Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

karamimm hosgeldinn kiscem biz iyiyiz cok sukur.bittimi temzlik ellerine saglk kuzum bnde baslicam haftasonu.yorulmussundur smdi sen misafrler flan.uzulme btanem bizmde bebislermz olcak bzde oyle alip alip gezmelere gitzcez kuzucugumuzla beraber.ben hep dua ederken sizleri unutmuyorum kuzum dua seline kapilmisim .arastirmalar yapiyorum dualari cekmedigm zikirler tesbihler kalmadi hepimize ediyorum.ins hersey iyi olcak

Evet pahalıya geliyor baya teşekkür ederim:))

çok şükür iyiyim bende canımm szilerinde iyi olmasına sevindim. bugünde misafirim vardı onu yolcu ettim pazar yaptım ancak vaktim oldu pc başına geçmeye. geçiştirip susuyorum canım napayım kimseye laf yetmiyo valla kuzum

hoşbuldum canımıniçiii. valla mis gibi oldu evim içim rahatladı. Susuyorum hayalotum Allaha bıraktım herşeyi. sen ve küçük kuzucuğumuz nasılsınız... Dikkat et kendine canım öpüyorum çok
Hoşbuldum bitanem valla bitti temizlik çok şükür ama bende bittim. tabi bitmeme değdi :) yaz temizliği bitti diye hergün misafir çağırıyorum canım bugün vardı yarında gelcek misafirim buyrun sizlerde gelinnnn ... Allahın izniyle olucak bizimde meleklerimiz gülbişim. Duaların için Allahım razı olsun helal edin hepiniz haklarınızı dualarınızda banada yer verdiğiniz için. Kalbinden geçen herşey önüne gelsin kabul olsun canım.. ben namaz falan kılamıyorum dua falan okuyamıyorum şu doğum kontrol hapı yüzünden bünyem bozuldu 15 gündür lekelenmem var ama lekelenmeyi geçti regl oldum sanki sözde adet tarihimi belirlemek için için ama kafam daha çok karıştı napacam bilmiyrm valla canım. bu ay yumoş günlerini kaçırıcam sanırım bu gidişle. eşimde hala mı devam ediyo diyo yazık adama

herkese merhabaaa
gelemiyorummmm bu aralar.. karne işleri performans proje ödevleri e bi de dr progestan verdi o da sarsıyo benii erkenden uyuyorumm
tabii çalışmalara da tam hız devam
aaa bu arada adetimin 16. günü çağırmıştı dr. tekrar yumoşlara baktı sonra da ayın 15inde gel gebelik testi yapalım dedi :44:
kocişimle çok heyecanlandık ya ilk kez çağırdı gebelik testi için...
genelde adetin 3-5 gün geçerse gebelik testi yaptır derdi.. bu kez tam bat günüme çağırdı.. inş bu ay güzel haberler vermek nasip olurr
Şimdi çıkmak zorundayımmm, HEPİNİZİ ÇOOOK SEVİYORUM İYİ GECELER

merhaba canım hoşgeldinn.. Allah yardımcın olsunnn... İnşallah hamişsindir canımmm... yorma kendini bu ay çok ne olur ne olmaz... Güzel haberlerini duyarız en kısa zamanda inşallah... iyi gecelerr

Mutlu guzel bir hafta sonu gecirmenizi diliyorum kizlarr.
Ya ben cok hastayim.sinsi sinsi ilerledi.dun biraz sesim gidip geliyordu.gece 4 te kalktim.ses yok.bayagi konusamaz halldwyim.fisildayabiliyorum sadece.i
Allahtan gece esim yoktu annemde kaldim dakadincagiz seferber oldu bana.ihlamur yapti sahlep yapti ama yok.sesim gelmiyo.bi doktora gidic mecbur boyle duzelememki.off.ptesi yavrumla hasret gidericez cinsiyetini ogrenicez ama onun bile heyecanini yasayamiyorum
beni saniim her aksam bindigim klimali otobus bu hale getirdii.cok fenayim cokk
Sizlee iyisinizdir insallah.oppuyorum hpinizi

gecmis olsun cnm cok kotu olms ya dkkat et kendine.biliyorsunki bunlr gecici seyler moralini bozma kizin etkilenmesin.onun heycanini yasa sesini unutursun

canimm bnde heycanlandim simdi inssss hamissndir.guzel haberlerini bekliyoz sana kolay gelsin dikkt et kuzum yorma kendini..

bencede degmis karam ya kurtulmussun yorgunluk gelir gecer.keske gelebilsek ama nerde bz bu hafta sonu iptal ettk tmizligi bzm herif pazar nobetci.haftaya artk.Allh cumlemizden razi olsn dualarmz kabul olsn.namz kilamiyorsan bol bol tesbih cek kiscm bisey olmz.ilaclardan olmstur kuzum dr.nla bi gorus bnce.olan heriflere oluyor zaten garibim eniste :52':

gecmis olsun cnm cok kotu olms ya dkkat et kendine.biliyorsunki bunlr gecici seyler moralini bozma kizin etkilenmesin.onun heycanini yasa sesini unutursun

sağol cnmmm..doktora gittim.mecbur antibiyotik verdi.doktorum da içebilirsin dedi
ay Allah mı soyletiyo kızı dedindaha cinsiyetimiz belirsiz.ptesi öğrenicez inşallahhhhh

offf heleşükür gelebildim canbonlarım
eşim işyerinden evde yapabileceğim iş getirdi onlarla uğraşıyodumdünde bugünde oyüzden giremedim acildi çünkü
tabi şimdide bende derman kalmadı vallabide duş alınca kedi gibi mayıştım valla
sizler nasılsınız kızçelerimmm
karamım bitanem iyiyiz bitanem çok şükür
meddim kuzum hadi bakalım bende heyecanlandım şimdiprogestanı alttan mı alıyosun agızdanmı?alttan alırsan eğer yan etkisi yokmuşdaha rahat edersin hemde daha tesirli bi doktora sor istersen
scorcipim dikkat etsene bitanem yaçok çok geçmiş olsun.yazın klimalar çok hasta yapıyo adamı cok dıkkatli ol bitanemteyzoşumu görmene çok az kaldı

bu arada biliyonuz herifin patronunun eşide hamileydi hani kızları oluyomuşdarısı tüm isteyenlere inşallah
bide dün gece çok kötü rüya gördüm.ultrosonsda bakıyoduk fındığıma ayaklarını göremiyodumkaç doktor gezdik en sonunda biri görüyodu sadece seviniyodum ama korkulu uyandım.bütün gün etkısınde kaldımRabbim başa vermesin.kimseye yaşatmasınHayırlara çıksın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…