Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Evet canım 2 aylıktı galiba.Zaman nasıl geçiyo demi.

Biraz baktım canım şimdi kadınların 3 seneymiş.Rus takvimi de deniyomuş buna.Sata göre kimin kanı daha tazeyse.

Drakula misali
valla nurlum öyle zaman çok çabuk geçiyorbaktım nurlum ondada erkek çıktısağlıklı olsunlarda

o tatlı olmasında benmi tatlı olayım Allahım yerim ben onu yakızçem bende seni normal doğurdun sanıyorum hatta kızçelerden kimdi ya klndi galiba sezeryan doğum dedi bende kızçeye yok normal dedimoyy kızçem sağsalim kurtuldun ama çok şükür kıyamam yaAllah annecine kavuştur yine inşallah

çok utangaççç minnakımız annesi.. bak doktor var diye göstermemiş... eve alın bi usg.. hemencik gösterir anneciiiinee
he valla en sonunda öyle yapcaz cnmmm

bu arada ablamın bebişin cinsiyeti belloldu oğluşumuz oluyor ):))
cnm hayırlı olsun oğluşunuzzzzz
aseton tatlımmm güle güle büyüt görkem bebişiii..
sen sağlıklı ol bebiş sağlıklı olsun da varsın sezeryan olsun..iyileşmişsindir herhalde artık..bebişkonun keyfini çıkar tatlımmm

Habibrelerim nasilsiniz biz kİzimla iyiyiz cok iyi anlasiyoruz hepinize cok selami varmis

Asetonummmmmm yerim senin oglusunu yaaaaaaaaaaaa allah anali babali buyutsun

Heyalotummmmmm ins en kusa zamanda kalp atisini duyarsin cok guzel bir duygu allah isteyen herkese nasip etsin

Scorpimmmm en kusa zamanda cinsiyetini ogrenir ciciker alirsin saglikli bur sekikde kucagina almayi nasip etsin rabbim

vee kırmızılar kahverengi olarak gelmeye başladı:))) sanırım hsg den dolayı böyle oldu:)
meraba canim bende bu ay hsg cekildim normalde 25 gunde bir adet olurum3 aydir klomen yuzunden 28 30 gunde bir oluyodum.sat 19 mayis ama benim de bu sabah kahverengi bir iki damla leke geldi ama ben onemsemedim sonra baktim oglenden sonrada geldi anlamadim hic beklemiyodum bu ay ilac icmedim o yuzdenmi erken oldum anlamadim ama tam anlamiyla sokulmusde degil

yok kısçem gelmedi diğer mesajlarhadi bakalım ikna et anacının yanında ol gönlün nasıl istiyos öyle yaşa hayatını

sagol canm ikna oldu sonunda ablamda gelicek kaynascaz :) canim bnm kac haftalik oldu bebisin Rabbim saglik versin insallah sanada bebisinede sizin yerinize ben heyecanlaniyorum

gunaydin kisceler nasilsiniz.ben bildiginiz gbi ayni.belimle ugrasiyorum.bu aralar islerde yogunlasti.iki hamis hemsire arkadas rapor aldi birinin bebisi gelmk uzre birininde dusuk tehlikesi var dye ayrldi.iki kiside istifa.bzlerde braz sıkıstık.bebislerni sagsalim kucaklarina alsnlar da ins yorgunluk gelip gecer.bizede sira gelir brgun ins dogum izni,süt izni filan.braz gecmise bakaym nler olms hepnizi cok osledim

tatlımmmm nasılsınnnnnn... işler güçler nasıllll..

iyiyim kuzum sen nasilsin dun yazamadim kusura bakma..bi bakim dedm isler yogun cikmak zornda kaldm.hic sorma kiscem senin gbi oldm bnde.yarn izinliyim normalde iptal olma durumu varmis halbuki ne kadar da yorgunum.senin duzene girdimi yogunluk devammi ozledm valla seni

kıssçelerim ben şu ovu testine başladın akşam.. ama stresten midem bulanıyoo yaa... çok gerdi beni.. napcam ben

ay kiscem bnde oyleyim yaa noluyor bze.bikerede su cift cizgiyi gorsem ah ah.gebelik testinde hadi cikmiyor bunda neden cikmiyor dyorum..hersey olumsuz..dun aksm ikinci cizgi silik cikti hcbisi anlamadm.nyse hayrlisi..

ay kiscem bnde oyleyim yaa noluyor bze.bikerede su cift cizgiyi gorsem ah ah.gebelik testinde hadi cikmiyor bunda neden cikmiyor dyorum..hersey olumsuz..dun aksm ikinci cizgi silik cikti hcbisi anlamadm.nyse hayrlisi..

tamam işte canım ikinci çizgi tam koyulaşınca 24-36 saat içinde yumurtlama gerçekleşecektir inşallah.ondan sonra ilişki hadi hayırlısı bende bir kere kullandım ilk silik çizgi çıktı sonra ki gün netleşti 3. gün yine iki çizgiydi 4. gün silikleşti ben o ay hamile kalamadım ama kalanlar çok biliyorum inş hamile kalırsın

tsk edrim kıscem ins gecer benim kaynanamda da var.ama ne bilim bende daha cok erken deilmi Ama hersey Rabbimden napalm.sen iyisindir ins teyzoş nasil.benm arkadasim da aynen onuncu hafta ac karniyla tahlil baktrmisti.yapiliyor yani icini ferah tut

iyiym canım minikde iyidir galiba inşallah ayın 20snde gideceğim doktora bakalım ....sen bol dua et canım derdi veren allah dermanınıda verir inşallah ...

ovulusyon testi kullanıyorsun canım herhalde ikinci çizgi tam koyulaşınca 24-36 saat içinde yumurtlama gerçekleşecektir inşallah.ondan sonra ilişki hadi hayırlısı bende bir kere kullandım ilk silik çizgi çıktı sonra ki gün netleşti 3. gün yine iki çizgiydi 4. gün silikleşti ben o ay hamile kalamadım ama kalanlar çok biliyorum inş hamile kalırsın

evt ins ikinci cizgiyi yakalarsak.ama benim esim tedavi goruyor.onun icn bilemiyorum bu ay kalirmiyim kalmazmiyim.ama hayirlisi.dilimden dualar dusmuyor.sende kucagina sagsalim alirsin ins

Son düzenleme:

kısssçemmm ceylanımm.. çok şükür... arkadaşlar geldi artık nefes alabiliyorum... canım benim Allah kolaylık versin.. Allah yardımcın olsun... ben çıldırmak üzereydim.. akşam iş çıkışlarında sinirlerim boşalıyor ağlama krizine giriyordum....

acaba glifor sayesindemi hamile kaldımki:44:inş kuzum.gelcek ama buna inan

Günaydın canlar... Hayalotum olabilir kuzum çünkü bu ilaç sağlıklı gelişmiş yumoşlar büyümesine neden oluyo... Tabi herşey Rabbimden. dün bende doktora gitti dedim 15 gün lekelenme oldu 2 gündür kesildi adette olmadım muayene etti verdiği ilaçın etkisi pek olmamış bana meğer o lekelenmeler arasında adet olmuşum tekrar başka ilaç yazacaktı istemiyorum dedim tamam o zaman korunmayın normal devam edin bu ay dedi geçikmen olursa test yap gel dedi... bu ay tekrar başlıyoruz çalışmalara dua edin inş. bu ay bebişi benle olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…