Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bu arada kisceler belimin agrisi gderek artti bacagm flan uyusuyordu o yuzden gremedm.druma gittm kadn doguma alttan muayene etti tahliller istedi cok sukur rahmim ve yumoslarmda hic sorun yokmus.snra fizik tedaviye gittim bel fitigi dedi moralim bozuldu mr istedi cektrmedm ona gore ilac yazacm egzersiz yaptrcam dedi istemedm kactm hastaneden.esimde kiziyor gdelm cektirelim dyor bugun gtcez iste.bir bu ekskti napcm ben smdi korkuyorum ilerler dye.calisamaz hale geliyorum spor filan yapamiyorm artk.kiloda aldm bagrsaklarm bozuldu galiba depresyona da girmek uzereyim

günaydın tatlım naber tezoş nasıl
iyiyiz beste kızçem çok şükür sen nasıslsın bakalım
bi yerden başlamak lazımm kızçemmm

seninde kandilin mübarek olsun kızçemaminn aminnnn aminnnn

kuzum git doktora ,doktordan kaçma sakın.en azından bi tedavisi var değilmi.?hiç sıkma canını rabbim dermansız dert vermesin.. başka hastalıklar vermesin bizlere allaha emanet ol inşallah geçer çabucak bu ağrıların

Kızlar bişey sorabilirmiyim benim 3 gündür akıntım oluyo yapışık sümüksü gibi yumurtlama dönemindeyim ama 3 gündür geliyo ben şimdi 3 gündür yumurtluyomuyum nasıl oluyo bu yaa

slm kızlar nasılsınız???bende okuldan geldim çoook yorgunum nöbetçiydim bugün...

Selammm kizlar yine seker yuklemem yuksek cikti oncedinden daha iyi ama yinede yuksek diyete devam gevegim iyi 1 kilo 162 gram olmus melegim

Kızlar bişey sorabilirmiyim benim 3 gündür akıntım oluyo yapışık sümüksü gibi yumurtlama dönemindeyim ama 3 gündür geliyo ben şimdi 3 gündür yumurtluyomuyum nasıl oluyo bu yaa
canım olur öyle.bide bu dönemde kendini üşütmemeye bak emi..hadi bakalım hayırlısı olsun hakkında..akıntı işi bence kişiye göre değişiyo takılma benim hiç akıntım olmuyodu mesela..
slm kızlar nasılsınız???bende okuldan geldim çoook yorgunum nöbetçiydim bugün...
oyy keserim kıyamam bitaneme..
Selammm kizlar yine seker yuklemem yuksek cikti oncedinden daha iyi ama yinede yuksek diyete devam gevegim iyi 1 kilo 162 gram olmus melegim

napalım düşücek elbet canım merak etme habıbtem benim..korkulcak bi durum yok çok şükürkü düşmüş biraz değilmi
maşallah benim fındığıma

Herkesin mübare miraç kandilini kutluyorum.. Hepimiz için çooooooooook dua ettim, Rabbim hayırlısı ile meleklerimizi göndersin inşş
Rabbim dularımızı kabul etsin öpüyorum

Herkese gunaydinnn.ben ve cücügüm gecmis kandilinizi kutluyoruz.
Bu aralar bas agrilarim cok fazla.aksamlari hep yatiyorum.sanirim grip olucamzaten bebisi de gripken yapmamsmiydim ben:)
İlac alamak ne zormus.
Sansima islerimiz de acayip yogunlasti.ek mesailer geldi ama beni muaf tutuyorlar tabii.yine de insanin ici rahat etmiyor.proje yetisecek katkim olsun istiyorum.7 de dustum yollara.erken mesai yapcam bendesanirin aksamlari da evden calisicaz.iki ay kadar boyle gececek.bu da benim hamilelik sansim sanirim.dua edin bana da cabuk bitsin su isler ben agirlasmadan.
Opuyorum kizcelelrim herkes iyidir insallah.hayirli habelrler vardir insallah.dualarim sizinle

canım benimmm geçmiş olsunnnn.. ama doktoruna git tedavini ol ki ilerlemesin.. bak sen sağlıkçısın bizden iyi bilirsin... haydii bakalım koşşş doktoraa iyileşşş.... bebişine sen bakacaksın kuzum benim.. güçlü ve sağlıklı olman lazım..

günaydın kısçelerimmmmm

yoğunluk bi bitmedi yaa..

gelip sohbetlere katılamıyorummmm akşam da çok yorgun çıkıyorum.. yemekti çamaşır bulaşık... sızıp kalıyorum...

keyifler yerinde inşallahhh herkesinnn

oyyy ben yerim sizikızçem çok yorma kendini dikkat et he yaz gribi ço ağır geçer ilaçta alamassın çok dikkat etazcık azcık yardım et bari ama yormadan kendini çok öpüyorum seni ve teyzoşumu

bende diyom bu kızçe niye artık az yazıyokıyamam canbonuma benbirazda enişteme er bılaşık falan alaalaasorun yok kızçem herkes iiyi şuan çok şükür

kızçelerimmmmmmmmmmmmmnerelere kaçıyonuz bi diyin bana
tek başıma kalıyom ben hep
biraz evi toplım gelirim yine ara ara tabi uyumassam
haydik görüşürük yine

Kısssçemm Allah ondan bin kere razı olsun çooook yardım ediyoo bana sağolsun :132::132::127::127:.. o olmasa naparım bilmiomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…