Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

merhaba kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz.. ben uzun zamandır giremedim valla özledim hepinizi.. ne var ne yok yeni gelişme haberler var mı?? hayalotum sen nasılsın neler yapıosun teyzoşu ne alemde
kız çiğdemim sen nerelerdesin yawsaçcıklarınızdan cekıcem sızlerın nassın kızçem.çok şüğkür bizde iyiyiz şuanlık sorun yok canbonum

karamım aslında oldum olası bu cümleden nefret ederdin.pkolularda hamile kalabiliyor lafından.ama gerçektende öyleymiş kuzum.benden önce aslında habıbte ile asetonum bu şekil hamile kaldı.bende pkoluyum biliyosun kuzum.emin ol herşeyin bi zamanı var yoksa kistti ,tüpptü bunlar sadece bi bahane .yeterki rabbim ol desin.inşallah hurmalarda sana şifa olur kuzumyumurtan gelişmiyosa eğer incir kürünü ve havuç kürünü dene bi kuzum
scorcipim yinemi belli olmadıııne inatçıymış bu teyzoşum yavalla bak ben söyliyeyim bu çocuk geç doğar gününü geçirir scorcipimolsun olsun sağlıklı olsunda gerisi hiç önemli değil

anasına çekmiş anasınaaaaaaaaaaaaaaa
ohh iki keçi olcaz bi evdeee
evet cnm ya herşey yolunda çok şükür..160 gr olmuş 15 cm de boyu var..gelişimi güzel maşallahh..normal doğum olursa 17 kasım dedi doktorrdedim normal doğurabilsem kendi doğum günümde doğurmak süper olur yahuuuuu

anasımı babasımı bilemem kızçem,
yazık enişteme ya
maşallah beni,m kuzuma çok şükür rabbim sağlıkla kucagınada almayı nasıp etsın
aynı günde doğsanız bide eniştemin vay haline

İnşallah canımm hurmaların faydası olur. bende sizler gibi hamiş olurum. ne pkoymuş mahvetti beni 5-6 yıldır. biliyorum en umutsuz zamanımda hamile kaldım yeter ki Rabbim ol desin. Bakalım yarın doktora gidicem ne ne diyecek hayalotum. incir kürünü yapayım dedim olmuyo canım bu hapı bile zor içiyorum midem ağzımda geziyorum. huyum çok kötü hemen herşeyden midem bulanıyoo kuzum

ayy canım sana da çookk geçmiş olsunnnnn..acaba enfeksiyon falan mı kaptın..şimdi iyisindir inşallahhh..
ahh bu erkeklerrr..hiç takma kafana tatlım..bazen odun oluyorlar..benimki deöyle..inan öyle manasız şeylerden kavga ecder laf sokar oldu kiççadamın huyu değişti bebek olunca..düşüncesizleşti resmen..
seninki bi de uzakta olunca hiç düşünemiyo sanırsamm..nasılsa babanlar kardeşlerin ve kendi ailesi var ya aklınca ,içi rahat..erkekişte napcannn

anasımı babasımı bilemem kızçem,
yazık enişteme ya
maşallah beni,m kuzuma çok şükür rabbim sağlıkla kucagınada almayı nasıp etsın
aynı günde doğsanız bide eniştemin vay haline

yok anam o melek enişten bi huy değiştirdiki sorma..agresif bi adam oldu..o mu hamile ben mi hamile inan anlamıyorum..
dr a dedim normal yapabilecek cesaretim yok diye..dedi çatı muayenesi yaparız..ona göre istersen normal yaparsın cesaretin geli,r belki dedi..bakalım valla Allah büyükkkk:44:

oyy bende senin gibiyim kuzum .ama şu lanet olası pko yüzünden soğan bile içtim yani
sen şimdi hangi ilacı içiyodun ,ismi neydi kızçem:26:bu ay son dime bidaha kullancanmı

