- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #51.001
offf heleşükür gelebildim canbonlarım
eşim işyerinden evde yapabileceğim iş getirdi onlarla uğraşıyodumdünde bugünde oyüzden giremedim acildi çünkü
tabi şimdide bende derman kalmadı vallabide duş alınca kedi gibi mayıştım valla
sizler nasılsınız kızçelerimmm
karamım bitanem iyiyiz bitanem çok şükür
meddim kuzum hadi bakalım bende heyecanlandım şimdiprogestanı alttan mı alıyosun agızdanmı? alttan alırsan eğer yan etkisi yokmuş daha rahat edersin hemde daha tesirli bi doktora sor istersen
scorcipim dikkat etsene bitanem yaçok çok geçmiş olsun.yazın klimalar çok hasta yapıyo adamı cok dıkkatli ol bitanem teyzoşumu görmene çok az kaldı
bu arada biliyonuz herifin patronunun eşide hamileydi hani kızları oluyomuşdarısı tüm isteyenlere inşallah
bide dün gece çok kötü rüya gördüm.ultrosonsda bakıyoduk fındığıma ayaklarını göremiyodum kaç doktor gezdik en sonunda biri görüyodu sadece seviniyodum ama korkulu uyandım.bütün gün etkısınde kaldım Rabbim başa vermesin.kimseye yaşatmasın Hayırlara çıksın inşallah...
scorcipim nasılsın
çok özlemişim ya
kuzucuğum uzat ayaklarını dinlen sen iyice..yorulmuşsundur..
ahh tatlım hala tshirt bile giymedim hep üstümde ince hırka vs olur..çünkü ateş basmıyo üşüyorum ben hala..ama akşamları rahat oluyo diye eminönnden boş bi otobüse biniyorum..15 dkk hareket etmesini bekliyorum..şöför amca her akşam aynı..o da maşallah klimayı açıyo hareket etmese de araç buzzz.sanırım ondan oldu cnm..ilaç alıyorum mecburen..antibiyotik te başladık..inan telefonum çalsa açamıyorum ses gitmiş tamameneşim de dalga geçiyo aşkım sesinçıkmıyo diyeeeeee
tatlım öyle kötü rüyalar hamilelikte oluyormuş..bende bi kere bebişimin bir elini gelişmemiş görüm çok etkilendimm..sanırım çok kafaya takıyoruz ister istemez de bilinçaltımıza yansıyo bunlar..
iyiyim desem komik mi olurum aceppppppppp
sesimçıkmadıkça görüntü iyi ama sesi duysan korkarsın valaa cnmmmmmmm
bende özledim cnm ya nbe zaman gelsem topik boş.bende yazıpçıkıyom napım vakit te olmuyor..
teyzesinin kuzusu nasıl tatlım..yakın zamanda gittinmi doktora..yada gidicenmi..kafana göre dr buldunmu cnm..ümraniye medicana da bi doktor var diyorlardı ama adınıbilmiyorum giden memnun kalıyomuş..
bu arada senn takvimin neden yok kuzum yapmayacakmısınnnnnnnnn:44::44:
ay scorcipim alemsin hee
kızçelerim tam yaz tatili zamanı yoğun oluyolar yorgunluktan gelemiyolar sonram
olsun sen yıne geldikçe yaz görüşemesekte nasıl olduğunu okuyoruz kızçem
yok scorcipim başka doktor bulamadımmedicanayada eşim sıcak bakmıyor hem maddi yönden hemde ümraniyede trafik var park yeri bulamıyorum diyor:26 yüzden medicanaya bakamıyorum ama aklımda orası var aslında bakalım bekim ikna edebilirim
enson işte pıtpıtları gördük ama dünliyemedik.6mm olmuş dediokadar biliyorum bende merak ediyorum şimdide haliyle.bide bu mm falan kafaya taktım başkalarınki benden 2mm daha büyük diye.rüyalarıma girdi şimdi
takvim yapcamda biraz canlansın büyüsün öyle yapım.kap atışınıda duyalım teyzesi Allahın izniyle onunda sırası gelir inşallah
aslında enişte de haklı cnm ulaşım ve park sinir ediyor insanı..sen bikaç doktor dene..olmazsa oraya da bi gidersin napcan..zaten ayda bi kere gidiyoruz..son ay biraz fazla gitcez yaniii..
