Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

oyy kuzum kıyamam regl belirtisidir o baş ağrısı.bende öyle oluyodu kuzum 2 -3 güne kalmaz olursun sen..tabi eğer bebişko yoksabu ay son dime korunmadan bestekızçemhayırlısı olsun ınsallah.ama stres yapma denge bozuluyor düzene gırmeye calısıyo suan kızçem
kızçem ben iş falan yapmıyorum valla evi bi görsen uçuyogünluk rutin işler yapıyorum da büyük temizlik falan hakgetirebattı balık yan gider artıkdaha cinsiyete çok var kızçem hayırlısı artık sağlıklı olsunda darısı başına nşallah

priorim çoğu kızçeler ve bende dahil laboQuıck marka almıştık gitti gidiyordan
tabi ben hiç nasiplenemedim o ayrı

iyim şekerim şu ovu testlere bakıomm sen napionn... minnak nasılll...dinlendin mi kızçemm... senin ev savaş alanına dönmüşş..

asetonumuz doğurdumu onun yaşadıklarını öğrenmem lazm sezeryan olmuştu nasıl geçti..bende sezeryan olmayı düşünüorum

yok kızçem normal doğum yaptı o
daha bende konuşamadım haber verdi ama görkemimizle uğraşıyo şu zamanlar 40 çıkınca daha rahat girer sanırım

iyim şekerim şu ovu testlere bakıomm sen napionn... minnak nasılll...dinlendin mi kızçemm... senin ev savaş alanına dönmüşş..

hiç sorma kızçem ya annemlerin dışında herşey berbat geçti
bide bu minnakın beni çok sinirli yapıyo neden böyşleyim bilmiyorum en ufa bişeye ya ağlıyorum ya bağırıyorumhuysuz olcam sanırım

AMİN Bİ TANEM EĞER Kİ GEÇEN TARİHİN DÜZENİN DE GİDERSE EWET BU AY SON AMA GECİKİRSE Bİ AYDAHA BEKLİCEZ.......AYYY REGL DEN Mİ ANLADIM EWET DAHA ÖNCE Bİ KAÇ KEZ DUYMUŞTUM......YERİM BEN SİZİ TOPİŞKOM BNM BIRAK DAĞINIK KALSINNNNNN

kırmızılardann dır kızçem merak etmehadi bakalım hayırlısı hakkında

şekerimmmm hormonlar bi inip bi çıkıyo ya o yüzden belli olmaz geçer onlar ama vücut bi alışsın inşallah..

yok canım iyiym ben.. ilk günü atlattım çok şükür.. hayırlısını istiyorum kuzucum...sen bize dion da maşallah bizden kalır yanın yok gelir kuzum gelirrr...

klnim kaç kilo aldın :26::26:ne yiyonuz ne içiyonuzben sanırım hızlı kilo alıcam

hayatolum 72 73 le hamile kaldım 5.aya girdim 21 hafta=)şu an 71 im amaaaaa 68 e düşmüştüm verdiğimi yeni yeni alıorum fakat birden aldımm veeeeeeeeee tırla doğuma gitcem bu şekilde almaya devam edersemm...sen kaç kilo aldın ki kuzum

bulantılarım azdı şimdi hç kalmadı şükür kusma falan olmuyor ama bende hızlı kilo almaya başladım

kızçem bende 57 ile hamile kaldım 6 haftada 1 kilo almıştımşimcik 8.haftadayım yarım kilo daha almışımböyle giderse 20 kilo falan alırım gibi biliyosun normalde ilk 3 ayda kilo alımı yokmuşsonraları başlıyo her ay 2 kilo şeklinde:18:sen normal ilerlemişin klnim maşalalh size vallabenim hiç kilo kaybım olmadı
bulantılarım azdı şimdi hç kalmadı şükür kusma falan olmuyor ama bende hızlı kilo almaya başladım

bende hiç kusmadım kızçeminşallahta bu şekil devam eder bulantılar seyrekte olsa devam ediyor ama

Selam kizlar nasilsiz ben 7.ayima girdim sadece 3 kilo aldim bebegim de gayet iyi kilo aliyor

Canum sikkin bu olaylardan hatayda can verdik allahim korusun herkesi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…