Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Bende iyiyim cnm saol.bende sizi özledim.cnm bişey rica etsem sizden.bu ay aşılama olcak inş.dua edebilirmisiniz.nebilim tesbih falan çekmek istiyorum.sizde yardım edermisiniz?:26::26::26::

ayy yermm onu benn cınsıyetı ne pekı kuzumm
Henuz belli degil kuzum.ama erkege benziyomus
Yorulmadan da olmuyor be tatlim.ama dinlene dinlene yapiyorum artik.esim de yardim ediyo sagolsun.
Selam kizlar nasilsiniz ben iyi olmaya calusiyirum seker yuklemem yuksek cikti ama diyetimi harfiyen uyguluyorum ins seker dusmustur carsamba gunu tekrar yaptiracagim canim sıkkin 1 haftada 1.5 kilo verdim sadece 4 kilo aldin aferin bana

Habibtem nasilsin findigimnasil hamilelik nasil godiyor cinsiyet belli oldumu heyecanla bekliyorummmmmmmmmmmmm canim benim opuyoruz sen:

Kusumm sen biraz dikkat et yediklerie.duser sekerin.stres yapma simdi.10haziranda gitcez kuzum insallah ozaman ogrenicez.bendr seni ve findigini opuyorum

Kuzum nekadar cok yorulmussun haftasonu.kiyamam ben sanaaa.gerci annecikleerin gelmis mutlu olmussundur.haftaici dinlen artik kuzum.bu haftalar cok yipratma kendini.keyfine bak.evdesin tadini cikar kuzumm.opuyorum mercimegini ve senii

Evet cnm ilk gittiğimizde kadın dogum doktoru yönlendirdi sipermiyogram testi istedi ona göre tanıdığı profesör doktora yönlendirdi ama yeniden başka dokr.gidicem sanırım bana ilaç fln vermedi özel kadın dogum bi tek urologa yönlendirdi.inşallah gerek kalmadan olur bu ay insanın psikolojisi bozuluyormuş Rabbim büyük

oyyy kızçem hayırlısı olsun üzülme inşallah bu ay olcak kısmetse biraz daha sabır az kaldı canbonum

dooom kontrol hapını bıraktıktan sonra 6 ay daha koruyo diyorlar arkadaşım benden 1 ay önce bıraktı 6 ayı yeni doldu ve 6 haftalık hamışmışş bakalım önümüzdeki 2 ay içinde bekliyorum nasip kısmet olursa.. beni hala koruyoo galibaaa hap.. tabi içerde bi sıkıntı yoksaaa

kıssçelerimmmm günayydınnnnnn

nassınız bakemmmmmm

öpüyorum sizleriiiiiiiiiiiiii

gunaydın canlar
alpın canım masallah hıc kılo almamıssın tam hayalımdekı gıbı :)
hayalotum baya yorulmusun ama dınlenırsın ınsallah .bebıkı gordunmu ultrasonda son durum ne?

ben uzulmuyorum rabbım hayırlı zamanda saglıklı evlat nasıp etsın ınsallah yaza denk gelsın okul ıslerımde aksamasın :)))

operım herkesı
bu ay ovulasyon denıcem bakalım ıkı ay onu denerım olmazsa gene salarım ne zamana gelırse artık :)

ben hap kullanmadım ama benımde 5 ay gectı hala tık yok :)
olur ınsallah dert etmemek lazım dert edınce bı 6 ay daha koyar allah korusun.

ben hap kullanmadım ama benımde 5 ay gectı hala tık yok :)
olur ınsallah dert etmemek lazım dert edınce bı 6 ay daha koyar allah korusun.

kuzucummm vallahi doğru söylüyorsun ama işte insanoğlu Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah... haziranı da atlatayım ben de ovu testi alayım diyorum...

