allaha emanet olsun canlar
e anam evine ordu gelmmiş kolaymı tabi sinir oluo insan...
bulantılarınada allah yardımcın olsun benimki daha yeni geçmeye başladı
cnm merhaba nasıllsın.bende giriyom topikte kimse olmuyo genelde .bende çıkıyom.bebişimiz nasıl?
sağol klnim inşallah geçer senin nasıl gidiyo isme karar verdinizmi
yusufu kesin babası öyle dedi bi isimde sen ekleyebilirsin dedi çok bilmiş beyimm..
bende emir Yusuf düşünüorumm.
tabi bu çocuğu doğurabilirsem korkmadan .biliosun korkak bi anası var bu bebenin
sağol klnim inşallah geçer senin nasıl gidiyo isme karar verdinizmi
yusufu kesin babası öyle dedi bi isimde sen ekleyebilirsin dedi çok bilmiş beyimm..
bende emir Yusuf düşünüorumm.
tabi bu çocuğu doğurabilirsem korkmadan .biliosun korkak bi anası var bu bebenin
kızçem doğurmak en kolayı 5 dakka sıkcan dişinidemeyi çok isterdim ama neyazıkki hiç kolay değildir
başa gelen çekilir napacazzz
emir yusufmaşşallah ismiyle sağlıklı büyüsün benim teyzoşum
benim içime kız veya erkek bir şey doğmuyo daha:44:çevremdekilerde diyoki nasıl hissetmiyosun biz hissediyoduk dıyolarnasıl oluyo valla anlamadım ama bendaha hissedemedim
kızçem doğurmak en kolayı 5 dakka sıkcan dişinidemeyi çok isterdim ama neyazıkki hiç kolay değildir
başa gelen çekilir napacazzz
emir yusufmaşşallah ismiyle sağlıklı büyüsün benim teyzoşum
benim içime kız veya erkek bir şey doğmuyo daha:44:çevremdekilerde diyoki nasıl hissetmiyosun biz hissediyoduk dıyolarnasıl oluyo valla anlamadım ama bendaha hissedemedim [
inşallah saol hayatolum..
sag sol bana dedi içinden ne geçerse o olur die kız geçti oğlan çıktı..millet kızı düşürdü aklıma anlicann
milleti salla boşver..
inşallah saol hayatolum..
sag sol bana dedi içinden ne geçerse o olur die kız geçti oğlan çıktı..millet kızı düşürdü aklıma anlicann
milleti salla boşver..
banada çoğunluk kız diyor ama bakalım bizim herifte diyor ki ilk erkek olsa isterdim ama kız babası olcam ben diyor bakalım kısmet gerçi ona göre tüp bebekle kesin hamile kalıcaktım ama tüp bebeğee bile başlayamadık onun hislerine güven olmaz
millet çok etkilio adamı..
aman boşver kızımızda yok oğlumuzda ne gelse evimize bal niyetinde gelcekkk
tetanoz oldum bu gün kolum agrıo yaaaaaaa vallah bu hamilelik zor iş haaaa
geçmiş olsun klnimgeçer onun acıısı
sağlıklı olsunlarda klinim kız yada erkek hiç farketmezrabbım tum ısteyenlere nasıp etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?