- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #50.881
sağol klnim inşallah geçer senin nasıl gidiyo isme karar verdinizmi
oyy canbonum hoşgeldinnnçok şükür iyiym bebişde iyi çok şükür
sen nasılsın geldiğinde yaz kızçem en azından nasıl olduğunuzu öğrenmiş oloyorum
özlemişim esilamnasıl gidiyo naptınız tedaviyi
Henuz belli degil kuzum.ama erkege benziyomusayy yermm onu benn cınsıyetı ne pekı kuzumm
Yorulmadan da olmuyor be tatlim.ama dinlene dinlene yapiyorum artik.esim de yardim ediyo sagolsun.inş hayırlısıyla dinsin artık özlemimiz
Duların için çoook teşekkür ederim Allah razı olsun karamımmmm, ben de bugün çok dua etttim hepiimizeeeesenin adını da çok zikrettim Rabbim kabul etsin inş karamımm
bitanem bak bi dua daha var HZ. İbrahimin hayırlı evlat isteme duası diye geçiyor : Rabbi heb li mines salihin" (Rabbim, bana salihlerden evlatlar bağışla) ... ezberleyip okuyalım.. Allah kabul etsin inşşş
kuzummm teyzoşum yaramazlık yapıyo demek, oyy yerim ben onuuuayşecim maşallaaah kuzucuk büyümüş de cinsiyeti mi belli olcakmışşşş zaman nasıl da geçiyooo :26:
Herşeyden önce hayırlı sağlıklı sıhhatlii bir evladın olur inşş Ayşecim, cinsiyeti konusunda da gönlünden geçeni hayırlı kılsın rabbim...
dularında unutma bizleri e mii, hamişlerin duaları kabul olurmuş.. inşş en kısa zamanda darısı başımıza ayşemmm
Canımın içi çok yorma kendini olur mu kuzummm, çok özledim seniiiiöpüyorum seni ve fındığınııııııııı
Selam kizlar nasilsiniz ben iyi olmaya calusiyirum seker yuklemem yuksek cikti ama diyetimi harfiyen uyguluyorum ins seker dusmustur carsamba gunu tekrar yaptiracagim canim sıkkin 1 haftada 1.5 kilo verdim sadece 4 kilo aldin aferin bana
Habibtem nasilsin findigimnasil hamilelik nasil godiyor cinsiyet belli oldumu heyecanla bekliyorummmmmmmmmmmmm canim benim opuyoruz sen:
hoşgeldinizzzz
nasıl oldun kızçem:26:
canim bisi sorcam ben yurtdisinda yasiyorum burdaki doktorlar pek ilgisiz bu yaz tatile turkiyeye gelmeyi dusunuyorum esimle cocuk dusunuyoruz ama olmuyor
esin icin hastanedeki randevuyu nasil ayarliyorsun bir doktorun gondermesiyle mi gidebiliyor urologa yoksa her erkek istedigi zaman randevuyu alip gidip testlerini yaptirabiliyormu yazin ona gore davransak
oyyy kızçem hayırlısı olsun üzülme inşallah bu ay olcak kısmetse biraz daha sabır az kaldı canbonum
dooom kontrol hapını bıraktıktan sonra 6 ay daha koruyo diyorlar arkadaşım benden 1 ay önce bıraktı 6 ayı yeni doldu ve 6 haftalık hamışmışşbakalım önümüzdeki 2 ay içinde bekliyorum nasip kısmet olursa.. beni hala koruyoo galibaaa hap.. tabi içerde bi sıkıntı yoksaaa
ben hap kullanmadım ama benımde 5 ay gectı hala tık yok :)
olur ınsallah dert etmemek lazım dert edınce bı 6 ay daha koyar allah korusun.
gunaydın canlar
alpın canım masallah hıc kılo almamıssın tam hayalımdekı gıbı :)
hayalotum baya yorulmusun ama dınlenırsın ınsallah .bebıkı gordunmu ultrasonda son durum ne?
ben uzulmuyorum rabbım hayırlı zamanda saglıklı evlat nasıp etsın ınsallah yaza denk gelsın okul ıslerımde aksamasın :)))
operım herkesı
bu ay ovulasyon denıcem bakalım ıkı ay onu denerım olmazsa gene salarım ne zamana gelırse artık :)
Bende aldım dün ilk defa ovulasyon testi içinde iki tane var hangi aralıklarla kullanmam gerek arkadaslar:)
aminnn kuzum aminnnsaol canımmm bu geçerdeeeeee doğum korkum bitmioooo mevlam yardımcımız olsun
ben yardım ederim kızçem sana ne okuyacaksan söyle bizlere yardım etmek isteyenler yardım eder elbetBende iyiyim cnm saol.bende sizi özledim.cnm bişey rica etsem sizden.bu ay aşılama olcak inş.dua edebilirmisiniz.nebilim tesbih falan çekmek istiyorum.sizde yardım edermisiniz?:26::26::26::
öyle oldu scorcipim halada evi tam anlamıyla temizlemiş değilim:26:aslında kendim okadar halsiz kötü değilim ama detarjan kokusunu okadar cok secevrken sımdı nedense iğrenç geliyor kokusuKuzum nekadar cok yorulmussun haftasonu.kiyamam ben sanaaa.gerci annecikleerin gelmis mutlu olmussundur.haftaici dinlen artik kuzum.bu haftalar cok yipratma kendini.keyfine bak.evdesin tadini cikar kuzumm.opuyorum mercimegini ve senii
çok şükür kızçemhoşbuldum canım iyiym şükür sen nasılsın bulantıların falan var mı
olcak priorim elbet bi zamanı gelsin inşallahdooom kontrol hapını bıraktıktan sonra 6 ay daha koruyo diyorlar arkadaşım benden 1 ay önce bıraktı 6 ayı yeni doldu ve 6 haftalık hamışmışşbakalım önümüzdeki 2 ay içinde bekliyorum nasip kısmet olursa.. beni hala koruyoo galibaaa hap.. tabi içerde bi sıkıntı yoksaaa
gunaydın canlar
alpın canım masallah hıc kılo almamıssın tam hayalımdekı gıbı :)
hayalotum baya yorulmusun ama dınlenırsın ınsallah .bebıkı gordunmu ultrasonda son durum ne?
ben uzulmuyorum rabbım hayırlı zamanda saglıklı evlat nasıp etsın ınsallah yaza denk gelsın okul ıslerımde aksamasın :)))
operım herkesı
bu ay ovulasyon denıcem bakalım ıkı ay onu denerım olmazsa gene salarım ne zamana gelırse artık :)
kızçeler şu ovu testlerine bakıom da hangi markadan alsam bilemedimm.. :44::44::44:
beste kızçem priorim nassınızzz
aminnn kuzum aminnnasetonum doğum yaptı biliyomusun görkemimiz doğdu çok şükür
ben yardım ederim kızçem sana ne okuyacaksan söyle bizlere yardım etmek isteyenler yardım eder elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?