- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #51.181
evt ins ikinci cizgiyi yakalarsak.ama benim esim tedavi goruyor.onun icn bilemiyorum bu ay kalirmiyim kalmazmiyim.ama hayirlisi.dilimden dualar dusmuyor.sende kucagina sagsalim alirsin ins
ay kiscem bnde oyleyim yaa noluyor bze.bikerede su cift cizgiyi gorsem ah ah.gebelik testinde hadi cikmiyor bunda neden cikmiyor dyorum..hersey olumsuz..dun aksm ikinci cizgi silik cikti hcbisi anlamadm.nyse hayrlisi..
kısssçemmm ceylanımm.. çok şükür... arkadaşlar geldi artık nefes alabiliyorum...canım benim Allah kolaylık versin.. Allah yardımcın olsun... ben çıldırmak üzereydim.. akşam iş çıkışlarında sinirlerim boşalıyor ağlama krizine giriyordum....
sanada hayırlı günler canım geçen yazamadım kusura bakma nasılsın işler yoğun galiba allah kolaylık versin canım
canım benimmmm ne kusuru.. herkesin bi telaşı işi gücü var.... çok şükür canım işler iyi yoğun ama arkadaşlar döndü.. paylaşıyoruzz... teyzoşum nasıl yolunda di mi herşey
inşallah yolundadır ya ne bileyim hissetmeyince insan garip oluyor bakalım 8 gün sonra doktora gideceğim o zaman belli olur yolunda mı değilmi öpüyor teyzesiseni
kızçelerimmm canbonlarımmm biz geldikkk
rabbime şükürler olsunki herşey yolunda
kurufasülyem bizimleymişyani doktorun demesine göre kuru fasülye kadarmış şuan
Rabbim sizlerede nasip etsin bu fasulyeden inşallah
1buçuk cm olmuş.tam 8 haftalıkmış şuan .herşey yolunda dedi şuanlık.1 afta geç döllenme olmuş.
kalp atışlarını dinletcekmi derken birden sesi açtıdeğişik bi duygu insanın ağlayası geliyor oan..o ses hala kulaklarımda sanki ..Allahım nerde kim varsa bekleyen bu heyecenları yaşat Rabbim.tabi öncelikle kızçelerime
1buçuk cm olmuş.tam 8 haftalıkmış şuan .herşey yolunda dedi şuanlık.1 afta geç döllenme olmuş.
kalp atışlarını dinletcekmi derken birden sesi açtıdeğişik bi duygu insanın ağlayası geliyor oan..o ses hala kulaklarımda sanki ..Allahım nerde kim varsa bekleyen bu heyecenları yaşat Rabbim.tabi öncelikle kızçelerime
kalp atışlarını dinletcekmi derken birden sesi açtıdeğişik bi duygu insanın ağlayası geliyor oan..o ses hala kulaklarımda sanki ..Allahım nerde kim varsa bekleyen bu heyeceoğmasnları yaşat Rabbim.tabi öncelikle kızçelerime
canım benım Allah kolaylık versın insallah hayırlı haberlerını alırız kısa zamandagunaydin kisceler nasilsiniz.ben bildiginiz gbi ayni.belimle ugrasiyorum.bu aralar islerde yogunlasti.iki hamis hemsire arkadas rapor aldi birinin bebisi gelmk uzre birininde dusuk tehlikesi var dye ayrldi.iki kiside istifa.bzlerde braz sıkıstık.bebislerni sagsalim kucaklarina alsnlar da ins yorgunluk gelip gecer.bizede sira gelir brgun ins dogum izni,süt izni filan.braz gecmise bakaym nler olms hepnizi cok osledim
hadi bakalım durmak yok yola devamGünaydın canlar... Hayalotum olabilir kuzum çünkü bu ilaç sağlıklı gelişmiş yumoşlar büyümesine neden oluyo... Tabi herşey Rabbimden. dün bende doktora gitti dedim 15 gün lekelenme oldu 2 gündür kesildi adette olmadım muayene etti verdiği ilaçın etkisi pek olmamış bana meğer o lekelenmeler arasında adet olmuşum tekrar başka ilaç yazacaktı istemiyorum dedim tamam o zaman korunmayın normal devam edin bu ay dedi geçikmen olursa test yap gel dedi... bu ay tekrar başlıyoruz çalışmalara dua edin inş. bu ay bebişi benle olur...
oy oy oy masallah canım benım Allah tamamına erdırsın ınsallahkızçelerimmm canbonlarımmm biz geldikkk
kızçelerim nepıosunuz... sernesim tatil nasıl gidiyor... ben de tatil istiyorummm
naber kızcem nasılsın
iyiym canım şükür sen nasılsın nasıl gidiyor
Allah daha ıyı etsın ınsallah kızcem benımde kırmızılar geldı malesef
hayırlısı buymuş canım kısmet artık zamanını bekliyor demek ki ...tatildesin galiba hemde annenlerde aaahhh ne güzel keşke bende annemin yanında olabilsemmm
çokmu uzak annecın sana bızımkıler bursada ben ıstanbulda 3 saatlık yol ama sınavlardır yumurta takıbı derken 6 aydır gelemıyodum hasret gideriyoruz evde tek basıma oldugum ıcın patlamısım kıs boyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?