- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #51.221
canım geçmiş olsun çok üzüldüm.rabbim kimseye yaşatmasın onunda yardımcısı olsun inşallah...dün aksam üzücü bir haber aldım.2 hafta önce esimin bi akrabasının gebelik haberini almıştım ve bana öyle bi o haberi vermişlerdiki 1 hafta boyunca aglamıstım zar zor kendime gelebilmiştim.biz cok tembelmısızde o benden sonra evlenmıste falan fılan ve daha neler neler...insanlar cok cahil ve o kız bebegını dusurmus o kızın hıc bı sucu yok belkı haberı bıle yok bana oyle yapıldıgından belkı benı kıran o kısılerınde benm kırıldıgımdan haberlerı yok cunku cahıller diyecek söz yok herseyin Allahın bır hıkmetı oldugunu unutmuslardı belkıde bır an ıcın Rabbim herkesin bebgini kendine bagıslasın insallah her zaman duam budur
Selam canlar
Hayalot masallah fasulyene
Bisi sorcam benim ovu testleri iki kere yaptim daha ikiside silik ama cookk belirgin digerine cok yakin.acaba silikle yumurtlanirmi? İlla koyulasirmi?
Kızlar bu ay hastalanınca hsg çektirmeye karar verdim ama nasıl randevu alınıyo ilk kadın doğumamı gidicez bide doktor daha 9 aylık evli olduğum için gerek görmeyebilirmi ama ben bide bunu denemek istiyorum devlet hastanesinde çekincem ankara etlik zübeyde hanımda inş hastalanmam belki gerek kalmaz :)
canim insallah hastalanmazsin :) hsg icin en az 1 yillik evli olman lazim 30 yasindan buyuksen 6 aylik. ben tam 1.senemde gittim doktora benden adetin 3.gunu hormon tahlili istediler esimden spermiogram ve benden hsg ben cekilmedim korkudan 8 ay erteledim ve daha 10 gun kadar oldu cekileli hic korkulacakta bisey degilmisKızlar bu ay hastalanınca hsg çektirmeye karar verdim ama nasıl randevu alınıyo ilk kadın doğumamı gidicez bide doktor daha 9 aylık evli olduğum için gerek görmeyebilirmi ama ben bide bunu denemek istiyorum devlet hastanesinde çekincem ankara etlik zübeyde hanımda inş hastalanmam belki gerek kalmaz :)
canım geçmiş olsun çok üzüldüm.rabbim kimseye yaşatmasın onunda yardımcısı olsun inşallah...
saol suedam benm fıstığım nasıl
canım ikincinin koyu olması gerek.zaten yumurta çatladığı zamandaki kırmızı daha koyu imiş.bende yapınca ikinci silik çıkıyodu hephadi bakalım hayırlısı
kızçelerim akşam kimsecikler gelmemiş..tabi gündüz kaynatıyonuz akşam kayıplardasınız
ben daha iyileşemedim öksürükle başım belada malesef
öyle kolay iyileşemeyecek gibiyim..hepinizi öpüyorummmm
hayırlı cumalar kızçelerimrabbim hepinizin gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah
ben akşam gelemedi yine eşim iş getirdi eve onlarla uğraştı gece 12ye kadar.bugüne yetişmesi lazım şimdi tekrar başlıcam.öpüyorum hepınızı.şunları bitireyim yanınızdayım
günaydın kızlar nasılsınız herşey yolun damı herkes ii mi okumaya çalıştım ama kaçırdığım bişi war mı bilmiorum
hayolotum tezosum nasıl ne kadar lık oldu kuzum bnm prenseslerin en güzeli en kıymetlısı fasulem bnm...priorum ssen napıosun bi gelişme war mı ?
karam karam ii misin bebeimmmm
sernesim o şekilde konuşanların allah sonunu hayır etsin bizim de burda işyerime yakın bi arkadaş war bi baktım karnı çıkmış kız çok sewindim dedim maşallah e sen geçen yaz ewlendin dedim yaşıda küçük ve daha 1 sene olmadı ewleneli
yanındaki kadın tanıdık oda böle yaptı bana elinle oho dersin yaaa ah be güzelim sen çok yavaşsın canlan biraz bak kız seni solladı dedi yok biz daha düşünmöüoruz dedim ya allah aşkına o mu çok hızlı ben mi çok yawaşım salak ne acelen war yeni ewlisin yaşın küçük bi de hawa atıo.....allahıma bin şükür biz daha istemediğimiz için yapmıoruz ama böle istesem de deseler kafa göz dal dio şeytan ...
kendimi de özet geçiyim işyerimde inanılmaz derece allahım bni sınıyor ama çocuk yapıp doğum parası falan alana kadar dayanıcam diorum kendi kendime allahım sınamasın beni bu cuma saati yalwarıorum...regl oldum tam günün de ama 2gün sürdü ama ilaç kullanmadan tam waktin de geldi sonuçta ay sonunda izne çıkıorum izin dönüşü de dr gidicem son bi kontrole sonrada allahım ne zaman nasip etcek die beklemeye başlarız die düşünüoum.....işte böle
günaydın kızlar nasılsınız herşey yolun damı herkes ii mi okumaya çalıştım ama kaçırdığım bişi war mı bilmiorum
hayolotum tezosum nasıl ne kadar lık oldu kuzum bnm prenseslerin en güzeli en kıymetlısı fasulem bnm...priorum ssen napıosun bi gelişme war mı ?
