- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #51.161
kız çiğdemim sen nerelerdesin yawsaçcıklarınızdan cekıcem sızlerın nassın kızçem.çok şüğkür bizde iyiyiz şuanlık sorun yok canbonum [/QU
cnm bnm iim bndeizne ayrıldım ewi temizlemekle uğrasıorum bitiremedim bir türlü kafayı yemek üzereyimmm ama sizi cok özledim fırsat bulup dün girebildim işte ara sıra bakıp cıkıorummm öle
valla nurlum öyle zaman çok çabuk geçiyorEvet canım 2 aylıktı galiba.Zaman nasıl geçiyo demi.
Biraz baktım canım şimdi kadınların 3 seneymiş.Rus takvimi de deniyomuş buna.Sata göre kimin kanı daha tazeyse.
Drakula misali
biraz huysuz annesi gibi ama tatlıııı teyzesiiiiresimleri kocişe sölim atsın akşam.. doğum çok zor oldu suyum azdı..6 saat suni sancı verdiler çatı dar olduğu için 2 cm açılabildi..bebeğin hareketleri yavaş olduğundan sezeryanla aldılar.. çok şükür iyiyim şimdi..annemde gecen hafta gitti yalnızım şimdi anlayacağınn
kız çiğdemim sen nerelerdesin yawsaçcıklarınızdan cekıcem sızlerın nassın kızçem.çok şüğkür bizde iyiyiz şuanlık sorun yok canbonum [/QU
cnm bnm iim bndeizne ayrıldım ewi temizlemekle uğrasıorum bitiremedim bir türlü kafayı yemek üzereyimmm ama sizi cok özledim fırsat bulup dün girebildim işte ara sıra bakıp cıkıorummm öle
yorma kendini izindesin madem yat dinlen kızçemiyi tatiller sana kolay gelsin gel böyle hep
he valla en sonunda öyle yapcaz cnmmmçok utangaççç minnakımız annesi.. bak doktor var diye göstermemiş... eve alın bi usg.. hemencik gösterir anneciiiinee
cnm hayırlı olsun oğluşunuzzzzzbu arada ablamın bebişin cinsiyeti belloldu oğluşumuz oluyor ):))
aseton tatlımmm güle güle büyüt görkem bebişiii..biraz huysuz annesi gibi ama tatlıııı teyzesiiiiresimleri kocişe sölim atsın akşam.. doğum çok zor oldu suyum azdı..6 saat suni sancı verdiler çatı dar olduğu için 2 cm açılabildi..bebeğin hareketleri yavaş olduğundan sezeryanla aldılar.. çok şükür iyiyim şimdi..annemde gecen hafta gitti yalnızım şimdi anlayacağınn
meraba canim bende bu ay hsg cekildim normalde 25 gunde bir adet olurum3 aydir klomen yuzunden 28 30 gunde bir oluyodum.sat 19 mayis ama benim de bu sabah kahverengi bir iki damla leke geldi ama ben onemsemedim sonra baktim oglenden sonrada geldi anlamadim hic beklemiyodum bu ay ilac icmedim o yuzdenmi erken oldum anlamadim ama tam anlamiyla sokulmusde degilvee kırmızılar kahverengi olarak gelmeye başladı:))) sanırım hsg den dolayı böyle oldu:)
yok kısçem gelmedi diğer mesajlarhadi bakalım ikna et anacının yanında ol gönlün nasıl istiyos öyle yaşa hayatını
valla nurlum öyle zaman çok çabuk geçiyorbaktım nurlum ondada erkek çıktı sağlıklı olsunlarda
Öyle canım sağlıklı olsunda Allah hangisini nasip ederse , candan öte olur nasılsa
Allah a emanet bitanem , dikkat edin birbirinize.
kızçelerim yharın bi doktora randevu aldım bakalım neler olucak:26:heyecanda var korkuda
yarın sabah 10da gitcem inşallah güzel geçer
tatlımmmm nasılsınnnnnn... işler güçler nasıllll..
kıssçelerim ben şu ovu testine başladın akşam.. ama stresten midem bulanıyoo yaa... çok gerdi beni.. napcam ben
ay kiscem bnde oyleyim yaa noluyor bze.bikerede su cift cizgiyi gorsem ah ah.gebelik testinde hadi cikmiyor bunda neden cikmiyor dyorum..hersey olumsuz..dun aksm ikinci cizgi silik cikti hcbisi anlamadm.nyse hayrlisi..
hayırlı çarşambalar kızçelerimmmmmmm
tsk edrim kıscem ins gecer benim kaynanamda da var.ama ne bilim bende daha cok erken deilmislm herkese nasılsınız canlar uykudan kendimi alıp gelemiyorum fazla nasılsınız bakalım gülbis okudum geçmişi geçmeş olsun canım fizik tedavini mutlaka git geçecektir inş.. kaynanamdada var bel fıtığı onun ki ameliyatlık ama oda fiziğe gitmedi ilerledi mutlaka tedavini gör canım ...
meddim inşallah kırmızılar gelmezzz halayını çekeriz hep birlikte ....hayalotum sen nasılsın nasıl gidiyor hamileliğin gittin mi bir dha doktora ...
alppnimm sen nasılsın seninle aynı doktara gidiyoruz sen bilirsin 10. hafta gel dedi aç karnına bütün tahlilleri yapalım dedi sana da yaptırdı mı ...yada hamile kardeşlerim siz yaptırdınız mı?
tsk edrim kıscem ins gecer benim kaynanamda da var.ama ne bilim bende daha cok erken deilmiAma hersey Rabbimden napalm.sen iyisindir ins teyzoş nasil.benm arkadasim da aynen onuncu hafta ac karniyla tahlil baktrmisti.yapiliyor yani icini ferah tut
iyiym canım minikde iyidir galiba inşallah ayın 20snde gideceğim doktora bakalım ....sen bol dua et canım derdi veren allah dermanınıda verir inşallah ...
ovulusyon testi kullanıyorsun canım herhalde ikinci çizgi tam koyulaşınca 24-36 saat içinde yumurtlama gerçekleşecektir inşallah.ondan sonra ilişki hadi hayırlısı bende bir kere kullandım ilk silik çizgi çıktı sonra ki gün netleşti 3. gün yine iki çizgiydi 4. gün silikleşti ben o ay hamile kalamadım ama kalanlar çok biliyorum inş hamile kalırsın
iyiyim kuzum sen nasilsin dun yazamadim kusura bakma..bi bakim dedm isler yogun cikmak zornda kaldm.hic sorma kiscem senin gbi oldm bnde.yarn izinliyim normalde iptal olma durumu varmis halbuki ne kadar da yorgunum.senin duzene girdimi yogunluk devammi ozledm valla seni
acaba glifor sayesindemi hamile kaldımki:44:inş kuzum.gelcek ama buna inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?