Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canlarım merhabalar nasılsınız :79::79::79::79:
valla ben cok yogunum esım ızıne ayrılda tatıle gıdıyoruz ve hala toparlanamdım gece ucagımız var ızmıre ucuyoruz ınsallah once ablacıma gıtcez sonra akraba zıyaretlerı falan fılan...sonra anacımın yanına gıtcem bır muddet gıremıcem foruma yınede dualarınıza benıde katın hepınız Allaha emanet olsun canlar

Priori iyiyim habibtem findigim da uzmuyor annesini cok sukur akilli kizim

Yazsaati hayirlisi olsun tatlin ins en kisa zamanda melegin gelecek bitanemmmmm sen nasilsin gorusemiyiruz artik kendine dikkat et bitanem kizini yerime op

Sernes iyi tatiller canimmmm ins iyihaberlerle gelirsin bitanemmmmmnn:

naber hayatolum nasılsın nasıl gidio hamilelik...kız benimki soğan cücüğü seninkide kist cücüğü haaaaaaaaa

kızçelerim ben geldim
geçmişe daha bakamadım iyisinizdir umarım
ben çok yorgunumeşim cumartesi anemleri almaya gitti ama gece 2de gelebildilermalım protesto var buralarda
bitek benim oturduğum yerde yok sanırım çünkü tayyipin mahallesi burda evi varaslında burda kimsede bu olanları savunmuyor ama genel olarak sessız suan.neyse işte saat 3bucukta yattık o gece sabah 7de bi kalkarız yagmurbide sağolsun babanlar iile kaynananlar da gelsın laf olmasın deyıncev tam 18 kişi o yağmurda yolllara düştüktabi yarı yola gelmeden eve geri döndükk18 kişi benim evimde kavaltı yapmak zorunda kaldık ve akşam için mangalda tabi
bütün günüm berbat gectı desem yerıdır hanıı annemlerın harıcınde
sabah 11de uyandım ama sersem gıbıyım benden büle canbonlarım şimdik geçmişe bakem biraz

Son düzenleme:
naber hayatolum nasılsın nasıl gidio hamilelik...kız benimki soğan cücüğü seninkide kist cücüğü haaaaaaaaa

anammm klnm tam geçmişe dönüyodum bak göremicektım seni valla
çok şükür kızçemmm sen nasılsın soğan cücüğümüz nasıll
kist cücüğümüilahi klnimmmiyi gidiyo hamilelik sorun yok sımdılık bulantılar dısındabide sinir krızleri arada

e anam evine ordu gelmmiş kolaymı tabi sinir oluo insan...
bulantılarınada allah yardımcın olsun benimki daha yeni geçmeye başladı

cnm merhaba nasıllsın.bende giriyom topikte kimse olmuyo genelde .bende çıkıyom.bebişimiz nasıl?

ayşem canım çok geçmiş olsun.inşallah çabuk toparlanırsınbenim bulantılarım var ama kusmuyorum Allahtan..ve yemek yemem yerinde ama yararı varmıdır tarışılır yediklerimin:26yyy cinsiyetinede az kaldı benım teyzoşumun ya sağlıklı olsundA rabbım gonlunuze gore versın kızçem

scorcipim nasıslın canbonummm.kontrollde ıyı geçer bu sefer teyzoşum kendını gosterır ınsallahhçok yorma kendını emi kıyamam..bende tüllerimi yıkasam bi,işey olurmu yyükseğe uzanmaktan korkuyorum hala:26:
ooyyy etmezmıyım hiç ruh ikizimaminnn aminnnn

Selam kizlar nasilsiniz ben iyi olmaya calusiyirum seker yuklemem yuksek cikti ama diyetimi harfiyen uyguluyorum ins seker dusmustur carsamba gunu tekrar yaptiracagim canim sıkkin 1 haftada 1.5 kilo verdim sadece 4 kilo aldin aferin bana
habıbtem üzülme sen diyeti yap bak nasıl düşecek o şekernasıl 4 kilo aldın habıbtem maşşalah ben çok kilo alcam sanırım:26:ben şimdiden 1 kilo aldım57 ile hamile kaldım şimdi 58 olmuşum:44:ne yiyonuz ne içiyonuzki kilo almıyosunuz bi desenize banada
günaydın kısçelerimmmmm...

herkesler iyi miiii

benim kırmızılar geldi galibaa dünn... bi umutt lekelenmemi diyee bekliyorumm... ama yine olmadı sanırım... hayırlısı artık
oyyy kızçem hayırlısı olsun üzülme inşallah bu ay olcak kısmetse biraz daha sabır az kaldı canbonum

geldı benbımkıler bu ayda gectı bakalım hangı ayda nasıbımız?
bıdahakı ay bır hafta gecmeden tek test yapmıcam
suedam nasılsın senın kırmızılarda gelmiş hayırlı olsun canımüzülmeyin herşey nasıp kısmet elbet vardır bi zamanı

ohhhhhhhhh ne ka güzel yaz geldi tatiller başladı kızçelerimiyi tatiller hayırluı yolaculuklar sernesiminşallah kısmetse hamiş kalıp dönersinhadi bakalım Allaha emanet olun iyi gezmelerrr

e anam evine ordu gelmmiş kolaymı tabi sinir oluo insan...
bulantılarınada allah yardımcın olsun benimki daha yeni geçmeye başladı
sağol klnim inşallah geçersenin nasıl gidiyo isme karar verdinizmi

cnm merhaba nasıllsın.bende giriyom topikte kimse olmuyo genelde .bende çıkıyom.bebişimiz nasıl?

oyy canbonum hoşgeldinnnçok şükür iyiym bebişde iyi çok şükür
sen nasılsın geldiğinde yaz kızçem en azından nasıl olduğunuzu öğrenmiş oloyorum
özlemişim esilamnasıl gidiyo naptınız tedaviyi

inşallah saol hayatolum..
sag sol bana dedi içinden ne geçerse o olur die kız geçti oğlan çıktı..millet kızı düşürdü aklıma anlicann
milleti salla boşver..

banada çoğunluk kız diyor ama bakalımbizim herifte diyor ki ilk erkek olsa isterdim ama kız babası olcam ben diyorbakalım kısmetgerçi ona göre tüp bebekle kesin hamile kalıcaktım ama tüp bebeğee bile başlayamadıkonun hislerine güven olmaz

millet çok etkilio adamı..
aman boşver kızımızda yok oğlumuzda ne gelse evimize bal niyetinde gelcekkk
tetanoz oldum bu gün kolum agrıo yaaaaaaa vallah bu hamilelik zor iş haaaa

millet çok etkilio adamı..
aman boşver kızımızda yok oğlumuzda ne gelse evimize bal niyetinde gelcekkk
tetanoz oldum bu gün kolum agrıo yaaaaaaa vallah bu hamilelik zor iş haaaa

geçmiş olsun klnim geçer onun acıısı
sağlıklı olsunlarda klinim kız yada erkek hiç farketmezrabbım tum ısteyenlere nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…