- 29 Ekim 2012
- 22.791
- 58.112
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #51.081
kız çiğdemim sen nerelerdesin yawmerhaba kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz..ben uzun zamandır giremedim valla özledim hepinizi.. ne var ne yok yeni gelişme haberler var mı?? hayalotum sen nasılsın neler yapıosun teyzoşu ne alemde
karamım aslında oldum olası bu cümleden nefret ederdin.pkolularda hamile kalabiliyor lafından.ama gerçektende öyleymiş kuzum.benden önce aslında habıbte ile asetonum bu şekil hamile kaldı.bende pkoluyum biliyosun kuzum.emin ol herşeyin bi zamanı var yoksa kistti ,tüpptü bunlar sadece bi bahane .yeterki rabbim ol desin.inşallah hurmalarda sana şifa olur kuzumbende pko olduğu için yumurtlayamıyorum yani yumurtluyorumda istenilen boyuta gelmiyo yumuşlarım o yüzden vermişti doktorum kullanıyorum ama mahvediyo beni 3 gündür tekrar başladım mide bulantısından aferdersin ishalden kurtulamıyorm inş. benimde bu ay büyürde yumuoşlar gelecek ayın anneleri bizler oluruz canımmm
scorcipim yinemi belli olmadıııSelam canlarim bugun kontrolumuz vardi ama benim inatci,anasi kilikli veletim oturmus totosunun uzerine bir turlu acmadi bacakarini.ne yaptiysa doktor yine goremedi.bacak arasinda hafif bi cikinti gordu ama emin degil tabii erkek buyuk ihtimalle dedi.artik temmuzda ogrenicem ayrintili usg ye gittigimde.
Zaten be pek merak etmiyorum da babamiz nedense cok hevesli.bjk den badi falan alcakmis.kiz sa kirmizi erkekse siyah.
Adamin hayallere bakin hele
hosbuldum canı tatil iyi gidiyo şimdilik bakalım belkı kıl donmesı amelıyatımı olurum malum ramazanda gelıyo annecumle hasret gıderıyoruz sımdılık saol canım dualarınız ıcın
karamım aslında oldum olası bu cümleden nefret ederdin.pkolularda hamile kalabiliyor lafından.ama gerçektende öyleymiş kuzum.benden önce aslında habıbte ile asetonum bu şekil hamile kaldı.bende pkoluyum biliyosun kuzum.emin ol herşeyin bi zamanı var yoksa kistti ,tüpptü bunlar sadece bi bahane .yeterki rabbim ol desin.inşallah hurmalarda sana şifa olur kuzumyumurtan gelişmiyosa eğer incir kürünü ve havuç kürünü dene bi kuzum
scorcipim yinemi belli olmadıııne inatçıymış bu teyzoşum ya valla bak ben söyliyeyim bu çocuk geç doğar gününü geçirir scorcipim olsun olsun sağlıklı olsunda gerisi hiç önemli değil
Hayalotunmmmmmmmmmmmm nasilsin bitanemmmmmmmm findigim nasilne yapiyor acaba
anasına çekmiş anasınaaaaaaaaaaaaaaa
ohh iki keçi olcaz bi evdeee
evet cnm ya herşey yolunda çok şükür..160 gr olmuş 15 cm de boyu var..gelişimi güzel maşallahh..normal doğum olursa 17 kasım dedi doktorrdedim normal doğurabilsem kendi doğum günümde doğurmak süper olur yahuuuuu
karamım aslında oldum olası bu cümleden nefret ederdin.pkolularda hamile kalabiliyor lafından.ama gerçektende öyleymiş kuzum.benden önce aslında habıbte ile asetonum bu şekil hamile kaldı.bende pkoluyum biliyosun kuzum.emin ol herşeyin bi zamanı var yoksa kistti ,tüpptü bunlar sadece bi bahane .yeterki rabbim ol desin.inşallah hurmalarda sana şifa olur kuzumyumurtan gelişmiyosa eğer incir kürünü ve havuç kürünü dene bi kuzum
scorcipim yinemi belli olmadıııne inatçıymış bu teyzoşum ya valla bak ben söyliyeyim bu çocuk geç doğar gününü geçirir scorcipim olsun olsun sağlıklı olsunda gerisi hiç önemli değil
