Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

iyiyiz kızcelerim bende sizi özledim walla toplasanız 15 günde 15 saat uyumuşumdur..hayalet gibiyim siz nasılsınız nasıl gidiyor çalışmlar

iyiyiz kızcelerim bende sizi özledim walla toplasanız 15 günde 15 saat uyumuşumdur..hayalet gibiyim siz nasılsınız nasıl gidiyor çalışmlar

bizim çalışmalar devam ... bu ay için ovulasyon testi aldım bakalım ..

kuzucum zamanla uykunuz düzene girecek inşallah... dış dünyaya alışsın minnak bakalımmm... Rabbim güç kuvvet versin bebeimmmm

cok saol canm benmm evt biliyorum kuzum ama napim ilac almadan bir hal oldm.moralm bozldu o yzdn gtmedm ayagm aksmaya basladi gtcm ins.doru dyosun bebisime bakcam benn hepmz bakcaz inss.sen nasilsin isler hala yogunmu braz duzelmedimi.

tsk edrm kiscem Allh razi olsn.ins ins.sen naslsin minnigin nasil hersey yolundami.

selamlar cancağızlarım nasılsınız. geçmiş kandiliniz mübarek olsun. bayadır giremiyorum yaz temizliğine bi başladım 1 haftada anca bitti bide bugün misafirlerm vardı baya bi kalabalık 2 gündür hazırlıklarla boğuştum durdum çook çoookkk yoruldumm. Bugün çok iç geçirdim gözlerim doldu hep.benimle evlenen 2 tane arkadaşım bebekleriyle geldi bana daha 3 aylıklar öyle güzellerdi ki, Dedim içimden Rabbim en kısa zamanda bana da nasip et. Tabi boş durmayıp laf sokanlarda vardı. sen anca bekle millet kucağına alıp gezmelere gidiyo. sende bişey yok. bende her zaman ki gibi geçiştirdim yaz çıksın inş. düşünürüm diye. bilmiyolar ki içimde yangınlar var. Hakkımda hayırlısı artık inş... eee hep ben kendimden bahsettim. sizlerde ne var ne yok hamişlerimiz nasıll, çalışmalar devam mı kuzukulaklarım. öpüyorum hepinizi Allaha emanet olunnn. Dualarınızda unutmayınn

cok saol canm benmm evt biliyorum kuzum ama napim ilac almadan bir hal oldm.moralm bozldu o yzdn gtmedm ayagm aksmaya basladi gtcm ins.doru dyosun bebisime bakcam benn hepmz bakcaz inss.sen nasilsin isler hala yogunmu braz duzelmedimi.

kızzçemmm yavaş yavaşş düzeliyor.. İnşallah daha iyi olacakkk

gulbişimmmmm kuzucummm... bu arada sormayı unuttum.. moraliniz nasıl kızçemmmm toparlandınız mı birazcıkk daha

karammmm şekerimmm... biz iyiyz sen nasılsın... senin de geçmiş kandilin mübarek olsun..... beybimmmm kulak asma söylenenlere dicem ama zor tabi bilirim.... sen ya sabredip susacaksın eğer yapamıyorsan da onlara laf sokuşturacaksın kuzum... diğer türlü içine atarsan yıpranırsın çok canım benim...

hayalotum nasılsın teyzoşum nasıll
oy balım çok şükür iyiyiz sen nasılsın görkemim nasıl benimuykusuzmusun ama geçer bıtanem hele bi 40ı çıksın bak nasıl düzene gircek uykular
tsk edrm kiscem Allh razi olsn.ins ins.sen naslsin minnigin nasil hersey yolundami.
yolunda hemşirem çok şükür

karamım hoşgeldinnnseninde geçmiş kandilin mübarek olsunoyy temizlikte bitmiş güle güle otur şimdi misler gibisen takılma onlara karamım..onlar laf sokarken hiç alınıp gücenme bile.Rabbim büyüktür elbet .dualarım seninle kızçem

günaydın kızçelerim
geceleri gelemiyorum ben ya hep uykuda kalıyorum bu sıralar
sizlerdende kimsecikler gelmemiş:44::44:hayırdır inşallah
bende kavaltı yapım şimdik yine gelirim canbonlarımmm

günaydın kızçelerim
geceleri gelemiyorum ben ya hep uykuda kalıyorum bu sıralar
sizlerdende kimsecikler gelmemiş:44::44:hayırdır inşallah
bende kavaltı yapım şimdik yine gelirim canbonlarımmm

kısçemmmm günaydınlarrrr olsun

uyu uyu iyice dinlen... meleğin rahat rahat büyüsün....

Selammmmmm kizlar nasilsiniz ben kizimla iyiyimm cok sukur agda yaptirdim komple bakim rahatladim yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…