- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #50.981
selamlar cancağızlarım nasılsınız. geçmiş kandiliniz mübarek olsun. bayadır giremiyorum yaz temizliğine bi başladım 1 haftada anca bittibide bugün misafirlerm vardı baya bi kalabalık 2 gündür hazırlıklarla boğuştum durdum çook çoookkk yoruldumm. Bugün çok iç geçirdim gözlerim doldu hep.benimle evlenen 2 tane arkadaşım bebekleriyle geldi bana daha 3 aylıklar öyle güzellerdi ki, Dedim içimden Rabbim en kısa zamanda bana da nasip et. Tabi boş durmayıp laf sokanlarda vardı. sen anca bekle millet kucağına alıp gezmelere gidiyo. sende bişey yok. bende her zaman ki gibi geçiştirdim yaz çıksın inş. düşünürüm diye. bilmiyolar ki içimde yangınlar var. Hakkımda hayırlısı artık inş... eee hep ben kendimden bahsettim. sizlerde ne var ne yok hamişlerimiz nasıll, çalışmalar devam mı kuzukulaklarım. öpüyorum hepinizi Allaha emanet olunnn. Dualarınızda unutmayınn
çok şükür esilambulantılar dışında bi sorun yok sanırım darısı başına inşallah sen nasılsın
amin inşallah sıra sıra büyütelim bebeklerimizi priorim sıra sende inşallah
İnşallah kızzzçemmmmmm.. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize...
evt kiscem sizlerin sayesinde cok sukur toparlandm.bide ettigmz dualarin sayesnde tabikiaman iyi duzelsin islerin dnlen braz cok yorulma cancagzm
Selammmmmm kizlar nasilsiniz ben kizimla iyiyimm cok sukur agda yaptirdim komple bakim rahatladim yaaaaa
ıkı tane cok az ınternetten 20 lı sıparıs verdım ben
ıkı taneyı ancak yumurtladım dıye tahmın ettıgın gunler deneyıp dogrulugunu ıspatlayabılırsın
adetten sonra hergun yapıp yumurtladıgın gunu bulabılmek ıcın cok alman gerekıyor
eczanelerde pahalıya gelıyor gıttıgıdıyordan almanı tavsıye ederım
çok şükür iyiyim bende canımm szilerinde iyi olmasına sevindim. bugünde misafirim vardı onu yolcu ettim pazar yaptım ancak vaktim oldu pc başına geçmeye. geçiştirip susuyorum canım napayım kimseye laf yetmiyo valla kuzumkarammmm şekerimmm... biz iyiyz sen nasılsın... senin de geçmiş kandilin mübarek olsun..... beybimmmm kulak asma söylenenlere dicem ama zor tabi bilirim.... sen ya sabredip susacaksın eğer yapamıyorsan da onlara laf sokuşturacaksın kuzum... diğer türlü içine atarsan yıpranırsın çok canım benim...
hoşbuldum canımıniçiii. valla mis gibi oldu evim içim rahatladı. Susuyorum hayalotum Allaha bıraktım herşeyi. sen ve küçük kuzucuğumuz nasılsınız... Dikkat et kendine canım öpüyorum çokoy balım çok şükür iyiyiz sen nasılsıngörkemim nasıl benim uykusuzmusun ama geçer bıtanem hele bi 40ı çıksın bak nasıl düzene gircek uykular
yolunda hemşirem çok şükür
karamım hoşgeldinnnseninde geçmiş kandilin mübarek olsun oyy temizlikte bitmiş güle güle otur şimdi misler gibi sen takılma onlara karamım..onlar laf sokarken hiç alınıp gücenme bile.Rabbim büyüktür elbet .dualarım seninle kızçem
Hoşbuldum bitanem valla bitti temizlik çok şükür ama bende bittim. tabi bitmeme değdi :) yaz temizliği bitti diye hergün misafir çağırıyorum canım bugün vardı yarında gelcek misafirim buyrun sizlerde gelinnnn ... Allahın izniyle olucak bizimde meleklerimiz gülbişim. Duaların için Allahım razı olsun helal edin hepiniz haklarınızı dualarınızda banada yer verdiğiniz için. Kalbinden geçen herşey önüne gelsin kabul olsun canım.. ben namaz falan kılamıyorum dua falan okuyamıyorum şu doğum kontrol hapı yüzünden bünyem bozuldu 15 gündür lekelenmem var ama lekelenmeyi geçti regl oldum sanki sözde adet tarihimi belirlemek için için ama kafam daha çok karıştı napacam bilmiyrm valla canım. bu ay yumoş günlerini kaçırıcam sanırım bu gidişle. eşimde hala mı devam ediyo diyo yazık adamakaramimm hosgeldinn kiscem biz iyiyiz cok sukur.bittimi temzlik ellerine saglk kuzum bnde baslicam haftasonu.yorulmussundur smdi sen misafrler flan.uzulme btanem bizmde bebislermz olcak bzde oyle alip alip gezmelere gitzcez kuzucugumuzla beraber.ben hep dua ederken sizleri unutmuyorum kuzum dua seline kapilmisim .arastirmalar yapiyorum dualari cekmedigm zikirler tesbihler kalmadi hepimize ediyorum.ins hersey iyi olcak
hoşbulduk canımmm nasılsın?
