Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Selam kizlar nasilsiz ben 7.ayima girdim sadece 3 kilo aldim bebegim de gayet iyi kilo aliyor

Canum sikkin bu olaylardan hatayda can verdik allahim korusun herkesi:26:

habibtemnasıl beceriyonuzki bukadar az kilo almayı:26::26::26:ne yiyonuz ne içiyonuz:44::44:spor mu yapıyonuz

Habibtemmmm diyet yapiyorum seker yuklemem yuksek cikti 1 haftada 1.5 kilo verdim belkide daha fazla herseyden az yiyorum iyice sisti karnim darisi basiniza

Bu halkin ayaklanmasi grzi parki direnisi hatayda faciaya nrden oldu kiniyorum gencecik cocuk oldu resmen

anladım habibtem şimdi sen diyete uyda yinede kontrol altında bulun valla güzel bukadar az kiloyla sağlıklı doğum yapmak maşallah
burda da çok kötü habibtem.kaç kişi yaralandı öldüAllah rahmet eylesin anlamıyorum baştakileriAllah yardımcımız olsun polislerimiz kendi memleketinin insanlarını vurur oldu artıkyazık valla:26:

Selam kizlar nasilsiz ben 7.ayima girdim sadece 3 kilo aldim bebegim de gayet iyi kilo aliyor

Canum sikkin bu olaylardan hatayda can verdik allahim korusun herkesi:26:

alpinn slm.anamm 2 kilosu bebektir zaten nasıl becerdin harbiden yaaa ..maşallah sana
benimde canım sıkkın gezi parkı olayına bi dursunlar artık ya.
benim kocayıda akşama göreve göndercekler belki
korkudan deli oluorumm

AsetOnummmmmmmmm habibtemmmmm nasilsinnnn gorkemim nasil ne yapiyor kuzum benim yaaaaaaaaa

aminnn kuzum aminnnasetonum doğum yaptı biliyomusun görkemimiz doğdu çok şükür

ben yardım ederim kızçem sana ne okuyacaksan söyle bizlere yardım etmek isteyenler yardım eder elbet

Tmm cnm çok saol.diğer arkadaşlara da sölicem.hayalotum gerçi ben ne okuycağımıda bilmiyorum.biz bi ara çekmiştik.ya varismiydi .ne bilim hayalotum yasin,meryem süresi kim ne okuyabilirse.p.tesi dr gitcem işte ilaçlara başılıcam.aşılamaya kadar nekadar olursa artık.

merhaba kızlar.bu ay aşılamam olcak inş.tesbih çekmek istiyorum.yasin,meryem süresi okumak istiyorum.bana yardım edermisiniz?kim ne okuyabilirse.yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.

slm kızlarr bu aralar baya yogunumm evi, topladımm
haftaya salı taşınıyoruz konyaya
yarında annemlere gidiyorumm sıkıldımm eşimde yokk çocuklar okulada gitmiyoo kimse gelmiyo die
cumartesii sabah dönüyorumm pazar konyaya temizlige gidiyoruz salıda yolcuyuz inşş
sizleri merak ediyorum kızlar hepnizidee inşş iyisinizdirr
haylotum meleğimm kilodan bahsetmişin sondan okudum geçmişi
kuzumm sorun yapma tatlımmm beni görsennn
72 ile hamile kaldımm şimdi 6.ayıma girdimm 79 kiloyumm
canlarımmm yine uzun bi müddett görüşemeyizz bakalım netimiz çabuk baglanacakmıı
hepiniziii çokkkkkkk öpüyorummmm
ALLAHIMA emanetsiniz Rabbim dularınızı kabul etsinn yarında kandilll herşeyy gönlünüzce olsunnn

50lik ovulasyon testi aldım 6 tane de erken gebelik testi aldım
aferem kızzzsabah akşam yap dur şimcik
ya varis çekmiştik kuzum..bide yasin okumuştuk canım.ben elimden geldiğince okumaya çalışırım canımbak dualar topiği var kkda.orada teşbih tefriciye yasin dağıtmak isteyenler topiği var.o kısma da yaz ordadada okuyanlar çıkar senin adına oldumu esilam

bitanem konya nerden çıktı:44::44:hadi bakalım hayırlısı olsun..mutlu mutlu oturursunuz inşallahannecindede güzel vakit geçir kendini yorma sakın çok öpüyorum seni ve teyzoşumukendine iyi bak kızçem

selencelkimmm işinizz gücünüzz rast gitsinn kuzucummm.. Rabbim yardımcınız olsunn

gunaydinn kizlar nasilsiniz ben geldm gremiyordum baya herksler iyidir ins.kandiliniz kutlu olsn.birbirimize bol bol dua edelim.Allah gunahlarimizi af etsin.hayirli evlatlar nasip etsin dualarimizi kabul etsin.hamis kiscelerimize dogumda kolaylik versn..dualarinizda beni de unutmayin canlarm bnde sze etcm aksm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…