Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ah bir bise kardeş nasıl oluyordüzelir canım büyüyor artık öğlen uykusu falan hakgetire

ya öğlenleri falan iyide geceleri cosuyor bnmki uyumuyor gecesi gündüzü karıştı son zamanlarda:) sadece uykuda diil istediğini yapmayınca kendini yerlere atıp tepine tepine aglıyor falan:) cok usluydu oglum feci oldu vallahi:))))

canı sağolsun onun ama bu kendini yerlere atması falan geçer takma kafanaöyle yapınca hiç kaldırma bırak tepinsin yoksa vazgeçiremessin ben söleyem

ne kadar qüzeell en çok istediğim şeyy biqün bende alabilcekmyiim acepp :)) senin adına çok sevindim hayalot

alırsın tabi canım niye alamayasın.bende çok cesaretsizdim ama girdim ve çok güzel geçti çok şükür.darısı başına inşallah.şimdi tek üniverste kaldı dışardan giricem inşallh onada.

aman gumus görmesin kukusum gider valla

Son düzenleme:
selamm kızlar ben geldimmmm
ne var ne yok bakalım, kimler nasıllar giremedim ne zamandır , napıyosunuz bakim ?

kıslar kusura bakmayın yazınızı yeni gördüm. nasıl takip edeceğimi yavaş yavaş öğreniyorum. kolmene başladım ben bu ay. bitti 2 gün önce

hoşgeldin canım olsun alışırsın zamanla kkyailk zamanlar çok karışık geliyo ama zamanla çözersin sendehayırlısı olsun canım .ya bi klomen kullanmayan benim herhalde:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…