- 14 Aralık 2012
- 686
- 5
- 118
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #51.241
karamım dur daha cok varmış sımdıden vedalaşmıyalım ozamaninş kuzum rabbım hakkında hayırlısı nasıp etsın ıns
ciddi bana suflee yaparmısınbende hazır aldırım kocama.canım çikolatlı bişeyler cekti
AHH CANIM BENİM YA YAPARIM TABİİ... çikolata falan ye canımmm hamişsin sen teyzoşumun canı çekmiştirrr.. çok yorgunum hayalotummm oturmaya gittim ordan geldim pazara gittim kocacıka yemek yap topla şimdi oturdum. yürüyüşe çıkalım diyo kocam şimdi bakalımmm belkim kırmam adamımı çıkarız kuşummmm
yiyim yiyom şimdi merak etme
anammmmkocacınmı dıyo dışarı çıkalım dıye
yaw bi benikimi odun ben anlamadımki
maşallah kuzum sıze cıkın cıkın gezin gayre
afiyet olsun canımmm.... valla benim koca gezmeyi pek sever canım ama hep yürüyerek heryerde yürüyoruz. olimpiyatlara katılcaz yakındabakalım çıkcaz herhalde cancağızım...
selam hayalotum nasılsınnnn
selam hayalotum nasılsınnnn
katremmmmmmmmmmm
vallaha sen gelmişinnnnaayyyy valla pc başında gülüyorum cok sevındım ya geldin iyiki
nasılsın teyzoşum nasıl nıye gelmıyosun anlat bakım
iyiyiz katrem sen nasılsın
canım giremedim ne biliyim bi türlü fırsat bulamadım..ilçeden köy okuluna görevlendirme yaptık yol gidemem diye.baya hızlı bi süreçti oyüzden bakamadım nete.sizleri de cok özledim bu aradacok şükür teyzoşunda iyi bende bizde seni merak ediyoruz nasılsın nasıl gidiyo neler yapıyosun
katrem doğumunada azkalmışismi ne olucakkk
olsun canım sağlıklı olunda arada haberlerınızı eksık etmeyın ama
valla özlemişim seni
bende iyiyim katrem çok şükür teyzoşun göbişime kondurabbım sonumuzuda güzel eyler inşallah.daha yeni 8 haftalığız
evet hayalotum az kaldıcok merak ediyorum bakalım nası bi kızımız olcak..adını feyza düşündük şimdiden öle çağırıyoruz bakalım allahım kısmet ederse onu düşünüyoruz
hayalotum canım benim gerçekten bu defa güzel bi haber alcağımı biliyodum nasıl sevindim bilemezsin allahım kucağına almayı nasip etsin inş inş yarabbim hep güldürsün yüzünüteyzoşum geliyor yaşasııınnnnnnnnnn kız mı hissediyosun oğlan mı hı de bakalım annesi ozaman
annesi gibi çok güzel bi kızçe olcak benim teyzoşum inş
feyza çokgüzel bi isim adı gibi bolluk içinde büyümeyi nasip etsin rabbim
cok teşekkür ederiz teyzesiinş inş senin bebişinde senin gibi güzel, tatlı olcak hayalotum
yemek saatiiiiii
yaa katrem çok şükür oldu
tüp bebek için hazırlık yapıyoduk gelmeseydi şu tarihlerde tüp bebeğe başlamış bulunuyoduk.rabbim çok büyük işte.hikmetinden sual sorulmuyor....
kızçem valla kız mı erkekmi bişey hissetmiyorum desem en doğrusu
hani her nekadar erkek te gönlüm olsada sanki kız gibide bi gelmiyor değil ama tam olarak şunu hissediyorum diyemiyorum nedense
öyle oluyo canım aynen bende öle hissetmiştim gönlüm kız istiyodu bi yandan da oğlandır diyodum ama ilerledikçe kız olduğunu anlamıştım çünkü hep o kasık muhabbeti varya bende gerçek oldu.hep kasıklarımda hissettim minik kurbağımı oralarda durduğunu hissediyodum bakalım seninde içine doğar eminim ama allahım hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün nasip etsinde kız oğlan hepsi bizim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?