Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kuzucuğum uzat ayaklarını dinlen sen iyice..yorulmuşsundur..
ahh tatlım hala tshirt bile giymedim hep üstümde ince hırka vs olur..çünkü ateş basmıyo üşüyorum ben hala..ama akşamları rahat oluyo diye eminönnden boş bi otobüse biniyorum..15 dkk hareket etmesini bekliyorum..şöför amca her akşam aynı..o da maşallah klimayı açıyo hareket etmese de araç buzzz.sanırım ondan oldu cnm..ilaç alıyorum mecburen..antibiyotik te başladık..inan telefonum çalsa açamıyorum ses gitmiş tamameneşim de dalga geçiyo aşkım sesinçıkmıyo diyeeeeee
tatlım öyle kötü rüyalar hamilelikte oluyormuş..bende bi kere bebişimin bir elini gelişmemiş görüm çok etkilendimm..sanırım çok kafaya takıyoruz ister istemez de bilinçaltımıza yansıyo bunlar..

scorcipim nasılsın
çok özlemişim ya

iyiyim desem komik mi olurum aceppppppppp
sesimçıkmadıkça görüntü iyi ama sesi duysan korkarsın valaa cnmmmmmmm
bende özledim cnm ya nbe zaman gelsem topik boş.bende yazıpçıkıyom napım vakit te olmuyor..
teyzesinin kuzusu nasıl tatlım..yakın zamanda gittinmi doktora..yada gidicenmi..kafana göre dr buldunmu cnm..ümraniye medicana da bi doktor var diyorlardı ama adınıbilmiyorum giden memnun kalıyomuş..
bu arada senn takvimin neden yok kuzum yapmayacakmısınnnnnnnnn:44::44:

ahhh şüför amca klimayı açtın iyide ahanda kızçem hasta oldu ya
iç artık kızçem iyi olunca bırakırsın hemen.madem doktorunda izin vermiş
enişteme bak hele
doru oluyomuş ben son ultrosonda kafaya taktım bişeyleri ondan oldu sanırımbu haftada başka doktora gidim dedim gidemedim ya şimdi rüyalarla uğraşıp dururum artık

ay scorcipim alemsin hee
kızçelerim tam yaz tatili zamanı yoğun oluyolar yorgunluktan gelemiyolar sonram
olsun sen yıne geldikçe yaz görüşemesekte nasıl olduğunu okuyoruz kızçem
yok scorcipim başka doktor bulamadımmedicanayada eşim sıcak bakmıyor hem maddi yönden hemde ümraniyede trafik var park yeri bulamıyorum diyor:26yüzden medicanaya bakamıyorum ama aklımda orası var aslındabakalım bekim ikna edebilirim
enson işte pıtpıtları gördük ama dünliyemedik.6mm olmuş dediokadar biliyorum bendemerak ediyorum şimdide haliyle.bide bu mm falan kafaya taktım başkalarınki benden 2mm daha büyük diye.rüyalarıma girdi şimdi
takvim yapcamda biraz canlansın büyüsün öyle yapım.kap atışınıda duyalım teyzesi Allahın izniyle onunda sırası gelir inşallah

aslında enişte de haklı cnm ulaşım ve park sinir ediyor insanı..sen bikaç doktor dene..olmazsa oraya da bi gidersin napcan..zaten ayda bi kere gidiyoruz..son ay biraz fazla gitcez yaniii..
sen öyle 1-2 mm i takma tatlım yaaa..sen meraketme doktorlar anlıyor..bu gidişinde bakalım kaç cm olacak..öenmli olan ölçümlerle ultrasonun uyumlu gitmesi..sen hiç dert etme bunları..valla ne kadar stres o kadar stresli bebek doğurmaya sebep oluyor buna inanıyorum..çocuk ta etkileniyor bundan

