- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #50.941
iyiyiz beste kızçem çok şükür sen nasıslsın bakalımgünaydın tatlım naber tezoş nasıl
bi yerden başlamak lazımm kızçemmm
seninde kandilin mübarek olsun kızçemgunaydinn kizlar nasilsiniz ben geldm gremiyordum baya herksler iyidir ins.kandiliniz kutlu olsn.birbirimize bol bol dua edelim.Allah gunahlarimizi af etsin.hayirli evlatlar nasip etsin dualarimizi kabul etsin.hamis kiscelerimize dogumda kolaylik versn..dualarinizda beni de unutmayin canlarm bnde sze etcm aksm..
bu arada kisceler belimin agrisi gderek artti bacagm flan uyusuyordu o yuzden gremedm.druma gittm kadn doguma alttan muayene etti tahliller istedi cok sukur rahmim ve yumoslarmda hic sorun yokmus.snra fizik tedaviye gittim bel fitigi dedimoralim bozuldu mr istedi cektrmedm ona gore ilac yazacm egzersiz yaptrcam dedi istemedm kactm hastaneden.esimde kiziyor gdelm cektirelim dyor bugun gtcez iste.bir bu ekskti napcm ben smdi korkuyorum ilerler dye.calisamaz hale geliyorum spor filan yapamiyorm artk.kiloda aldm bagrsaklarm bozuldu galiba depresyona da girmek uzereyim
Kln nasilsin canimmmmmmm sogan cucugun nasillll hersey yolundami
canım olur öyle.bide bu dönemde kendini üşütmemeye bak emi..hadi bakalım hayırlısı olsun hakkında..akıntı işi bence kişiye göre değişiyo takılma benim hiç akıntım olmuyodu mesela..Kızlar bişey sorabilirmiyim benim 3 gündür akıntım oluyo yapışık sümüksü gibi yumurtlama dönemindeyim ama 3 gündür geliyo ben şimdi 3 gündür yumurtluyomuyum nasıl oluyo bu yaa
oyy keserim kıyamam bitaneme..slm kızlar nasılsınız???bende okuldan geldim çoook yorgunum nöbetçiydim bugün...
Selammm kizlar yine seker yuklemem yuksek cikti oncedinden daha iyi ama yinede yuksek diyete devam gevegim iyi 1 kilo 162 gram olmus melegim
bu arada kisceler belimin agrisi gderek artti bacagm flan uyusuyordu o yuzden gremedm.druma gittm kadn doguma alttan muayene etti tahliller istedi cok sukur rahmim ve yumoslarmda hic sorun yokmus.snra fizik tedaviye gittim bel fitigi dedimoralim bozuldu mr istedi cektrmedm ona gore ilac yazacm egzersiz yaptrcam dedi istemedm kactm hastaneden.esimde kiziyor gdelm cektirelim dyor bugun gtcez iste.bir bu ekskti napcm ben smdi korkuyorum ilerler dye.calisamaz hale geliyorum spor filan yapamiyorm artk.kiloda aldm bagrsaklarm bozuldu galiba depresyona da girmek uzereyim
oyyy ben yerim siziHerkese gunaydinnn.ben ve cücügüm gecmis kandilinizi kutluyoruz.
Bu aralar bas agrilarim cok fazla.aksamlari hep yatiyorum.sanirim grip olucamzaten bebisi de gripken yapmamsmiydim ben:)
İlac alamak ne zormus.
Sansima islerimiz de acayip yogunlasti.ek mesailer geldi ama beni muaf tutuyorlar tabii.yine de insanin ici rahat etmiyor.proje yetisecek katkim olsun istiyorum.7 de dustum yollara.erken mesai yapcam bendesanirin aksamlari da evden calisicaz.iki ay kadar boyle gececek.bu da benim hamilelik sansim sanirim.dua edin bana da cabuk bitsin su isler ben agirlasmadan.
Opuyorum kizcelelrim herkes iyidir insallah.hayirli habelrler vardir insallah.dualarim sizinle
günaydın kısçelerimmmmm
yoğunluk bi bitmedi yaa..
gelip sohbetlere katılamıyorummmmakşam da çok yorgun çıkıyorum.. yemekti çamaşır bulaşık... sızıp kalıyorum...
keyifler yerinde inşallahhh herkesinnn
oyyy ben yerim sizikızçem çok yorma kendini dikkat et he yaz gribi ço ağır geçer ilaçta alamassın çok dikkat et azcık azcık yardım et bari ama yormadan kendini çok öpüyorum seni ve teyzoşumu
bende diyom bu kızçe niye artık az yazıyokıyamam canbonuma ben birazda enişteme er bılaşık falan alaalaa sorun yok kızçem herkes iiyi şuan çok şükür
Kısssçemm Allah ondan bin kere razı olsun çooook yardım ediyoo bana sağolsun:132::132::127::127:.. o olmasa naparım bilmiomm
hayalotum nasılsın teyzoşum nasıll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?