Bende aldım dün ilk defa ovulasyon testi içinde iki tane var hangi aralıklarla kullanmam gerek arkadaslar:)

Bende aldım dün ilk defa ovulasyon testi içinde iki tane var hangi aralıklarla kullanmam gerek arkadaslar:)

ıkı tane cok az ınternetten 20 lı sıparıs verdım ben
ıkı taneyı ancak yumurtladım dıye tahmın ettıgın gunler deneyıp dogrulugunu ıspatlayabılırsın
adetten sonra hergun yapıp yumurtladıgın gunu bulabılmek ıcın cok alman gerekıyor
eczanelerde pahalıya gelıyor gıttıgıdıyordan almanı tavsıye ederım

kızçeler şu ovu testlerine bakıom da hangi markadan alsam bilemedimm.. :44::44::44:

saol canımmm bu geçerdeeeeee doğum korkum bitmioooo mevlam yardımcımız olsun
aminnn kuzum aminnnasetonum doğum yaptı biliyomusun görkemimiz doğdu çok şükür
Bende iyiyim cnm saol.bende sizi özledim.cnm bişey rica etsem sizden.bu ay aşılama olcak inş.dua edebilirmisiniz.nebilim tesbih falan çekmek istiyorum.sizde yardım edermisiniz?:26::26::26::
ben yardım ederim kızçem sana ne okuyacaksan söyle bizlere yardım etmek isteyenler yardım eder elbet

Kuzum nekadar cok yorulmussun haftasonu.kiyamam ben sanaaa.gerci annecikleerin gelmis mutlu olmussundur.haftaici dinlen artik kuzum.bu haftalar cok yipratma kendini.keyfine bak.evdesin tadini cikar kuzumm.opuyorum mercimegini ve senii
öyle oldu scorcipim halada evi tam anlamıyla temizlemiş değilim:26:aslında kendim okadar halsiz kötü değilim ama detarjan kokusunu okadar cok secevrken sımdı nedense iğrenç geliyor kokusuoyüzden elimi bi işe atamıyorum .en ufak bi koku almıyım hemen bulantılar başlıyobizde seni öpüyorum scorcipim
hoşbuldum canım iyiym şükür sen nasılsın bulantıların falan var mı
çok şükür kızçembulantılarım eskiye göre iyi sanırım.şimdi tiksinmeler başladı.sen nasılsın varmı bulantılar

olcak priorim elbet bi zamanı gelsin inşallahsen şu günleri kacırma yeter gerisi Rabbime kalmış

suedam habıbtemın maşallahı varbide beni görsen şimdiden kilo alıyorum bengördük kızçem kalp atışlarınıda gördük ama sesini daha duyamadık haftaya başka bi, doktora gidicem inşallahsuanlık sorunum yok Allaha sukur darısı sızlere

beste kızçem priorim nassınızzz

ii diyim ii olsun canım ya inanılmaz bir baş ağrım war berbat bi hafta sonuda geçirdim berbatta bi hafta geçiriorum ...........sizleri oluyup gülümsüorum napimmmmmmmmm........çok yorma kendini nie bu kadar iş yapma meraklısı bu benim hamiş arkadaşlarım bi anlam weremiorum ya uzatıp ayacığını yatsana aşk olsun cinsiyete ne kadar kaldı beliii olmasına hoş bnm ilk günden prensesim de o .........priorim seksuuuuuuu tatlı ustam sen nasılssın sıkıntı etme kendine kalbini ferah tut bak ben yine regl olmadım inatla keenetleşiolar içerde çıkmıcaz die ....ama takılmıcam takıntı yaptımı film kopuo çünkü

aminnn kuzum aminnnasetonum doğum yaptı biliyomusun görkemimiz doğdu çok şükür

ben yardım ederim kızçem sana ne okuyacaksan söyle bizlere yardım etmek isteyenler yardım eder elbet

asetonumuz doğurdumu onun yaşadıklarını öğrenmem lazm sezeryan olmuştu nasıl geçti..bende sezeryan olmayı düşünüorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…