öyle yapcam artık biraz daha zaman geçsin bakalım bulcaz artık bi çaresini
ya bende taktım işte kafama.aslında normalmiş ama niyeyse takıldı işte.nebilim kızçem..şu kalp atışınıda duysaydım biraz olsun içim rahat edicekti ikili teste kadarayy ben çok pinpirikliyim bide yandım henormalde kardeşim annem ben yürüsem kardeşimi hemen tutardım .hani başkasının çocuğunu ben daha iyi korurum gibi geliyor o anşimdi eşim bile diyor bu çocuk cok sanssız olcak dıyenapım işye panik yapıyorum hemen

yaw ben bu memiklere sütyen bulamıyorum napcam ben ya
doğuma kadar büyürlerse herhalde 115 falan takarım yada özel dikim

yapma cnm yapma..hele netten sürekli bişeyler okuma..o da insanı pimpiriklendiriyor..ben biraz da o yüzden uzaklaştım kdan..çok hikaye var ister istemez okuyoruz yani..Rabbim korusun meleklerımızi..dua dan başka bişey yapamayız annesiiii.rahat ol sennnnnn

yaw ben bu memiklere sütyen bulamıyorum napcam ben ya
doğuma kadar büyürlerse herhalde 115 falan takarım yada özel dikim

ayyy benimkiler de taşıyo sütyenden..80 di 85 oldu sanırım..rahat sütyenler almak gerek cnm amam ben de beğenbp alamadım henüz güzel bişeyler.

dorum daha okumuyorum zaten öğünden sonram:26:

ben çıkıyorum canbonlarım cokl yoruldum
yarın eltimin oğlunun doğumgünü var gündüzden girmeeyebilirm gece girerim artık.öpüyorum hepınızı kızçelerım tatlı ruyalar

canimm bnde heycanlandim simdi inssss hamissndir.guzel haberlerini bekliyoz sana kolay gelsin dikkt et kuzum yorma kendini..

çok tşk ederim bitanemm, inşş dediğin gibi hamişimdir yaaaa

merhaba canım hoşgeldinn.. Allah yardımcın olsunnn... İnşallah hamişsindir canımmm... yorma kendini bu ay çok ne olur ne olmaz... Güzel haberlerini duyarız en kısa zamanda inşallah... iyi gecelerr
kuzumm çok tşk, umarım güzel haberi vermek bu kez nasip olur

bebeğimmmm kıyamam ben sana, çok çok geçmiş olsun kuzum yaa.. kendine de meleğine de dikkat et öpüyorum

klnim hoşgeldiniz
hayalotum bitanemm progestanı sabah alttan alıyorum, akşam da içiyorum... Dengelemiş oluyoruz yani ayy inşş bu kez olur hayalotum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok heyecanlıyım ben

HEPİNİZİİ ÇOOK ÖPÜYORUM İYİ GECELEEERRR

sağol cnmmm..doktora gittim.mecbur antibiyotik verdi.doktorum da içebilirsin dedi
ay Allah mı soyletiyo kızı dedindaha cinsiyetimiz belirsiz.ptesi öğrenicez inşallahhhhh
aaaaa evet kızın demişim..hayırdır ins neye dayanarak dedim ki acaba :26::26: Allah soyletmis.kiz cocuklarnı cok severim bakalm neyin olcak hmen yaz kscem mrk ettm smdi.saglikli sihhatli olsn herseyden once Rabbim bu guzel duygulari bizede yasatsin.isteyen herkese...sanada gecmis olsn canm.en yakn zmanda duzelirsn ins.

gunaydinlar..herkese hayırlı pazarlar.nasilsiniz kisceler.bizim aksm bi akraba dugunu vardi cok gec geldik bde yetistirmem gereken dualar vardi.gitmicektim ama kaynanam da gelmisti onun icn gittik.onuda aldik eve geldik uyudugum st 2 ydi sbh erknden de kalktm kahvlti filan kaynanami yolcu ettk.smdide uyuyamiyorum bisi de yapamiyorum uykm cok var bu pazar da boyle oldu ama napcan iste geldi gecti.esimde ise gitti yarn sabaha kadar yok.nyse ben braz uyumaya calisayim.hadi grsrz canlar..

hemşirem çok yorulmuşundur ya dikkat et bitanem fazla yoma kendini..
meddim inşallah kuzum halay çekmek için hazırda bekliyorum he hayırlısı olsun inş
bende geldim eltimden şimdi.evi toplıycam yatak döşek herşey açık
işlerimi hallediyim sızıp kalmasam gelirim yıne kızçelerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…