Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ay kiscem bnde oyleyim yaa noluyor bze.bikerede su cift cizgiyi gorsem ah ah.gebelik testinde hadi cikmiyor bunda neden cikmiyor dyorum..hersey olumsuz..dun aksm ikinci cizgi silik cikti hcbisi anlamadm.nyse hayrlisi..

kızçemm hayırlısı olsun hakkımızda .. vardır vakti saati elbette... ben ocak 9-10 gibi bıraktım d.k.hapını.. deneme ayındayım.. yımırta oluyo mu olmuyo mu diye :44::44: ona göre bayram sonrası doktora giderim yumurtlamıyorsam

iyi iyi.kurtulmussum canm.bnde eve geldim simdi yarinki izin iptal old icn oglen cik dediler.cok gerginim.kocisde iznli ondan cikariyorum sinirimi amin kiscem.bu arada bu ay yımırtlarsn ins en kisa zamanda

sanada hayırlı günler canım geçen yazamadım kusura bakma nasılsın işler yoğun galiba allah kolaylık versin canım

canım benimmmm ne kusuru.. herkesin bi telaşı işi gücü var.... çok şükür canım işler iyi yoğun ama arkadaşlar döndü.. paylaşıyoruzz... teyzoşum nasıl yolunda di mi herşey

canım benimmmm ne kusuru.. herkesin bi telaşı işi gücü var.... çok şükür canım işler iyi yoğun ama arkadaşlar döndü.. paylaşıyoruzz... teyzoşum nasıl yolunda di mi herşey

inşallah yolundadır ya ne bileyim hissetmeyince insan garip oluyor bakalım 8 gün sonra doktora gideceğim o zaman belli olur yolunda mı değilmi öpüyor teyzesi seni

inşallah yolundadır ya ne bileyim hissetmeyince insan garip oluyor bakalım 8 gün sonra doktora gideceğim o zaman belli olur yolunda mı değilmi öpüyor teyzesi seni

doğsun hayırlısıyla....bi ele avuca gelsin... ben ısırcam kollardan bacaklardan

kızçelerimmm canbonlarımmm biz geldikkk
rabbime şükürler olsunki herşey yolunda
kurufasülyem bizimleymişyani doktorun demesine göre kuru fasülye kadarmış şuan
Rabbim sizlerede nasip etsin bu fasulyeden inşallah
1buçuk cm olmuş.tam 8 haftalıkmış şuan .herşey yolunda dedi şuanlık.1 afta geç döllenme olmuş.
kalp atışlarını dinletcekmi derken birden sesi açtı değişik bi duygu insanın ağlayası geliyor oan..o ses hala kulaklarımda sanki ..Allahım nerde kim varsa bekleyen bu heyecenları yaşat Rabbim.tabi öncelikle kızçelerime

masallah hayalotum cokk sevindim kiscem.ins kucaginada aldigin gunleri gorcez.darisi bizlere ins amiiiinnnnn

Hayalotum çok çok sevindim yavrunun kalbinin sesini duymana. yeminle ağlıyorum şu ann Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... Teyzesi yer o kuru fsülyeyiii annesi...

şükürler olsun canım duydun bak sonunda allahım sağlıkla doğmasını nasip etsin geç döllenme olmasaydı benle aynıydın o zaman benimkide yarın 9 haftalık olacak ...neyse hayırlısı belki doğuml tarihleri aynı zamana gelir

canım benım Allah kolaylık versın insallah hayırlı haberlerını alırız kısa zamanda
hadi bakalım durmak yok yola devam
oy oy oy masallah canım benım Allah tamamına erdırsın ınsallah

hayalotummmmm canım benimmmm tebrik ederimm... tekmeleri de hissedersin inşallahh zamanı gelincee... ayyy içim bi garip olduu yaaaaa çok duygulanmımmm.. maşallahhh sizee kızçemmmmm

kızçelerim nepıosunuz... sernesim tatil nasıl gidiyor... ben de tatil istiyorummm

cok sukur kızcem ıyı gıdıyo bıde kırmızılar buyurmasaydı daha ıyı olcaktı suan sancıdan kıvranıyorumsen napıyosun nasıl gıdıyo ıznın yok mu canım valla ana evı gıbı tatıl yerı yok keske kocısımde yanımda olaydı anacım Allah razı olsun bıseyee elımı ssurdurmuyo saolsun

çokmu uzak annecın sana bızımkıler bursada ben ıstanbulda 3 saatlık yol ama sınavlardır yumurta takıbı derken 6 aydır gelemıyodum hasret gideriyoruz evde tek basıma oldugum ıcın patlamısım kıs boyu
hayırlısı buymuş canım kısmet artık zamanını bekliyor demek ki ...tatildesin galiba hemde annenlerde aaahhh ne güzel keşke bende annemin yanında olabilsemmm

maalesef canım ya 18 saatlik yol var aramızda ben hataydayım annem istanbulda ..artık kısmet eşimin kursu falan derken hç gidemeyiz ama eylüle bilet aldım kısmet olursa annem gelcek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…