- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #51.021
slm herkese nasılsınız canlar uykudan kendimi alıp gelemiyorum fazla nasılsınız bakalım gülbis okudum geçmişi geçmeş olsun canım fizik tedavini mutlaka git geçecektir inş.. kaynanamdada var bel fıtığı onun ki ameliyatlık ama oda fiziğe gitmedi ilerledi mutlaka tedavini gör canım ...
meddim inşallah kırmızılar gelmezzz halayını çekeriz hep birlikte ....hayalotum sen nasılsın nasıl gidiyor hamileliğin gittin mi bir dha doktora ...
alppnimm sen nasılsın seninle aynı doktara gidiyoruz sen bilirsin 10. hafta gel dedi aç karnına bütün tahlilleri yapalım dedi sana da yaptırdı mı ...yada hamile kardeşlerim siz yaptırdınız mı?
herkese merhabaaa
gelemiyorummmm bu aralar.. karne işleri performans proje ödevleri e bi de dr progestan verdi o da sarsıyo benii erkenden uyuyorumm
tabii çalışmalara da tam hız devam
aaa bu arada adetimin 16. günü çağırmıştı dr. tekrar yumoşlara baktı sonra da ayın 15inde gel gebelik testi yapalım dedi :44:
kocişimle çok heyecanlandık ya ilk kez çağırdı gebelik testi için...
genelde adetin 3-5 gün geçerse gebelik testi yaptır derdi.. bu kez tam bat günüme çağırdı.. inş bu ay güzel haberler vermek nasip olurr
Şimdi çıkmak zorundayımmm, HEPİNİZİ ÇOOOK SEVİYORUM İYİ GECELER
Mutlu guzel bir hafta sonu gecirmenizi diliyorum kizlarr.
Ya ben cok hastayim.sinsi sinsi ilerledi.dun biraz sesim gidip geliyordu.gece 4 te kalktim.ses yok.bayagi konusamaz halldwyim.fisildayabiliyorum sadece.i
Allahtan gece esim yoktu annemde kaldim dakadincagiz seferber oldu bana.ihlamur yapti sahlep yapti ama yok.sesim gelmiyo.bi doktora gidic mecbur boyle duzelememki.off.ptesi yavrumla hasret gidericez cinsiyetini ogrenicez ama onun bile heyecanini yasayamiyorum
beni saniim her aksam bindigim klimali otobus bu hale getirdii.cok fenayim cokk
Sizlee iyisinizdir insallah.oppuyorum hpinizi
oyyyy oyyyy kimlerrr gelmişşşş
çok şükür iyiyim bitanemslm herkese nasılsınız canlar uykudan kendimi alıp gelemiyorum fazla nasılsınız bakalım gülbis okudum geçmişi geçmeş olsun canım fizik tedavini mutlaka git geçecektir inş.. kaynanamdada var bel fıtığı onun ki ameliyatlık ama oda fiziğe gitmedi ilerledi mutlaka tedavini gör canım ...
meddim inşallah kırmızılar gelmezzz halayını çekeriz hep birlikte ....hayalotum sen nasılsın nasıl gidiyor hamileliğin gittin mi bir dha doktora ...
alppnimm sen nasılsın seninle aynı doktara gidiyoruz sen bilirsin 10. hafta gel dedi aç karnına bütün tahlilleri yapalım dedi sana da yaptırdı mı ...yada hamile kardeşlerim siz yaptırdınız mı?
neden olmuşki habibtem :26:çok geçmiş olsun çabuk geçsin inşallahNasilsiniZ kizlar ben bugun felaket agrim vardi karnim sirtim acile gittim az once ece feldim uzanmisim evde optum sizleri
merhaba canlarim nasilsiniz bayadir yoktum mobildeyim gecmisede bakamadim dun annemler geldik kocacigimi da bugun gonderdim evesiz neler yapiyosunuz durumler nasil benim bat 13 haziran nolur dua edin bana ... hayirli geceler simdi cikmam lazim opuldunuz
valla bilmiyorum ki hayolotum 10. haftanda gel gereken bütün testleri yapalım dedi...artık hayırlısı bakalım ya kızlarr aklıma takılan bir şey hamile kadın canının istediğini yiyemesse ne olur leke falan mı çıkar ben inanmak istemiyorum böyle şeylere ama etrafmdakiler korkutuyor beni
Günaydınlar olsun canlarım gününüz hayırlı bereketli mutlu sağlıklı geçsin inş.. nasılsınz neler yapıyosunuz ben pek giremiyrm bu aralar inşşş hepiniz çok çok iyisinizdir isteyenler hamiştirrr
karamım günaydınnnnhpoşgeldin nasılsın
iyiyim çok şükür hayalotum ama kafam çok bulanık ya. biliyosun d. kontrol hapı kullanıyodum neredeyse 15 gün önce lekelenmelerim başladı hatta kurumu gibi bişeyler geldi doktorumu aradım olur haptan dolayı demişti. 4 tane ilaç kalınca regl olursun dedi benim ilaç biteli 2 gün oldu hala regl olmadım lekelenmelerde bitti gibi çok çok az. napcam bilmiyrm niye regl olmadım ki diyorum kafayı yiyecem valla canımm
priorim nassın canbonum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?