- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #50.961
iyiyiz kızcelerim bende sizi özledim wallatoplasanız 15 günde 15 saat uyumuşumdur..hayalet gibiyim siz nasılsınız nasıl gidiyor çalışmlar
cok saol canm benmmcanım benimmm geçmiş olsunnnn.. ama doktoruna git tedavini ol ki ilerlemesin.. bak sen sağlıkçısın bizden iyi bilirsin... haydii bakalım koşşş doktoraa iyileşşş.... bebişine sen bakacaksın kuzum benim.. güçlü ve sağlıklı olman lazım..
tsk edrm kiscem Allh razi olsn.ins ins.sen naslsin minnigin nasil hersey yolundami.iyiyiz beste kızçem çok şükür sen nasıslsın bakalım
seninde kandilin mübarek olsun kızçemaminn aminnnn aminnnn
kuzum git doktora ,doktordan kaçma sakın.en azından bi tedavisi var değilmi.?hiç sıkma canını rabbim dermansız dert vermesin.. başka hastalıklar vermesin bizlereallaha emanet ol inşallah geçer çabucak bu ağrıların
cok saol canm benmmevt biliyorum kuzum ama napim ilac almadan bir hal oldm.moralm bozldu o yzdn gtmedm ayagm aksmaya basladi gtcm ins.doru dyosun bebisime bakcam benn hepmz bakcaz inss.sen nasilsin isler hala yogunmu braz duzelmedimi.
cok saol canm benmmevt biliyorum kuzum ama napim ilac almadan bir hal oldm.moralm bozldu o yzdn gtmedm ayagm aksmaya basladi gtcm ins.doru dyosun bebisime bakcam benn hepmz bakcaz inss.sen nasilsin isler hala yogunmu braz duzelmedimi.
selamlar cancağızlarım nasılsınız. geçmiş kandiliniz mübarek olsun. bayadır giremiyorum yaz temizliğine bi başladım 1 haftada anca bittibide bugün misafirlerm vardı baya bi kalabalık 2 gündür hazırlıklarla boğuştum durdum çook çoookkk yoruldumm. Bugün çok iç geçirdim gözlerim doldu hep.benimle evlenen 2 tane arkadaşım bebekleriyle geldi bana daha 3 aylıklar öyle güzellerdi ki, Dedim içimden Rabbim en kısa zamanda bana da nasip et. Tabi boş durmayıp laf sokanlarda vardı. sen anca bekle millet kucağına alıp gezmelere gidiyo. sende bişey yok. bende her zaman ki gibi geçiştirdim yaz çıksın inş. düşünürüm diye. bilmiyolar ki içimde yangınlar var. Hakkımda hayırlısı artık inş... eee hep ben kendimden bahsettim. sizlerde ne var ne yok hamişlerimiz nasıll, çalışmalar devam mı kuzukulaklarım. öpüyorum hepinizi Allaha emanet olunnn. Dualarınızda unutmayınn
oy balım çok şükür iyiyiz sen nasılsınhayalotum nasılsın teyzoşum nasıll
yolunda hemşirem çok şükürtsk edrm kiscem Allh razi olsn.ins ins.sen naslsin minnigin nasil hersey yolundami.
selamlar cancağızlarım nasılsınız. geçmiş kandiliniz mübarek olsun. bayadır giremiyorum yaz temizliğine bi başladım 1 haftada anca bittibide bugün misafirlerm vardı baya bi kalabalık 2 gündür hazırlıklarla boğuştum durdum çook çoookkk yoruldumm. Bugün çok iç geçirdim gözlerim doldu hep.benimle evlenen 2 tane arkadaşım bebekleriyle geldi bana daha 3 aylıklar öyle güzellerdi ki, Dedim içimden Rabbim en kısa zamanda bana da nasip et. Tabi boş durmayıp laf sokanlarda vardı. sen anca bekle millet kucağına alıp gezmelere gidiyo. sende bişey yok. bende her zaman ki gibi geçiştirdim yaz çıksın inş. düşünürüm diye. bilmiyolar ki içimde yangınlar var. Hakkımda hayırlısı artık inş... eee hep ben kendimden bahsettim. sizlerde ne var ne yok hamişlerimiz nasıll, çalışmalar devam mı kuzukulaklarım. öpüyorum hepinizi Allaha emanet olunnn. Dualarınızda unutmayınn
günaydın kızçelerim
geceleri gelemiyorum ben ya hep uykuda kalıyorum bu sıralar
sizlerdende kimsecikler gelmemiş:44::44:hayırdır inşallah
bende kavaltı yapım şimdik yine gelirim canbonlarımmm
[/Q
cnm nasılsın?nasıl gidiyor hamilelik?
günaydın kızçelerim
çok şükür esilamgünaydın kızçelerim
[/Q
cnm nasılsın?nasıl gidiyor hamilelik?bulantılar dışında bi sorun yok sanırım darısı başına inşallah sen nasılsın
kısçemmmm günaydınlarrrr olsun
uyu uyu iyice dinlen... meleğin rahat rahat büyüsün....
amin inşallah sıra sıra büyütelim bebeklerimizi priorim sıra sende inşallah
gulbişimmmmm kuzucummm... bu arada sormayı unuttum.. moraliniz nasıl kızçemmmm toparlandınız mı birazcıkk daha
Neden kimsevikler gelmiyor yaaaa nerdesinizzzzzz gacilarrrrrrrrrrrr
Selammmmmm kizlar nasilsiniz ben kizimla iyiyimm cok sukur agda yaptirdim komple bakim rahatladim yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?