sen öyle 1-2 mm i takma tatlım yaaa..sen meraketme doktorlar anlıyor..bu gidişinde bakalım kaç cm olacak..öenmli olan ölçümlerle ultrasonun uyumlu gitmesi..sen hiç dert etme bunları..valla ne kadar stres o kadar stresli bebek doğurmaya sebep oluyor buna inanıyorum..çocuk ta etkileniyor bundan
öyle yapcam artık biraz daha zaman geçsin bakalım bulcaz artık bi çaresini
ya bende taktım işte kafama.aslında normalmiş ama niyeyse takıldı işte.nebilim kızçem..şu kalp atışınıda duysaydım biraz olsun içim rahat edicekti ikili teste kadarayy ben çok pinpirikliyim bide yandım he normalde kardeşim annem ben yürüsem kardeşimi hemen tutardım .hani başkasının çocuğunu ben daha iyi korurum gibi geliyor o an şimdi eşim bile diyor bu çocuk cok sanssız olcak dıye napım işye panik yapıyorum hemen
yaw ben bu memiklere sütyen bulamıyorum napcam ben ya
doğuma kadar büyürlerse herhalde 115 falan takarım yada özel dikim
yapma cnm yapma..hele netten sürekli bişeyler okuma..o da insanı pimpiriklendiriyor..ben biraz da o yüzden uzaklaştım kdan..çok hikaye var ister istemez okuyoruz yani..Rabbim korusun meleklerımızi..dua dan başka bişey yapamayız annesiiii.rahat ol sennnnnn
ayyy benimkiler de taşıyo sütyenden..80 di 85 oldu sanırım..rahat sütyenler almak gerek cnm amam ben de beğenbp alamadım henüz güzel bişeyler.
canimm bnde heycanlandim simdi inssss hamissndir.guzel haberlerini bekliyoz sana kolay gelsin dikkt et kuzum yorma kendini..
kuzumm çok tşk, umarım güzel haberi vermek bu kez nasip olurmerhaba canım hoşgeldinn.. Allah yardımcın olsunnn... İnşallah hamişsindir canımmm... yorma kendini bu ay çok ne olur ne olmaz... Güzel haberlerini duyarız en kısa zamanda inşallah... iyi gecelerr
bebeğimmmm kıyamam ben sana, çok çok geçmiş olsun kuzum yaa.. kendine de meleğine de dikkat et öpüyorumMutlu guzel bir hafta sonu gecirmenizi diliyorum kizlarr.
Ya ben cok hastayim.sinsi sinsi ilerledi.dun biraz sesim gidip geliyordu.gece 4 te kalktim.ses yok.bayagi konusamaz halldwyim.fisildayabiliyorum sadece.i
Allahtan gece esim yoktu annemde kaldim dakadincagiz seferber oldu bana.ihlamur yapti sahlep yapti ama yok.sesim gelmiyo.bi doktora gidic mecbur boyle duzelememki.off.ptesi yavrumla hasret gidericez cinsiyetini ogrenicez ama onun bile heyecanini yasayamiyorum
beni saniim her aksam bindigim klimali otobus bu hale getirdii.cok fenayim cokk
Sizlee iyisinizdir insallah.oppuyorum hpinizi
offf heleşükür gelebildim canbonlarım
eşim işyerinden evde yapabileceğim iş getirdi onlarla uğraşıyodumdünde bugünde oyüzden giremedim acildi çünkü
tabi şimdide bende derman kalmadı vallabide duş alınca kedi gibi mayıştım valla
sizler nasılsınız kızçelerimmm
karamım bitanem iyiyiz bitanem çok şükür
meddim kuzum hadi bakalım bende heyecanlandım şimdiprogestanı alttan mı alıyosun agızdanmı? alttan alırsan eğer yan etkisi yokmuş daha rahat edersin hemde daha tesirli bi doktora sor istersen
scorcipim dikkat etsene bitanem yaçok çok geçmiş olsun.yazın klimalar çok hasta yapıyo adamı cok dıkkatli ol bitanem teyzoşumu görmene çok az kaldı
bu arada biliyonuz herifin patronunun eşide hamileydi hani kızları oluyomuşdarısı tüm isteyenlere inşallah
bide dün gece çok kötü rüya gördüm.ultrosonsda bakıyoduk fındığıma ayaklarını göremiyodum kaç doktor gezdik en sonunda biri görüyodu sadece seviniyodum ama korkulu uyandım.bütün gün etkısınde kaldım Rabbim başa vermesin.kimseye yaşatmasın Hayırlara çıksın inşallah...
hayalotum bitanemm progestanı sabah alttan alıyorum, akşam da içiyorum... Dengelemiş oluyoruz yaniklnim hoşgeldiniz
aaaaa evet kızın demişim..hayırdır ins neye dayanarak dedim ki acaba :26::26: Allah soyletmis.kiz cocuklarnı cok severimsağol cnmmm..doktora gittim.mecbur antibiyotik verdi.doktorum da içebilirsin dedi
ay Allah mı soyletiyo kızı dedindaha cinsiyetimiz belirsiz. ptesi öğrenicez inşallahhhhh
hemşirem çok yorulmuşundur ya dikkat et bitanem fazla yoma kendini..
meddim inşallah kuzum halay çekmek için hazırda bekliyorum hehayırlısı olsun inş
bende geldim eltimden şimdi.evi toplıycam yatak döşek herşey açık
işlerimi hallediyim sızıp kalmasam gelirim yıne kızçelerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?