Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yok bitanem ya aksatmadım gününü hiç kaçırmadım ama bi kaç saat aksattığım oldu. bakalım 2 gün daha bekleyeyim doktora gideyim diyorum. acaba hapı kullanırken yine mi kist oluştu kiii offffff offfffffffffffffffffffffff

Selammm kizlar nasildiniz gebelige bagli gaz sorunu kabizlik cektim sogukalginligi da var su kizi hayirlirsiyla doguruyum baska birsry istemiyorum esim arayipta neyin var demedi hic umrunda degiliz oyle iste suan iyiyim kizlar suzler ne alemdesiniz

alpinimmmm canımmm geçmiyler olsun... mercimek çorbası ve kuru kayısı yiyebilirsen dene canım benim iyi gelir kabızlığına.... hergün 1 kase çorba içmeye çalışş.. sıvı gıdalara yüklen birazz....

Selammm kizlar nasildiniz gebelige bagli gaz sorunu kabizlik cektim sogukalginligi da var su kizi hayirlirsiyla doguruyum baska birsry istemiyorum esim arayipta neyin var demedi hic umrunda degiliz oyle iste suan iyiyim kizlar suzler ne alemdesiniz

habibtem çok şükür iyisin
bendede var kabızlıktan:26::26:normaldede sorun var zaten ama bana bi zarar vermiyodu.şimdi hiç çıkamıyorumbende doktora söylesemmi ilaç vercek diye çekiniyorum ben
senin bu herif niye değişti birden bire ben anlamadım

datlımmm nasılsın..... bekle bakalım birazzz ceylanımmm.. her bünyede aynı etkiyi yapmıoo ilaçlar..

canım geçmiş olsun. bol bol su içmeye çalış. bide taze kayısı çıktı artık ondan tüket Allah yardımcın olsun canımm. Amannn takma kocanı dengesiz oluyo erkekler arada sen kendine kızına dikkat et o hatasını anlar kuzummm

Ne yaparSa yapdin umrumda degil hicbirlimseye guvenmiyorum kocam da olsa Bir ben ve kizim artik dunya umrumda degil cok yoruldum cunku benim be yasadigimi siz biliyorsunuz ama artik yeter

Kuru kayisi yiyorum ac karnina

datlımmm nasılsın..... bekle bakalım birazzz ceylanımmm.. her bünyede aynı etkiyi yapmıoo ilaçlar..

iyiyim çok şükür priorimm sen nasılsınnn bakammm. Vala nasıl bünyem var anlamadım canım ya ya kist oldu yada eşime diyorum tekrar hamile kalmayayım diye takılıyorum oda birbirimizi mi gördükte hamile kalcan bitmedi ki lekelerin diyoooo

hayırlısı olsun kuzucum... hayalotumun dediği gibi bekle sen azıcık daha...

ya bu arada ben ovu testine başlıcam... çok gerginim ... ya yımırtlamıosam ...kırmızılar c.tesi bitti.. ama böleeee bi sıkıntı var içimdeee

haftasonu bişileri bahane edip ağlayıp durdummm... testi kullanmadan yan etki yaptı galibaaa

allah razı olsun canım sabah namazdan sonra rüyamda balık gördüm uyandığımda canım çok istiyordu ama sabahın 7 sinde de balık mı yenilir sonra buzlukta vardı cıkarayım dedim kokusu birden ağır geldi canım istemedi aklıma takıldı yoksa aman aman bir şey canım istemiyor ama rüyamda sabaha kadar yemekle ilgili şeyler görüyorum ...anlamadım gitti hayırlısı garip bu işler kimisi saklı yersen çıkar diyor kimisi canın istediğini yemessen çıkar diyor ...burda bir komşu hamileyken canı ahududu mu et mi ne istediğinide bilmiyor ama yememiş çocuğun yüznde gözle burun kenarında kırmızılık çıkmışş

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım ya ...bende yaşıyordum kabızlık günlük 1 litre veya daha fazla içmeye başladığım günler rahat çıkıyorum sizde bir deneyin faydasını göreceksiniz bağırsakları çalıştırıyormuş bol su...

bekliyorum canımmm artık napayımm. yumurtlarsın canım stress yapmaa... ağla ağla ferahlarsın canımmm için açılır bende ağlıyorum rahatlıyorum. Glukofen falan kullanıyo musun sen canım.

bekliyorum canımmm artık napayımm. yumurtlarsın canım stress yapmaa... ağla ağla ferahlarsın canımmm için açılır bende ağlıyorum rahatlıyorum. Glukofen falan kullanıyo musun sen canım.

yok canım... bilmiyorum o ilacı .. bi kere doktora gittim onda da doktor bekle dedi.... ben d.k.hapını 9-10 ocak gibi bıraktımm...

merhaba kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz.. ben uzun zamandır giremedim valla özledim hepinizi.. ne var ne yok yeni gelişme haberler var mı?? hayalotum sen nasılsın neler yapıosun teyzoşu ne alemde

yok canım... bilmiyorum o ilacı .. bi kere doktora gittim onda da doktor bekle dedi.... ben d.k.hapını 9-10 ocak gibi bıraktımm...

bende pko olduğu için yumurtlayamıyorum yani yumurtluyorumda istenilen boyuta gelmiyo yumuşlarım o yüzden vermişti doktorum kullanıyorum ama mahvediyo beni 3 gündür tekrar başladım mide bulantısından aferdersin ishalden kurtulamıyorm inş. benimde bu ay büyürde yumuoşlar gelecek ayın anneleri bizler oluruz canımmm

kuzucum.. inşallah hayırlısıyla bu ay olur... benim pko lu arkadaşım 2. bebişine hamileee.. biraz adeti düzensizmişş.. sonra doktor düzenleyici vermiş.. 3 ay kullanmış sonraki 2 ay içinde de ilk bebişee hamile kalmıtıı

İnşallah hayırlısı olsun canım.. maşallah ne güzel hemen hamile kalmış arkadaşın ben 1 buçuk senedir uğraşıyorum ummadığım zamanda oldu düştü ondada meleğim bakalım inş.. bundan sonrada olur. bi arkadaşımın eşi umreye gitti. orda benim için dua etmeişler Allah razı olsun. bana hurmayla zemzem getirmiş ilişkiden önce o hurmayı yiyecekmişim bakalım. mübarek yerlerden gelen hurmayıda yiyicem inş.. Rabbim hepimize nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…