Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

almıyo midem canım içemiyorum bnde farlutal ile her progestan kullanıyodum. ara ara düzene giriyodu adetlerim. glukofende işe yaramaya başlamıştı. hamişlikte araştırdım iyi bi doktor buldum. düşükten sonra bu hapı verdi tamamen bitkiselmiş 28 tane tablet var zaten hapa hiç ara vermeden kullanıyomuşun. daha önceden bende yasminle diana 35 kullanmıştım ama bu hap bana iyi gelmedi kuşumm

progestanla duphastonda kullandım ama bi işe yaramamıştı.
hamile kaldığım ay sadece b12 vitamini ile glifor kullandım tüpe hazırlık için.zaten bebiş benimleymişsizinkilerde böyle sürpriz olucak inşallah

kızçelerim nere kaçtınız

glikofen glifor işe yarıyo canım bende hamiş kaldığım ay onu düzenli kullanmıştım. inşşş.. sürprizle gelirler canımmmm. kocam kaptı bilgisayarı tabi ben tekrar ele geçirdim

sernesim sanırım bizim topikteki bütün herifler bu sene bi, dengesizleşti
o nasıl lafmış aç kalmaın dye
inşallah güzel bi doktor bulursun sernesim Rabbim yardımcın olsun inşallah

insallah kizcem bu mesaj tam 4.mesajim oburleri gorundumu bilmiyorum az oncede tam yazdim abim modemin fisini cekmis :) kocisime arama dedim ama aradi tabiki bende dayanamadim actimm :) cok naziyla oynuyorum ama galiba ikna etcem

canlarımm yoğunluğum bitmediği bi türlü yaa.. az kaldı memlekete gitcez diye arkadaşlarla görüşüyoruz her gün gidene kadar doldurduk tüm günleri gelemiyorum ama aklımda dularım da sizinle canlarım... bende her şey bildiğiniz gibi, heyecanla c.tesi gününü bekliyorum.. inş bu ay nasip olur
hepinizi çook seviyorum öptüüümmmm

canım Allah kolaylık versin.. İnşallah hayırlı zamanda hayırlı evlatlara sahip olursun ama doğru stres en büyük düşman... benim arkadaş stres yapıyordu çok... 3-4 gün bi kaçamak yapıp tatile çıktılar.. orada hamile kalmış.... önce stresi uzaklaştırın kendinizden...

çok utangaççç minnakımız annesi.. bak doktor var diye göstermemiş... eve alın bi usg.. hemencik gösterir anneciiiinee

günaydın kızlar nasılsınız??? yaa dün benden kahverengi bi akıntı geldi ahanda adet oldum galiba dedim:)) ama sonra kesildi vee halada olmadım...kasık ağrısı falanda yok anlamadım neden böyle oldu...

kıssçemmmm sen çok yaşa pis baba beğendim bunu...

günaydın kızlar nasılsınız??? yaa dün benden kahverengi bi akıntı geldi ahanda adet oldum galiba dedim:)) ama sonra kesildi vee halada olmadım...kasık ağrısı falanda yok anlamadım neden böyle oldu...

keserimmmm günaydın canım.... nasılsın.. geçmişi okuyarak geliyordumm... lekemiii hadi hayırlısı olsun kuzucummm... inşallahhhh bebişş haberini alırızzz

keserimmmm günaydın canım.... nasılsın.. geçmişi okuyarak geliyordumm... lekemiii hadi hayırlısı olsun kuzucummm... inşallahhhh bebişş haberini alırızzz

inşallah canm ama sanmıyorum hsg çektirmiştim ya belkide ondan dolayı olmuştur:))

vee kırmızılar kahverengi olarak gelmeye başladı:))) sanırım hsg den dolayı böyle oldu:)

kıssçelerim ben şu ovu testine başladın akşam.. ama stresten midem bulanıyoo yaa... çok gerdi beni.. napcam ben

insallah kizcem bu mesaj tam 4.mesajim oburleri gorundumu bilmiyorum az oncede tam yazdim abim modemin fisini cekmis :) kocisime arama dedim ama aradi tabiki bende dayanamadim actimm :) cok naziyla oynuyorum ama galiba ikna etcem
yok kısçem gelmedi diğer mesajlarhadi bakalım ikna et anacının yanında ol gönlün nasıl istiyos öyle yaşa hayatını

meddimmmm ruhh ikiziimmm nerelerdesinnnhadi bakalım inşallah c.tesi yi sabırsızlıkla bekliyorum

keserim hayırdır inşallahyoksam teyzoşummu var acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…