- 14 Aralık 2012
- 686
- 5
- 118
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #51.101
ben içtim sonuna kadar.
aslında ilk denememde 3 gün içtim bıraktım aylar sonra inat ettim hepsini içtim
tabi bundan bi 5 ay önce falan sanırımama adetlerimi düzene soktı sağolsun.öncesinde tarlusal ile adet oluyodum her ay d.kontrole rağmen sonra tarlusal içmeden adet olmaya başlamıştım
ilk defa duydum ben o d.kontrolü:44:
ben yasmin le ginera kullanmıştım tekinşallah herşey düzene girecek karamım
slm kızcelerim...zor bela görkemi uyuttum..bi bakayım size dedim..özledim ahretliklerimi
almıyo midem canım içemiyorum bnde farlutal ile her progestan kullanıyodum. ara ara düzene giriyodu adetlerim. glukofende işe yaramaya başlamıştı. hamişlikte araştırdım iyi bi doktor buldum. düşükten sonra bu hapı verdi tamamen bitkiselmiş 28 tane tablet var zaten hapa hiç ara vermeden kullanıyomuşun. daha önceden bende yasminle diana 35 kullanmıştım ama bu hap bana iyi gelmedi kuşumm
progestanla duphastonda kullandım ama bi işe yaramamıştı.
hamile kaldığım ay sadece b12 vitamini ile glifor kullandım tüpe hazırlık için.zaten bebiş benimleymişsizinkilerde böyle sürpriz olucak inşallah
kızçelerim nere kaçtınız
sernesim sanırım bizim topikteki bütün herifler bu sene bi, dengesizleşti
o nasıl lafmış aç kalmaın dye
inşallah güzel bi doktor bulursun sernesim Rabbim yardımcın olsun inşallah
slm arkadaşlar bende yaklaşık 11 aydır denıyorum ama sonuç hep negatif doktora gittim sorun olmadığını söylüyor.ama ben ve eşim asırı stres yaptıgımız ıcın sanırım hep hüsarana uğruyoruz. beklemek gercekten cok zor adetıme 5 gun var ama sımdıden belirtılerı mevccut sonuc sanırım yıne hüsan
Selam canlarim bugun kontrolumuz vardi ama benim inatci,anasi kilikli veletim oturmus totosunun uzerine bir turlu acmadi bacakarini.ne yaptiysa doktor yine goremedi.bacak arasinda hafif bi cikinti gordu ama emin degil tabii erkek buyuk ihtimalle dedi.artik temmuzda ogrenicem ayrintili usg ye gittigimde.
Zaten be pek merak etmiyorum da babamiz nedense cok hevesli.bjk den badi falan alcakmis.kiz sa kirmizi erkekse siyah.
Adamin hayallere bakin hele
ay geçen hafta yapmayan adam bundan sonra hiç yapmassınvalla zıplarım üstüne ben zaten normalde kapris yapardım herşey normaldi şimdi en ufak bi şeyde Allahtan hamilesin diyor ne alakaysa normalde daha beterdim aslında bende çok gıcık olursam sevme annem babayı pis baba diyorum ozaman çocuk hisseder deme öyle söyle yapım diyor hemen buseferde gıcıklık değilmi yaptırmıyorum
hayırlısı kızçem .kısmette ne varsa onu görcen.normal diye girersin sezeryana döner bebek.mesela ben normalken ters gelmişim acil sezeryana almışlar annemi
slm kızcelerim...zor bela görkemi uyuttum..bi bakayım size dedim..özledim ahretliklerimi
günaydın kızlar nasılsınız??? yaa dün benden kahverengi bi akıntı geldi ahanda adet oldum galiba dedim:)) ama sonra kesildi vee halada olmadım...kasık ağrısı falanda yok anlamadım neden böyle oldu...
keserimmmm günaydın canım.... nasılsın.. geçmişi okuyarak geliyordumm... lekemiiihadi hayırlısı olsun kuzucummm... inşallahhhh bebişş haberini alırızzz
acaba glifor sayesindemi hamile kaldımki:44:inş kuzum.gelcek ama buna inanglikofen glifor işe yarıyo canım bende hamiş kaldığım ay onu düzenli kullanmıştım. inşşş.. sürprizle gelirler canımmmm. kocam kaptı bilgisayarı tabi ben tekrar ele geçirdim
yok kısçem gelmedi diğer mesajlarinsallah kizcem bu mesaj tam 4.mesajim oburleri gorundumu bilmiyorum az oncede tam yazdim abim modemin fisini cekmis :) kocisime arama dedim ama aradi tabiki bende dayanamadim actimm :) cok naziyla oynuyorum ama galiba ikna etcem
meddimmmm ruhh ikiziimmm nerelerdesinnncanlarımm yoğunluğum bitmediği bi türlü yaa.. az kaldı memlekete gitcez diye arkadaşlarla görüşüyoruz her güngidene kadar doldurduk tüm günleri gelemiyorum ama aklımda dularım da sizinle canlarım... bende her şey bildiğiniz gibi, heyecanla c.tesi gününü bekliyorum.. inş bu ay nasip olur
hepinizi çook seviyorum öptüüümmmm
günaydın kızlar nasılsınız??? yaa dün benden kahverengi bi akıntı geldi ahanda adet oldum galiba dedim:)) ama sonra kesildi vee halada olmadım...kasık ağrısı falanda yok anlamadım neden böyle oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?