Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

vee kırmızılar kahverengi olarak gelmeye başladı:))) sanırım hsg den dolayı böyle oldu:)
olsun keserim vardır bundada bi hayırüzülme sakın daha yeni çektirdin filmi az daha sabret kuzu
kıssçelerim ben şu ovu testine başladın akşam.. ama stresten midem bulanıyoo yaa... çok gerdi beni.. napcam ben

sen niye heyecan yaptın bakımgel hele yamacıma kısçemgerilcek bişi yokki relax ol
bak şimdi gün gelince iki çizgi çıkıcak inşallah sonrada çalışmalar

rabbım sağlıklı hayırlı evlat etsin inşallah
çin takvimine göre benimde oğlum olcakmışyüzük testine göre kızım olcakmış

Nasılsınız bakalım , alıştın mı hamileliğe canım ,ilk zamanlar kanıksayamıyor insan.Duydun mu pıt pıtları

Yüzük testini her yerde farklı yoruyolar.Senin yüzük döndü mü yoksa gidip geldi mi ?

nurlummmmmmmmmmkarşılaşamadık yine
alışıyorum yavaş yavaş nurlum.ilk zamanlar okadar beklediğim halde yadırgadım ama şimdi iyiyim.duyamadık nurlum ama gördüm pıt pıtları.yarın başka bi doktora randevu aldım bi şansımı deniycem umarım içime siner de bi doktorda devam ederimnasıl benim teyzoşlarım nurlum iyilermi
yüzük döndüüü yuvarlak yuvarlak sonrada ileri geri gitmeye başladı .

kızçelerim yharın bi doktora randevu aldım bakalım neler olucak:26:heyecanda var korkuda
yarın sabah 10da gitcem inşallah güzel geçer

kızçelerim yharın bi doktora randevu aldım bakalım neler olucak:26:heyecanda var korkuda
yarın sabah 10da gitcem inşallah güzel geçer

hoşbuldum canım iyiym sen nasılsın minikde iyidir herhalde ya ...doktor için hadi bakalım hayırlısı canım inş güzel haberler alırsın pıt pıtlarıda duyarsın korku neden canım aklına kötü şeyler getirme

Son düzenleme:

biliyosun en başından beri benim korkularım vardı zaten.sanırım şu sesi duyana kadar içim rahat etmicek

İnşallah duyarsın bu kez canım.
Doktor önemli canım haklısın umarım tam olarak içine sinen ve rahat olacağın bir doktor bulur onunla devam edersin.

Teyzoşların iyi canım büyüyolar işte , uğraşıyoz bizde onlarla.
Allah isteyen herkese böyle güzel uğraşlar nasip etsin inşallah.

Canım ben ilk hamileliğimde yüzük testi yapmadım ,ikincide yaptım önce ileri geri gitti sonra dönmeye başladı.
Bana dediler ki ilk çocuk kız ikincisi erkek.
Öyle oldu.
Tabi bunlar işin heyecanları , herkeste tutmayabiliyor.
Birde ben şu kan yenilemeye falan bakmıştım o da tutmuştu ikincisinde.

inşallah duyacaksın canımm ben doktora gitmeden rüya gördüm bebeğin kalbi atmıyordu eşime söyledim böyle böyle gördüm diye korkuyordum bende doktor söylemeden kalp atışlarını dinletti orda çok şaşırdım ve heyecanlandım bi şükür çektim küçük bir noktaydı ama kalbi vardı ve normal insandan iki kat daha fazla atarmış bebeğin kalbi anne karnındayken ...inş sende tadcaksın o güzel duyguyu canım

ngasg canım yazmışmıydım bilmiyorum ama :26:
Allah sağlıkla , hayırla zamanında kucağına almanı nasip etsin inşallah.
Senin belli mi cinsiyeti miniğinin.

demekki seninkisine göre benim önce oğlum sonra bide kızımmı olcakmış
Rabbim hayırlı saglıksını versin inşallah
yirim ben onları ya maşşallah benim kuzularımanurlum nekadarlık oldular şimdi bu afacanlar
kan yenileme neki nurlum ben onu bilmiyorum hiç

biliyosun en başından beri benim korkularım vardı zaten.sanırım şu sesi duyana kadar içim rahat etmicek

Hiç korkma canım Allah a emanet olsun , daha iyi kim koruyabilir ki ?
Bol bol dua et ki zaten ediyosundur.Sağlıkla , güzel günlerle gelecek inşallah kucağına bebişin.
Amin.

Ben yazmasam da buraya muhakkak sizlere dua ediyorum canım hep aklıma geliyosunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…