herkese merhabaaa
gelemiyorummmm bu aralar.. karne işleri performans proje ödevleri e bi de dr progestan verdi o da sarsıyo benii erkenden uyuyorumm
tabii çalışmalara da tam hız devam
aaa bu arada adetimin 16. günü çağırmıştı dr. tekrar yumoşlara baktı sonra da ayın 15inde gel gebelik testi yapalım dedi :44:
kocişimle çok heyecanlandık ya ilk kez çağırdı gebelik testi için...
genelde adetin 3-5 gün geçerse gebelik testi yaptır derdi.. bu kez tam bat günüme çağırdı.. inş bu ay güzel haberler vermek nasip olurr
Şimdi çıkmak zorundayımmm, HEPİNİZİ ÇOOOK SEVİYORUM İYİ GECELER
gecmis olsun cnm cok kotu olms ya dkkat et kendine.biliyorsunki bunlr gecici seyler moralini bozma kizin etkilenmesin.onun heycanini yasa sesini unutursunMutlu guzel bir hafta sonu gecirmenizi diliyorum kizlarr.
Ya ben cok hastayim.sinsi sinsi ilerledi.dun biraz sesim gidip geliyordu.gece 4 te kalktim.ses yok.bayagi konusamaz halldwyim.fisildayabiliyorum sadece.i
Allahtan gece esim yoktu annemde kaldim dakadincagiz seferber oldu bana.ihlamur yapti sahlep yapti ama yok.sesim gelmiyo.bi doktora gidic mecbur boyle duzelememki.off.ptesi yavrumla hasret gidericez cinsiyetini ogrenicez ama onun bile heyecanini yasayamiyorum
beni saniim her aksam bindigim klimali otobus bu hale getirdii.cok fenayim cokk
Sizlee iyisinizdir insallah.oppuyorum hpinizi
canimm bnde heycanlandim simdi inssss hamissndir.guzel haberlerini bekliyoz sana kolay gelsin dikkt et kuzum yorma kendini..herkese merhabaaa
gelemiyorummmm bu aralar.. karne işleri performans proje ödevleri e bi de dr progestan verdi o da sarsıyo benii erkenden uyuyorumm
tabii çalışmalara da tam hız devam
aaa bu arada adetimin 16. günü çağırmıştı dr. tekrar yumoşlara baktı sonra da ayın 15inde gel gebelik testi yapalım dedi :44:
kocişimle çok heyecanlandık ya ilk kez çağırdı gebelik testi için...
genelde adetin 3-5 gün geçerse gebelik testi yaptır derdi.. bu kez tam bat günüme çağırdı.. inş bu ay güzel haberler vermek nasip olurr
Şimdi çıkmak zorundayımmm, HEPİNİZİ ÇOOOK SEVİYORUM İYİ GECELER
bencede degmis karam ya kurtulmussun yorgunluk gelir gecer.keske gelebilsek ama nerdeçok şükür iyiyim bende canımm szilerinde iyi olmasına sevindim. bugünde misafirim vardı onu yolcu ettim pazar yaptım ancak vaktim oldu pc başına geçmeye. geçiştirip susuyorum canım napayım kimseye laf yetmiyo valla kuzum
hoşbuldum canımıniçiii. valla mis gibi oldu evim içim rahatladı. Susuyorum hayalotum Allaha bıraktım herşeyi. sen ve küçük kuzucuğumuz nasılsınız... Dikkat et kendine canım öpüyorum çok
Hoşbuldum bitanem valla bitti temizlik çok şükür ama bende bittim. tabi bitmeme değdi :) yaz temizliği bitti diye hergün misafir çağırıyorum canım bugün vardı yarında gelcek misafirim buyrun sizlerde gelinnnn ... Allahın izniyle olucak bizimde meleklerimiz gülbişim. Duaların için Allahım razı olsun helal edin hepiniz haklarınızı dualarınızda banada yer verdiğiniz için. Kalbinden geçen herşey önüne gelsin kabul olsun canım.. ben namaz falan kılamıyorum dua falan okuyamıyorum şu doğum kontrol hapı yüzünden bünyem bozuldu 15 gündür lekelenmem var ama lekelenmeyi geçti regl oldum sanki sözde adet tarihimi belirlemek için için ama kafam daha çok karıştı napacam bilmiyrm valla canım. bu ay yumoş günlerini kaçırıcam sanırım bu gidişle. eşimde hala mı devam ediyo diyo yazık adama
gecmis olsun cnm cok kotu olms ya dkkat et kendine.biliyorsunki bunlr gecici seyler moralini bozma kizin etkilenmesin.onun heycanini yasa sesini unutursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?