- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #51.061
İnşallah hayırlısı olsun canım.. maşallah ne güzel hemen hamile kalmış arkadaşın ben 1 buçuk senedir uğraşıyorum ummadığım zamanda oldu düştü ondada meleğim bakalım inş.. bundan sonrada olur. bi arkadaşımın eşi umreye gitti. orda benim için dua etmeişler Allah razı olsun. bana hurmayla zemzem getirmiş ilişkiden önce o hurmayı yiyecekmişim bakalım. mübarek yerlerden gelen hurmayıda yiyicem inş.. Rabbim hepimize nasip eder
bnde iyim cnm bnm saol1 haftalık izne ayrıldım ewde yaz temizliği yapıorum ama 4 günüm bitti daha ewın yarısını temizledim çok işim var çokkkkk
bnde iyim cnm bnm saol1 haftalık izne ayrıldım ewde yaz temizliği yapıorum ama 4 günüm bitti daha ewın yarısını temizledim çok işim var çokkkkk
kuzumm çok sevindimm.. şifa niyetinee... vesile olsun inşallah bebişinin gelmesineee
Kolay gelsin canım. bitmez valla ev temizliği bende geçen hafta yaptım tam bi hafta sürdü işler bitti ev temizlendi ama bende bitmiştim. 1 hfta geçti ev yine battı şimdi tekrar başlıcam. Nankör meslek bu ev hanımlığııı
kızçelerimmmmm canınızaa yazık yaaa.... ben karşıyımmm öyleeee büyükk temizliklere... ev yine kirlenioo yıprandığınızla kalıyosunuz.. benim annemm çok titizdii.. evi durmadan kaldırır indirirdi.. şimdi kolunu bile kaldıramıyoooo.. tükendi vücudu...
yıpranmak ki ne yıpranmak canım. evim yol kenarında çok tozlanıyo mecbur hergün toz almak zorundayım. Tabi eş faktörüde var kendi yapmaz ama bana ev yine pislenmiş tozlanmış temizle aşkım diyerek başımın etini yiyo sanki ben bilmiyorum evin dağildığını
ceylanım.. bilirim o tozu.. benim ki de yol kenarı... bi de yol yapım var ki sormaaa.... bi araba geçioo tüm toz havada.. ama baştan nasıl alıştırırsan öyle gider,,, ben sevmiomm öle temizlik yapmayı çok.. şükür pis değilim ama.. kazımam kolay kolay .. işten güçten vakit yok zaten.. eşimi de alıştırdım.. ben sevmiom dedim.. zaten ağlama krizine giriom iş yaparken.. sinirlerim bozuluyooo.. h.içi işte.. haftasonu evde çalışş ..Allahtan yardım edioo bana,,,
çalışsam bende yapmam bu kadar detaylı canımm ama bazende sıkıntıdan yapıyorum. Temizlik manyağı değilim ama çok misafirim oluyo benim gelen giden sağolsunlar eksik olmuyo. bazen oluyo yapmıyorum diyo ev dağılmış çok biliyosan sen yap yada kadın tut diyorum o zaman susuyo sağolsun canım kocam
şekerimmmm Allah kolaylık versin... tabi evde olunca öyle... ben h.içi misafir kabul etmiyorum mümkün olduğunca.. işten yorgun geliyorum diye... ama sizin bi bahaneniz de olmaz kolay kolay.... çok yıpratmayın annem kendinizi...olduğu kadar.. bu canlar size emanett.. hesabını size soracaklar
aynen öyle bahanemiz olmuyo canımm. napacannnn yapacan :) bizlerde böylee kendimizi heba ediyoruz... zaten hamiş olayım hiç yormycam kendimi herkes her işi kendi yapsın dicem
süpersin karam... sen bi hamişş kal... ben seni desteklicemm.. gaz vercem sanaaaaa...
Habibtem benim nasilsin findigin utanmis gordunmu yerim ben onu kurban olur teyzesi kendinize iyi bakin ne guzel esin hevesli birsey almak icin ne guzel birsey
allah razı olsun canım sabah namazdan sonra rüyamda balık gördüm uyandığımda canım çok istiyordu ama sabahın 7 sinde de balık mı yenilir sonra buzlukta vardı cıkarayım dedim kokusu birden ağır geldi canım istemedi aklıma takıldı yoksa aman aman bir şey canım istemiyor ama rüyamda sabaha kadar yemekle ilgili şeyler görüyorum ...anlamadım gitti hayırlısı garip bu işler kimisi saklı yersen çıkar diyor kimisi canın istediğini yemessen çıkar diyor ...burda bir komşu hamileyken canı ahududu mu et mi ne istediğinide bilmiyor ama yememiş çocuğun yüznde gözle burun kenarında kırmızılık çıkmışş
sernesim hoşgeldinnasıl gidiyo tatil ohhh annecinin yanındasın neka güzel
dualarımdasın inşalah hayırlısı ise seninledir meleğin canbonum
alppin kuşummmm..yaaa valla anası gibi inatçı akrep çıkacak didişip durucaz ben anladımmmmmm
doktor o kadar dürttü hiççç istifini bozmadı..aman zaten sağlığı gelişimi yerinde olsun da cinsiyetin önemi yok..az daha bekleriz..olmadı doğurunca öğrencez zatennnn
sorma kocam daha bi hevesli..ama doktorumuzda 28. haftaya kadar alma bişey diyo..belki batil ınanc dersiniz ama ben öyle düşünüyorum aceleye gerek yok diyo..aslında çok ta mantıklı..kadın neler görmüştür kimbilir bunca yılda..
ben iyiyim kuzum haftasonu çok hastaydım..antibiyotikle ayağa kalktım..sesim gitmişti..şimdi çatallı da olsa geri geldi çok şükür..bugün izin kullandım bende..
sen nasılsın tatlım..teysesinin kuzusu naz iremim nasıllarrrrr
tr de rahatın yerindedir inşallah cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?