KuRban olsun teyzesi ne gelirse hosgelir esinin heveli olmasi ne guzel senin heyecanina heyecan katiyordur eminim saglikla kucaginiza alirsiniz canim
Ben dun acildeydim habibtem cok kotuydum kizima birsey oldu sandim sirtimagirdi karnimkusma kabizlikhepsi birden ama encokzorumagiden esimin arayipta neyin var dememesi oldu hic ilgilenmedi bile umrunda degil anlatacagin bitanem
anasımı babasımı bilemem kızçem ,
yazık enişteme ya
maşallah beni,m kuzumaçok şükür rabbim sağlıkla kucagınada almayı nasıp etsın
aynı günde doğsanız bide eniştemin vay haline
İnşallah canımm hurmaların faydası olur. bende sizler gibi hamiş olurum. ne pkoymuş mahvetti beni 5-6 yıldır. biliyorum en umutsuz zamanımda hamile kaldım yeter ki Rabbim ol desin. Bakalım yarın doktora gidicem ne ne diyecek hayalotum. incir kürünü yapayım dedim olmuyo canım bu hapı bile zor içiyorum midem ağzımda geziyorum. huyum çok kötü hemen herşeyden midem bulanıyoo kuzum
yok anam o melek enişten bi huy değiştirdiki sorma..agresif bi adam oldu..o mu hamile ben mi hamile inan anlamıyorum..
dr a dedim normal yapabilecek cesaretim yok diye..dedi çatı muayenesi yaparız..ona göre istersen normal yaparsın cesaretin geli,r belki dedi..bakalım valla Allah büyükkkk:44:
scorcipim bizi kocalarda bi odunluk mu var ben anlamadımki:44::44::44:
benimkide midemin çok bulandığı zamanlarda dedim bi ev süpür bariyok daha karnım bile çıkmamış,niye kendimi hemen yataklara atmışım neler neler bi yatırmadı beni yatakta utanmasa zorla kaldırcaktı ozamanlar cidden halim yoktuda bu hafta yemek yapmaya başladım kokulardan tiksinmiştim bide senin ayına kadar gelebilsem benimkisi ayaklarını yıkatır herhade bu adama nolduysa bi kaprislendi anlamadım
bakıyorum başka topiklere benle aynı haftakilerin eşleri ev süpürüp siliyolarbenimkisi kazma
en güzeli normal kuzumsonradan çekmessin.valla ben 5 gün annemin doğumunda doğum yapanların yanında kaldım ürktüm sezeryandan normal doğum en güzeli. çok zordur ama sonrası rahat
oyy bende senin gibiyim kuzum .ama şu lanet olası pko yüzünden soğan bile içtim yani
sen şimdi hangi ilacı içiyodun ,ismi neydi kızçem:26:bu ay son dime bidaha kullancanmı
kuzum benimki iş dedinmi yapıyo ama anlamsız kaprisler falan..e bende sinirleniyorum kavga çıkıyo bu sefer..bizden çok onlar hamile ben sana diyim
evet cnm normalkesinlikle doğal olanı..ve tabii zor o an yaşarken..sezeryandan da uyandıktan sonrası zor..valla bilmiyom artık zman yaklasınca karar vercem sanırım
inşallah ameliyata gerek kalmaz kuzum.ama gerekliysede eger sakın aksatmaseni seviyorum
soğanı bende içtim 3 gün hayalotum son gün fenalaştım hastanelik oldum neredeyse bıraktım. Qlairista diye doğum kontrol hapı kullanıyodum doktor 2 ay kullan dedi... ama ben bidaha kullanmıcam kuzum. şimdi sadece günde 2 defa glukofen kullanıyorum...
yok canim ya ameliyat kesinde ne zaman ve nerde olacagi belli degil ben ne zaman annemlere gelsem kocamin huysuzlugu tutuyo burda olayim dedim bana kim bakcak istnbulda dedim merak etme ac kalmzsin dedi cok moralim bozuk suanda hemde haftasonu gelicem alicam seni diyo herseyi kendi kafasina gore yapiyo bir muddet konusmayalim dedim oda aramiyo suraya geleyimde bi moralimi bozmasa nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?