- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #51.201
cok sukur kızcem ıyı gıdıyo bıde kırmızılar buyurmasaydı daha ıyı olcaktı suan sancıdan kıvranıyorumsen napıyosun nasıl gıdıyo ıznın yok mu canım valla ana evı gıbı tatıl yerı yok keske kocısımde yanımda olaydı anacım Allah razı olsun bıseyee elımı ssurdurmuyo saolsun
anladım canım esın memur galıba hayırlısı olsun canları sagolsun saglık olsun hayırlısıyla gelsın anacın o zamn gobusunde buyumus olur ıyıcemaalesef canım ya 18 saatlik yol var aramızda ben hataydayım annem istanbulda ..artık kısmet eşimin kursu falan derken hç gidemeyiz ama eylüle bilet aldım kısmet olursa annem gelcek inşallah
olsun bayrama ne kalmıskıbenim daha izin yok canım... bayrama gidip dönücem annemlere.. benimkiler izmirde... sonra bi daha kurban bayramına gidicem bi aksilik olmazsa... valla canım dediğin gibi.. ana evi gibi yok .. gidiomm bende elimi vurmuom bişeye.. sen dinlen dioo annem
anladım canım esın memur galıba hayırlısı olsun canları sagolsun saglık olsun hayırlısıyla gelsın anacın o zamn gobusunde buyumus olur ıyıce
olsun bayrama ne kalmıskıbende sımdıden kurban bayramını planlıyorum ramazan bırakmazlar sen ıstanbuldamıydın canım
anladım canım esın memur galıba hayırlısı olsun canları sagolsun saglık olsun hayırlısıyla gelsın anacın o zamn gobusunde buyumus olur ıyıce
olsun bayrama ne kalmıskıbende sımdıden kurban bayramını planlıyorum ramazan bırakmazlar sen ıstanbuldamıydın canım
amin hemşirem dualarım hep sizlerle kuzum.inşallahmasallah hayalotumcokk sevindim kiscem.ins kucaginada aldigin gunleri gorcez.darisi bizlere ins amiiiinnnnn
oyyy balııımmm yazını okudum bende başladım şimdiHayalotum çok çok sevindim yavrunun kalbinin sesini duymana. yeminle ağlıyorum şu ann Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... Teyzesi yer o kuru fsülyeyiii annesi...
amın ngasgım çok şükür duyduk sonundaşükürler olsun canım duydun bak sonunda allahım sağlıkla doğmasını nasip etsin geç döllenme olmasaydı benle aynıydın o zaman benimkide yarın 9 haftalık olacak ...neyse hayırlısı belki doğuml tarihleri aynı zamana gelir
amin sernesim darısı başına inşallahcanım benım Allah kolaylık versın insallah hayırlı haberlerını alırız kısa zamanda
hadi bakalım durmak yok yola devam
oy oy oy masallah canım benım Allah tamamına erdırsın ınsallah
hayalotummmmm canım benimmmm tebrik ederimm... tekmeleri de hissedersin inşallahh zamanı gelincee... ayyy içim bi garip olduu yaaaaaçok duygulanmımmm.. maşallahhh sizee kızçemmmmm
suraya bak herkes gurbetteankara canım
istanbulda olsaydım bulurdum hepinizi.. toplardım bi araya:118::118::118::118:..... kek, pasta, börek günü yapardık
amin sernesim darısı başına inşallah
sağolasın balıminşallah ben tekmeleri hissederken seninde fasülyen içinde olur canbonum
oyyy balııımmm yazını okudum bende başladım şimdiRabbim sizlerede tekrar tekrar yaşatır inşalalh 1 bebişlede sınırlı kalmayın emii 5-10 tane doğurun inşallah şaka şaka rabbım bakabılecegınız kadar nasıp eylesın ınsallah amin karamım darısı başınıza inşallah
dün aksam üzücü bir haber aldım.2 hafta önce esimin bi akrabasının gebelik haberini almıştım ve bana öyle bi o haberi vermişlerdiki 1 hafta boyunca aglamıstım zar zor kendime gelebilmiştim.biz cok tembelmısızde o benden sonra evlenmıste falan fılan ve daha neler neler...insanlar cok cahil ve o kız bebegını dusurmus o kızın hıc bı sucu yok belkı haberı bıle yok bana oyle yapıldıgından belkı benı kıran o kısılerınde benm kırıldıgımdan haberlerı yok cunku cahıller diyecek söz yok herseyin Allahın bır hıkmetı oldugunu unutmuslardı belkıde bır an ıcın Rabbim herkesin bebgini kendine bagıslasın insallah her zaman duam budur
kızçelerimmm canbonlarımmm biz geldikkk
rabbime şükürler olsunki herşey yolunda
kurufasülyem bizimleymişyani doktorun demesine göre kuru fasülye kadarmış şuan
Rabbim sizlerede nasip etsin bu fasulyeden inşallah
1buçuk cm olmuş.tam 8 haftalıkmış şuan .herşey yolunda dedi şuanlık.1 afta geç döllenme olmuş.
kalp atışlarını dinletcekmi derken birden sesi açtıdeğişik bi duygu insanın ağlayası geliyor oan..o ses hala kulaklarımda sanki ..Allahım nerde kim varsa bekleyen bu heyecenları yaşat Rabbim.tabi öncelikle kızçelerime
geçmiş olsun o kızada diyelim allah kimseye yaşatmasın maalesef öyle cahil insanlar çokk bizim ülkemizde allah akıl fikir versin ne diyelim boşver canım sen bende çok yaşadım belki okumuşundur bazen yazdıklarımı insanın zoruna gidiyor ama allah bize yeter en hayırlı zamanda gelecektir bebeğin hayırlısıyla inşallah
Selam canlar
Hayalot masallah fasulyene
Bisi sorcam benim ovu testleri iki kere yaptim daha ikiside silik ama cookk belirgin digerine cok yakin.acaba silikle yumurtlanirmi? İlla koyulasirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?