- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #50.921
Selam kizlar nasilsiz ben 7.ayima girdim sadece 3 kilo aldim bebegim de gayet iyi kilo aliyor
Canum sikkin bu olaylardan hatayda can verdik allahim korusun herkesi:26:
Habibtemmmm diyet yapiyorum seker yuklemem yuksek cikti 1 haftada 1.5 kilo verdim belkide daha fazlaherseyden az yiyorum iyice sisti karnim darisi basiniza
Bu halkin ayaklanmasi grzi parki direnisi hatayda faciaya nrden oldu kiniyorum gencecik cocuk oldu resmen
kızçem bende 57 ile hamile kaldım 6 haftada 1 kilo almıştımşimcik 8.haftadayım yarım kilo daha almışım böyle giderse 20 kilo falan alırım gibi biliyosun normalde ilk 3 ayda kilo alımı yokmuş sonraları başlıyo her ay 2 kilo şeklinde:18:sen normal ilerlemişin klnim maşalalh size valla benim hiç kilo kaybım olmadı
aman maşallah de tek kusmada alınanlar verilir ben 3 haftada aldım kiloyu birden almak garip geldi canım valla
bende hiç kusmadım kızçeminşallahta bu şekil devam eder bulantılar seyrekte olsa devam ediyor ama
Selam kizlar nasilsiz ben 7.ayima girdim sadece 3 kilo aldim bebegim de gayet iyi kilo aliyor
Canum sikkin bu olaylardan hatayda can verdik allahim korusun herkesi:26:
aminnn kuzum aminnnasetonum doğum yaptı biliyomusun görkemimiz doğdu çok şükür
ben yardım ederim kızçem sana ne okuyacaksan söyle bizlere yardım etmek isteyenler yardım eder elbet
50lik ovulasyon testi aldım6 tane de erken gebelik testi aldım
aferem kızzz50lik ovulasyon testi aldım6 tane de erken gebelik testi aldım
ya varis çekmiştik kuzum..bide yasin okumuştuk canım.ben elimden geldiğince okumaya çalışırım canımTmm cnm çok saol.diğer arkadaşlara da sölicem.hayalotum gerçi ben ne okuycağımıda bilmiyorum.biz bi ara çekmiştik.ya varismiydi .ne bilim hayalotum yasin,meryem süresi kim ne okuyabilirse.p.tesi dr gitcem işte ilaçlara başılıcam.aşılamaya kadar nekadar olursa artık.
slm kızlarr bu aralar baya yogunumm evi, topladımm
haftaya salı taşınıyoruz konyaya
yarında annemlere gidiyorumm sıkıldımm eşimde yokk çocuklar okulada gitmiyoo kimse gelmiyo die
cumartesii sabah dönüyorumm pazar konyaya temizlige gidiyoruz salıda yolcuyuz inşş
sizleri merak ediyorum kızlar hepnizidee inşş iyisinizdirr
haylotum meleğimm kilodan bahsetmişin sondan okudum geçmişi
kuzumm sorun yapma tatlımmm beni görsennn
72 ile hamile kaldımm şimdi 6.ayıma girdimm 79 kiloyumm
canlarımmm yine uzun bi müddett görüşemeyizz bakalım netimiz çabuk baglanacakmıı
hepiniziii çokkkkkkk öpüyorummmm
ALLAHIMA emanetsiniz Rabbim dularınızı kabul etsinn yarında kandilll herşeyy gönlünüzce olsunnn
aferem kızzzsabah akşam yap dur şimcik :
slm kızlarr bu aralar baya yogunumm evi, topladımm
haftaya salı taşınıyoruz konyaya
yarında annemlere gidiyorumm sıkıldımm eşimde yokk çocuklar okulada gitmiyoo kimse gelmiyo die
cumartesii sabah dönüyorumm pazar konyaya temizlige gidiyoruz salıda yolcuyuz inşş
sizleri merak ediyorum kızlar hepnizidee inşş iyisinizdirr
haylotum meleğimm kilodan bahsetmişin sondan okudum geçmişi
kuzumm sorun yapma tatlımmm beni görsennn
72 ile hamile kaldımm şimdi 6.ayıma girdimm 79 kiloyumm
canlarımmm yine uzun bi müddett görüşemeyizz bakalım netimiz çabuk baglanacakmıı
hepiniziii çokkkkkkk öpüyorummmm
ALLAHIMA emanetsiniz Rabbim dularınızı kabul etsinn yarında kandilll herşeyy gönlünüzce olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?