Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ngasg canım yazmışmıydım bilmiyorum ama :26:
Allah sağlıkla , hayırla zamanında kucağına almanı nasip etsin inşallah.
Senin belli mi cinsiyeti miniğinin.

amin canım inşallah ...yok canım daha belli değil çin takvmne göre kızmış ama kısmet kader sağlıklı doğsunda kız erkek farketmez ilk çocuk olduğu için ama tabi kız olsada fena olmaz yani

amin canım inşallah ...yok canım daha belli değil çin takvmne göre kızmış ama kısmet kader sağlıklı doğsunda kız erkek farketmez ilk çocuk olduğu için ama tabi kız olsada fena olmaz yani

Hayırlısı olsun canım.
Haklısın ilk çocuk çok farketmiyo , her zaman en önemlisi sağlıklı ,hayırlı , kısmetli bebek olması.

neka güzel kısçem.nasıl bi duygu inan bende çok merak ediyorum.Rabbim bütün kızçelerime yaşatsın inşallah.

bilmezmiyim nurlum hep dua ediyosun sen bizlere benimde dualarım seninle
Rabbime emanet kuzum hayırlısı ise benimle olcak zzaten ondan hiç şüphem yok

Benim ki gibi olursa öyle olacak canım
Canım biri 3,5 yaşında ufaklık 6 aylık oldu.

İnternetten bakmıştım bende kadınlarla erkeklerin kanları belli periyotlarda yenileniyormuş.
Biri 3 diğeri 4 senede bir galiba.Tam emin olamadım şimdi.
Doğum tarihinden itibaren hesaplanıyo,hamile kalınan yıl hangisinin yenilendiği seneyse cinsiyette aynı olurmuş.
Yani babanın ki ise erkek annenin ki ise eğer kız .

Netten bakarım bi ara canım daha anlaşılır yazarım sana biraz karışık oldu sanırım şekerim :44:

Tabi bunlar hep eğlencesine sonuçta herkeste tutmuyo ama merak konusuya hani cinsiyet insanın hoşuna gidiyo falan.

Son düzenleme:
ngasgım sende mi baktın çin takvimine

valla baktım bakalım ne çıkacak diye kız diyor bakalım artık hayırlısıyla annemlerde ben küçükken hamile kişilere yaparlardı yüzük testini ama ben hç denemedim onu ...birde hamile kadının haberi olmadan bir minderin altına bıçak bir minderin altına makas koyarlardı habersiz gelip makasın üstüne oturursa erkek bıçağın üstüne oturursa kız falandı galiba

kızçelerim ben şimdiden yemeğimi koyayım akşama doğru mide bulantım başlıyo çünkü
gelirim yine
nurlum bıcırlarımı öp benim yerime totolarındanAllaha emanet ol kuzum
ngasgım görüşürük yine kızçemsende teyzoşumu bi okşa benim yerime
haydık ıyı sohbetler

tabiki kuzum sadece Allah bilir ama bunşlarda işin gırgırı işteyok kızçem sen açıklamalı yazdında ben zorda olsa anladım.önemli olan kadınmı 3 erkemi 3 senede bir onu bulmakbende bi hesaplım bakalım boş vaktimde yazarım onuda
nurlum ufaklık nekadar çok büyümüş maşallah.sen topiğe geldiğinde nekadarlıktı :44:2 aylıkmıydı yanlışmı hatırlıyorum kızçemmaşallah benim kuzularıma ne tatlıdır şimdi ikiside

Aaaa bak yazınca hatırladım makas-bıçak olayını bana da yapmışlardı ama sonuç ne çıkmıştı hatırlayamadım .
Yaşlanıyorum galiba.

şu bıçak makasıda kimse yapmıyor bana
bizdede makasa oturursa kız bıçaksa erkek derlerdemekki herkesde değişik bu tür şeyler

görüşürüz canım olur okşarım kolay gelsin canım

Tamam canım , öperim senin için
Kolay gelsin , dikkat et kendine.

Evet canım 2 aylıktı galiba.Zaman nasıl geçiyo demi.

Biraz baktım canım şimdi kadınların 3 seneymiş.Rus takvimi de deniyomuş buna.Sata göre kimin kanı daha tazeyse.

Drakula misali

:26::26::26:

ooooooooooooooo güzel anne gelmişşş
nasılsın ahiretliğimgörkemim nasıl anlat bakım hani resimleri ya çok merak ediyorum doğum nasıl geçti

biraz huysuz annesi gibi ama tatlıııı teyzesiiii resimleri kocişe sölim atsın akşam.. doğum çok zor oldu suyum azdı..6 saat suni sancı verdiler çatı dar olduğu için 2 cm açılabildi..bebeğin hareketleri yavaş olduğundan sezeryanla aldılar.. çok şükür iyiyim şimdi..annemde gecen hafta gitti yalnızım şimdi anlayacağınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…