- 14 Aralık 2012
- 686
- 5
- 118
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #51.041
telaş yapma kuzum dur bakalım olursun.sen ilacı hiç aksatmamıştın dime.hani hapın korumasını azaltan bişey yapmadın.:26:
ama biraz daha bekle stres yaptığın için olmassın bak.kafanı bulandırma hemen
Selammm kizlar nasildiniz gebelige bagli gaz sorunu kabizlik cektim sogukalginligi da var su kizi hayirlirsiyla doguruyum baska birsry istemiyorum esim arayipta neyin var demedi hic umrunda degiliz oyle iste suan iyiyim kizlar suzler ne alemdesiniz
Selammm kizlar nasildiniz gebelige bagli gaz sorunu kabizlik cektim sogukalginligi da var su kizi hayirlirsiyla doguruyum baska birsry istemiyorum esim arayipta neyin var demedi hic umrunda degiliz oyle iste suan iyiyim kizlar suzler ne alemdesiniz
iyiyim çok şükür hayalotum ama kafam çok bulanık ya. biliyosun d. kontrol hapı kullanıyodum neredeyse 15 gün önce lekelenmelerim başladı hatta kurumu gibi bişeyler geldi doktorumu aradım olur haptan dolayı demişti. 4 tane ilaç kalınca regl olursun dedi benim ilaç biteli 2 gün oldu hala regl olmadım lekelenmelerde bitti gibi çok çok az. napcam bilmiyrm niye regl olmadım ki diyorum kafayı yiyecem valla canımm
canım geçmiş olsun. bol bol su içmeye çalış. bide taze kayısı çıktı artık ondan tüket Allah yardımcın olsun canımm. Amannn takma kocanı dengesiz oluyo erkekler arada sen kendine kızına dikkat et o hatasını anlar kuzummmSelammm kizlar nasildiniz gebelige bagli gaz sorunu kabizlik cektim sogukalginligi da var su kizi hayirlirsiyla doguruyum baska birsry istemiyorum esim arayipta neyin var demedi hic umrunda degiliz oyle iste suan iyiyim kizlar suzler ne alemdesiniz
habibtem çok şükür iyisin
bendede var kabızlıktan:26::26:normaldede sorun var zaten ama bana bi zarar vermiyodu.şimdi hiç çıkamıyorumbende doktora söylesemmi ilaç vercek diye çekiniyorum ben
senin bu herif niye değişti birden bire ben anlamadım
datlımmm nasılsın..... bekle bakalım birazzz ceylanımmm.. her bünyede aynı etkiyi yapmıoo ilaçlar..
iyiyim çok şükür priorimm sen nasılsınnn bakammm. Vala nasıl bünyem var anlamadım canım ya ya kist oldu yada eşime diyorum tekrar hamile kalmayayım diye takılıyorum oda birbirimizi mi gördükte hamile kalcan bitmedi ki lekelerin diyoooo
anladım kızçem
ne oldu canın bişeymi çekti:26:bulamıycağın bişey varsa gönderelim istanbuldanöyle der eskiler ama doğruluğu varmı bilmem:26:bide aşerdiğin şeyi yediğinde elini yıkamadan biyerine sürme.çocukta yediğin şeyin lekesi çıkarmış.bu gerçek sanırım çünkü kardeşimde var
hayırlısı olsun kuzucum... hayalotumun dediği gibi bekle sen azıcık daha...
ya bu arada ben ovu testine başlıcam... çok gerginim ... ya yımırtlamıosam...kırmızılar c.tesi bitti.. ama böleeee bi sıkıntı var içimdeee
haftasonu bişileri bahane edip ağlayıp durdummm... testi kullanmadan yan etki yaptı galibaaa
bekliyorum canımmm artık napayımm. yumurtlarsın canım stress yapmaa... ağla ağla ferahlarsın canımmm için açılır bende ağlıyorum rahatlıyorum. Glukofen falan kullanıyo musun sen canım.
yok canım... bilmiyorum o ilacı .. bi kere doktora gittim onda da doktor bekle dedi.... ben d.k.hapını 9-10 ocak gibi bıraktımm...
bende pko olduğu için yumurtlayamıyorum yani yumurtluyorumda istenilen boyuta gelmiyo yumuşlarım o yüzden vermişti doktorum kullanıyorum ama mahvediyo beni 3 gündür tekrar başladım mide bulantısından aferdersin ishalden kurtulamıyorm inş. benimde bu ay büyürde yumuoşlar gelecek ayın anneleri bizler oluruz canımmm
merhaba kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz..ben uzun zamandır giremedim valla özledim hepinizi.. ne var ne yok yeni gelişme haberler var mı?? hayalotum sen nasılsın neler yapıosun teyzoşu ne alemde
kuzucum.. inşallah hayırlısıyla bu ay olur... benim pko lu arkadaşım 2. bebişine hamileee.. biraz adeti düzensizmişş.. sonra doktor düzenleyici vermiş.. 3 ay kullanmış sonraki 2 ay içinde de ilk bebişee hamile kalmıtıı
iyiyz şekerimmmmm sen nasılsın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?