Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

benim daha izin yok canım ... bayrama gidip dönücem annemlere.. benimkiler izmirde... sonra bi daha kurban bayramına gidicem bi aksilik olmazsa... valla canım dediğin gibi.. ana evi gibi yok .. gidiomm bende elimi vurmuom bişeye.. sen dinlen dioo annem

maalesef canım ya 18 saatlik yol var aramızda ben hataydayım annem istanbulda ..artık kısmet eşimin kursu falan derken hç gidemeyiz ama eylüle bilet aldım kısmet olursa annem gelcek inşallah
anladım canım esın memur galıba hayırlısı olsun canları sagolsun saglık olsun hayırlısıyla gelsın anacın o zamn gobusunde buyumus olur ıyıce
olsun bayrama ne kalmıskı bende sımdıden kurban bayramını planlıyorum ramazan bırakmazlarsen ıstanbuldamıydın canım

ankara canım

istanbulda olsaydım bulurdum hepinizi.. toplardım bi araya:118::118::118::118:..... kek, pasta, börek günü yapardık

Hayalotum çok çok sevindim yavrunun kalbinin sesini duymana. yeminle ağlıyorum şu ann Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... Teyzesi yer o kuru fsülyeyiii annesi...
oyyy balııımmm yazını okudum bende başladım şimdiRabbim sizlerede tekrar tekrar yaşatır inşalalh1 bebişlede sınırlı kalmayın emii 5-10 tane doğurun inşallahşaka şaka rabbım bakabılecegınız kadar nasıp eylesın ınsallahamin karamım darısı başınıza inşallah

amın ngasgım çok şükür duyduk sonundaevet geç döllenme olmasaymış seninle aynı haftada olucaktık hatta aynı günler olması lazımbelki doğumu rabbim nasip ederse aynı günler olur

canım benım Allah kolaylık versın insallah hayırlı haberlerını alırız kısa zamanda

hadi bakalım durmak yok yola devam

oy oy oy masallah canım benım Allah tamamına erdırsın ınsallah
amin sernesim darısı başına inşallah
hayalotummmmm canım benimmmm tebrik ederimm... tekmeleri de hissedersin inşallahh zamanı gelincee... ayyy içim bi garip olduu yaaaaa çok duygulanmımmm.. maşallahhh sizee kızçemmmmm

sağolasın balıminşallah ben tekmeleri hissederken seninde fasülyen içinde olur canbonum

dün aksam üzücü bir haber aldım.2 hafta önce esimin bi akrabasının gebelik haberini almıştım ve bana öyle bi o haberi vermişlerdiki 1 hafta boyunca aglamıstım zar zor kendime gelebilmiştim.biz cok tembelmısızde o benden sonra evlenmıste falan fılan ve daha neler neler...insanlar cok cahil ve o kız bebegını dusurmus o kızın hıc bı sucu yok belkı haberı bıle yok bana oyle yapıldıgından belkı benı kıran o kısılerınde benm kırıldıgımdan haberlerı yok cunku cahıller diyecek söz yok herseyin Allahın bır hıkmetı oldugunu unutmuslardı belkıde bır an ıcın Rabbim herkesin bebgini kendine bagıslasın insallah her zaman duam budur

Amin canım Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin. seninde hayırlısıyla kucağına versin canımmmm...

geçmiş olsun o kızada diyelim allah kimseye yaşatmasın maalesef öyle cahil insanlar çokk bizim ülkemizde allah akıl fikir versin ne diyelim boşver canım sen bende çok yaşadım belki okumuşundur bazen yazdıklarımı insanın zoruna gidiyor ama allah bize yeter en hayırlı zamanda gelecektir bebeğin hayırlısıyla inşallah

Hayalotummmmmmm senin kurufasulyeni yerimmmmm bennnn canim benimmmmmm teyzesi kurban olsunnnnnnn findigimaaaaaaa hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin rabbim

Selam canlar
Hayalot masallah fasulyene
Bisi sorcam benim ovu testleri iki kere yaptim daha ikiside silik ama cookk belirgin digerine cok yakin.acaba silikle yumurtlanirmi? İlla koyulasirmi?

evet canim gercekten cok zoruna gidiyor insanin ama cahille münakasaya girmemek lazim dedigin gibi Allah bize yeter en zor animizda sigindigimiz Rabbimiz...

Rabbim en kisa ve hayirli zamanda isteyen herkese nasip etsin insallah sende hayirlisiyla kucagina alirsin insallah saglicakla :)

Selam canlar
Hayalot masallah fasulyene
Bisi sorcam benim ovu testleri iki kere yaptim daha ikiside silik ama cookk belirgin digerine cok yakin.acaba silikle yumurtlanirmi? İlla koyulasirmi?

canım benim.... T nin ilk 5 dk içerisinde koyu olması gerekiyormuş..

Kızlar bu ay hastalanınca hsg çektirmeye karar verdim ama nasıl randevu alınıyo ilk kadın doğumamı gidicez bide doktor daha 9 aylık evli olduğum için gerek görmeyebilirmi ama ben bide bunu denemek istiyorum devlet hastanesinde çekincem ankara etlik zübeyde hanımda inş hastalanmam belki gerek kalmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…