sernesim o şekilde konuşanların allah sonunu hayır etsin bizim de burda işyerime yakın bi arkadaş war bi baktım karnı çıkmış kız çok sewindim dedim maşallah e sen geçen yaz ewlendin dedim yaşıda küçük ve daha 1 sene olmadı ewleneli
yanındaki kadın tanıdık oda böle yaptı bana elinle oho dersin yaaa ah be güzelim sen çok yavaşsın canlan biraz bak kız seni solladı dedi yok biz daha düşünmöüoruz dedim ya allah aşkına o mu çok hızlı ben mi çok yawaşım salak ne acelen war yeni ewlisin yaşın küçük bi de hawa atıo.....allahıma bin şükür biz daha istemediğimiz için yapmıoruz ama böle istesem de deseler kafa göz dal dio şeytan ...
kendimi de özet geçiyim işyerimde inanılmaz derece allahım bni sınıyor ama çocuk yapıp doğum parası falan alana kadar dayanıcam diorum kendi kendime allahım sınamasın beni bu cuma saati yalwarıorum...regl oldum tam günün de ama 2gün sürdü ama ilaç kullanmadan tam waktin de geldi sonuçta ay sonunda izne çıkıorum izin dönüşü de dr gidicem son bi kontrole sonrada allahım ne zaman nasip etcek die beklemeye başlarız die düşünüoum.....işte böle
günaydın canımmmmmmm. iyiyim çok şükür gezmelere gitcem birazdan evden çıkmadan bi bakayım ne var ne yok dedimm napıyomuş benim çikolatalı suflelerim diyegünaydın kızlar nasılsınız herşey yolun damı herkes ii mi okumaya çalıştım ama kaçırdığım bişi war mı bilmiorum
günaydın canımmmmmmm. iyiyim çok şükür gezmelere gitcem birazdan evden çıkmadan bi bakayım ne var ne yok dedimm napıyomuş benim çikolatalı suflelerim diyebu ay korunmayı bıraktım canımm tekrar başladık çalışmalara bakalım hayırlısı olur inş.. bebişim göbüşüme konarr. gün sayıyorum 9 gün sonra kocacıkla tatile çıkcaz artıkın orda da boş durmak yok diyorum eşime kafayı yedin sen diyoo. sen nasılsın canımmm. öpüyorum çok hepinizi. hayırlı cumalar Rabbim dualarımızı kabul etsin inş.. Dua ile kalın benide unutmayın öptüm tekrar
beste kızçem hoş geldin kızçem iyiyiz çok şükür 2 aylık olduk tamgünaydın kızlar nasılsınız herşey yolun damı herkes ii mi okumaya çalıştım ama kaçırdığım bişi war mı bilmiorum
karamım sendemi tatile gidiyon yagünaydın canımmmmmmm. iyiyim çok şükür gezmelere gitcem birazdan evden çıkmadan bi bakayım ne var ne yok dedimm napıyomuş benim çikolatalı suflelerim diyebu ay korunmayı bıraktım canımm tekrar başladık çalışmalara bakalım hayırlısı olur inş.. bebişim göbüşüme konarr. gün sayıyorum 9 gün sonra kocacıkla tatile çıkcaz artıkın orda da boş durmak yok diyorum eşime kafayı yedin sen diyoo. sen nasılsın canımmm. öpüyorum çok hepinizi. hayırlı cumalar Rabbim dualarımızı kabul etsin inş.. Dua ile kalın benide unutmayın öptüm tekrar
canım suflee istedii
canım suflee istedii
karamım sendemi tatile gidiyon yatopikte boşalıyor iyimi neysem ağustosa kadar gidin istediğiniz yere sonra siz oturcanız ben gidicem allah izin verirse tatile bol bol eğlen karamım beynini boşalt belkide teyzoşuda kapıp gelirsin belli olmaz hadi hayırlısı kuzum çok seviyorum seni dkkat et kendine
benimdeee
karamım hoşgeldin nasılsın
siz gelin bana ben yaparım size sufleee suflelerrrimmmmmmmmmmmmmmm. bakalım inş.daha buradayım ama 25 temmuzdan itibaren 1 hafta olamıcam kuzum sonra yine sizlerleyim laptopu yanıma alıcam bakalım oralardannda yetişirim ben size. İnş.. hayalotum bende öyle diyorum kapıpta gelsem diye ama bakalım inş. Rabbim verir. iyi haberlerle dönerim inşş... dikkat et sende kendine canımm. öpüyorum senide teyzoşumua canımmmm... çokkk çooookk seviyorum bende senniiiiiiii . İYİ Kİ VARSINIZZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?