Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

slm herkese nasılsınız canlar uykudan kendimi alıp gelemiyorum fazla nasılsınız bakalım gülbis okudum geçmişi geçmeş olsun canım fizik tedavini mutlaka git geçecektir inş.. kaynanamdada var bel fıtığı onun ki ameliyatlık ama oda fiziğe gitmedi ilerledi mutlaka tedavini gör canım ...

meddim inşallah kırmızılar gelmezzz halayını çekeriz hep birlikte ....hayalotum sen nasılsın nasıl gidiyor hamileliğin gittin mi bir dha doktora ...

alppnimm sen nasılsın seninle aynı doktara gidiyoruz sen bilirsin 10. hafta gel dedi aç karnına bütün tahlilleri yapalım dedi sana da yaptırdı mı ...yada hamile kardeşlerim siz yaptırdınız mı?

Selam canimmm evet cigdem ucucuya gidiyorum ama ben 10. Haftamda yurtdisindaydim 5. Ayimda geldim bana 3 lu tarma testi yaptirdi...sen icini ferah tut doktor herseyi yaptiriyor etrafindaki hamilelere sor baska doktor yapiyor mu duye istersen doktoruna soyler o sana istedigin tahlili yapar tatlim

NasilsiniZ kizlar ben bugun felaket agrim vardi karnim sirtim acile gittim az once ece feldim uzanmisim evde optum sizleri

merhaba canlarim nasilsiniz bayadir yoktum mobildeyim gecmisede bakamadim dun annemler geldik kocacigimi da bugun gonderdim eve siz neler yapiyosunuz durumler nasil benim bat 13 haziran nolur dua edin bana ... hayirli geceler simdi cikmam lazim opuldunuz

meddiiimmmmmm senin adına çok sevindin canım ... hayırlısı olsun inşallahhhhhh güzell haberler alırsınnn canım benimmm

scorpiicimmmm canımm... çok büyük geçmiş olsun canım benim... dikkat et kendine.. o klimalı otobüslara binmek zorundaysan hergün, hırka fular falan al yanına kuzummmm....

çok şükür iyiyim bitanemhoşgeldiniz bendede geceleri uyku çöküyor .ilk zamanlar gece gündüz uyuyodum.şimdi yavaş yavaş gündüz uykuları kayboluyoama saat 8 dedimi gözler gidiyobaşka bi doktora daha gitmedim kızçem .hala beklemedeyim ben yahayırlısı artık umarım iyidir benim teyzoşum nasıl ne testi yapcakmış 2li test falanmı:26:

sernesim hoşgeldinnasıl gidiyo tatil ohhh annecinin yanındasın neka güzel
dualarımdasın inşalah hayırlısı ise seninledir meleğin canbonum

valla bilmiyorum ki hayolotum 10. haftanda gel gereken bütün testleri yapalım dedi...artık hayırlısı bakalım ya kızlarr aklıma takılan bir şey hamile kadın canının istediğini yiyemesse ne olur leke falan mı çıkar ben inanmak istemiyorum böyle şeylere ama etrafmdakiler korkutuyor beni

Günaydınlar olsun canlarım gününüz hayırlı bereketli mutlu sağlıklı geçsin inş.. nasılsınz neler yapıyosunuz ben pek giremiyrm bu aralar inşşş hepiniz çok çok iyisinizdir isteyenler hamiştirrr

anladım kızçem
ne oldu canın bişeymi çekti:26:bulamıycağın bişey varsa gönderelim istanbuldanöyle der eskiler ama doğruluğu varmı bilmem:26:bide aşerdiğin şeyi yediğinde elini yıkamadan biyerine sürme.çocukta yediğin şeyin lekesi çıkarmış.bu gerçek sanırım çünkü kardeşimde var

karamım günaydınnnnhpoşgeldin nasılsın

iyiyim çok şükür hayalotum ama kafam çok bulanık ya. biliyosun d. kontrol hapı kullanıyodum neredeyse 15 gün önce lekelenmelerim başladı hatta kurumu gibi bişeyler geldi doktorumu aradım olur haptan dolayı demişti. 4 tane ilaç kalınca regl olursun dedi benim ilaç biteli 2 gün oldu hala regl olmadım lekelenmelerde bitti gibi çok çok az. napcam bilmiyrm niye regl olmadım ki diyorum kafayı yiyecem valla canımm

Selammm kizlar nasildiniz gebelige bagli gaz sorunu kabizlik cektim sogukalginligi da var su kizi hayirlirsiyla doguruyum baska birsry istemiyorum esim arayipta neyin var demedi hic umrunda degiliz oyle iste suan iyiyim kizlar suzler ne alemdesiniz

telaş yapma kuzum dur bakalım olursun.sen ilacı hiç aksatmamıştın dime.hani hapın korumasını azaltan bişey yapmadın.:26:
ama biraz daha bekle stres yaptığın için olmassın bak.kafanı bulandırma hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…