scorcipim bizi kocalarda bi odunluk mu var ben anlamadımki:44::44::44:
benimkide midemin çok bulandığı zamanlarda dedim bi ev süpür bariyok daha karnım bile çıkmamış,niye kendimi hemen yataklara atmışım neler neler bi yatırmadı beni yataktautanmasa zorla kaldırcaktı ozamanlar cidden halim yoktuda bu hafta yemek yapmaya başladım kokulardan tiksinmiştimbide senin ayına kadar gelebilsem benimkisi ayaklarını yıkatır herhadebu adama nolduysa bi kaprislendi anlamadım
bakıyorum başka topiklere benle aynı haftakilerin eşleri ev süpürüp siliyolarbenimkisi kazma
en güzeli normal kuzumsonradan çekmessin.valla ben 5 gün annemin doğumunda doğum yapanların yanında kaldım ürktüm sezeryandannormal doğum en güzeli.çok zordur ama sonrası rahat

kuzum benimki iş dedinmi yapıyo ama anlamsız kaprisler falan..e bende sinirleniyorum kavga çıkıyo bu sefer..bizden çok onlar hamile ben sana diyim
evet cnm normalkesinlikle doğal olanı..ve tabii zor o an yaşarken..sezeryandan da uyandıktan sonrası zor..valla bilmiyom artık zman yaklasınca karar vercem sanırım

oyy bende senin gibiyim kuzum .ama şu lanet olası pko yüzünden soğan bile içtim yani
sen şimdi hangi ilacı içiyodun ,ismi neydi kızçem:26:bu ay son dime bidaha kullancanmı

soğanı bende içtim 3 gün hayalotum son gün fenalaştım hastanelik oldum neredeyse bıraktım. Qlairista diye doğum kontrol hapı kullanıyodum doktor 2 ay kullan dedi... ama ben bidaha kullanmıcam kuzum. şimdi sadece günde 2 defa glukofen kullanıyorum...

ay geçen hafta yapmayan adam bundan sonra hiç yapmassınvalla zıplarım üstüneben zaten normalde kapris yapardım herşey normaldişimdi en ufak bi şeyde Allahtan hamilesin diyorne alakaysa normalde daha beterdim aslındabende çok gıcık olursam sevme annem babayı pis baba diyorumozaman çocuk hisseder deme öyle söyle yapım diyor hemen buseferde gıcıklık değilmi yaptırmıyorum

hayırlısı kızçem .kısmette ne varsa onu görcen.normal diye girersin sezeryana döner bebek.mesela ben normalken ters gelmişim acil sezeryana almışlar annemi

inşallah ameliyata gerek kalmaz kuzum.ama gerekliysede eger sakın aksatmaseni seviyorum

yok canim ya ameliyat kesinde ne zaman ve nerde olacagi belli degil ben ne zaman annemlere gelsem kocamin huysuzlugu tutuyo burda olayim dedim bana kim bakcak istnbulda dedim merak etme ac kalmzsin dedi cok moralim bozuk suanda hemde haftasonu gelicem alicam seni diyo herseyi kendi kafasina gore yapiyo bir muddet konusmayalim dedim oda aramiyo suraya geleyimde bi moralimi bozmasa nolur

ben içtim sonuna kadar.
aslında ilk denememde 3 gün içtim bıraktım aylar sonra inat ettim hepsini içtim
tabi bundan bi 5 ay önce falan sanırımama adetlerimi düzene soktı sağolsun.öncesinde tarlusal ile adet oluyodum her ay d.kontrole rağmensonra tarlusal içmeden adet olmaya başlamıştım
ilk defa duydum ben o d.kontrolü:44:
ben yasmin le ginera kullanmıştım tekinşallah herşey düzene girecek karamım

sernesim sanırım bizim topikteki bütün herifler bu sene bi, dengesizleşti
o nasıl lafmış aç kalmaın dye
inşallah güzel bi doktor bulursun sernesim Rabbim yardımcın olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…